146 job matcher din søgning 146 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 146 resultater.
Panorama ConsultTeamleder for teknisk supportfunktion til IT-virksomhed

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Viby J.

Din primære rolle vil være at varetage kundernes henvendelser, hvor du koordinerer hvilke konsulenter eller udviklere, der kan hjælpe med opgaven og hvilke opgaver du selv varetager.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et team af erfarne og engagerede kolleger, hvoraf du i dit team fast har 2 udviklere og 2 konsulenter. I alt er der hos Gensam 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Ansvar for supportfunktionen
 • At være koordinator og bindeled mellem kunder og udviklere/konsulenter
 • At have et godt overblik over ca. 150 igangværende opgaver
Banedanmark
Digitaliseringskonsulent til Data & Digitalisering

Banedanmark, København

Vil du være med til at gøre Banedanmark mere datadrevet og sætte fart på den digitale omstilling?

I Banedanmark har vi sat digital transformation højt på dagsordenen. Det betyder, at vi løbende bliver bedre til at udnytte vores data til at få nye indsigter og mere effektive processer til understøttelse af jernbanen. Det er en stor opgave, og vi har gang i mange initiativer. Du bliver en del af sektionen Data & Digitalisering, som er en stabsfunktion under økonomidirektøren.

Da vi tager udgangspunkt i de konkrete udfordringer der er i forretningsområderne, vil vores opgaver spænde vidt, gående fra at facilitere workshops til at sætte sig dybt ind i konkrete faglige problemstillinger. Vi søger en kollega, der skal indgå i et team, idet vi har gode erfaringer med at løse opgaverne teambaseret.

Banedanmark
RelateIT A/S
Vil du være vores nye afdelingschef i Aalborg?

RelateIT A/S

RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg, og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateIT's tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg og forventer, at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.

RelateIT A/S
PANDORA A/SIT Project Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you passionate about Project Management? Do you wish to become a part of a Global Project & Portfolio department, executing IT projects on a global scale?

As IT Project Manager, you will be part of the Project and Portfolio Organisation within Pandora IT. You will work across numerous projects, from delivering new software solutions to our stores, to administrative projects moving outsourced responsibilities from one vendor to another. Projects will vary in size and scope, as well as the required collaboration between IT and the rest of Pandora’s organisation. You will manage time, budget, scope, vendors and stakeholders to ensure that projects are delivered on time – this is crucial for success, both in the position and for Pandora.

You will be part of an exciting business area and work in an international hub of can-do spirited, passionate and performance-driven people.

PANDORA A/S
SEAS-NVE
Leder til IT-udviklingsteam

SEAS-NVE, Haslev

I SEAS-NVE har vi en ambition om at levere de bedste løsninger til drift og vedligehold af el-nettet. Til det formål har vi samlet 12 dygtige udviklere og en scrummaster med ekspertise inden for net og energisystemer, flådestyring, dispatch og sagsstyring for det nettekniske område.

SEAS-NVE

Teamet er i høj grad selvorganiserende. Vi praktiserer agil tilgang til opgaverne med stort fokus på arkitektur og sikkerhed og benytter naturligvis Continuous Integration. Vi anvender Microsoft-teknologier og -værktøjer, herunder Azure og .NET, og sætter en stor ære i at udvikle løsninger i tæt samarbejde med forretningen.

Vi har brug for en erfaren og talentfuld teamleder, som kan være med til at løfte de mange spændende opgaver. Hvis du kan se dig selv i en funktion, hvor du sammen med erfarne og dygtige kollegaer sikrer, at IT-systemerne til stadighed understøtter SEAS-NVE’s forretningsstrategi, har vi jobbet til dig.

SEAS-NVE
Region MidtjyllandErfaren programleder til ledelse og styring af et højprofileret udviklingsprojekt

Region Midtjylland

Ønsker du at sætte dit præg på udviklingen af et nationalt system, som har stor betydning inden for sundhedsvæsenet? Bliver du motiveret af kontakt til en bred skare af interessenter? Og har du lyst til at bidrage med din viden og erfaring med at lede udbuds-, udviklings- og implementeringsprojekter i en af landets største it-afdelinger? Så læs videre her.

Du får som programleder et stort ansvar, og du får mulighed for at tilpasse rollen til dine styrker og udviklingsønsker. Du skal være med til at styre et stort og politisk højprofileret tværregionalt program i mål, hvor udviklingen af selve løsningen er placeret i It, Region Midtjylland. Din primære opgave bliver at indtræde som programleder i LUNA-programmet, hvor du kommer til at lede og styre en gruppe af dygtige projektledere.

Verdo A/S
Erfaren senior IT-projektleder

Verdo A/S, Randers

Er du en fagligt stærkt funderet IT-projektleder med viden om IT-arkitektur, og motiveres du af at sikre succesfuld gennemførelse af komplekse projekter? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Verdo A/S

Du kommer som projektleder til at stå i spidsen for en samling interne IT-projekter og -processer såsom implementering af D365 (ERP-system) og ESDH samt medvirke ved opbygning af portefølje-management, hvis succesfulde gennemførelse er en afgørende forudsætning for at sikre fremtidens Verdo.

Hovedopgaverne vil være projektledelse af IT- og øvrige projekter, forandringsledelse med organisatorisk implementering og ikke mindst håndtering af interessenter, styregrupper og dermed at styre risici og håndtere ændringer.

Verdo A/S
Københavns KommuneProjektleder til Center for Digitalisering og Innovation

Københavns Kommune

Brænder du for at drive digitaliseringsprojekter? Motiveres du af at arbejde pragmatisk og eksekvere på tingene? Kan du lide at arbejde selvstændigt, proaktivt og have mulighed for at sætte dit præg på de digitale udviklingsmuligheder for en stor arbejdsplads? Så er stillingen i Center for Digitalisering og Innovation i Københavns Kommune måske noget for dig!

Som projektleder i Tech og Data bliver du en del af et blandet kontor bestående af professionelle og sjove kollegaer. Stillingen er primært forankret i kommunens tværgående tele-team (KK Connect).

Du har i tæt samarbejde med teamkoordinatoren det faglige ansvar for udviklingsprojekter i kontoret. Dette indebærer alt fra projektplaner, facilitering af styregrupper, procesbeskrivelser, behovsafdækning, brugerinddragelse og løsningsdesign hos forskellige forvaltninger.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTeknisk it-projektleder til vigtigt integrationsprojekt i Programkontor for Ejendomsdata

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby og København

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for digitalisering og forretningsudvikling? Brænder du for standardisering af integrationer? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de interne og eksterne datamyndigheder på et politisk fokusområde? Så er du måske én af vores nye it-projektledere i Programkontoret for Ejendomsdata.

Der er store og spændende forandringer i disse år på tværs af det samlede ejendomsdataområde. Grunddataprogrammet er ved at være gennemført, der udsendes nye ejendomsvurderinger fra 2020, og der implementeres i de kommende år en række ændringer af ejendomsbeskatningen. Du kommer som it-projektleder til at indgå i et programkontor, som er i fuld gang med at koordinere og gennemføre en række initiativer, som skal sikre sammenhæng på tværs af ejendomsdataområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Region Hovedstaden
It-projektleder til tværgående udviklingsteam, der skaber bånd mellem it og hospitaler

Region Hovedstaden, København

Har du lyst og evne til at gennemføre it-projekter med høj kompleksitet og mange interessenter? Brænder du for at gøre en forskel og skabe værdi for hospitaler og patienter?

Så er du måske den nye kollega, vi søger i Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

Som projektleder vil du blive ansvarlig for et eller flere projekter. Du får en stor kontaktflade med mange interessenter fra CIMT, Region Hovedstaden og de øvrige regioner i Danmark.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og relevante certificeringer, fx PRINCE2 på Foundation- og Practitioner-niveau.

Region Hovedstaden
Netcompany
Netcompany søger ambitiøs Security Tech Lead

Netcompany, København

Brænder du for at udvikle egne kompetencer, tage fuldt ejerskab og fremvise dit arbejde for hele organisationen? Er du klar til at tage din faglighed til næste niveau og blive en del af en virksomhed, hvor udvikling, udfordrende opgaver og sammenhold er i fokus? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere som Security Tech Lead i vores ITServices-afdeling i København.

Som Security Tech Lead vil du blive tildelt opgaver og ansvar inden for følgende områder:

 • Sikre sikkerheden og stabiliteten i hele vores miljø – samt inkludere kollegaer og medarbejdere i processen og opgaverne.
 • Arbejdet med både On prem samt Cloud enterprise.
Forsvarets Efterretningstjeneste
Brænder du for ledelse af it-medarbejdere?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Vil du være med til at opbygge en moderne IT-afdeling i en af Danmarks mest komplekse it-organisationer? Så har Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) to spændende og udfordrende lederstillinger som sektionschef i IT-afdelingen!

Som sektionschef får du ansvaret for ledelsen af en række dygtige, selvstændige og krævende medarbejdere. Du får reference til afdelingschefen og indgår i ledergruppen.

IT-systemporteføljesektionen varetager drift, vedligehold og udvikling af flere af FE’s systemforvaltninger. Derudover har sektionen ansvar for større leverancer til FE’s andre it-systemer. Sektionen har fokus på planlægning, styring, koordination og kommunikation af opgaver, krav og ændringsanmodninger og har et tæt samarbejde med resten af organisationen.

Universal Robots A/S
Business Intelligence Consultant

Universal Robots A/S, Odense

Be involved in a specialized, robotics company with highly qualified and motivated employees.

Reporting to our Group IT Manager, you will be part of our Business Intelligence Team with focus on ensuring a high professional user level of BI users. You will be working with both Senior Management Team and key super users to ensure that.

Roles & Responsibilities

 • Technical responsible for the BI solution with UR, and the development and use of it.
 • Strong and ongoing dialog with the organization about development and the usage of our BI solution.
 • Coach/developer/project manager on BI projects including chosen external partners for specific tasks.
Universal Robots A/S
The Global Wind OrganisationIT Project Manager

The Global Wind Organisation, Frederiksberg

Use your skills to manage the global wind industry common training records database WINDA – and contribute to the safety of wind technicians all over the world.

Are you ready to take the next step and contribute with your experience from project management of key IT deliverables to a non-profit organisation founded by leading wind turbine manufacturers and operators? Do you excel when project managing integration of information technologies into an organisation for optimal effectiveness?

You will manage both internal projects and projects that include subcontractors with a significant focus on technical maintenance and development of WINDA. Key focus will be on maintaining best-in-class WINDA availability and keeping the GWO digital portfolio current and relevant for stakeholders and users.

Bang & Olufsen A/S
Master Data Manager

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Would you like to become a key player in creating a future-proof IT landscape in Bang & Olufsen?

Then join us to take the lead in modernising and improving our data landscape and implement both a master data management system as well as a new data warehouse. 

Continue reading to discover why this should be your next career move.
Inu:It A/SDispatcher/Teamlead for Driftscenter og Konsulenter

Inu:It A/S, Thisted

Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur.

Afledt af dette søger vi en dispatcher til at være det interne omdrejningspunkt for de danske aktiviteter – målet er at kalibrere og operationalisere vores strategi og derved eksekvere driften mere effektivt via vores kernekompetencer samt højne vores serviceniveau yderligere i takt med, at vi vækster.

Arbejdsområder og scope:

 • Udarbejde arbejdsplaner ved at monitorere, koordinere og opgavestyre infrastruktur, netværks- og driftsopgaver på daglig og kontinuerlig basis.
 • Sikre optimal ressourceanvendelse i samtlige teams.
 • Tæt arbejde med Service og Projektkontoret samt Key Account Manager i forhold til fremdrift af kundeprojekter fra A-Z.
Vordingborg KommuneDigitaliseringskoordinator til projektledelse og implementering af digitale løsninger i Borger- & Arbejdsmarked

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være med til at skabe rammerne for, hvordan vi skal møde vores borgere og virksomheder i fremtiden?

Du vil få en helt central rolle i vores fremtidige udvikling, når du medvirker til og er spydspids for udvikling og optimering af interne digitale løsninger samt digitale løsninger rettet mod borgere og virksomheder.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • At medvirke til udvikling af bedre digital service overfor borgere og virksomheder.
 • At medvirke til optimering af arbejdsgange, ved brug af digitale løsninger f.eks. RPA.
 • Projektleder på løsninger under Kombit’s porteføljeoversigt som vedrører Borger & Arbejdsmarked, som f.eks. SAPA og Borgerblikket.
Eurofins Miljø A/SProjektleder med SCRUM-erfaring

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi søger nu en teknisk projektleder som vil bidrage med sine kompetencer inden for projektledelse, koordinering og projektstyring så vi i fællesskab når i mål med vores projekter.

Eurofins Miljø A/S

Som Teknisk projektleder vil det være din fornemste opgave at lede udvikling og implementering af proces- og systemløsninger i Eurofins Miljø A/S. Du kommer til at arbejde sammen med et team af 13 medarbejdere som til dagligt supporterer vores produktion og forretning med IT-systemer. Her vil du få ansvaret for, at planlægge og eksekvere en række kritiske aktiviteter, som understøtter sikker og stabil drift.

Dine daglige opgaver vil bestå af:

 • Stakeholder Management; dvs. at sikre gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder kunder, leverandører og styregrupper
 • Change- og Risk Management af udviklingsprojekterne
 • Aflevere projekter, der er klar til implementering og drift
Danske BankScrum Master – for Corporate Action IT

Danske Bank, Høje Tåstrup

Are you a skilled Scrum Master? Do you want to be part of something exciting? We are shaping the digital transformation of banking to improve the services we deliver. We are looking for a skilled Scrum Master who can contribute to our journey.

In Danske Bank, we strive to become even more efficient and agile in serving our customers in a highly competitive market. We want to be number one on customer experience in the Nordic Region.

Your job as a Scrum Master will be to coach and be the servant leader of 2-3 (distributed) development teams consisting of both Software Engineers, Business Analysts and SME’s respectively. We expect you to coach, push and develop team member to the next level of our agile journey.

Norlys
QA Specialist

Norlys, Tranbjerg J

Brænder du for at arbejde med og udvikle dig inden for test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Vil du arbejde med bl.a. Set-top-boks, Android & iOS Streaming Apps, Chromecast & Apple Tv? Så er her en unik mulighed for dig!

I QA-teamet etableres og gennemføres detaljerede tests- og kvalitetssikringsprocesser, som dokumenteres og implementeres. Du får en central rolle i udvikling af såvel nye som allerede eksisterende quality assurance-processer og testcases med stigende fokus på automatiserede tests.

Du vil opleve et stressfrit arbejdsmiljø, hvor nye idéer og initiativer påskønnes, og hvor der er god sparring og opfølgning fra både kolleger og din leder.

Norlys