209 jobannoncer matcher din søgning 209 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
twoday A/S

IT-graduate

København

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde - vil du være med til at sætte dit præg på den?

Du behøver ikke vide, hvordan din karriere skal udforme sig, før den er begyndt. I twoday har du mulighed for næsten alt, så længe du har et drive, er ambitiøs og gerne vil gøre en forskel - for kunder, kolleger og for et bedre i morgen.

Vores graduateprogram er et 12 måneders forløb, der skaber rammerne for din personlige og faglige udvikling. Du bliver IT-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt.

twoday A/S
Forsikringsakademiet A/S

Implementeringskonsulent inden for IT

Rungsted Kyst

Se video om Forsikringsakademiet A/S som arbejdspladsVil du have ansvaret for at planlægge IT-relaterede projekter, styre dem og folde dem ud i hele organisationen? Er du god til at formidle brugen af IT-systemer videre? Vil du være en del af et rigtig godt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye kollega.

Hos Forsikringsakademiet og Rungstedgaard har vi flere projekter klar til implementering – og vi har flere under opsejling. Dog mangler vi den helt rette person til at få projekterne til at leve i hele organisationen og dermed sikre en god adoption – er det dig?

Forsikringsakademiet A/S
Compass NLC ApS

Scrum Master (evt. deltid)

København

Til vores kontor i København, 100 meter fra Nørreport st, søger vi en Scrum Master med lyst til at undervise i Scrum og Agile. Alt hvad vi gør sker med ansvarlighed, hjerte, humor, ordentlighed og smil på læben.

Du skal have udpræget lyst til at lære nye ting og dele viden med andre. Hvis du ikke allerede kan, så skal vi nok lære dig at undervise. Vi hjælper hinanden, læring er i højsædet og fejl griner vi af.

Gem
Statens IT

Vicedirektør til Statens It

Ballerup

Er du en dygtig, strategisk leder med flair for relationer og kundeforhold, interesse for digitalisering og teknologisk udvikling samt politisk tæft og diplomati? Vil du indgå i den øverste ledelse af en organisation med 600 medarbejdere, som leverer it-drift og services til 40.000 brugere? Så læs med.

Din hovedopgave bliver at sætte mål og retning for Statens It, og – sammen med dine kollegaer i direktionen – skabe sammenhæng mellemorganisationens områder.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren projektleder til at styre projekter inden for Toldområdet i mål

Frederiksberg

Har du lyst til og god erfaring med at styre et projekt, der både har mange interessenter og er en del af et komplekst systemlandskab? Og vil du have en masse gode kollegaer, ansvar for et samfundsrelevant projekt og mulighed for at videreudvikle dine kompetencer?

Så er stillingen som projektleder hos os nok lige noget for dig. Her får du mulighed for at arbejde sammen med de største leverandører i markedet, tæt på EU og på at udvikle og implementere vigtige it-systemer til Toldstyrelsen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Specsavers

Head of Technology Product Management – Northern Europe

Nordhavn

Se video om Specsavers som arbejdspladsAre you looking to deliver value to customers and colleagues in a retail & health care company that changes people’s lives through better sight and hearing?

In this exciting and influential role you’ll lead and develop product teams of Agile delivery experts, holding full accountability and ownership of Technology Products through the full product life cycle.

Specsavers
Domstolsstyrelsen

Chef for Support og Service Ma­na­ge­ment i Dom­stols­sty­rel­sen

København S

Vil du være en del af en omfattende digital transformation af det danske retssystem? Vil du være med til at sikre tidssvarende brugerrettede it-produkter til retterne? Er du en kompetent og inddragende personaleleder?

Så er du måske vores nye chef for Support og Service Management.

Se video om Domstolsstyrelsen som arbejdsplads

Domstolsstyrelsens it-afdeling er i vækst, og vi udvider antallet af enheder i vores Center for IT. Vi søger derfor en chef med stærke faglige kompetencer, kundefokus og gode lederevner til vores nyoprettede enhed for Support og Service Management.

Grundfos A/S

Head of Digital Architecture

Bjerringbro, Mölndal, or Oslo

Would you like to work with the innovation that drives the biggest market and competitive impact for Grundfos?

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsYou will direct platform and solution architecture according to the Digital Development mandate. In this role you will have a global scope and steer:

  • 2E system engineering of our digital solutions
  • Strategy and governance of cyber security for digital solutions
  • Test strategy for E2E verification and performance testing of digital solutions
Grundfos A/S
Gem
Sydbank

Visionær Product Owner til udvikling af boligprocesser i Sydbank

Aarhus C

Er du klar til at tage ansvaret for at forme fremtidens digitale løsninger inden for boligfinansiering?

Som product owner vil du være ansvarlig for produktvisionen, roadmap og backlog for to dynamiske teams, der har fysisk placering hos Bankdata i Århus.I et tæt samarbejde med teamets manager vil du støtte og guide udviklingen af innovative løsninger.

Sydbank
Gem
Norlys

Project Manager til den digitale kunderejse hos Norlys

Tranbjerg J

Brænder du for projektledelse af strategiske udviklingsinitiativer på kundevendte digitale kanaler?

Evner du at balancere eksekveringskraft med en ydmyg tilgang, der skaber følgeskab? Og er du en dygtig kommunikator, der både tænker kommercielt og har teknisk forståelse?

I Norlys leder vi efter en erfaren Project Manager, der kan drive strategiske, kommercielle og digitale projekter.

Norlys
Gem
KOMPAN A/S

BC Application Owner

Odense SØ

Hvis du vil være med til at lede og koordinere vores BC-projektportefølje, er du måske vores nye BC Application Owner til Group IT placeret på hovedkontoret i Odense.

I rollen som BC Application Owner vil du være med til at definere, dokumentere og implementere løsninger i BC 14 på krav fra forretningen. Du vil være medarkitekt på løsninger til integrationer og data flow samt teknisk ansvarlig ved implementering og udrulning af BC 14-projekter.

Danmarks Tekniske Universitet

Chef for Danish Computer Security Incident Response Team (DKCERT) - DeiC

Kgs. Lyngby

Vil du være med til at løfte cyber- og informationssikkerheden i uddannelses- og forskningssektoren og generelt i samfundet?

Du skal, sammen med medarbejderne i DKCERTs stærkt faglige og specialiserede team, overvåge og beskytte infrastrukturen på Forskningsnettet i Danmark. Vi behandler henvendelser om it-sikkerhedshændelser på og trusler mod forskningsnettet, der forbinder de danske universiteter og andre institutioner inden for forskning og uddannelse. Du vil særligt være med til at bygge videre på den kapacitet, vi har til at analysere aktiviteten på nettet og hjælpe med at imødegå trusler.

Gem
Nykredit

Tech Lead for our data team in Nykredit Wealth Management

København

Do you have a passion for Wealth Management and experience with data in Azure Cloud?

In Nykredit we are experiencing strong progress and we are looking for an experienced Data Warehouse (DWH) Tech Lead to help us execute on our data strategy. You will help us set the direction as to how we can expose and model data in the Cloud.

Nykredit
Man Energy Solutions

Technical Project Manager – Private Cloud

København SV

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

Our department Global IT sites management is looking for someone who knows her/his way around private cloud, storage, backup, and virtualization solutions.

You will play an important role in:

  • Offering stable, future-oriented, and cost-efficient private cloud solutions together with our service partner
  • Taking over responsibility for our various global backup solutions
  • Collaborating in the standardization of our various Group locations concerning private cloud and public cloud journey
Man Energy Solutions
A/S United Shipping and Trading

Solution-arkitekt

Middelfart

Vi søger endnu en dygtig solution-arkitekt til vores Infrastruktur og Platform-team, der ikke bare har teknisk viden, men som også formår at gribe en opgave og sørge for fremdrift.

Den ideelle kandidat skal være helhedsorienteret, hvilket betyder, at du skal være i stand til at se den større sammenhæng i vores IT-infrastruktur og samspillet med vores forretning.

A/S United Shipping and Trading
Systematic A/S

Project and People Manager - Make a real difference!

Århus C

Are you ready to apply your high drive, strong people skills and your extensive experience with project management?

Help lead the development of Sitaware Insight, a cutting-edge decision support tool that converts data collection and management using AI into invaluable military intelligence.

You will be responsible for leading and managing projects, ensuring their successful completion within scope, schedule, and budget.

Systematic A/S
Gem
Ørsted

Solution Manager for Production Infrastructure

Gentofte
Se video om Ørsted som arbejdsplads

Join us in this role where you’ll oversee the collective architecture discipline within the Production Infrastructure delivery organisation, through a continuously updated architectural runway and relevant architectural artefacts ensuring that these are communicated, understood, and made available. Through your technical leadership, you’re accountable for current and future technology stack.

You’ll also be operating in a global matrix organisation across cultures and times zones, driving a team of infrastructure architects and be the role model for architects and technical teams ensuring consistency around quality and forward-looking prospects.

Ørsted
Better Energy

Senior Manager of Data Platform Team

Frederiksberg

We are seeking a Senior Manager to lead our Data Platform team with a strong emphasis on people management to make an impact that matters.

This is an exciting opportunity to join a high-growth company with a unique business model in a workplace where you can truly make a difference. We are over 500 employees across 31 different nationalities and counting, and we are looking for a Senior Manager to join the Data Platform team which is a part of Data & Systems in Better Energy’s Frederiksberg office.

Better Energy
Samsung Denmark Research Center

Bluetooth SQA Coordinator with Samsung DK Research Centre

Aalborg

Come and join the Samsung development team in Aalborg. We are the Bluetooth Centre of Excellence in Systems LSI, and we are proudly delivering World-class Bluetooth solutions to leading Mobile suppliers!

Your most important task will be to lead the team effectively to ensure consistency, make continuous improvements within the team and ensure a team of high performance.

Qiagen Aarhus A/S

Lead Front-end Engineer

Aarhus C

If you are looking to advance your career, are seeking new challenges and opportunities, enjoy working in dynamic, international and diverse teams and want to make a real impact on people’s lives, then QIAGEN is where you need to be.

As a lead engineer, you will guide a team of talented web development engineers, fostering a culture of innovation and excellence.

We act with passion, always challenging the status quo to drive innovation and continuous improvement.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV