307 job matcher din søgning 307 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blue Control Projektingeniør – lav automationsløsninger, der giver rent vand i hanerne

Blue Control, Birkerød

Vil du arbejde med en af Danmarks vigtigste ressourcer? Og vil du skabe automationssystemer, som frivillige bestyrelsesmedlemmer på alle landets vandværker let kan bruge på deres smartphones eller tablets?

Du vil bl.a. kunne bruge din tid på at:

 • klargøre styringssystemer på vores værksted og hos kunden – både ved at montere
 • ledninger og lave konstruktioner i PCSCHEMATIC
 • indkøbe de el-tekniske komponenter, der skal bruges

På kontoret i Birkerød får du 10 kolleger. Vores samarbejde glider lige så smidigt som vores systemer, bl.a. fordi vi har stor tillid til hinanden. Det afspejler sig fx i vores forhold til arbejdstider.

DSB
Audit Officer

DSB, Taastrup

Har du erfaring med at arbejde med betalingsløsninger og interesse for regler og sikkerhed? Kunne du tænke dig at etablere en ny compliancefunktion hos os? Så læs videre her!

I DSB har vi betalingstransaktioner på adskillige online kanaler, og vi følger naturligvis standard for datasikkerhed i betalingskortbranchen (Payment Card Industry Data Security Standard – eller PCI DSS).

For at understøtte de nye krav og muligheder over for vores kunder søger vi en Audit Officer, der vil opbygge og håndtere PCI DSS-compliancefunktionen og være ansvarlig for auditering i DSB.

Andre opgaver vil være at bidrage til at udvikle forretningen og optimere vores betalingsløsninger gennem sparring med kanalansvarlige omkring indløsning, PSP (Payment Service Providers) og betalingsmuligheder.

DSB
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Teamkoordinator med SAP-kendskab til Autorisationsområdet

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du bidrage til løsningen af it-projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med koordinering og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Har du solid erfaring med at facilitere dynamiske opgaver så interessenter arbejder med fælles fokus? Kan du drive samarbejde med leverandører og de andre styrelser i Skatteforvaltningen?

I SAP Autorisationsteamet er vi i gang med en lang række tekniske og forretningsmæssige opgaver og har derfor brug for en teamkoordinator til at sikre den nødvendige opgavestyring og koordinering. Stillingen indeholder ikke personaleansvar.

I stillingen som teamkoordinator vil du i samarbejde med et erfarent team være med til at sikre fremdrift på en række autorisations- og sikkerhedsopgaver af både operationel og taktisk karakter, samt bidrage til at sikkerhedsrisici imødegås.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Chr. Hansen A/S Master Data Manager

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

We are searching for a new Master Data Manager to join in on our master data mission to continuously advance our master data maturity and create business value through data governance, optimization, automations and implementing new ways of working.

As Master Data Manager, your main responsibility will be to manage, lead and motivate our team of specialist and be responsible for stakeholder management across the business on an operational and tactical level.

Chr. Hansen A/S
Forsvarsministeriet
Sektionschef for GRC til afdelingen for Cybersikkerhed hos Forsvarets Koncern it (KAKI)

Forsvarsministeriet, Hvidovre

Vil du sætte din ledelseskraft og erfaring med cybersikkerhed i spil til fordel for Forsvarsministeriets koncern og dermed være med til at sikre Danmark og vores soldater? Så kan du blive chef for sektion for Governance, Risk og Compliance (GRC) i afdelingen for Cybersikkerhed i Forsvarets Koncern it.

Som chef for GRC-sektionen får du en vigtig ledelsesopgave. Du og dit team har ansvaret for, at sætte mål og fortolke standarderne således, at du sikrer, at Koncern it får opbygget et effektivt og solidt ISMS. I udarbejder de bedste risikovurderinger og medvirker til både implementering af processer og danner bro til sikkerhed i driften. Du gør en konkret forskel, da du, som spillende træner, er med til at skabe ”best in class” informationssikkerhed i Koncern it og resten af Forsvaret.

Forsvarsministeriet
Fujitsu A/S
Head of eDoc De­ve­l­op­ment

Fujitsu A/S, Ballerup eller Aarhus

Brænder du for at skabe en stærk teknisk platform, der giver dine udviklere de bedst mulige betingelser for at udvikle et markedsførende produkt til vores e-Doc kunder i kommuner og regioner? Har du solid erfaring med at lede full stack udviklere i en agil leveranceorganisation, og kan du udvikle og eksekvere på en softwarearkitektur-strategi, der er alignet med, og matcher produktstrategien?

Så er det dig vi leder efter som ansvarlig udviklingschef til vores softwareudviklere for eDoc forretningen i Fujitsu.

Fujitsu A/S

Vi leder efter dig, som har lyst til at videreudvikle vores leverance- og udviklingsprocesser. Vi forventer, at du sikrer et højt fagligt niveau og agerer "fagligt fyrtårn" i relation til dine medarbejdere og kolleger. Du får ansvaret for at sikre en stabil og hurtig platform, samt forbedre og optimere vores udviklingsprocesser af eDoc løsningen.

Fujitsu A/S
Systematic A/S
IT Security Manager for Internal IT department

Systematic A/S, Aarhus

As our functional IT Security Manager, you will join a well-established internal IT department, ITM, which in close collaboration work to support the business with everything in relation to internal IT. Our ITM department covers Infrastructure & Operations, Development Tools, Business Applications, and IT Security – the last which you will be a part of. The team is responsible for the overall management of Systematics global IT Security across locations in an international environment.

In the role, you will be responsible for guiding our growing ITM Security team. The team is responsible for managing risks and security threats, defining policies, and managing Systematic´s IPR, and you will take the lead to ensure we reach our goals as a team. You can expect a challenging workday where you will be close to the business and its stakeholders, whilst also deep diving into IT Security issues.

Systematic A/S
National enhed for Særlig Kriminalitet Projektleder til kvalitetsudvikling af it-kriminaltekniske metoder i NC3

National enhed for Særlig Kriminalitet, Glostrup

Har du solidt kendskab til kvalitetsarbejde og ISO-standarder, og ønsker du at styrke og udvikle dine projektlederkompetencer? Vil du samtidig have et meningsfyldt job, hvor du gør en forskel i udviklingen og standardiseringen af kvaliteten af politiets it-kriminaltekniske efterforskningsmetoder inden for alvorlig kriminalitet?

Dit ansvar er at udvikle og ensrette kvaliteten i vores it-kriminaltekniske efterforskningsarbejde, så vi kan stå inde for de analyser, vi udarbejder. Det gør du i tæt samarbejde med de faglige eksperter på tværs af hele NC3 – ligesom du henter inspiration fra Nationalt Kriminalteknisk Center (NKC).

På den baggrund udarbejder du forslag til fælles it-kriminaltekniske procedurer og metoder samt projektplaner for implementering og udbredelse af disse.

BAUHAUS
Master Data Manager

BAUHAUS, Tilst

Er du garant for høj datakorrekthed og kvalitet, og kan du via dine analytiske evner og forståelse for processer bidrage til optimeringen af dataflow? Så er du måske vores nye Masterdata Manager i BAUHAUS.

Da vores leder for Masterdata har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny dygtig leder til Masterdata-teamet. Som Masterdata Manager har du ansvaret for kvaliteten af masterdata i BAUHAUS Danmark og Island, ligesom du hele tiden sikrer, at vores processer er optimale og effektive.

Vi er i rivende udvikling og er blandt andet i gang med at implementere SAP S4/Hana i hele den nordiske del af organisationen, hvilket kræver nye processer, men også giver nye muligheder omkring effektiv databehandling og time-to-market.

BAUHAUS
Netcompany
Managing Architect til spændende Data Management projekter

Netcompany, København

Brænder du for at lave komplekse dataløsninger, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

I Netcompany søger vi lige nu teknisk stærke Data Management profiler, der ønsker at udfordre sig selv i en rolle, som kræver høj teknisk faglighed og forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der gerne vil sidde i en teknisk tung rolle med ansvar for, at vores Data Management løsninger understøtter vores kunders krav og behov.

Som Managing Architect får du ansvar for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning, baseret på de mest velegnede teknologier og arkitektur.

Netcompany
Senior Data Consultant

Netcompany, København & Aarhus

Vil du være med til at skabe nogle af branchens mest kritiske dataløsninger i en rolle, hvor du hele tiden udvikler dig og løbende får mere ansvar?

I Data Management arbejder vi i spændet mellem teknikken og forretningen. Information og data er omdrejningspunktet for vores arbejde, og vi kan se, at vores analyser, rådgivning og endelige løsninger skaber værdi for vores kunder.

Vores arbejde indebærer udvikling af tekniske løsninger til at indhente, behandle, modellere, analysere og fremvise data.

I din rolle som Senior Data Consultant vil du stifte bekendtskab med mange forskellige opgaver, men din hverdag vil primært været præget af opgaver som:

 • Tage ansvaret for analyse, design, udvikling og test af vores løsninger
 • Koordination, planlægning og ledelse af dine projekter
 • Identificering og dokumentering af kravspecifikationer
Netcompany
Senior IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du erfaring med udvikleropgaver, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle for et større projekts fremdrift og samtidig sikre, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden. Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen. Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som Senior IT Consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

 • Systemudvikling - både front-end, back-end og integrationer
 • Planlægning af arbejdsgange
 • Procesoptimering og kvalitetssikring
Danfoss A/S
Change Owner/Global Change Manager (m/f/d) (ID: 27886)

Danfoss A/S

As the Change Owner you will have overall accountability for the change enablement practice/process across the entire DGIT organization. You will be responsible for maintaining documentation, measuring and improving the change process, driving organizational performance, and increasing overall maturity. You will also lead a community of functional and regional change managers to ensure the entire organization aligns with the enterprise standard.

As a Global Change Manager you will perform the day-to-day operational and managerial tasks demanded by the technology changes being implemented across the organization. This includes preparing for and facilitating the Global CAB meetings that authorize Major Changes (high impact, high risk changes) and coordinating the efforts of the functional and regional Change Managers.

Danfoss A/S
Visma Consulting A/S
Teamleder

Visma Consulting A/S, København

Se video om Visma Consulting A/S som arbejdsplads

Vi søger en ambitiøs og engagerede Teamleder. I rollen som Teamleder har du solid erfaring med at lede offentlige IT-projekter. Du har det primære konsulent- og kundeansvar og vil indgå i tæt dialog med kunden. Du er en motiverende leder for dit team og sørger for at I sammen skaber succesen i jeres projekter. Rollen kræver motivation for ledelse -og stærke IT-faglige kompetencer.

Du er kundens faglige sparringspartner i forhold til muligheder, udfordringer og ønsker. Du styrer engagementet/projektet og sikrer at der leveres i henhold til det aftalte. Du bruger tid på at sætte dig grundigt ind i kundens forretning for at kunne opbygge den nødvendige indsigt og tillid som kunden viser os. Alt dette gør du sammen med et kompetent team, der består af dygtige kollegaer med forskellige profiler.

Visma Consulting A/S
Novicell ApS Senior IT Project Managers søges til internationalt konsulenthus

Novicell ApS, Højbjerg

Vi har travlt i Novicell og får flere spændende projekter ind ad døren. Derfor søger vi flere Senior Project Managers til vores forskellige afdelinger, som i tæt samarbejde med kollegaerne i afdelingen sikrer planlægning og styring af implementeringsprojekter fra start til slut.

Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kommercielt og teknologisk perspektiv – og bevare overblikket uden at miste fokus på de vigtige detaljer.

Du har bl.a. 3-5 års relevant erfaring som projektleder – gerne indenfor implementering af kommercielt rettede teknologiløsninger til at drive onlinehandel, fx eCOM, PIM, CMS, CRM, CDP, CPQ samt web- og app-teknologier, der er tættest på vores kunders kunder.

Unik System Design A/S Product Owner til Team IT Operations

Unik System Design A/S, Vejle

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Din primære opgave som Product Owner er at være bindeled mellem vores eksterne og interne stakeholders og teamet. Teamet har fokus på både drift, vedligehold og udvikling på det interne IT-område og omfatter også 2. og 3. level support. Kollegaerne er engagerede og møder dagligdagen med god stemning, høj faglighed samtidigt med at høje sikkerheds- og compliancekrav overholdes.

Dine primære opgaver:

 • Identificere og kortlægge nye behov internt i forretningen og hos eksterne kunder og omsætte dette til letforståelige beskrivelser, som teamet kan arbejde med
 • Lave løbende forventningsafstemning og afklaring af stakeholders behov
 • Udarbejdelse og vedligehold af både interne og tværgående processer
Move Innovation ApS
Pro­jekt­le­der med lyst til at skabe de kommende års tek­no­lo­gi­ske nyheder

Move Innovation ApS, Søborg

Da vi har forrygende travlt, søger vi en projektleder med overblik og erfaring fra teknologi udviklingsprojekter. Det kan være du tidligere har været specialist, og har lyst til at prøve kræfter med projektlederrollen, eller du allerede har stor erfaring med rollen.

Move Innovation ApS

Du er i stand til at overskue og lede flere sideløbende projekter, som du har ansvaret for, i tæt samarbejde med vores ingeniører som både er hardware-, mekanik- og softwareingeniører.

Motivation og fordele ved jobbet som projektleder:

 • Meget varierende projekter der teknologisk spænder bredt.
 • Du får frie hænder til sammen med teamet og kunden at gennemføre dine projekter.
 • Ejerledet virksomhed, så der er en kort beslutningsproces.
Move Innovation ApS
A. Winther A/S
IT-ansvarlig

A. Winther A/S, Them

Ønsker du en alsidig hverdag med stor fleksibilitet, hvor du vil være med til at videreudvikle og optimere de digitale arbejdsgange, så er stillingen som IT-ansvarlig hos Winther A/S det rette job for dig.

Vores nuværende IT-ansvarlige skal til at trappe ned i tid, og vi søger derfor en erfaren IT-ansvarlig, som kan være med til at drive og videreudvikle A. Winther A/S indenfor IT og det digitale område.

Stillingen som IT-ansvarlig er alsidig, og du tilrettelægger selv din dag. Du er en selvstarter og er løsningsorienteret af natur. Som IT-ansvarlig vil du have en bred kontaktflade i virksomheden og også udad til forskellige konsulenter og samarbejdspartnere.
A. Winther A/S
Jobindex
Junior projektleder til innovative IT-løsninger

Jobindex søger for AVK Holding A/S i Galten

Kunne du tænke dig at blive en del af en global IT-organisation, hvor du får en stor indflydelse på optimeringen og implementeringen af eksisterende og nye teknologier?

Se video om AVK Holding A/S som arbejdsplads

”Hvis du vil udvikle dine projektlederevner, så står vi klar med en solid karrierestilling i en international virksomhed med store udviklingsmuligheder og masser af vækst på programmet,” fortæller Keld Moestrup, Group IT-manager.

Læs alt om dit nye job lige her!

Jobindex
cBrain A/S
Delivery Managers til digitaliseringsprojekter

cBrain A/S, København

Vil du være leveringsansvarlig for innovative digitaliseringsprojekter, hvor vi leverer prisvindende software?

Som Delivery Manager vil du sammen med de øvrige konsulenter levere digitaliseringsprojekter med fuld understøttelse af kundernes videns- og fagprocesser. Du arbejder ofte med flere kunder ad gangen, og dit ansvar som Delivery Manager vil bl.a. være at:

 • Sikre, at projektteamet er motiveret og arbejder effektivt og godt sammen
 • Forstå kundens forretningsbehov og lede projektet fra start til slut
 • Identificere forhindringer i projektet og hjælpe teamet med at håndtere dem
cBrain A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV