3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Taasinge Elementer

QHSE-chef hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Svendborg

Vil du være en central brik i at forme fremtidens byggeprojekter med træ som bærende element?

I rollen som QHSE-chef rapporterer du direkte til COO og påtager dig ansvaret for styring og videreudvikling af vores kvalitetsledelse samt vores Health, Environmental and Safety (QHSE) programmer på tværs af Taasinge Elementer Gruppens fire lokaliteter. Med placering på hovedkvarteret i Taasinge, nær Svendborg, bliver du en del af ledergruppen i Supply Chain management teamet samt ansvarlig for at lede kvalitetsafdelingen.

Tide Bus Danmark A/S

Værkstedschef

Haderslev, Ejby, Næstved, Svendborg og Odense S

Som Værkstedschef får du både stort ansvar og stor indflydelse – både på organisationen og på din egen dagligdag. Du får ledelsesansvar for godt 10 mekanikere/1.mænd.

Din opgave bliver at sikre vores drift i tråd med vores standarder, så vi leverer høj effektivitet og kvalitet på alle vores værksteder - Tide Bus er ISO certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Derudover bliver det dit ansvar at planlægge og sikre et effektivt flow på service, reparationer, og vedligehold af vores busser (både el og diesel).

Tide Bus Danmark A/S
PeopleLink søger for Svendborg Fjernvarme
Gem
PeopleLink

Forsyningschef

Svendborg

Vil du være med til at sikre fremtidens varmeforsyning i Svendborg? Har du en baggrund som maskinmester eller ingeniør og erfaring med ledelse af teknisk personale? Så er dette måske jobbet for dig.

Som forsyningschef i Svendborg Fjernvarme får du ansvaret for at optimere produktionen og leveringen af fjernvarme til selskabets mange kunder. Du vil spille en central rolle i den grønne omstilling, hvor løbende investeringer i ny teknologi, modernisering og effektivisering er med til at sikre stabil, prisvenlig og miljøvenlig fjernvarme.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV