247 jobannoncer matcher din søgning 247 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE GWS Denmark ApS

Technical Team Leader til CBRE GWS's lokation i Brande

På vegne af CBRE GWS søger vi en dygtig elektrisk funderet team leder, som skal have ansvaret for planlægge de daglige vedligeholdelsesopgaver, tilsikre at vedligeholdelsesopgaverne bliver udført og sørge for at akutte opgaver håndteres hurtigt og med mindst mulig gene for kunden.

Du bliver en del af en stor international organisation, hvor respekt, integritet, service og dygtighed er adfærden i virksomheden.

CBRE GWS Denmark ApS
Puls Human Relations ApS søger for Alsik A/S
Gem
Puls Human Relations ApS

Teknisk Chef

Sønderborg

Dit primære ansvar vil være at lede dit team, sikre den daglige drift samt implementere og følge op på den fastlagte tekniske strategi, så vores hotel fortsat kan tilbyde en exceptionel oplevelse til vores gæster.

Vi byder dig velkommen til en spændende arbejdsplads, hvor der aldrig er mangel på udfordrende opgaver, og hvor du kommer til at arbejde med miljøteknisk bæredygtighed. Hotellet er nyt og de tekniske installationer er gennemtænkte og har fokus på driftssikkerhed og effektivitet.

Puls Human Relations ApS
Würth Danmark A/S

Erfaren Servicechef til drift og strategisk udvikling på autoværkstedsudstyr

Du får det overordnede ansvar for vores service, montage og fejlfinding hos vores gode kunder i hele Danmark. Dette arbejde udføres i dag af 9 kørende serviceteknikere.

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsI jobbet vil du bl.a. have fokus på strategisk udvikling af service setup, sikre at de aftalte installations- og serviceopgaver bliver udført til tiden i allerbedste kvalitet og optimering af strukturer og processer.

Würth Danmark A/S
VKCONSULTING søger for Electronic Reuse & Recycling
Gem
VKCONSULTING

Teamleder

Middelfart

Vil du arbejde hands on med bæredygtighed og genbrug?

Se video om Electronic Reuse & Recycling som arbejdsplads

Electronic Reuse & Recycling er et af Danmarks to First Treatment Anlæg placeret på Fyn. Virksomheden håndterer og sorterer elektronikaffald fra genbrugsstationerne i Danmark.

Foruden dine administrative ansvarsområder som drift, planlægning, logistik, bemandingsplaner og håndtering af personale, består en stor del af din hverdag ude på pladsen. Her står du for organisering af pladsmøder, faglig vejledning og sparring med medarbejderne.

VKCONSULTING
Ejendomsselskabet Østervold A/S

Teknisk chef til privat ejendomsselskab

Allerød

Har du teknisk viden, overblik og gode samarbejdsevner, og har du lyst til at være ansvarlig for drift og udvikling af en større portefølje af udlejningsejendomme i Storkøbenhavn?

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Ansvarlig for drift og vedligehold af over 35 udlejningsejendomme
  • Personaleledelse for inspektør og servicemedarbejder – begge med håndværksmæssig baggrund

Vi tilbyder et ansvarsfuldt og selvstændigt arbejde under ordnede forhold. Gode kollegaer der sætter pris på en afslappet atmosfære og godt humør, hvor alle samarbejder og hjælper hinanden.

Gem
FOSS

Technical Product Management Director

Hillerød

As our new Technical Product Management Director, you will play a crucial role in FOSS Milk business unit improving dairy products sustainability and quality for thousands of milk processing companies. In addition, you will get direct responsibility improving FOSS ability to service and support to these companies.

You will be leading a team of eight highly skilled professional and you and your team will be the beacon of system and solution insight within FOSS Milk business unit as well as to our customers. And you manage the milk product portfolio diligently.

FOSS
Vestjyske Net Service A/S

Tilsynsførende til kabelinstallations- og luftledningsanlæg over 132 kV

Som tilsynsførende vil du i rollen som byggepladsleder skulle varetage koordinerende kontakt til projektets interessenter og assistere projektlederen.

Du vil have den primære kontakt til lodsejer i anlægsfasen.

Se video om Vestjyske Net Service A/S som arbejdsplads

De typiske opgaver omfatter kontrol- og sikkerhedsopgaver i forbindelse med f.eks. kabeltræk, grave-, underborings- og muffearbejde, men også opfølgning, færdigmelding og evaluering efter endt anlægsarbejde.

De rette personer har typisk forudgående håndværksmæssig uddannelse inden for entreprenør, offshore og el-faget, suppleret med flere års praktisk erfaring fra el-sektoren med luftlednings- eller kabellægningsarbejde. Lodsejerforhandlingserfaring vil vægte positivt.

Vestjyske Net Service A/S
Metro Service A/S

Ledende tekniker til rullende materiel

København S

Har du lyst til at lede et hold dygtige og fagligt stærke medarbejdere, hvor I sammen kan skabe varige løsninger med betydelig effekt og stor trivsel på arbejdspladsen?

Se video om Metro Service A/S som arbejdsplads

Du vil blive en del af vores rullende materielafdeling med speciale indenfor vedligehold og reparation på metrotog. Du bliver del af et team af linjeledere, som du kan samarbejde med både fagligt og ledelsesmæssigt.

Metro Service A/S
Temp-Team A/S søger for kunde
Gem
Temp-Team A/S

Produktionsmedarbejder med teamlederambitioner

Har du erfaring som produktionsmedarbejder og en teamleder gemt i maven? Så har vi en stilling, der måske kunne have din interesse.

Som en del af virksomhedens ønske om at højne det faglige niveau med flere faglærte i produktionen, vil du på sigt blive teamleder for en gruppe på ca. fire-seks mand.

Du kan forvente stor indflydelse og i samarbejde med produktionschefen, vil du få ansvar for at tilrettelægge og implementere en ny struktur i virksomheden.

Virksomheden tilbyder gode lønforhold, sundhedssikring og personalegoder som gratis frugt, massageordning, sundhedsforsikring, julefrokost og sommerfest (sociale arrangementer).

Indrykket:
AMBIZZION søger for kunde
Gem
AMBIZZION

AMBIZZION søger Produktionschef til ECM Industries

Kolding

ECM Industries vækster, hvorfor ECM Industries søger en produktionschef til en nyoprettet stilling i Kolding.

Dine opgaver bliver at lede den tekniske afdeling af timelønnede medarbejdere, sikre at kundeordrer afvikles med størst mulig økonomisk effektivitet og med respekt for kundeaftaler og specifikationer. Andre opgaver er at sikre, at den fastlagte strategi bliver implementeret og efterlevet i den tekniske organisation.

Banedanmark

Projekteringschef til historisk store jernbaneprojekter

Fredericia, Aarhus C eller København V

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Ligger din faglige interesse i spændingsfeltet mellem teknik og projektstyring, og går du på arbejde for at gøre en forskel, der virkelig kan mærkes?

I rollen som projekteringschef, kommer du til at være med til at løfte vores samfundskritiske projekter, når de skal gennem undersøgelsesfasen, projekteringsfaserne og selve udførelsesfasen.

Din primære opgave bliver at planlægge, koordinere og styre projekteringsleverancerne på en række projekter inden for dit fagområde.

Banedanmark
Bravida Danmark A/S

Serviceleder til VVS-afdeling

Randers NØ

Med markedets bredeste vifte af færdigheder håndterer vi alle typer af VVS-serviceopgaver. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi kontinuerligt videreudvikler og holder ved lige med henblik på, at yde det bedste for vores kunder. Vi er et engageret team som støtter hinanden, hvilket er en egenskab vi vægter højt.

Som serviceleder refererer du til afdelingslederen, og dine opgaver omfatter både det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S

Serviceleder til sprinklerafdeling

Odense

Vil du være en del af Bravidas udvikling? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning, denne kan dog udfordres af akutte opgaver, som du sikrer bemanding til. Derudover kan du se frem til kompetente kollegaer, som står klar til at bakke op og hjælpe, hvilket sammen med kunderne giver en stor kontaktflade i hverdagen.

Bravida Danmark A/S
erwin andersen a/s søger for kunde
Gem
erwin andersen a/s

Teknisk chef

Forretningsudvikling – Digitalisering – Ledelse – Kundekontakt

Med reference til den tekniske direktør, bliver du ansvarlig for et team på ca. 25 yderst kompetente medarbejdere, der både består af teknikere (funktionærer) og montører.

Stillingen er meget alsidig, og dine primære ansvarsområder bliver bl.a.:

  • Ledelse og koordinering af teamet
  • Sikre hjemtagelse og håndtering af målerdata
Indrykket:
AquaGreen ApS

Proces og System Arkitekt til termisk procesanlæg - på vækstrejse

Roskilde

Vil du være med til at lave banebrydende, bæredygtig teknologi til at afhjælpe klima- og miljøproblemer verden over?

Du bliver en væsentlig spiller på denne rejse, med viden om alle kemiske og termiske processer i anlægget. Du vil basere på din viden om anlæggene, deltage i den videre udvikling af såvel nye som eksisterende anlæg. Du vil indgå i et kompetent team og bidrage til den mekaniske udvikling samt styring og automatisering af anlæggene.

K.G. Hansen & Sønner a/s

Afdelingschef til Aarhus

Højbjerg

Du er ansvarlig for flere projekter og vil lede dit eget team. Du vil være med i processen helt fra kalkulation til den endelige aflevering til bygherre. Du går forrest binder projekterne sammen og får alle parter til at samarbejde frem mod målet.

Du vil opleve en arbejdsplads, hvor respekt, troværdighed, ansvarlighed og høj faglighed er kerneværdierne. Du vil også opleve at blive støttet i din udvikling og få attraktive ansættelsesvilkår med hensyn til løn, pension, sundhedsforsikring mv.

K.G. Hansen & Sønner a/s
Puls Human Relations ApS søger for Frontmatec Tandslet A/S
Gem
Puls Human Relations ApS

Teamlead El-Konstruktion

Sydals

Søger du et job, hvor du både har muligheden for at få hands-on og samtidig lede et El-team af fagligt dygtige medarbejdere og lærlinge?

Ansvarsområder og kvalifikationer inkluderer:

  • Udvikling af el-konstruktioner til styretavler
  • ERP-Integration
  • Prisberegning og vedligeholdelse af prisskemaer

Vi tilbyder en dynamisk og global arbejdsplads med en stærk samhørighedskultur, med mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og fordele.

Puls Human Relations ApS
Banedanmark

Anlægschef til Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du stå i spidsen for ambitiøse projekter, der forbedrer dansk infrastruktur, og kan du motivere de mennesker, der skal lede projekterne? Så har du nu mulighed for at være med til at opbygge Danmarks stærkeste projektorganisation.

Dine primære opgaver bliver at sikre det samlede overblik over projekterne i din sektion, samt at bidrage til udviklingen af standarder og arbejdsprocesser på baggrund af læring fra dine medarbejderes projekter.

Banedanmark
EnviDan A/S

Senior projektleder til grøn miljøvirksomhed

Kastrup, Aarhus V, Kgs. Lyngby eller Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Du kommer til at spille en afgørende rolle i at styre vores store og komplekse projekter indenfor renseanlægsområdet. Det giver dig mulighed for at sætte din erfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af store projekter.

Du vil opleve, at vi interesserer os for hinanden og har en uformel og tæt social kontakt. Vi har det sjovt, både når vi arbejder og når vi spiser frokost eller fredagsmorgenmad sammen.

EnviDan A/S
Falck Danmark A/S

Servicechef til ARS & ABA

København SV

Er du den drevne tekniske leder/Servicechef, og brænder du for ABA & ARS? Vi er midt i en fantastisk vækstrejse i projektafdelingen, og søger en erfaren og dygtig leder til vores sluknings- og brandalarmeringsafdeling i Falck Teknik. Du vil blive en del af et fagligt stærkt team i vores projektafdeling, hvor vi i dag kan levere alt fra brandrådgivning, detektering og slukning.

Falck Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV