247 job matcher din søgning 247 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 247 resultater.
Y-mAbs Therapeutics A/S
Associate Director, GMP QA, Commercial Operations

Y-mAbs Therapeutics A/S, Hørsholm

Y-mAbs Therapeutics A/S is looking for an Associate Director, GMP QA Commercial Operations who will report to Sr. Director, Quality Assurance and be part of a rapidly growing team of highly qualified and motivated colleagues.

Key responsibilities

 • Function as a Delegate Qualified Person
 • Function as GDP Responsible Person
 • Perform review and disposition of medicinal product and product intermediates

Y-mAbs Therapeutics offers an exciting work environment with opportunities for professional development.

Y-mAbs Therapeutics A/S
Lokaltog A/S
Værkstedslederassistent til Holbæk

Lokaltog A/S

Som værkstedslederassistent har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Værkstedet i Holbæk udfører planmæssigt eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Arbejdsopgaver

 • deltagelse i drifts- og personaleplanlægning (ugeplaner)
 • indkøb og modtagelse af varer til lager
 • lagerstyring
 • deltagelse i tavlemøder/briefing af håndværkerne
Lokaltog A/S
Lokaltog A/S
Værkstedslederassistent til Hårlev

Lokaltog A/S

Som værkstedslederassistent har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Værkstedet i Hårlev udfører planmæssigt eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Arbejdsopgaver

 • deltagelse i drifts- og personaleplanlægning (ugeplaner)
 • indkøb og modtagelse af varer til lager
 • lagerstyring
 • deltagelse i tavlemøder/briefing af håndværkerne
Lokaltog A/S
Peak Rekruttering
Nyt Tilbuds-team til Colas Danmark i Køge og Herstedøster

Peak Rekruttering søger for Colas Danmark A/S

Er du teamets nye Tilbudschef der som ”spillende træner” vil præge retningen og teamet? Eller er du teamets Tilbudsleder med stærke specialistegenskaber indenfor tilbudsgivning? Kan I begge beregne skarpe tilbud på fremtidens veje til Colas´ kunder? Og trives du med frihed til både at planlægge dine opgaver og din tid?

Det er vigtigt, at du trives i et job, hvor dit primære fokus er at fordybe dig i analyser og beregninger, men hvor du også har en del kontakt til kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du er nytænkende og har en kreativ og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du får dine egne kunder og opgaver, som du styrer. Derfor er du også god til at tale med folk og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for deadlines.

Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold med pensionsordning, helbredssikring, kørselsordning /finansieringstillæg til bil.

Peak Rekruttering
Aquarden Technologies ApSSøger du nye udfordringer? DK’s mest ambitiøse vandbehandlingsfirma søger en ny Workshop Manager

Aquarden Technologies ApS, Skævinge

Grundet store mængder udviklingsprojekter flyttes vores nuværende Technical Manager over som R&D-Manager. Det efterlader et hul til dig, som vores Workshop Manager. Du vil indgå parallelt med R&D-Manageren og referere til firmaets COO.

Dit arbejde vil bestå i at:

 • Organisere arbejdsopgaverne i produktionen, så alt kommer ud til tiden og i den rigtige rækkefølge.
 • Indgå i produktionen – ca. 50% af din tid vil foregå her.
 • Organisere og deltage i serviceopgaver og udfærdige servicekontrakter.

Udover et spændende job tilbyder vi søde kollegaer, frokostordning, frugtordning, pensionsordning, sundhedsforsikring og løn efter kompetencer.

We Build DenmarkUdviklingschef for digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen

We Build Denmark, Odense

Som udviklingschef får du ansvaret for udvikling af klyngens indsats indenfor digitalisering og automatisering i bygge- og anlægsbranchen. Du vil i samarbejde med klyngens medarbejdere igangsætte innovationsaktiviteter og projekter, som støtter op om den digitale omstilling i branchen.

Personaleledelsen i klyngens Odense afdeling indebærer sparring med medarbejdere om ansvar, roller, arbejdsopgaver mm. i koordinering med de øvrige udviklingschefer, så personalets optimale arbejdsbetingelser sikres.

Om dig:

 • Du tør udfordre branchen på deres udviklingspotentialer og har samtidig et mindset, hvor du ser muligheder og potentialer som svar på udfordringerne.
 • Du er en visionær igangsætter og evner at omsætte dine tanker til konkrete handlinger.
CRH Concrete A/S
Formand/værkfører til betonelementproduktion

CRH Concrete A/S, Esbjerg

Har du lyst til at lede en flok erfarne medarbejdere? Har du sans for at motivere dine omgivelser til at yde deres optimale, og har du øje for, hvordan man får det bedste ud af en håndværkspræget produktion?

  ”Vi søger en dygtig og engageret kollega, der som en del af fabrikkens lederteam vil få en særdeles vigtig rolle i den daglige drift af fabrikken” udtaler produktionsleder Daniel Vensild.

Med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores mission at fastholde positionen som Danmarks førende leverandør af betonelementer og systemløsninger.

CRH Concrete A/S

Opgaverne er blandt andet at:

 • Lede og fordele arbejdet for 30 – 40 medarbejdere
 • Administrativt arbejde relateret til produktionen
 • Medvirke til fortsat udvikling af arbejdsmiljøet - herunder sikre overholdelse af fastlagte politikker på området
CRH Concrete A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Leder til kemisk fødevare/foder laboratorium – Production Business Unit Manager

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S hjælper vi virksomheder indenfor foder- og fødevare­brancherne ved at kvalitetssikre og kontrollere deres råvarer, produkter og processer. Vi er stolte af at tilbyde markedets bredeste produktsortiment, kombineret med stor ekspertise indenfor de klassiske kemiske og mikrobiologiske analyser. Vi anvender også mange nye teknologier, som blandt andet kan anvendes til afdækning af fødevaresvindel og fødevareægthed.

>P>Vi søger en Production Business Unit Manager, som får ansvar for ledelse af den samlede produktion i vores kemiske laboratorium, herunder 2 teamledere og ca. 20 medarbejdere.
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Vestas Wind Systems A/S
Installation Supervisor

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you enthusiastic about technical, administrative and supervision tasks? Are you focused on quality in your way of working? And do you see yourself as a skilled leader with great communication skills?

Then this might be a chance for you to join Vestas and become part of the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions.

Your primary areas of responsibilities:

 • Supervision and guidance of installation teams
 • Site documentation
 • Coordinate work of several teams on site and conduct daily toolbox meetings
Vestas Wind Systems A/S
Indrykket: 
DI Dansk IndustriUdviklings- og undervisningskonsulent med erfaring fra projekt- og entrepriseledelse i byggeriet

DI Dansk Industri, København

Er du velfunderet inden for byggeri og anlæg? Har du samtidig erfaring som underviser og med konsulentrollen, så har vi jobbet.

Du trives godt i tæt samarbejde med virksomheder om deres udvikling og elsker at undervise ledere og medarbejdere.

Du bliver en af drivkræfterne i et stærkt og erfarent udviklingsteam. Dit primære ansvarsområde bliver at træne og undervise i planlægning og styring af entrepriseopgaver, herunder udvikling af kompetencer inden for rollen som fx projektleder og byggeleder. Du kommer - ud over at undervise på vores åbne kurser og uddannelser - desuden til at løse virksomhedsinterne udviklingsopgaver i byggevirksomheder og på byggepladser.

Indrykket: 
Scandic Salmon A/SSelvstændig produktionsleder

Scandic Salmon A/S, Skagen

Brænder du for produktion og derved skabe grobund for yderligere vækst i en ung og dynamisk virksomhed, så er jobbet ved Scandic Salmon Skagen noget for dig.

Som vores dygtige og engagerende produktionsleder har du det daglige ansvar for vores røgeri i Skagen. Du er en vigtig del af vores team og arbejder tæt sammen med vores øvrige afdelinger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Modtagelse af kundeordre
 • Planlægning af produktionen
 • Personaleledelse
POULSENPakkerichef til moderne og selvstændigt slagteri

POULSEN søger for Danepork A/S i Randbøl

Pakkerichef med ledelseserfaring og sans for planlægning og kvalitet

Kan du tage ansvar for både personale, planlægning og produktion i et moderne slagteris pakkeri og lager? Vil du være med til at sikre kvaliteten i det sidste led i slagteriets værdikæde fra producent til køledisk, og har du erfaring fra en lederrolle? Så kan du være den nye pakkerichef, vi søger til DanePork A/S.

Som pakkerichef får du ansvaret for den daglige ledelse de cirka 25 medarbejdere og to afdelingsledere i DanePorks pakkeri og lager. Du planlægger produktionen i pakkeriet og sikrer både de daglige driftsrapporteringer og medarbejdernes kendskab til slagteriets kvalitetsbeskrivelser. I samarbejde med fabrikschefen, som du refererer til, og slagteriets business controller har du ansvar for korrekt emballering samt forebyggelse, registrering og opfølgning på afvigelser i afdelingens produktion.

EL:CON A/S
Entrepriseformand (m/k) til byggeri af nyt hovedsæde

EL:CON A/S, Aarhus

Vil du være med til at styre el-entreprisen, når EL:CON bygger nyt hovedsæde i Aarhus? Har du lyst til at få ansvaret for elektrikerne på byggepladsen samt sørge for, at opgaverne bliver fulgt til dørs? Så er det måske dig, vi søger til vores entrepriseafdeling i Aarhus.

Du bliver tilknyttet byggeriet af EL:CON's nye hovedsæde beliggende i Aarhus V. Der er tale om et moderne byggeri med fokus på grønne løsninger. Du får din daglige gang på byggepladsen som entrepriseformand for et team på 2-3 elektrikere/lærlinge. Det er dit ansvar at sørge for, at opgaverne bliver leveret i henhold til aftalt tid og kvalitet i tæt samarbejde med projektlederen.

Arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Daglig koordinering med hovedentreprenør og andre underentrepriser
 • Daglig ledelse af elektrikere og lærlinge
 • Sikre effektive arbejdsgange
EL:CON A/S
Indrykket: 
Mekoprint A/SKundeorienteret kvalitetschef

Mekoprint A/S, Støvring

Er du til korte beslutningsveje og en flad organisationsstruktur? Søger du en virksomhedskultur, hvor din indsats kan gøre en markant forskel. Motiveres du tilmed af forbedringer og af at sikre, at der er styr på alle kvalitetsrelaterede områder, så læs videre her!

Med reference til divisionsdirektøren og som en del af divisionens ledergruppe, skal du supportere divisionen i alle kvalitetsrelaterede spørgsmål. Du får samtidigt ansvaret for udvikling af processer i relation til fremstilling af ætsede produkter indeholdende hele proces-flowet, herunder afrensning, laminering, belysning, fremkaldning og ætsning.

Dine opgaver bliver i øvrigt:

 • Løbende forbedringer af eksisterende processer, metoder og arbejdsrutiner relateret til dine ansvarsområder.
 • Supportering og implementering af ny teknologi
 • Medvirke på dialogmøder omkring proces- og kvalitets set-up ifm. indkøring af nye opgaver og kunder
Indrykket: 
Idé-Pro Skive A/S
Medarbejdende leder til EPS-afdeling

Idé-Pro Skive A/S

Til vores fabrik i Skive søger vi en dygtig medarbejdende leder. Ud over at lede afdelingen, kommer du til at arbejde med montage og produktion af EPS-produkter.

Du er udadvendt, positiv og energisk ligesom du som person er struktureret og vedholdende og motiveres af at få tingene til at lykkes. Du skal også have et godt overblik.

Du har en baggrund som procesoperatør, tekniker eller har tillært dig tilsvarende teknisk erfaring. Er kvalitetsbevidst og har en god teknisk forståelse. Ledererfaring vil være en fordel.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et godt arbejdsklima
 • Udfordringer i hverdagen
 • Et arbejde med kompetente kollegaer i en dynamisk og velkonsolideret virksomhed
Idé-Pro Skive A/S
Indrykket: 
Danish Crown Foods
Mestersvend til weekendhold

Danish Crown Foods, Vejle

Har du erfaring med ledelse i et produktionsmiljø, eller har du lyst til udfordringen? Har du flair for planlægning samt det at bevare overblikket, og trives du med medarbejderansvar? Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående spørgsmål, så er du måske den engagerede mestersvend, vi søger til weekendholdet på vores fabrik i Vejle.

Du får dermed en central rolle på weekendholdet, og dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

 • lede og motivere timelønnede medarbejdere
 • lave bemandings- og produktionsplaner
 • sikre, at fødevaresikkerheden, arbejdsmiljølovgivningen og kvalitetsstandarder overholdes
Danish Crown Foods
Indrykket: 
ZERO-MAX A/S
Er du vores nye menneskelige schweizerkniv?

ZERO-MAX A/S, Silkeborg

Branch Office Manager hos ZERO-MAX

 • Med flair for ledelse og drift af en ordreproducerende højteknologisk virksomhed.
 • Med sans for det brede forretningsmæssige perspektiv – planlægning, indkøb, produktion, kvalitetssikring, salg, IT og økonomi.
 • Med gode people skills og erfaring med forskellige forretningssegmenter og virksomhedskulturer i et internationalt miljø.

Du bliver leder og inspirator for højt kvalificerede medarbejdere med vidt forskellig faglighed og funktion. Du skal udøve differentieret og situationsbestemt ledelse og facilitere vidensdeling samt faglig og personlig udvikling af den enkelte medarbejder.

ZERO-MAX A/S
Indrykket: 
Randstad A/S
Fagansvarlig konstruktionsingeniør

Randstad A/S søger for INGENIØR'NE A/S i Aarhus

Måske har du kun hørt lidt om INGENIØR’NE? Hvis det er tilfældet, er det helt sikkert en fejl, for INGENIØR’NE er i hastig vækst og tilbyder et unikt sammenhold, hvor du ikke blot bliver et nummer i maskineriet, men en værdsat medarbejder, der kommer til at gøre en forskel for dig selv og organisationen.

INGENIØR’NE etablerede deres kontor i Aarhus i foråret 2019.

Det er et kompetent og solidt team med nu 20 kollegaer, der har deres daglige gang på kontoret. Den klare ambition er, at kontoret skal vokse, og denne udvikling kan du blive en del af. Rejsen, som du kan komme med på, hvis du er konstruktionsingeniør, er at blive fagansvarlig på projekterne og tegne den faglige udvikling på kontoret.

MOCON Europe A/S
Supply Chain Manager experienced in leading logistic, purchasing and inventory

MOCON Europe A/S, Ringsted

Measuring technology that helps keep food fresh, reduce waste and improve sustainability

As Supply Chain Manager you will be heading up Procurement and Logistic at AMETEK MOCON. You will report directly to the Operations Director, and you will be responsible for the performance and ongoing development of our supply chain teams, as well as owning and optimizing our inventories.

You will be an impotent interface between Operations and Commercial, including having a central role in owning and facilitating our S&OP process, aligning commercial expectations with the operational capacity.

Your tasks

 • Develop and implement Supply Chain strategy
 • Lead Procurement and Logistic and support your teams with tools, training and back up when needed
 • Owning and driving our S&OP process enabling our operations teams to execute efficiently
MOCON Europe A/S
PopulosTeamleder til El-serviceforretning

Populos søger for kunde i Aarhus

Har du solid el-faglighed og erfaring fra teknikentreprenørbranchen? Har du lyst til at udvikle både mennesker og kunderelationer hos en større teknikentreprenør? Så er jobbet som teamleder hos en landsdækkende teknikentreprenør måske noget for dig.

Som vores nye teamleder på lokationen i Aarhus skal du først og fremmest sikre, at teamet på ca. 10 elektrikere og installatører har de rette kompetencer – fagligt som personligt. Det betyder, at du som leder er tydelig og synlig i dagligdagen, hvor du skaber struktur, der gør det nemt at levere serviceopgaverne hos vores kunder.

I rollen som teamleder arbejder du tæt sammen med de øvrige ledere i organisationen, både serviceleder og projektledere. Kulturen er præget af åbenhed, dialog og ”go do”, fordi vi ved, at når vi arbejder sammen på tværs af fag og afdelinger, laver vi de bedste løsninger for og sammen med vores kunder.