292 job matcher din søgning 292 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Diakonissestiftelsen
Ejendomschef

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at sikre drift og udvikling hos én af Danmarks førende velfærdsleverandører? Og kan du lede og motivere dine medarbejdere, så den daglige drift kører på skinner? Så har vi måske jobbet til dig.

Diakonissestiftelsen er en nonprofitorganisation med en 160-årig historie, der er på vej mod en fremtid med blandt andet flere friplejehjem og et nyt psykiatritilbud til unge.

Ejendomsporteføljen på Frederiksberg består både af historiske og nye bygninger. Etagearealet udgør ca. 50.000 m² i en kombination af bolig og erhverv. Grundarealet udgør ca. 4,5 hektar. Dertil kommer en mindre ejendomsportefølje i Gentofte.

Evida
Leder til anlæg og projekter

Evida, Viborg

Brænder du for at kombinere dine veludviklede lederevner med dyb faglig indsigt? Vil du gøre det danske gasnet klar til at distribuere brint og CO2, så det danske PtX-potentiale bliver indfriet? Nu har du muligheden for at være med til at realisere den grønne omstilling sammen med Evida.

Se video om Evida som arbejdsplads

Vi søger en erfaren leder for anlæg og projekter for kompressor-, MR- og BMR-stationer, som vil være med til at sikre at gasnettet bliver udviklet og drevet effektivt. Derfor bliver det blandt dine opgaver at sikre opdateret viden af de gældende lovgrundlag.

Nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Budget-, tids- og kvalitetsstyring af vores anlægsprojekter
 • Løbende opdatering og udvikling af processer og materialespecifikationer
Evida
Jobindex
Engageret leder

Jobindex søger for Kalundborg Refinery A/S

 • Er du klar til at lede et stærkt vedligeholdelsesteam, der tæller 19 dygtige kolleger?
 • Vil du spille en vigtig rolle helt tæt på processerne i en stor industrivirksomhed?
 • Og har du lyst til at bidrage til den optimale drift af Danmarks største raffinaderi?

”Du træder ind en spændende lederrolle, som du i høj grad selv kan være med til at præge. Og du er med til at sikre, at vi også fremover er de allerbedste inden for elektrisk og instrumentelt vedligehold,” fortæller Stig, manager maintenance execution.

Vi forestiller os, at du er en dygtig og engageret personaleleder, som ikke er bange for at udfordre status quo.

Er du interesseret?

Jobindex
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?

Kemp & Lauritzen

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

Du bliver leder af et team af elektrikere, som udfører service- og mindre projektopgaver hos en række af vores kunder i Storkøbenhavn. Du får den vigtige opgave at sikre, at dit team er motiveret, leverer høj kvalitet og overholder sikkerhedsprocedurerne.

Kemp & Lauritzen A/S
Statens Serum Institut Sektionsleder/Property manager til Campus Service

Statens Serum Institut, København

Vil du løfte en vigtig samfundsopgave? Har du solid erfaring med teknisk kompliceret drift og udvikling af ejendomme - og gerne på et større campusområde?

I sektionen ”Ejendomme” får du ansvaret for 10 dedikerede medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ledelse af sektionen ”Ejendomme”
 • Strategisk og økonomisk drift og udvikling af ejendomme og Facility Management på Campus
 • Budget- og regnskabsforvaltning på ejendomsområdet
 • Myndighedsbehandling og byggeadministration
Nukissiorfiit Driftsansvarlig teamleder til Narsaq

Nukissiorfiit

Nukissiorfiit Kujalleq - Narsaq har brug for dig. Du vil skulle udøve en professionel ledelse af driften samt personalet, der skaber en økonomisk sikker drift og godt arbejdsmiljø i et godt samarbejde.

Du vil kunne forvente mange andre spændende opgaver. Afhængig af din joberfaring, uddannelsesbaggrund og interesse har du mulighed for at præge jobindholdet i din stilling.

Du får en rolle i organisationen, hvor succes skabes gennem vores professionelle og gode samarbejde. Samtidig kan du se frem til at blive del af en virksomhed med høj medarbejdertilfredshed – vi er blandt de allerbedste i Grønland og Danmark.

Scanvaegt Systems A/S
Laboratoriechef

Scanvaegt Systems A/S, Aarhus

Kan du se dig selv yde det optimale for at sikre kvalitet og stabilitet i vores kalibreringslaboratorium, Scanvaegt Certification? Har du gode kompetencer inden for procesoptimering og forretningsforståelse samt en evne til at udvikle muligheder og potentiale i afdelingen?

Dagligdagen i laboratoriet er præget af en kombination af audits samt henvendelse fra kunder og prøvemestre. Vores forventning er, at du har sans for procesoptimering og personaleledelse og at du er i stand til at sikre, at alle opgaverne i afdelingen bliver udført med høj kvalitet.

Scanvaegt Systems A/S
Brøndum A/S
Ventilationsserviceleder til serviceafdeling i Viborg

Brøndum A/S

Er du vores nye serviceleder på ventilationsområdet? Vi søger en dygtig og dedikeret serviceleder til vores serviceafdeling i Viborg, der kan bidrage til afdelingens fortsatte vækst og til en effektiv daglig drift.

I vores afdeling i Viborg servicerer vi vores kunder i hele Jylland inden for ventilation og køl. Afdelingen er i en positiv udvikling, og vi søger derfor nu en ventilationsserviceleder, der kan bidrage til en effektiv daglig drift og en fortsat udvikling af afdelingen.

Som serviceleder kommer du til at arbejde tæt sammen med vores servicechef, servicekoordinator, vores serviceleder på sprinklerområdet – og selvfølgelig med vores dygtige team af montører og teknikere.

Guldbrandsen & Lythje ApS Udadvendt serviceleder inden for industri og/eller erhverv

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Intego A/S i Esbjerg

Vi søger dig, som interesserer sig for service, projektering og beregning, da vores virksomhed er i vækst, og vi har behov for at styrke teamet yderligere. Kan du lide et tværfaglige samarbejde med kunder og en tæt dialog med egen organisation? Så læs mere her.

Som serviceleder forstår du at kommunikere effektivt, lytte til kundens behov og skabe en tæt dialog, så du efterfølgende kan rådgive og tilbyde dem den rigtige løsning.

Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet at:

 • Tiltrække, fastholde og udvikle vores team af dygtige industriteknikere.
 • Sikre et godt samarbejde med vores automation og mekaniske afdeling.
 • Lede og koordinere hverdagens opgaver med de rette teknikere.
Københavns Lufthavne A/S Leder til Commercial Technical Services - HVAC

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Motiveres du af at arbejde med mennesker, og trives du i en omskiftelig hverdag, hvor udfordringerne er mange, og hvor din indsats gør en forskel? Så er du måske den nye medspiller på vores hold.

Som leder, får du en central rolle i den tekniske driftsorganisation, hvor du sammen med Commercial Technical Services-ledergruppen, får ansvaret for den tekniske drift af lufthavnens kommercielle aktiver.

I Commercial Technical Services har vi bl.a. ansvaret for bygninger el, HVAC, CTS, udkaldsanlæg og brandalarmeringsanlæg, døre, porte, elevatorer, rulletrapper og låsesmede, og det betyder, at vores indsats har afgørende indvirkning på det økosystem af virksomheder og samarbejdspartnere, som lufthavnen udgøres af.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Team Lead, Quality

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande (DK), Gdansk (PL), Great Britain, or Bucharest (RO)

We are now looking for our new Team Lead within Quality Inspection for our Offshore execution Quality Inspectors. In this role you will report to the Manager of Offshore Quality Inspection.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

As QI Team Lead, you will be in in charge of a team of Quality Inspectors and be part of the Quality Inspection department which consists of several Team Leads of Quality Inspectors and Workflow Managers.

As your area of work covers quality inspection and assurance of processes and acceptance criterias, you can expect to be engaged with a large group of stakeholders and should have a strong interest in building relations in our corporation.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Kamstrup A/S Solution Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you passionate about using your experience with digitalization and insight to understand and implement business models, partner management and market strategies in an international organization. Can you thereby create commercial results? Do you want to impact the development and optimisation of the future’s water supplies to support a sustainable agenda? Then have a look!

In the role of Solution Manager, you will work in close collaboration with customers, sales, technical product management and R&D. You will be responsible for the right solution is offered to ensure maximum value for our customers. This implies that you are responsible for the technical design and manage to focus on the solution perspective and how data can be utilized to optimize business processes.

Jemac Kommunikation ApS Afdelingsleder søges til spændende produktionsvirksomhed i vækst på Fyn

Jemac Kommunikation ApS søger for KEN Hygiene Systems A/S i Broby

Vores kunde, KEN HYGIENE SYSTEMS A/S, er i fuld gang med en større vækstrejse, og i den forbindelse søger vi hermed en dygtig afdelingsleder til PTA-afdelingen.

Hvis du har en teknisk uddannelse med i rygsækken, kendskab til PTA og hvis du kunne tænke dig at være en del virksomhedens væksteventyr, er du velkommen til at lægge billet ind på dette job.

Opgaver

 • Daglig ledelse og udvikling af 5 personer i PTA-afdelingen i Danmark samt pt. en person i Slovakiet
 • Handlingsplaner og KPI-styring
 • Deltage i ledergruppen i Supply Chain-gruppen
 • Afholde onlinemøder via TEAMS med fabrikken i Slovakiet
 • Du skal være med til at sikre, at virksomheden transformeres til effektiv industrivirksomhed
 • Du har ansvaret for, at produktionsfundamentet er på plads – såsom styklister, layout, værktøj m.m.
The Kuwaiti Danish Dairy Company (KDD) Quality Manager Career Opportunity

The Kuwaiti Danish Dairy Company (KDD)

The Kuwaiti Danish Dairy Company (KDDc), a visionary and ambitious company, offers you a unique opportunity to lead the Quality Department leadership team.

As Manager of, Quality Assurance & Quality Control, you will lead and manage a team of professionals, ensuring the platform for compliance to respective global, regional & internal regulations, Standards, Guidelines and Internal Procedures.

You will report to the General Manager Manufacturing and be a key part of the manufacturing department Management team, that besides the Quality department also consists of the Production department, the technical department and the Product Development department as well as the Health & Safety department.

PeopleLink Produktionsleder

PeopleLink søger for FJ Industries A/S i Ferritslev

Høje kvalitetsstandarder, teknologi og fagligt kompetente medarbejdere

Du får ansvaret for den daglige ledelse af en produktionsafdeling, der fremstiller højt specialiserede pulvermetalemner – sintermetal. Kunderne er store spillere inden for bl.a. bil- og medicinalbranchen, og kravene til produkternes kvalitet og tolerancer er meget høje. Medarbejderne i afdelingen er derfor specialister inden for deres fagområde, og som leder er din primære opgave at sætte retning for afdelingen, organisere det daglige arbejde og udvikle den enkelte medarbejder.

Blandt dine vigtige opgaver kan nævnes:

 • Sikre den daglige driftsafvikling
 • Lede, motivere og udvikle dine medarbejdere til øget performance og samarbejde
 • Håndtere personalerelaterede opgaver – ansættelser/afskedigelser, sygemeldinger, godkendelse af tidsregistreringer m.v.
MT Højgaard A/S
Servicechef til ny gulvafdeling

MT Højgaard A/S, Brøndby

Vil du være med til at lede og udvikle et helt nyt forretningsområde? Kunne du tænkte dig at stå i spidsen for en ny gulvafdeling, hvor fokus er på faglighed, kvalitet og teamet? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, som kobler 100 års erfaring med godt håndværk?

Som vores nye servicechef får du en central rolle i, at udviklingsplanerne bliver en succes. Det betyder, at du har ansvaret for at opbygge Byggeservices markedsposition indenfor gulve samt at drive det nye forretningsområde. Det er dit ansvar, at vores leverancer sker rettidigt og i høj kvalitet.

”Det er en unik mulighed for at være med helt fra starten, og hvor du selvfølgelig sætter dit eget hold og fingeraftryk på en ny afdeling og et nyt forretningsområde. Det bliver spændende at få opbygget et solidt team, som kan bidrage til en helstøbt serviceforretning”, siger servicedirektør Morten Sander Dunch.

mobako P/S
Projektchef

mobako P/S søger for Entreprenør Søren Kristiansen A/S i Holbæk

Har du et indgående kendskab til jordarbejde og kvalitetsarbejde indenfor belægning og forsyning, så er du måske Søren Kristiansens A/S nye Projektchef. Du får ansvaret for entreprisestyring og det overordnede ansvar for Søren Kristiansens A/S projektledere.

Du er vant til at sikre god kommuniktion og forventningsafstemning med dine kunder. Du udviser et godt købmandsskab og er vant til at indgå gensidsigt fordeltagtige aftaler med projekternes interessenter.

Du ved at medarbejdernes trivsel er vigtig og forstår at sætte rammerne for et sundt og motiverende arbejdsmiljø.

Drives du af at levere gode resultater? Er du kendt for at yde en ekstra indsats når det gælder, og er du vellidt blandt dine samarbejdspartnere i anlægsbranchen? Så er det lige netop dig, vi søger!

mobako P/S
Scantox A/S
Personaleleder til Technical Operations til præklinisk forskningslaboratorium

Scantox A/S, Lille Skensved

Vi søger en ny daglig leder med stærke kompetencer og høj motivation indenfor kerneopgaven personaleledelse, som kan sammenkoble arbejdsmiljø, faglig udvikling og personaleudvikling i teamet på 45 højt fagligt og engagerede medarbejdere. Teamet består af dyrepassere, laboranter, landmænd og dyrlægestuderende, der sammen løfter den praktiske udførelse af forsknings- og udviklingsopgaver for både danske og udenlandske medicinalvirksomheder.

Se video om Scantox A/S som arbejdsplads

Arbejdsopgaverne som afdelingsleder vil indeholde følgende:

 • Personaleledelse med fokus på trivsel og udvikling af afdelingens 45 medarbejdere
 • Afdelingsmøder, tavlemøder, ferieplanlægning, personalesamtaler
 • Rekruttering og on-boarding i samarbejde med HR
 • Elevtiltrækning /Employer-branding med besøg på uddannelsesinstitutioner
Scantox A/S
Oiltanking Copenhagen A/S
Engineering Manager til Olieterminal

Oiltanking Copenhagen A/S, København

Som Engineering Manager får du det overordnede ansvar for planlægning af terminalens reparationer og vedligeholdelse samt alle løbende projekter. Du sikrer, at alt foregår efter de fastlagte direktiver, reglementer og politikker samt budget.

Dine kvalifikationer:

 • Du har en teknisk baggrund, sandsynligvis uddannet ingeniør eller maskinmester og med kendskab til pumper, ventiler og rørsystemer.
 • Du tænker sikkerhed som det første i alle opgaver.
 • Du har erfaring med personaleledelse.
 • Du er flydende på dansk og engelsk mundtligt og skriftligt.
Oiltanking Copenhagen A/S
Genbyg.dk A/S Driftschef

Genbyg.dk A/S, Kastrup

Vil du være med til at sætte den grønne dagsorden for mere genbrug i byggemarkedssektoren gennem ledelse og organisatorisk forandring?

Hos Genbyg søger vi til en nyoprettet stilling en erfaren driftschef, som skal være med til at tage Genbyg til det næste niveau. Som driftschef hos Genbyg bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af alle driftsområder i vores byggemarked i Kastrup. Det er afgørende for os, at du gennem din ledelsesform er med til at sikre et godt arbejdsmiljø, og fastholdelse af vores engagerede medarbejdere.

Du kommer til at stå for eksekvering af en ny vækststrategi, lede den daglige drift af vores byggemarked og ikke mindst varetage personaleledelsen indenfor de forskellige driftsområder

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV