158 job matcher din søgning 158 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 158 resultater.
Tornbjerg Schou ApS
Teamleder - Montage

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en teamleder til montageafdelingen, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med reference til fabrikschefen, får du ansvaret for montageafdelingen, som med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer monterer rustfri komponenter og maskiner, samt bygger komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Arkil A/S
Arkil søger formand til anlægsafdeling i Kolding

Arkil A/S

Vi mangler en god kollega, der sammen med vores andre medarbejdere vil udføre spændende anlægsarbejde. Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

u bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Du vil i samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne få ansvaret for at løse projekterne.

Peak Rekruttering
Forretningsorienteret leder til byggebranchen med fokus på kunden, projektstyring og integreret design

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S i Silkeborg

Ønsker du en central rolle som leder for et bredt fagligt team af rådgivere indenfor byggeri? Holder du af at være med helt fra den indledende designfase til projektering og ikke mindst eksekvering af komplekse byggeprojekter? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine interne medarbejdere? Så er du måske den nye leder for Swecos byggeridivision i Silkeborg.

Du bliver en del af ledergruppen der består af chefen for byggeri Østjylland, samt 3 andre teamledere, teknisk chef, markedschef og tilbudspartner. De arbejder tæt sammen i lederteamet, og du kommer til at få rig mulighed for sparring og at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner.

Som leder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelses i projekterne.

Peak Rekruttering
Ikast-Brande Kommune
Fagkoordinator til Ejendomsgruppen

Ikast-Brande Kommune

Teknisk Område er midt i en større organisationsændring, som kalder på en ny medarbejder, der besidder både en stærk ledelses- og faglig profil.

Der er gang i mange spændende og krævende opgaver. Vi skal både sikre at gruppen er godt ledet samt vedligeholde, bygge nyt, energi- og arealoptimere de kommunale bygninger, så bygningerne fortsat kan leve op til tidens behov og krav til ejendommens funktioner og kommunens driftsøkonomi.

Du skal både være fagkoordinator med ledelsesmæssige opgaver samtidig med, at du skal varetage drift- og anlægsopgaver.

Her er gode muligheder for at udvikle og vedligeholde faglige og personlige kompetencer. Du får en spændende arbejdsdag med dygtige kolleger, i et til tider hektisk og udfordrende miljø, men hvor der altid er, og skal være plads til, humor og en afslappet omgangstone.

Peterson PackagingVedligeholdschef til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både teknisk og ledelsesmæssigt karakter, hvor du kan være med til at hæve barren for en større maskinpark? Har du erfaring med vedligehold af maskiner og bygninger, samt forebyggende vedligehold?

Du vil referere til produktionschefen og stå i spidsen for et team på 12 erfarne teknikere; bl.a. reparatører/smede, elektrikere og maskinmestre.

Dine daglige opgaver vil nemlig både tage udspring i din store tekniske indsigt og interesse for at sikre optimal daglig drift på vores bølgepapmaskine og konverteringsanlæg sammen med dine medarbejdere – men også løbende forbedringer og nye projekter i området. Herudover vil dine daglige opgaver indeholde ansvaret for:

 • Vedligehold af bygninger og tekniske installationer; samt renseanlæg
 • Udarbejdelse af strategi og budget for afdelingen; samt implementering og opfølgning
 • Løbende opfølgning på BRC (kvalitetssystem)

Compass Human Resources Group A/SProjektchef med erfaring fra større infrastrukturprojekter

Compass Human Resources Group A/S søger for Orbicon/WSP i Taastrup

Måske du allerede er projektchef i dag, eller også er det dit næste niveau i karrieren. Som projektchef bliver du ”single point of contact” for kunden/kunderne på de kommende projekter.

Du har arbejdet med større anlægsprojekter eller de store multidisciplinære programmer i jernbanebranchen og har bevist, at du kan levere som aftalt indenfor kvalitet, tid og økonomi ligesom risikohåndtering er velkendt for dig.

For at få succes i dette job er det et MUST at du kender til bygherresiden på Fjernbanen eller S-banen og har et netværk inden for dem. Dette kan være opnået enten via et tidligere ansættelsesforhold hos f.eks. Banedanmark, som som projektleder eller projektchef hos en af de andre store rådgivende virksomheder, som har et indgående kendskab til bygherresiden.

Compass Human Resources Group A/S
Palsgaard A/S
To teamledere til produktion

Palsgaard A/S, Juelsminde

Vi søger to nye teamledere med erfaring fra procesindustri til vores produktion

Teamleder til aftenhold i emulgatorfabrikken - Teamleder til aften-/nathold i pulverfabrikken

Vi vækster fortsat og fordobler gennem nye investeringer vores produktionskapacitet indenfor de næste 3-4 år. For at understøtte denne vækst søger vi to nye teamledere til vores produktion i Juelsminde.

Vi søger to nye lederkolleger, som har erfaring fra procesindustri/produktion og som allerede nu bestrider en lederstilling eller har et brændende ønske om at gå ledervejen.

Hvis ikke du allerede har ledererfaring, vil du blive tilbudt lederuddannelse og vil fremadrettet indgå i vores interne lederudviklingsforløb på Palsgaard. Du bliver en del af den eksisterende ledergruppe for produktionen på Palsgaard og stillingen referer til Site Director PADK.

Palsgaard A/S
CoreCompetence ApSPRODUKTIONSLEDER TIL VIRKSOMHED I TREKANTOMRÅDET

CoreCompetence ApS søger for kunde

Virksomheden er en SMV-virksomhed på vej frem og mærker en øget efterspørgsel efter produkterne. Den øgede efterspørgsel stiller nye krav til logistik og produktion. Derfor søger vi en produktionsleder, der kan hjælpe virksomheden til næste niveau i forhold til at skabe flow og fremdrift i produktionen.

I reference til fabrikschefen, bliver du ansvarlig, for at produktionen afvikles til rette tid, anvendte ressourcer og til rette kvalitet. Du får ledelsesansvaret for produktionsmedarbejderne, og du planlægger den optimale produktion i tæt samspil med indkøb, lager og salgsorganisationens forecast.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • videreudvikle produktionen ift. effektivitet, stabile processer og samtidigt fastholde en god holdånd.
 • planlægge produktionsflowet.
 • udøve ledelse, styring og motivering af produktionspersonalet.
Ball Beverage Packaging Fredericia A/SElectrical Supervisor

Ball Beverage Packaging Fredericia A/S

Motiveres du af den nyeste teknologi, faglige udfordringer og gode kolleger på et højt aktivitetsniveau?

Som medarbejder hos Ball Beverage Packaging A/S bliver du en del af noget større. Ball-koncernen er i dag verdens største producent af aluminiumsdåser til øl og læskedrikke, beskæftiger på verdensplan mere end 18.000 medarbejdere og omsatte i 2019 for $ 11,5 mia.

I Danmark er Ball repræsenteret med en fabrik i Fredericia, som årligt producerer ca. 2 mia. aluminiumsdåser. Fabrikken blev etableret i 2008 og beskæftiger i dag 161 dygtige og engagerede medarbejdere. Fabrikken producerer 24 timer i døgnet året rundt.

Med reference til Engineering Manager bliver du leder af fabrikkens el-team på 7 medarbejdere. El-teamet har ansvaret for elektriske installationer, styring og regulering samt dele af vores energiforsyning.

RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor kvalitetssikring

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring og drivkraft med kvalitetssikring og sikkerhed i byggeprocessen og på byggepladsen? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Tilsyn og dokumentation af byggeriets kvalitet
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen og assistere under hele byggeprocessen
 • Sikring af de sikkerhedsmæssige forhold på byggepladsen
RBS A/S
En arkitekt eller ingeniør med flair for projektledelse, dokumentation og erfaring indenfor DGNB

RBS A/S, Aarhus

Brænder du for at tage del i udviklingen af et nyt kontor- og erhvervsdomicil i Aarhus? Har du erfaring med at arbejde med DGNB-certificeringer og har du drivkraft indenfor bæredygtighed? Er du initiativrig, projektorienteret og struktureret anlagt? Så er det måske dig, vi leder efter!

Lige nu står RBS A/S overfor at opføre et nyt kontorhus, BYPORTEN SYD. Derfor søger vi nu en frisk arkitekt/ingeniør, som kan bidrage positivt og konstruktivt til vores byggeledelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Arbejde med valg af bæredygtige materialer
 • Tage del og ansvar i byggeledelsen under hele byggeprocessen
 • Udføre bæredygtighedscertificeringer, herunder dokumentering af et helt projekt til DGNB-certificering
Danfoss Power SolutionsSupervisor (ID: 13259)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions søger en Supervisor, som med sine gode sociale og faglige færdigheder, kan sætte klare mål og skabe høj trivsel og engagement. Som Supervisor vil du få personaleansvaret for 35-40 medarbejdere, som er beskæftiget indenfor montage og test.

Som Supervisor for SVS montageområdet vil du have en stor indflydelse på resultaterne og processerne i afdelingerne. Du får det daglige ansvar for afdelingen, som arbejder i treholds-skift. Sammen med supporterfunktionerne fokuserer du på, at afdelingen lever op til målsætninger om sikkerhed, kvalitet, rettidig levering og omkostninger. Yderligere ansvarsromåder vil bl.a. omfatte:

 • Fastholde og udvide sikkerhedsmindsettet i afdelingen
 • Tilpasning og optimering af bemanding
 • Via LEAN, optimere processer og implementere nye aktiviteter for at sikre løbende forbedringer
Danfoss A/SVærkfører (afløser-dag/aften/nat) / Change Agent (ID: 7301)

Danfoss A/S, Rødekro

Danfoss søger en Værkfører afløser/Change Agent til Danfoss Distribution Center i Rødekro. Din rolle er en kombineret funktion, hvor du i cirka halvdelen af tiden (15-20 uger pr. år) skal afløse en af vores fire værkfører i forbindelse med afholdelse af ferie og ved kursus samt sygdom. Jobbet kræver, at du kan tage over på den daglige ledelse af både dag-, aften- og nathold.

I den resterende tid skal du supportere og drive Lean-aktiviteter i central distributionscenteret i Rødekro. Udover at indsamle og videregive gode forslag i forhold til problemløsning/forbedring/optimering til ledelsen, bliver du ansvarlig for ugentlige og månedlige rapporteringer på diverse forbedringsprojekter i forhold til implementering og øget produktivitet.

Aasted
People Manager til produktionsenhed

Aasted, Farum

Med reference til Head of Factory og som del af People Manager-gruppen, bliver du ansvarlig for vores produktionsteam i Line Assembly-afdelingen, som producerer sammensatte linjer til bageri- og chokoladeindustrien. Du trives med ansvar, er god til at bevare overblikket og brænder for både personale- og procesudvikling.

Du får ansvaret for den daglige drift af Line Assembly, samt ledelsesansvar for vores 30-mand store team. Din primære fokus som People Manager er på dine medarbejders generelle personale - og kompetenceudvikling. I tæt samarbejde med dine kollegaer i People Manager-gruppen medvirker du til løbende forbedring af Aasteds processer.

En anden vigtig del af dine opgaver er produktionsplanlægningen, som foregår i samarbejde med hele værdikæden, fabrikkens planlægger og din flow koordinator.

Aasted
Banedanmark
Byggeleder til Signalprogrammet Fjernbane Vest

Banedanmark, København

Vil du arbejde med byggeledelse på kundesiden og dermed være med til at sikre fremdrift på et af Banedanmarks største infrastrukturprojekter?

På Fjernbane Vest-projektet søger vi en byggeleder til varetagelse af Banedanmarks interesser på vores byggepladser i forbindelse med at vi udruller det nye signalsystem vest for Storebælt – et af de største infrastrukturprojekter i Danmark.

Som byggeleder i Fjernbane Vest-projektet understøtter du de enkelte projekter i forbindelse med de installationsaktiviteter, vi har ved implementeringen af det nye signalsystem i Vestdanmark.

Banedanmark
NCC Danmark
Senior installationschef til NCC Building, Søborg

NCC Danmark, Søborg

Vil du gå forrest i udviklingen af NCC’s største installationsprojekter i København?

Som senior installationschef bliver du ikke bare det faglige fyrtårn inden for installationer. Du skal være med til at flytte rammerne for vores tekniske installationer og samtidig sikre bygbare tekniske løsninger.

Du får et vidtrækkende ansvarsområde, hvor du både er med til at sætte retning for afdelingen, samtidig med at du indgår som faglig ekspert på vores største projekter.

Du får det overordnede ansvar for installationsentrepriserne og indgår i projekternes udviklingsfase for at sikre bygbare løsninger, der lever op til kundernes ønskede funktionalitet og design.

NCC Danmark
EPOS
Head of Manufacturing

EPOS, Ballerup

EPOS is looking for an experienced Head of Contract Manufacturing to join the Global Operations team.

Your main responsibility in this role is to ensure effective production at the Contract Manufacturers, ensure production documentation is valid and accurate, drive cost optimizations programs towards our Contract manufacturers and ensure increased flexibility, production output as planned and control cost price development

In this role, you lead the Contract Manufacturing team located in Denmark and cooperating with the team located China. You will be part of the global operations leadership team and will report to Senior Director, Global Operations. You will work closely with our R&D department, who hands over products to the Contract Manufacturing team once products are ready for mass production as well as our procurement and planning team amongst a broad group of stakeholders

EPOS
Xellia Pharmaceuticals ApS
Projektleder med fokus på automatik til Engineering

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Kan du sørge for fremdrift og daglig ledelse af Xellias automationsprojekter? Og kan du rådgive om valget af fremtidige tekniske løsninger?

Vi søger en dygtig og målrettet kollega med viden og erfaring inden for automation, til eksekvering og gennemførelse af forskellige faglige projekter med fokus på process/udstyr og anlæg. Du bliver en del af Engineering, som i den kommende tid har fokus på forskellige spændende projekter på siten i København. Vores kunder er også vores kolleger, og vi sætter en ære i at levere en god service på et højt fagligt niveau. Xellia er en specialiseret medicinalvirksomhed, som er førende inden for udvikling, produktion og markedsføring af antiinfektionsmidler.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Tornbjerg Schou ApS
Serviceleder

Tornbjerg Schou ApS søger for Lindved El A/S i Vejle

Brænder du for at levere et godt stykke arbejde og skabe værdi for kunderne gennem høj faglighed, god ledelse, sublim service og struktureret opfølgning? Vil du være med til at tegne den fremtidige strategi, og har du den nødvendige pondus og positive indstilling til at samarbejde på tværs? Så er du muligvis den, vi søger.

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Lindved nær Vejle bliver du en del af ledelsen og får medansvaret for at drive og videreudvikle serviceafdelingen og dets kompetente medarbejdere – herunder at sikre et kontinuerligt fokus på kompetencer, lønsomhed og kundeloyalitet.

Du får medansvaret for den daglige planlægning, og da en væsentlig del af dine kunder er de lokale industri virksomheder, kræver det, at du evner at koordinere på både kort og lang sigt.

Tornbjerg Schou ApS
Teamleder - tankanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med et personligt drive og engagement? Drives du af ambitiøse vækstplaner og personlig udvikling? Og har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er top moderne? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en teamleder. En stilling, der stiller store krav til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde. En stilling, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og udvikling.

Med reference til fabrikschefen, får du ansvaret for produktionen af tankanlæg, som - foruden ledelse af knap 10 dygtige faglærte medarbejdere – indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.