126 job matcher din søgning 126 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 126 resultater.
Svendborg MuseumUd med historien!

Svendborg Museum

Svendborg Museum søger en kommunikationsmedarbejder, som kan få historien ud over rampen. Med analytisk tilgang til opgaverne skal du bidrage til den spændende udviklingsproces, som Danmarks Forsorgsmuseum og afdelingerne for arkæologi og nyere tid/søfart er midt i.

Dine primære opgaver

 • Selvstændigt vedligeholde og videreudvikle vores hjemmeside, nyhedsbreve og vores synlighed på sociale medier
 • Planlægge, koordinere og eksekvere både kampagner og daglige nyheder i samarbejde med interne og eksterne deltagere
 • Producere trykte materialer fra idé til tryk
Elgiganten A/S
Department Manager Technology

Elgiganten A/S, Svendborg

Som afdelingsleder får du ansvaret for, at Technology-afdelingen står skarpere end det bedste TV på markedet – eller i hvert fald skarpt nok til at sikre, at vores mange daglige kunder går fra butikken med en god oplevelse. I tæt samarbejde med varehuschefen og dine salgsansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Som afdelingsleder i Technology er du leder for dit team, der inkluderer: Radio/TV, Tele og Data, der hver har en salgsansvarlig og flere sælgere tilknyttet. Det betyder, at du beskæftiger dig med alt fra computere og tv til telefoner og gaming.

Det er en spændende arbejdsdag, hvor der er fart over feltet. En del af dine opgaver kan du klare på kontoret, men du kommer også til at bruge meget af din tid på gulvet sammen med dine medarbejdere.

Elgiganten A/S
VID Fire-Kill ApS
Help design our future – Technical Sales Supporter for innovative company

VID Fire-Kill ApS, Svendborg

For our sales team in Svendborg, Denmark, we are looking to hire a skilled technical sales supporter with experience in water mist and/or sprinkler systems and a strong profile in 2D/3D drawings in AutoCAD.

Our sales team is busy and needs a new member to help with technical write-ups, drawings and calculations for projects and tenders. The main tasks will be daily support to the sales team, distributors, and agents.

You will be working out of our HQ in the scenic city Svendborg on Funen in Southern Denmark. It is a full-time position and there will be no or very little travel activity.

VID Fire-Kill ApS
FK Distribution A/S
Resultatorienteret koordinator søges til vort kontor i Svendborg

FK Distribution A/S

Vi er 8 koordinatorer, der koordinerer og styrer distributionen i hvert vores distributionsområde – og vi udvider nu teamet med 1 mere – så vi mangler netop dig!

Er du energisk, ansvarsfuld og resultatorienteret? Synes du koordinering og udvikling af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring? Så hører vi gerne fra dig!

Vi søger en proaktiv, resultatorienteret og struktureret koordinator til koordinering, opfølgning og ledelse af eget distributionsområde. Du får selvstændigt ansvar for dit eget distributionsområde, hvor du via distanceledelse koordinerer og styrer distributionen af reklamer og ugeaviser. Du kommer især til at arbejde med:

 • Ledelse af og opfølgning på 120-150 omdelere
 • Ansættelse af omdelere samt introduktion til omdelerjobbet
 • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på ugens distributionsaktiviteter
FK Distribution A/S
NettoButikschef i Netto - Svendborg

Netto

Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.

Vores mål er fortsat at skabe succesfulde og stærke resultater. Vi trives i et uformelt og professionelt miljø, hvor tæt samspil med engagerede kolleger, høj energi, humor og gejst er opskriften på vores succes.

Dette bliver dit ansvar:

 • Ansvarlig for butikkens drift og medarbejdernes trivsel
 • Ansvarlig for butikkens driftsresultater
 • Ansvarlig for motivering, coaching og opfølgning af alle dine medarbejdere
 • Ansvarlig for, at din butik altid lever op til kundernes forventning og Netto-konceptet
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

 Falck Danmark A/S,
Beskæftigelsesrettede psykologer til Quick Care på Fyn - Barselsvikariat

Falck Danmark A/S

Vi søger 2 beskæftigelsesrettede psykologer til at indgå i vores afdelinger på Fyn. Der er tale om 2 barselsvikariater på 30-37 timer og tidsbegrænsede stillinger på 1 – 1 ½ år.

Forventet opstart: I perioden d. 01.11.20 – 01.02.21.

Psykologens opgaver vil bestå af følgende:

 • Beskæftigelsesrettede screeninger af borgerens psykiske funktionsniveau
 • Afklarende og opkvalificerende samtaler med borgere, der af psykiske årsager står uden for beskæftigelse
 • Udredning og psykologisk undersøgelse af psykisk og kognitivt funktionsniveau
 • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
Falck Danmark A/S
Elgiganten A/S
Varehuschef

Elgiganten A/S, Svendborg

Drømmer du om at stå i spidsen for dit eget varehus i Danmarks største forbrugerelektronikkæde? Vi søger en ny stjerne til vores stærke team, der kan videreudvikle og føre Elgiganten til endnu større succes.

Som varehuschef i Elgiganten får du ansvaret for dit eget varehus. Det er din opgave som leder at skabe motivation og engagement – vi ved at engagerede medarbejdere skaber glade kunder og fantastiske resultater.

I tæt samarbejde med dine tre afdelingsledere sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Du får muligheden for at udvikle dig fagligt såvel som personligt. Vi lægger vægt på din personlige udvikling og dine evner som leder til at levere resultater.

Elgiganten A/S
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Svendborg Auktionerne ApSAuktions- og lagermedarbejder

Svendborg Auktionerne ApS, Svendborg

Vi søger en auktions- og lagermedarbejder/-ansvarlig samt pedelopgaver til auktionshuset på ca. 20-30 timer pr. uge til snarest tiltrædelse.

Vi søger en udadvendt og initiativrig medarbejder med gåpåmod og ordenssans. Selvigangsættende og som trives i en alsidig hverdag. Ydermere skal man være fleksibel, mødestabil, i fysisk god form og gerne med evne til at vedligeholde system på vores lager.

Der kan forekomme weekendarbejde i forbindelse med auktioner/klargøring.

Karvil Biler A/SERFAREN BILSÆLGER SØGES

Karvil Biler A/S, Svendborg

Grundet travlhed søger vi nu en ekstra sælger til vores Citroën- og Hyundai-salgsafdeling i Svendborg. For at få succes i jobbet skal du have et stort salgstalent, ligesom du er udadvendt og god til kundekontakt. Vi lægger stor vægt på at være tilstede, når vores kunder har tid, og det betyder derfor, at weekendarbejde indgår som en naturlig del af vores hverdag.

Det daglige arbejde omfatter bl.a.

 • Salg af nye og brugte personbiler.
 • Kundehåndtering på alle niveauer.
 • Kundeopfølgning og relations pleje – telefonisk og via mail.
 • Aktiv deltagelse i planlægning og udførelse af salgsfremmende tiltag.
 • Salg af tillægsprodukter som eks. finansieringskontrakter, serviceaftaler, forsikringer.
SIMAC
Projektkoordinator til nyt SIMAC

SIMAC

Vil du være en del af SIMAC, præge udviklingen og bidrage til, at vi i sommeren 2022 er klar til indflytning i Det ny SIMAC på Svendborg Havn?

Som projektkoordinator får du ansvar for koordineringen af det ny SIMAC mellem SIMACs direktion, SMUC fondens bestyrelse samt hovedentreprenøren for byggeriet. Du vil være involveret i en lang række opgaver og forandringsprocesser omkring Det ny SIMAC.

Dine ansvars- og opgaveområder:

 • Koordinering af delprojekter
 • Deltagelse i projektmøder omkring nyt SIMAC
SIMAC
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Mac Baren Tobacco Company A/S
Medarbejdere til pakkeriet

Mac Baren Tobacco Company A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, der efter mere end 130 år stadig er i vækst, og hvor frihed under ansvar er en grundsten i vores gode arbejdsmiljø?

Mac Baren Tobacco Company A/S søger flere engagerede operatører til vores pakkeri. Med fleksibilitet og ansvarlighed vil vores kommende kollegaer bidrage til den fortsatte udvikling i afdelingen, og samtidig styrke vores position som en af verdens førende producenter af pibetobak og nicheproducent af Roll Your Own-tobakker. Vi eksporterer i dag til mere end 80 lande.

Som operatør i vores pakkeri får du en selvstændig og uforudsigelig hverdag, hvor du vil skulle arbejde under skiftende forhold og belastninger.

Mac Baren Tobacco Company A/S