92 jobannoncer matcher din søgning 92 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Davidsens Tømmerhandel A/S

Sælger til erhvervsbeklædning

Svendborg

Hos Davidsen går salg og faglig rådgivning hånd i hånd. Derfor arbejder vi hver dag målrettet på at udvikle os selv og hinanden i mødet med vores kunder.

Vil du være med til at gøre en forskel for kunderne i Svendborg og omegn?

Du indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af del af vores hverdag – og hvor vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Taasinge Elementer

QHSE-chef hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Svendborg

Vil du være en central brik i at forme fremtidens byggeprojekter med træ som bærende element?

I rollen som QHSE-chef rapporterer du direkte til COO og påtager dig ansvaret for styring og videreudvikling af vores kvalitetsledelse samt vores Health, Environmental and Safety (QHSE) programmer på tværs af Taasinge Elementer Gruppens fire lokaliteter. Med placering på hovedkvarteret i Taasinge, nær Svendborg, bliver du en del af ledergruppen i Supply Chain management teamet samt ansvarlig for at lede kvalitetsafdelingen.

Gem
SPAR

Souschef søges til SPAR Christiansvej

Svendborg

Du bliver en væsentlig del af butikkens omdrejningspunkt og købmandens højre hånd. Du får medansvar for butikkens samlede drift og driftsresultater og har fokus på salgs- og indtjeningsoptimering. Du medvirker også til at butikkens høje serviceniveau bibeholdes og følger op på rutiner, ogaver og varedisponering.

Du får stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid.

SPAR
Petersen & Sørensen Motorværksted A/S

Skibsmontør/mekaniker til værft i Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring i maritim service- eller værftsarbejde? Og kan du godt lide at hver dag byder på nye og afvekslende opgaver?

Se video om Petersen & Sørensen Motorværksted A/S som arbejdsplads

Som skibsmontør/mekaniker vil du arbejde på de skibe, vi til enhver tid har inde. Du vil arbejde på motorer, gear, propelleranlæg og andre typer maskiner og udstyr ombord. Du skal arbejde med mekanik og hydraulik, og både reparere, teste og idriftsætte. Alt sammen med det formål at vores kunder får en problemfri drift. Der er altid mulighed for at tilegne sig ny viden og komme på nye maskiner/udstyr, så hvis du er en nysgerrig person, vil du finde dig godt til rette.

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Gem
Domea.dk

Prøv dig selv af i virkeligheden! - bliv studiepraktikant i den boligsociale helhedsplan i Svendborg

Vil du prøve dig selv af i en organisation, hvor socialt engagement, kommunikation og udvikling går hånd i hånd? Dagene er ikke ens, kontaktfladerne mange, og der er frihed til at arbejdet målrettet med dine faglige interesser.

Du får erfaring indenfor:

 • Kommunikation, både én-til-én og til en bredere målgruppe
 • Koordinator-rollen i et netværk der er skabt for at understøtte alle beboere i at øge deres livschancer
 • Kulturmødet i praksis, på tværs af køn, alder og etnicitet.
Bravida Danmark A/S

2 elektrikere til Bravida Svendborg

Vil du skabe værdi for vores kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med el-opgaver?

Du bliver en del af et lokalt og stærkt team, hvor du har mulighed for støtte og sparring, så du udvikler dig mest muligt.

Du kommer til at arbejde med enten service, industriopgaver eller små-projekter – afhængigt af din motivation og kompetencer.

Bravida Danmark A/S
Haahrs Skole

Haahrs Skole søger lærer til august 2024

Svendborg

På Haahrs Skole søger vi ny kollega til fast stilling. Vi har brug for kompetencer indenfor naturfag/fysik, men andre opgave kommer i spil alt efter dine kompetencer. Det kunne f.eks. handle om teknologiforståelse, pigeidræt, musik, AKT (adfærd, kontakt og trivsel) og eventuel støttetimer.

Vi tilbyder:

 • en skole fuld af liv, glæde og engagement
 • godt kollegialt og fagligt fællesskab
 • gode muligheder for at udvikle sig fagligt
 • en arbejdsplads, hvor vi ved, at dialog er vejen frem for at opnå de bedste løsninger.
Gem
Estate

Sagsbehandler til Estate Svendborg

Svendborg

Estate er en mæglerkæde, der vokser støt. Det gør vi, fordi vi samler på dygtige medarbejdere og giver plads til, at de kan udfolde deres idéer og ambitioner.

Hos Estate Svendborg er vi et stærkt team af medarbejdere, der yder deres allerbedste for at sikre, at vi altid lever op til kundernes forventninger.

Estate
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Svendborg Fjernvarme

Kundeorienteret fjernvarmetekniker

Svendborg

Har du lyst til et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at kombinere din stærke el-faglige viden med din håndværksmæssige kunnen?

Du bliver tilknyttet vores tekniske afdeling og indgår i en gruppe med 5 kolleger, som er ansvarlige for døgndriften af produktion og forsyning af fjernvarme.

Jobbet omfatter bl.a.:

 • Bidrage til drift og driftsplanlægning af produktionsanlæg.
 • Deltagelse i rådighedsvagt med varierende arbejdstider en uge hver 5. uge.
WITT Engineering ApS

Teknisk Designer, Teknisk Assistent, Teknisk Tegner

Svendborg

Vi søger 1-2 medarbejdere med færdigheder indenfor CAD-verdenen. Der vil både være arbejde i 2D og 3D samt i forskellige programmer og teknisk dokumentation indenfor brancherne jernbane, fjernvarme og industriel produktion.

Vi tror på at arbejde smartere, ikke hårdere, og vores hverdag er præget af tillid, samarbejde og fleksibilitet. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderens trivsel og udvikling er i højsædet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Nykredit

Privatrådgiver til Center Svendborg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Svendborg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredit
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Elis Danmark A/S

Chauffør

Svendborg

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Nu har du chancen for at blive en del af et fantastisk distributionsteam.

Dine opgaver er afhentning og levering af vasketøj samt samarbejde og kommunikation med kunder og kollegaer. Vi tilbyder:

 • et godt fast job og et godt arbejdsmiljø
 • et fantastisk kollegateam – hjælpsom, humørfyldt og respektfuld omgang
 • 4-dages arbejdsuge
Elis Danmark A/S
PeopleLink søger for vand og affald
Gem
PeopleLink

Projektudvikler til vedvarende energiprojekter

Svendborg

Du udvikler projekter i samskabelse og bidrager til den grønne omstilling.

Vil du gå på arbejde med det formål, at vi hver dag kommer tættere på en bæredygtig fremtid? Vil du arbejde med at udvikle og etablere mere vedvarende energi? Og vil du på sigt arbejde med flere nye tværgående bæredygtigheds-projekter?

Så læs videre her.

C.C.JENSEN A/S

Product Compliance Specialist

Svendborg

Er du 100 meter mester i at holde styr på data og opbygge systemer? Motiveres du af at sætte ting i system, dykke ned i direktiver og standarder, trække essensen ud og gøre det operationelt? Så har vi jobbet til dig.

Hos C.C.JENSEN søger vi en Product Compliance Specialist, der vil være med til at sikre, at vores produkter lever op til krav fra bl.a. kunder, men også i høj grad lovgivning og direktiver, som for eksempel REACH, ROHS, WEEE, emballagedirektivet m.fl.

Svendborg Andels-Boligforening

Grøn medarbejder - Afløser

Svendborg
 • Motiveres du af en arbejdsdag i det fri
 • Har du blik for beplantning og vedligehold af grønne områder?
 • Er du positiv og udadvendt?

Til vores driftsteam søger vi en serviceminded afløser på fuld tid til primært at varetage vedligehold af de grønne områder i og omkring vores 2.250 lejemål.

Svendborg Andels-Boligforening
Svendborg Andels-Boligforening

Ejendomsfunktionær

Svendborg
 • Motiveres du af en varieret hverdag?
 • Har du hænderne skruet rigtigt på?
 • Er god service en del af dit DNA?

Til SABs driftsafdeling søger vi en serviceminded ejendomsfunktionær på fuld tid.

Du vil i tæt samarbejde med teamet komme til at arbejde med drift og vedligeholdelse af ca. 1.500 lejemål, fordelt på 21 forskellige afdelinger.

Svendborg Andels-Boligforening
ISS Facility Services A/S

Servicemedarbejder til kontorrengøring hos kunde i Svendborg

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som vores nye kollega bliver du en del af et meget socialt og hjælpsomt team af servicemedarbejdere med fast arbejdsadresse hos vores kunde. Vi sætter en ære i at levere rengøring på et højt niveau.

Dine opgaver vil primært omfatte rengøring af kontorer. Erfaring med rengøring er en fordel, men det vigtigste er, at du har en serviceorienteret tilgang til dit arbejde og er fleksibel samt omstillingsparat.

ISS Facility Services A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV