110 job matcher din søgning 110 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 110 resultater.
Kurt Poulsen ApSAdministrativ medarbejder til biogasanlæg

Kurt Poulsen ApS søger for Andekærgård Biogas på Tåsinge og Flemløse Biogas Biogas

Din hovedopgave bliver i samarbejde med driftslederen for anlæggene at varetage administrative arbejdsopgaver i tilknytning til anlæggene, hovedsageligt i tilknytning til leverandører, certificering, miljøgodkendelse, gødningsregnskab mm.

Du vil indgå i et team bestående af interne og eksterne kollegaer/samarbejdspartner, hvor du skal samle tråden, skabe overblik og udarbejde rapporteringer til brug for myndigheder. Derudover vil du indgå i et administrativt team og i løsning af andre opgaver i koncernen.

Vi tilbyder et afvekslende job med stort ansvar, med spændende udfordringer i en organisation, hvor udviklingsmuligheder er store og beslutningsprocessen meget kort. Dygtige og meget engagerede medarbejdere.

KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Svendborg Storcenter

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

C-Level Consulting ApSKemiingeniør

C-Level Consulting ApS søger for ESTESH A/S i Svendborg

CO2- og H2-capture – specialist i elektrolyse

ESTESH A/S er et teknisk udviklingsselskab i en solid, personligt ejet koncern med base i Svendborg. Virksomheden er kuvøse for ambitiøse projekter, der afprøves og testes af virksomhedens kompetente og dedikerede medarbejdere.

Dine opgaver omfatter for eksempel:

 • Deltage i fremdrift af kemiske projektforløb.
 • Specifikt forestå udvikling af processer for elektrolyse
 • Reducere pH i CO2-vaskevæske mellem scrubber og elektrolysecelle
 • Være den praktiske kemiker, der kan arbejde både teoretisk og i arbejdstøjet
 • Være virksomhedens specialist i E-Chem
PeopleLinkKoordinator for sundhed, sikkerhed og miljø

PeopleLink søger for Vand og Affald i Svendborg

I denne nyoprettede stilling får du fingeren på pulsen i organisationen, og du kommer til at arbejde med en bred vifte af projekter og opgaver primært indenfor arbejdsmiljø- og miljøstandarderne. Udover de løbende indsatser er der opgaver i forbindelse med certificeringer, specialindsatser og større projekter. Derudover forventes der deltagelse i arbejdet med virksomhedens to andre ledelsesstandarder.

Du er det planlæggende og koordinerende midtpunkt, ligesom det er dig, der arbejder med, at HSE-arbejdet er en naturlig del af hverdagen hos det enkelte team og den enkelte medarbejder. Herudover arbejder du med at:

 • Supportere arbejdsmiljøorganisationen
 • Facilitere og gennemføre og udarbejde risikovurderinger, APV-er m.v. i samarbejde med alle niveauer i virksomheden
 • Træne og uddanne medarbejderne
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

FOMOPartnerkonsulent til forhandlerkoncept Auto på Fyn

FOMO

Har du entreprenørånd, er frisk på at drive forsikringssalget indirekte via forskellige samarbejdspartnere og kan du begå dig med mange interessenter på forskellige niveauer?

Så er du måske den rette til jobbet som FOMOs partnerkonsulent Auto.

FOMO søger en partnerkonsulent til at implementere et koncept, hvor vi samarbejder med bilforhandlere på Fyn.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Daglig kontakt med salgschefen og du vil skulle assistere internt og eksternt med en række spændende opgaver på tværs af forhandlernetværket
 • Salgsopfølgning, ekstern træning og coaching af forhandlerpartnere og deres sælgere
 • Rapportering af mål og resultater på dine aftalepartnere
Mac Baren Tobacco Company A/S
Trade Manager

Mac Baren Tobacco Company A/S, Svendborg

Mac Baren Tobacco Company søger en talstærk Trade Manager, der med drive og engagement kan bidrage til den fortsatte udvikling i marketingafdelingen og samtidig styrke vores position på det danske marked.

Med reference til vores Key Account Manager får du som Trade Manager ansvaret for salgsudvikling og analyse af den samlede produktportepølje til det danske marked (den danske dagligvarehandel). Dine grundige analyser skal bidrage til prioritering af fokus og salgstursplanlægning i tæt samarbejde med KAM og salg.

Mac Baren Tobacco Company A/S
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Svendborg

Louis Nielsen A/S

Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning.

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Svendborg

Louis Nielsen A/S

Som salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Louis Nielsen A/S

Som salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Jørgensen & Milland Search & Selection ApSSUPPLY CHAIN ASSISTANT

Jørgensen & Milland Search & Selection ApS søger for Bjørn Thorsen A/S i Svendborg

Der er tale om en fuldtidsstilling i Operations, hvor du vil indgå i et team med 11 dygtige kollegaer og du vil referere til COO i Hellerup. Du vil til dagligt have tæt samarbejde med fabrikschefen som er placeret sammen med dig i Svendborg, hvor I vil være den administrative del.

Dine hovedopgaver vil være internt salg og indkøb af råvarer til produktionen i Svendborg og hos tollere (lønproducenter) til datterselskaberne NFT og Klarsø. Du skal have fokus på at sikre ensartethed og at effektivisere relevante arbejdsprocesser samt sikre, at der arbejdes i henhold til ISO-procedurer. Du vil også fra start have løbende opgaver mht. salgs- & indkøbsopgaver i Bjørn Thorsen A/S samt være backup til teamet i Hellerup i det omfang, der er tid.

Flügger A/S
Serviceminded butiksassistent til Flügger Svendborg

Flügger A/S

Er du vores nye butiksassistent i Svendborg, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske vores nye kollega? Som butiksassistent hos Flügger får du mange alsidige opgaver og en afvekslende hverdag.

Du vil sammen med resten af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Du bliver en del af et team med stor fokus på at skabe en indbydende butik for vores kunder, som vi møder med høj faglighed, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Dine opgaver er desuden at:

 • Deltage i salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet
 • Følge op på kunder, inkl. opsøgende salg
 • Analysere behov og rådgive kunden
Flügger A/S
føtexSlagtersvend - Svendborg

føtex

Bliv slagtersvend i føtex, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, krogmodnet oksekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, der går med produktion af slagtervarer. Dine opgaver er blandt andet:

 • opfyldning af slagterboksen og klargøring af butikken, så den er indbydende og præsentabel
 • ekspedering og rådgivning af kunder omkring kød, kvalitet og tilberedning
 • forberedelse og tilberedning.
BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO – vi søger i hele landet

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
føtexMedarbejder under 18 år til delikatessen - Svendborg

føtex

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Som medarbejder i føtex er du med til at holde butikken pæn, ordentlig og indbydende, så det er hurtigere, nemmere og sjovere for kunderne at købe ind til den enkle hverdag eller til de særlige lejligheder, hvor der skal specialiteter og luksus på bordet.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper kunderne med at finde det, de leder efter.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser