85 jobannoncer matcher din søgning 85 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Svendborg Fjernvarme

Kundeorienteret fjernvarmetekniker

Svendborg

Har du lyst til et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at kombinere din stærke el-faglige viden med din håndværksmæssige kunnen?

Du bliver tilknyttet vores tekniske afdeling og indgår i en gruppe med 5 kolleger, som er ansvarlige for døgndriften af produktion og forsyning af fjernvarme.

Jobbet omfatter bl.a.:

  • Bidrage til drift og driftsplanlægning af produktionsanlæg.
  • Deltagelse i rådighedsvagt med varierende arbejdstider en uge hver 5. uge.
WITT Engineering ApS

Teknisk Designer, Teknisk Assistent, Teknisk Tegner

Svendborg

Vi søger 1-2 medarbejdere med færdigheder indenfor CAD-verdenen. Der vil både være arbejde i 2D og 3D samt i forskellige programmer og teknisk dokumentation indenfor brancherne jernbane, fjernvarme og industriel produktion.

Vi tror på at arbejde smartere, ikke hårdere, og vores hverdag er præget af tillid, samarbejde og fleksibilitet. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderens trivsel og udvikling er i højsædet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Nykredit

Privatrådgiver til Center Svendborg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Svendborg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredit
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Elis Danmark A/S

Chauffør

Svendborg

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Nu har du chancen for at blive en del af et fantastisk distributionsteam.

Dine opgaver er afhentning og levering af vasketøj samt samarbejde og kommunikation med kunder og kollegaer. Vi tilbyder:

  • et godt fast job og et godt arbejdsmiljø
  • et fantastisk kollegateam – hjælpsom, humørfyldt og respektfuld omgang
  • 4-dages arbejdsuge
Elis Danmark A/S
PeopleLink søger for vand og affald
Gem
PeopleLink

Projektudvikler til vedvarende energiprojekter

Svendborg

Du udvikler projekter i samskabelse og bidrager til den grønne omstilling.

Vil du gå på arbejde med det formål, at vi hver dag kommer tættere på en bæredygtig fremtid? Vil du arbejde med at udvikle og etablere mere vedvarende energi? Og vil du på sigt arbejde med flere nye tværgående bæredygtigheds-projekter?

Så læs videre her.

C.C.JENSEN A/S

Product Compliance Specialist

Svendborg

Er du 100 meter mester i at holde styr på data og opbygge systemer? Motiveres du af at sætte ting i system, dykke ned i direktiver og standarder, trække essensen ud og gøre det operationelt? Så har vi jobbet til dig.

Hos C.C.JENSEN søger vi en Product Compliance Specialist, der vil være med til at sikre, at vores produkter lever op til krav fra bl.a. kunder, men også i høj grad lovgivning og direktiver, som for eksempel REACH, ROHS, WEEE, emballagedirektivet m.fl.

Svendborg Andels-Boligforening

Grøn medarbejder - Afløser

Svendborg
  • Motiveres du af en arbejdsdag i det fri
  • Har du blik for beplantning og vedligehold af grønne områder?
  • Er du positiv og udadvendt?

Til vores driftsteam søger vi en serviceminded afløser på fuld tid til primært at varetage vedligehold af de grønne områder i og omkring vores 2.250 lejemål.

Svendborg Andels-Boligforening
Svendborg Andels-Boligforening

Ejendomsfunktionær

Svendborg
  • Motiveres du af en varieret hverdag?
  • Har du hænderne skruet rigtigt på?
  • Er god service en del af dit DNA?

Til SABs driftsafdeling søger vi en serviceminded ejendomsfunktionær på fuld tid.

Du vil i tæt samarbejde med teamet komme til at arbejde med drift og vedligeholdelse af ca. 1.500 lejemål, fordelt på 21 forskellige afdelinger.

Svendborg Andels-Boligforening
ISS Facility Services A/S

Servicemedarbejder til kontorrengøring hos kunde i Svendborg

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som vores nye kollega bliver du en del af et meget socialt og hjælpsomt team af servicemedarbejdere med fast arbejdsadresse hos vores kunde. Vi sætter en ære i at levere rengøring på et højt niveau.

Dine opgaver vil primært omfatte rengøring af kontorer. Erfaring med rengøring er en fordel, men det vigtigste er, at du har en serviceorienteret tilgang til dit arbejde og er fleksibel samt omstillingsparat.

ISS Facility Services A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Valsemøllen A/S

Produktionsmedarbejder til vores mølle i Svendborg søges til weekendarbejde

Svendborg

Vi søger en mødestabil og ansvarsbevidst medarbejder, der skal indgå i driften sammen med vores nuværende personale.

Arbejdet består af:

  • Produktions- og procesoptimering
  • Justering og kontrol af maskiner og produkter
  • Vedligeholdelsesopgaver
  • Kvalitetskontrol

Vi er uformelle i vores omgangstone, har en smal, flad organisation, hvilket gør os følsomme for fravær.

Valsemøllen A/S
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Ocean7 Management ApS

Ocean7 søger en controller

Svendborg

Som vores nye bogholder/accountant vil du indgå i et mindre team og skal varetage mange forskellige opgaver inden for økonomi. Det indebærer blandt andet controlling, finans, debitor samt kreditor, og helt konkret vil dine primære arbejdsopgaver være bogholderi i koncernens selskaber.

Vi tilbyder en spændende stilling i en voksende og dynamisk virksomhed med mulighed for at arbejde med mangeartede opgaver inden for bogholderi og controlling. Der vil være god mulighed for både personlig og professionel udvikling, og du vil være med til at præge din egen stilling.

Gem
BILA A/S

Mekanisk tekniker

Svendborg

Fra mekaniker til robotspecialist!

Jobbet består i at hjælpe vores kunder på Fyn og Sjælland med at servicere, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg. Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse, og at du i forvejen har erfaring med at være udekørende tekniker.

Vi lover dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med det fedeste udstyr indenfor automation, og som en bonus får du et godt kollegaskab og masser af personaleaktiviteter med dine kollegaer fra BILA´s afdelinger i hele Danmark.

BILA A/S
Svane Køkkenet Svendborg

Erhvervskonsulent

Vi har travlt hos Svane Køkkenet i Svendborg, og derfor søger vi en erfaren og engageret erhvervskonsulent med fokus på salg til håndværkere.

Din hovedopgave er at rådgive og sælge til vores eksisterende erhvervskunder samt udvide denne kundegruppe. Arbejdsopgaverne inkluderer; udarbejdelse af tilbud, byggestyring, opfølgning og håndtering af ordreadministration.

Samarbejde er en høj prioritet for os, og vi tilbyder gode muligheder for personlig udvikling. Gennem intern oplæring og deltagelse i vores kursusprogram sikrer vi, at du udvider dine kompetencer inden for branchen og fortsætter din uddannelse.

Danoffice IT

Compliance Assistant, Operations

Svendborg

I din nye stilling er du med til at sikre, at vi overholder alle nationale samt internationale eksportkontrollove og reguleringer og dermed sikrer vores adgang til det globale marked. Herudover arbejder teamet med forskelligartede complianceopgaver, blandt andet ISO-standarder, GDPR og Risk Management.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling. Vi sætter en ære i at have et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer og en arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Danoffice IT

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV