168 job matcher din søgning 168 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vurderingsstyrelsen Kontorchef til styringskontor indenfor ejendomsbeskatningsområdet

Vurderingsstyrelsen, Svendborg

Er du en dygtig leder? Og motiveres du af at stå i spidsen for test og ibrugtagning af nye IT-systemer samt implementering og drift af ny lovgivning på ejendomsbeskatningsområdet? Så er du den kontorchef, vi leder efter til enheden Kvalitet og Styring i Svendborg.

Kontorets primære opgave er at understøtte ledere og sagsbehandlere i Vurderingsstyrelsens Driftscenter 4. Vi arbejder bl.a. med:

 • faglig og juridisk sparring internt i centret samt med stabskontorer i styrelsen og eksterne samarbejdspartnere i forbindelse med udviklingen og implementeringen af det nye ejendomsvurderingssystem, tilbagebetalingsordningen samt boligskatteforliget af 2017
 • understøtte en ensartet tilgang til beskatningsopgaven i driften, herunder at relevante love og retningslinjer gældende for styrelsen er implementeret og efterleves i praksis i centret.
Vurderingsstyrelsen
Flügger A/S
Butiksassistent med flair for salg til Flügger Svendborg

Flügger A/S

Er du vores nye butiksassistent i Svendborg, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter.

Som butiksassistent hos Flügger får du mange alsidige opgaver og en afvekslende hverdag. Dine opgaver spænder over salg, rådgivning, eventplanlægning og andre daglige opgaver for at holde butikken klar til modtagelse af vores kunder.

Du vil sammen med resten af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Du bliver en del af et team med stor fokus på at skabe en indbydende butik for vores kunder, som vi møder med høj faglighed, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Flügger A/S
Jobindex A/S
Business Unit Director, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i Svendborg eller København

Kunne du tænke dig et job med mange gode kollegaer, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

I denne rolle får du en unik mulighed for at dyrke din interesse for forretningsudvikling, daglig drift og videndeling. Samtidig vil du stå i spidsen for en række professionelle netværk, som du driver og videreudvikler.

Du får ansvaret for Business Unit ”Operations” med 12 dedikerede netværksledere, ca. 100 netværksgrupper indenfor ca. 15 fagområder som produktion, indkøb, projektledelse, facility management, produktion, logistik, etc.

Jobindex A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

TEMP TEAM A/S Salg- og marketingchef

TEMP TEAM A/S søger for Keofitt i Svendborg

KEOFITT er en succesfuld virksomhed, som både har et unikt produkt og samtidigt er en arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø med plads til det enkelte menneske.

Som salg- og marketingchef er du ansvarlig for alle salgs- og marketingrelaterede aktiviteter worldwide samt vedligeholdelse af det globale forhandlernetværk. Du kommer til at lede afdelingen Internt Salg, der huser medarbejdere inden for marketing, ordrebehandling og KEOFITT's Sampling School-program.

I forbindelse med at den nuværende salgschef skal opbygge markedet i Tyskland, bliver stillingen som salgs- og marketingchef ledig. Du er med i ledergruppen og får reference til den adm. direktør.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Ledelse af salg og marketingmedarbejdere
 • Deltage i relevante projekter
 • Afholde interne salgsmøder
SPAR
Delikatesseassistent søges til SPAR Tved v/ Svendborg

SPAR

Vi har brug for en udadvendt og inspirerende delikatesseassistent til vores fantastiske butik på 37 timer.

Din baggrund er ikke det afgørende for os. Det er din passion for mad til gengæld. Så elsker du at lave mad, og at give kunderne en god serviceoplevelse, så er det måske dig vi leder efter?

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du vil få gode muligheder for at udfolde din kreativitet, og at komme med nye ideer til disken.

SPAR
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Maersk Training A/S
Consultants – Leadership & Organizational development

Maersk Training A/S, Svendborg

Do you have what it takes to challenges and impact the largest organisations globally, and are you skilled and passionate about developing people and organisations – come join us in People Skills, Maersk Training Denmark.

As part of our People Skills department you will design and deliver training and consultancy programmes within leadership and organizational development and leadership development. We have a strong focus on delivering high end quality programmes in high pace learning atmospheres.

Key responsibilities

 • Leadership consultancy and training for our customers within Logistics, Maritime, Oil & Gas and Off shore Wind industries globally
 • Design, develop and deliver in close cooperation with client organisations – and together with other Maersk Training centres
Maersk Training A/S
Matas A/S Souschef til Matas Svendborg

Matas A/S

Er du en motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gåpåmod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Svendborg.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungere som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

Som Souschef i Matas kan du glæde dig til en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, samt en masse ansvar og indflydelse.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Mac Baren Tobacco Company A/S
Indkøbsdisponent

Mac Baren Tobacco Company A/S, Svendborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, der efter 135 år stadig er i vækst og hvor frihed under ansvar er en grundsten i vores gode arbejdsmiljø?

Mac Baren Tobacco Company søger en disponent til vores indkøbsafdeling, der med drive og teamspirit kan bidrage til den fortsatte udvikling i afdelingen, og samtidig styrke vores position som en af verdens førende producenter af pibetobak - og nicheproducent af Roll Your Own-tobakker.

Dine primære opgaver vil bestå af varebestillinger ud fra forecast, fastsættelse af lagerniveauer, reklamationsbehandling og vareoprettelser. Din kontaktflade vil både være eksternt til leverandører samt diverse interne afdelinger, såsom kvalitetsafdelingen og marketing.

Mac Baren Tobacco Company A/S
Gem
CHANGE of Scandinavia A/S
Personal Shopper til vores butik i Svendborg

CHANGE of Scandinavia A/S

Hos Change Lingerie udlever vi hver dag vores mission om at give alle kvinder mulighed for at få flot lingeri - uanset kropsform og størrelse. Dette har allerede gjort os til Skandinaviens førende lingerikæde, og vi fortsætter vores vej ud i verden, hvor vi hele tiden udvider vores butiksnet, der i dag omfatter mere end 200 butikker.

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er en klar plan for din udvikling, og hvor du ved, hvad der forventes af dig, samt hvad dine karrieremuligheder er. Nøglen til at blive en succesfuld Personal Shopper er at give vores kunder en helt unik og exceptionel kundeoplevelse, hvor vi guider kunderne gennem vores store størrelsesudvalg med 88 forskellige BH-størrelser.

Du vil blive oplært grundigt i vores systemer og salgsværktøjer af din butikschef og sales coach, og vi vil sikre, at du bliver blandt de allerdygtigste indenfor detailhandlen.

CHANGE of Scandinavia A/S
SIMAC
Eksterne lektorer/timelærere

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden fra deres uddannelse på SIMAC.

Vores uddannelser er på professionsbachelor-niveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.

Din primære opgave vil være at undervise i tildelte fag på vores uddannelser. Du er specialist inden for dit fagområde og vil gerne dele ud af din viden og erfaringer i forlængelse af dit nuværende arbejde.

Der findes ikke en fast profil for jobbet men du kan have følgende tilgange:

SIMAC
SIMAC
Timelærer – fysik på adgangskurset

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens skibsførere, skibsofficerer og maskinmestre får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC.

Vores uddannelser er på professionsbachelor-niveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.

Opgaven er at varetage undervisningen i fysik på vores Maritime adgangskursus. Holdet består af typisk 20-30 unge mennesker med håndværksmæssig baggrund. Niveauet er Fysik på B niveau og det afvikles over 6 mdr. med afsluttende skriftlig og mundlig eksamen.

SIMAC
SIMAC
Adjunkt/lektor

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden fra deres uddannelse på SIMAC. Vores uddannelser er på professionsbachelorniveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag på vores uddannelser. Derudover deltager du i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.

SIMAC
Danoffice IT
Group Accounting Manager

Danoffice IT, Svendborg

– Er du klar til at tage det operationelle ansvar for vores Group Accounting?

Som vores nye Koncernregnskabschef og leder af Group Finance & Administration Team'et refererer du til vores CFO, Allan Malmos Jeppesen. Dit team består af 7 medarbejdere i Finance, placeret i Svendborg, Ballerup og Hinnerup. Derudover får du ledelsesmæssigt ansvar for vores kantine- og receptionsmedarbejdere i Ballerup og Svendborg samt for vores Payroll-medarbejder i Ballerup.

Som Koncernregnskabschef er dit overordnede ansvar:

 • Måneds- og årsafslutningsprocessen
 • At sikre kontinuerlig udvikling af interne og finansielle procedurer
 • At være hovedkontakt til banker og myndigheder i driftsmæssigt øjemed
Danoffice IT
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.