37 jobannoncer matcher din søgning 37 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OFS Fitel Denmark ApS

Operatører til produktion af optiske fibre

Brøndby

Er du kvalitetsbevidst samt omhyggelig, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor din indsats gør en forskel, og hvor kollegaskabet er i top?

Sammen med teamet står du for betjening af diverse specialiserede procesanlæg i vores produktionsflow. Du får en dejlig arbejdsplads, gode kolleger og en grundig oplæring, så du hurtigt får succes og kan bidrage til teamet.

OFS Fitel Denmark ApS
FORCE Technology

Dygtig tekniker til automatiseret prøvningsudstyr

Brøndby

Vil du bruge din specialviden om mekanik, elektronik og fiberoptik på at løse avancerede on-site inspektionsopgaver?

Teamet består af ca. 20 specialister, der bl.a. udfører automatiseret inspektion af stålkonstruktioner primært ved hjælp af ultralyd.

Vi udfører opgaverne offshore, både over og under vandet, på kemiske fabrikker og på kraftværker, konventionelle, vind og nuklear anlæg og inspektionerne udføres med fjernbetjent udstyr primært magnethjulsscannere på lokationer i hele verden.

FORCE Technology
Bravida Danmark A/S

Luftledningsmontør

Brøndby

Du bliver en del af et team, der specialiserer sig i luftledningsarbejde spændende fra 50 KV til 400 KV på Sjælland.

Her kommer du til at arbejde med nybygning og vedligehold af luftledningerne i det overordnede elforsyningssystem i Danmark.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede medarbejdere. Du får en afvekslende og selvstændig arbejdsdag, i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du løbende er i dialog med ledelsen.

Bravida Danmark A/S
RTC Transport A/S

Nat-lagermedarbejder med truckcertifikat

Brøndby

Drømmer du om at arbejde på et lager, så er du måske vores nye kollega?

Fra vores lager i Brøndby leverer vi møbler og hvidevarer til hele Sjælland, og du skal bl.a. pakke og kontrollere hvidevareture, vende låger på køleskabe, skrive dagsrapporter samt sørge for, at chaufførmapper er klar.

Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med en let omgangstone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

RTC Transport A/S
A & H MEDICAL

Servicetekniker

Brøndby

Vil du være A&H Medicals nye dygtige servicetekniker? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed, som prioriterer professionalisme højt?

Se video om A & H MEDICAL som arbejdsplads

A&H Medical søger en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af autoklaver fra MMM, IWT GMP-vaskemaskiner samt isolatorer fra Bioquell.

Selvom du arbejder selvstændigt, vil du modtage support fra din serviceleder samt fra dine kolleger, der hjælper og støtter op om opgaveløsningen. Afgørende parametre for din succes vil være din store faglighed, kombineret med dine evner inden for god service.

A & H MEDICAL
RTC Transport A/S

RTC Transport er på udkig efter ny hvidevaremontør

Brøndby

Vi søger en selvstændigt arbejdende og robust hvidevaremontør med godt humør, der skal dække B2B-opgaver med levering og montering samt kørsel af hvidevarer på Sjælland.

Vi er en virksomhed som arbejder med servicelogistik, det vil sige, vi leverer ikke bare en vare fra A til B, men vi bærer også ind til kunderne, pakker ud og evt. monterer kundernes varer. Vi beskæftiger os hovedsageligt med slutbrugerleveringer af møbler og hvidevarer

RTC Transport A/S
Bravida Danmark A/S

Projektledere til El-projekter

Brøndby

Til store spændende projekter i hovedstadområdet søger vi El-projektledere. Vi søger både dig som har stor erfaring, og dig som vil starte som junior projektleder.

Du vil blive knyttet til vores kontor i Brøndby, men arbejdet udføres primært på vores forskellige byggepladser. Vi tilbyder dig et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve at du bringer al din ekspertise i spil. Du kommer til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse; såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv.

Bravida Danmark A/S
Semler Gruppen

Uddannelseskonsulent til Semler Academy

Brøndby

Forestil dig, at du skal undervise nogle af bilbranchens dygtigste kolleger i alt lige fra service- og eftermarkedsprocesser, til produkttræning, salg og ledelse – og dette i samarbejde med Semler Academys interne uddannelsesteam, hvor samarbejdet og stemningen er helt i top.

Denne mulighed venter dig hos Semler Academy, hvor du får mulighed for at bruge dine evner og din interesse indenfor facilitering, undervisning og kommerciel tæft.

Semler Gruppen
Link Logistics A/S

Link Logistics er på udkig efter en dygtig og stabil vognmand

Brøndby

Link Logistics er et førende logistikfirma grundlagt i 2002, der har etableret sig som en international spiller med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og USA. Vores hovedmål er at levere markedsførende logistikløsninger til B2B- og B2C-virksomheder globalt. Vi har en arbejdskultur præget af enkelhed, effektivitet og ansvarlighed, og vi stræber konstant efter at sætte nye standarder og implementere bæredygtige løsninger. Vi har et stort fokus på vores medarbejdere, og venlighed, åbenhed, ansvar og service er vigtige værdier i virksomheden.

Link Logistics søger en mødestabil, smilende og serviceminded vognmand til fast kørsel i en 8 pallers liftbil, alle hverdage i tidsrummet kl. 09:30-17:30.

Link Logistics A/S
Brødrene Dahl

Lagermedarbejder

Brøndby

Vil du være en del af logistikken bag en af Danmarks største grossister indenfor VVS, Va og el, og har du lyst til at arbejde i et miljø hvor service, samarbejde, sikkerhed og medarbejdertilfredshed er i top? Så søger vi netop dig!

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af opfyldning, pluk, lagerpleje og renhold. Arbejdstiden ligger mellem kl. 11.00 og 19.00 mandag til fredag, og weekend-fri.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår samt pensions- og sundhedsordning.

Brødrene Dahl
Bravida Danmark A/S

Projektleder til ventilationsentrepriser

Brøndby

Vi søger en projektleder der, i samarbejde med det øvrige team af projektledere, vil være med til at sikre, at afdelingens ventilationsprojekter kommer godt i mål.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job hos Skandinaviens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din tekniske viden indenfor ventilationsområdet.

Bravida Danmark A/S
RTC Transport A/S

Teamlederassistent til aftenhold

Brøndby

Du vil have din daglige gang på driftskontoret, men størstedelen af din arbejdstid vil være på gulvet, hvor du vil skulle være med til at sikre at vi når i mål med opgaverne sammen med vores dygtige lagerfolk, chauffører og vognmænd.

Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, med en let omgangstone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

RTC Transport A/S
PostNord Danmark

Field Service-tekniker til Brøndby

Fagligt kommer du primært til at beskæftige dig med det tekniske forebyggende og afhjælpende vedligehold af vores udendørs pakkeautomater. Hovedvægten af opgaverne ligger i kategorien IT-styring og mekanisk vedligehold. Derudover er du vores nye afløser i vores Scannerservice-afdeling.

Du får stillet bil til rådighed, og dit arbejde vil bestå i en del kørsel, hvor du kører til en af PostNord Danmarks mange pakkeautomater, posthuse, terminaler, distributionscentre samt øvrige lokationer.

Bad & Fliser A/S

Lagermedarbejder

Brøndby

Du vil indgå i lagerteamet i Brøndby, der på nuværende tidspunkt består af tre medarbejdere.

Sammen vil I stå for den daglige drift af butikken og lageret. Dit arbejde vil primært bestå af:

  • Modtagelse af varer, pakning og udlevering af ordrer.
  • Ekspedition af kunder, både konto og betalende kunder.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at præge din egen arbejdsdag samt den generelle udvikling i virksomheden.

Bad & Fliser A/S
Modul-System A/S

Erfaren lagermedarbejder

Brøndby

Modul-System A/S er i vækst og har travlt på alle områder for at montere og servicere vores kunders efterspørgsel på vores indretnings- og styrings-løsninger. Løbende effektiviserer vi vores arbejdsgange og har brug for en dygtig og erfaren lagermedarbejder til at sætte styr på vores lager i Brøndby.

Hvis du har ambitionen om en lagerchef-rolle, hvor du stadig er en del af den daglige drift, og vil du gerne være en del af et stærkt team i en sjov hverdag, så er jobbet og Modul-System A/S helt sikkert noget for dig.

Bravida Danmark A/S

KNX-tekniker

Brøndby

Vi mangler en kollega på holdet som trives i den selvstændige stilling, som KNX-tekniker med vekslende opgaver og lokationer, og som samtidig vil byde ind med faglig sparring og udvikling mellem kollegaer.

Du bliver er del af et godt og solidt team som hele tiden udvikler sig, både mht. antallet af kollegaer, opgaver samt de løsninger vi levere.

Selvom vi til dagligt kører meget selvstændigt, vægter vi højt den interne sparring på kontoret, vores personalemøder samt andre sociale arrangementer.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S

Projektleder til Bravidas Brand- og Sikringsafdeling

Brøndby

Har du en teknisk baggrund og erfaring med projektledelse? Brænder du for ledelse og styring af projekter? Og er du forretningsorienteret og har en god økonomisk sans? Så er denne stilling noget for dig!

Du tilbydes et spændende, ansvarsfuldt og alsidigt job, der dagligt vil kræve, at du bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Du kommer primært til at arbejde med en stor fast kunde i København, hvor du selvfølgelig berører alle aspekter inden for projektledelse såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv.

Bravida Danmark A/S
Daarbak Design

Møbelmontør med godt humør og stort overblik

Brøndby

Vi søger en ansvarsbevidst og stabil møbelmontør, der har lyst til at blive en del af et stærkt team. Har du en god, solid fysik, kan du håndtere en skruemaskine, og sætter du en ære i at aflevere et flot resultat og yde en god service hos vores kunder? Så kan du være den møbelmontør, vi søger til vores team på Sjælland!

Dine arbejdsopgaver vil bestå i at levere og montere indretningsløsninger til vores kunder. Du får en varieret og udfordrende hverdag med spændende arbejdsopgaver og gode kolleger.

Lyder det som noget for dig så klik ind og læs mere.

Daarbak Design
Sit'n Sleep A/S

Vi søger en erfaren lagerarbejder med truckcertifikat

Brøndby

Hvis du føler dig hjemme på et lager og trives med fysisk arbejde - så er det måske dig, vi mangler? Vi mangler forstærkning til vores centrallager i Brøndby.

Du vil indgå i et team på fire, hvor vi lægger vægt på et godt sammenhold og teamspirit.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og der skal forventes en del fysisk arbejde.

Arbejdsopgaverne er primært tømning af lastbiler, pakning af vareture samt pakning af vareoverførsler til vores møbelhuse.

Sit'n Sleep A/S
Solar Danmark A/S

Projektleder med teknisk erfaring

Vejen, Brøndby, Aalborg eller Aarhus N

Du har nu muligheden for et alsidigt job, hvor du bidrager til den grønne omstilling. Du gør en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem i hele salgs- og implementeringsprocessen.

Du får en varieret hverdag med frihed under ansvar, hvor ikke to dage er ens, og hvor du, sammen med dine kolleger, sætter kunden i centrum. Som aktør på markedet værdsætter vi det gode og nære samarbejde – derfor vil du også opleve, at du i stillingen får opbygget motiverende relationer til kunderne og vores leverandør.

Solar Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV