224 job matcher din søgning 224 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Product Owner for Digital Innovation

FORCE Technology, Brøndby

n Digital Innovation, we are developing cloud, web, and app solutions where digitalization is adding value to our customers and employees through new services and use of data. We are in the process of onboarding our more than 400 unique physical test facilities onto a common data platform and by using data and advanced technologies we aim to enhance our quality, productivity, and insights.

As the Product Owner you will be leading this effort and bring new services online on our customer portal. You will be the interface between our many business units, the domain experts of our test facilities and the software development effort. You will uncover unmet needs and translate them into solutions. Your ability to inspire and connect business with technology will drive the product forward.

FORCE Technology
Jobindex A/S
Vil du gøre drømmelegepladser til virkelighed?

Jobindex A/S søger for Monstrum ApS i Brøndby

Forestil dig at se en flok glade børn kravle rundt på en kæmpemæssig konkylie-rutsjebane hvor du har eftervist og tilpasset konstruktionen og sikret en god opstillingsproces med entreprenøren.

”Vi finder sammen ud af, om du kommer til at arbejde mest med eftervisning eller konstruktion – uanset hvad får du her mulighed for at være med fra start til slut på projekterne,” siger CEO Ole Barslund Nielsen.

Interesseret? Læs mere her.
Jobindex A/S
BAB
EJENDOMSFUNKTIONÆR TIL TEAM MED HØJ TRIVSEL – GENOPSLAG

BAB, Brøndby

Har du lyst til at gøre en forskel for vores beboere hver dag ved at yde god beboerservice og vedligeholde områdets grønne arealer og bygninger? Vil du være en del af et team med høj trivsel, hvor nærværende ledelse og godt kollegaskab vægtes højt?

Vi søger en ejendomsfunktionær til vores tre velfungerende afdelinger i Brøndby, BAB. Afdelingerne består af henholdsvis 589 lejemål og 7 erhvervsmål samt flere store grønne områder.

Du vil i samarbejde med din ejendomsmester og kollegaer have det daglige ansvar for bl.a.:

 • Drift og vedligehold af grønne områder, hvilket vægtes højt i denne stilling
 • Beboerservice i boligerne, herunder at udføre småreparationer eller vurdere, om der skal rekvireres håndværkere
 • Vedligeholdelse af inventar, værktøj og maskiner
BAB
FORCE Technology
Auditorer og verifikatorer med fokus på energi, klima og bæredygtighed

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Er du vild med energieffektivisering, klima og bæredygtighed? Og har du lyst til at hjælpe vores kunder på deres bæredygtige rejse? Så er det måske lige dig, vi søger!

Dit primære arbejdsområde bliver verifikation på bl.a. CO2-området kombineret med audit inden for standarder som fx ISO 50001 og 14001, ISCC eller andre, som du har med i bagagen og/eller lyst til at udforske.

Du bliver tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen afhængig af din bopæl. Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til besøg hos vores kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

FORCE Technology
FORCE Technology
Auditor og konsulent, der brænder for ledelsessystemer

FORCE Technology, Brøndby, Vejen eller Århus

Vil du være auditor og konsulent i en organisation, hvor aktiviteterne er i stadig udvikling? Ønsker du frihed til at planlægge din egen arbejdsdag? Så kom med på holdet!

Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits inden for en eller flere ledelsessystemstandarder (ISO 9001, 14001, 45001 og 50001, DS 21001, 49001 m.fl.). Vi tilbyder dig også muligheden for at arbejde med rådgivning og afholde kurser på samme område.

Du bliver tilknyttet vores kontor i enten Århus, Brøndby eller Vejen afhængig af din bopæl. Vores aktiviteter er landsdækkende, og du vil skulle besøge virksomheder i hele landet. Det er nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til besøg hos vores kunder og gennemførelse af projekter efter deres behov.

FORCE Technology
Park Allé Privatskole S/I Matematik- og historielærer

Park Allé Privatskole S/I, Brøndby

Søger du en arbejdsplads, hvor meget er muligt, hvor eleverne er motiverede, og hvor skolens værdigrundlag er tydeligt i skolens dagligdag? Er du en engageret og ambitiøs lærer, der brænder for at gøre undervisningen levende, alsidig og inspirerende, og kan du undervise i matematik og historie, er det lige dig, vi leder efter til vores dejlige friskole midt i Brøndby. Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. august 2022.

Stillingen indeholder matematik, historie, idræt og tolærertimer på mellemtrinnet. Du bliver en vigtig medspiller i at gøre skolens mål og værdier til virkelighed samt at gøre skoledagen vedkommende, lærerig og tryg for dine elever.

Vi prioriterer et tæt samarbejde, delehold og to voksne i klassen en del af skoletiden. Vi er en lille skole, hvor vi kender hinanden, og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

nemlig.com Supply Chain Planner til Danmarks største online supermarked

nemlig.com, Brøndby

Er du vores nye Supply Chain Planner, der altid har ’nok på lager til kunderne, ingen udsolgte varer, høj rotation og minimalt spild’? Trives du med deadlines, og er du god til at samle trådene i en travl hverdag? Så er det dig, vi mangler i vores disponeringsteam, hvor vi sammen er med til at sikre varer til Danmarks mest tilfredse kunder.

Vi vækster, og til efteråret udvider vi med endnu et varehus, og derfor leder vi efter en ny kollega, der vil være med på rejsen og være en del af vores skarpe supply- og disponeringsteam. I samarbejde med kolleger sørger du for, at vi aldrig har udsolgt, og at vores varer altid lever op til Danmarks bedste friskhedsgaranti.

Din dagligdag består af planlægning i form af forecast-vedligehold, disponering, indkøb og opfølgning på performance af din egen portefølje af varer og leverandører, som du også er ansvarlig for.

Mediq Danmark A/S
Category Manager – Nordics, Baltics & UK

Mediq Danmark A/S, Brøndby

You will be Category Manager for the Laboratory & Medical Equipment (diagnostics and monitoring) Category. As Category Manager you will be responsible for the strategic direction of your category securing a competitive assortment and improved profitability.

To be successful in the role, you will typically have:

 • Minimum 5 years of experience in category management
 • Background in healthcare or medical device industry, preferably with experience from the Laboratory / Medical Equipment categories
 • Educational background with a bachelor’s degree
Mediq Danmark A/S
bibliotheca A/S
Projektleder

bibliotheca A/S, Brøndby

Projektlederen vil arbejde i et globalt team, og være ansvarlig for end-to-end levering af biblioteksløsnings-projekter, i overensstemmelse med aftalte tidsplaner og budgetter. Dette vil involvere at tage ejerskab for projektplaner, processer og ressourcer for at levere resultater af høj kvalitet, der sker i overensstemmelse med kundens forventninger. Projektlederen vil desuden arbejde tæt sammen med kunder, teknikere, entreprenører og nøgleinteressenter for at sikre, at projekter bliver gennemført med succes.

Jobbets indhold

 • Administrer og eksekver en portefølje af biblioteksløsnings-projekter, på tværs af flere geografiske lokationer
 • Opret og aftal realistiske og opnåelige projektplaner med kunderne, som klart definerer projektets rammer
 • Proaktivt lede, overvåge og kontrollere projekter for at sikre, at de bliver leveret i henhold til budget og tidsplan
bibliotheca A/S
Sahva A/S
Teamleder til Sahvas Kompetencecenter

Sahva A/S, Brøndby

Har du stærke administrative kompetencer og talent for ledelse? Så kan det være dig, vi leder efter!

I Kompetencecentret varetager og koordinerer vi administrative opgaver mellem kunder, behandlere og kommuner. Afdelingen består af 3 teams, som betjener vores forretningsområder – Proteser og Ortoser, Kompression og Fodtøj og Indlæg.

Med reference til kompetencecenterchefen bliver du teamleder for Fodtøj og Indlæg. Som teamleder er dit primære fokus på den daglige ledelse af teamet, hvor du er garant for, at alle henvendelser bliver modtaget professionelt og med et højt serviceniveau, så vi kan skabe unikke kundeoplevelser hver dag.

Sahva A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

OFS Fitel Denmark ApS
STUDERENDE TIL SOFTWAREUDVIKLING

OFS Fitel Denmark ApS, Brøndby

VI SØGER EN STUDERENDE TIL SOFTWARE UDVIKLING I ET HØJTEKNOLOGISK PRODUKTIONS- OG UDVIKLINGSMILJØ

Brænder du for at arbejde et sted, hvor den enkeltes indsats gør en forskel, og vil du gerne bidrage til den samlede succes? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og dygtig til at samarbejde med dine kolleger – så er det måske dig, vi leder efter.

Som studentermedhjælper bliver du en del af Technical Operations Automation, der arbejder med udvikling og integration af avancerede software applikationer til vores produktionssystemer.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produktionssystemer og har som en del af vores implementering af Industri 4.0 teknologier f.eks. indført Artificial Intelligence (AI) til kvalitetskontrol af vores produkter.

OFS Fitel Denmark ApS
Link Logistics A/S Speditør med passion og faglig viden inden for søfragt til spændende virksomhed i hastig vækst!

Link Logistics A/S, Odense eller Brøndby

Har du en passion for spedition og viden omkring søfragt? Og trives du med at kommunikere med kunder, følge forsendelser til dørs, og være et afgørende led mellem virksomhed og leverandør? Så er du måske vores nye søfragtsspeditør til vores nye og moderne kontor i Odense.

Som vores nye søfragtsspeditør vil du bl.a. komme til at arbejde med

 • Håndtering af forsendelser med højt serviceniveau, hvor du får en masse ansvar og spændende arbejdsopgaver i samarbejde med leverandører, agenter, kunder og ikke mindst kollegaer.
 • Koordinering og samarbejde med dine kollegaer og Seafreight Managers for at yde den bedste service til vores kunder.
 • Kommunikation både skriftligt og telefonisk med vores leverandører og kunder for at tilsikre, at vores søfragtsprocesser følges og overholdes.
Dansk Boldspil-Union (DBU) Commercial Manager

Dansk Boldspil-Union (DBU), Brøndby

Dansk Boldspil-Union oplever positiv vækst på tværs af kommercielle platforme, både på fodboldlandsholdene og i græsrodsfodbold, og søger derfor en Commercial Manager med et stærkt kommercielt mindset, naturligt salgsdrive og et kontinuerligt fokus på udvikling. Din opgave bliver at styrke vores nuværende position og skabe vækst i eksisterende og ikke mindst nye forretningssegmenter.

Som Commercial Manager får du en vigtig rolle i Dansk Boldspil-Unions kommercielle afdeling, hvor du skal være med til at drive den vækstrejse, vi er på. Du vil få ansvar for salg og udvikling af en række kommercielle områder og etablering af nye partnerskaber på DBU’s kvindelandshold og herrelandshold samt i græsrodsfodbold.

Nilfisk A/S
Agile Project Manager

Nilfisk A/S, Brøndby

Nilfisk is a leading global player within the professional cleaning industry. At Nilfisk, we have set out to revolutionize the global cleaning industry by use of high-end digital solutions. As part of this, we are taking our total operation to the next level, and you will get the chance to put your personal mark on the development and implementing the way we work with digital solutions for years to come – do you want to be part of the adventure? If so, you may be our new Agile Project Manager!

As an Agile Project Manager, you will be responsible for running a number of projects and/or Scrum teams within different business focus areas. You will collaborate closely with key stakeholders at all organizational levels and across various geographies. Your main goal will be to facilitate the delivery of value-adding solutions, continuous process optimization as well as ensuring a strong delivery model.

Nilfisk A/S
Dansk Boldspil-Union (DBU) Kontorelev

Dansk Boldspil-Union (DBU), Brøndby

Til vores serviceafdeling søger vi en kontorelev, der har lyst til at arbejde i Fodboldens Hus med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Som elev i vores serviceafdeling får du kendskab til og erfaring med mange af husets opgaver, og du vil i serviceafdelingen naturligt få kontakt med alle medarbejdere i huset.

Du vil have dit udgangspunkt i vores serviceafdeling, hvor vi sørger for at tage rigtig godt imod husets gæster, besvare telefonerne og løser en bred vifte af administrative og praktiske opgaver for huset, som du skal være en del af.

Opgaverne

 • Indkøb og disponering
 • Koordinering
 • Adm. opgaver i forbindelse med DBU Fodboldskole
Dansk Boldspil-Union (DBU) Konsulent til Politisk og Strategisk Sekretariat

Dansk Boldspil-Union (DBU), Brøndby

DBU har vedtaget en ambitiøs strategi frem mod 2025. Her er målet, at dansk fodbold også i 2025 er Danmarks nationalsport, hvor fodbolden samler og begejstrer nationen.

DBU søger derfor en konsulent, der skal være med til at sparke strategien i mål de kommende år. Konkret søger DBU en kollega, der får et stort ansvar for den politiske betjening af DBU’s fodboldpolitiske system: Repræsentantskab, bestyrelse, komitéer og udvalg. Disse er rygraden bag de beslutninger, som skal flytte dansk fodbold i fremtiden til gavn for de mange aktører i Fodbolddanmark.

Med DBU’s strategi frem mod 2025 for øje vil du forberede møder i dansk fodbolds øverste organer, hvor beslutninger om Danmarks nationalsport træffes, og du skal være garant for, at beslutningerne bliver gennemført i DBU’s organisation.

Bravida Danmark A/S
Højspændingsmontør til det sjællandske forsyningsområde

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Til vores afdeling El-NET i Brøndby søger vi en dygtig højspændingsmontør til arbejdsopgaver i det sjællandske forsyningsområde.

Bravida er meget mere end en traditionel el-, VVS- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og færdigheder, hvor vi har en særlig faglighed. I El-NET afdelingen udfører vi b.la. opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af elforsyning både on-shore og off-shore.

Dine arbejdsopgaver:

 • Fejlsøgning, installation og servicering af højspændingsanlæg
 • Primært opgaver på 50-132 kV-højspændingsanlæg
 • Felteftersyn, udendørs i alt slags vejr
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Højspændingsmontør med el-teknisk baggrund

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Til vores afdeling El-NET i Brøndby søger vi en dygtig højspændingsmontør med en el-teknisk baggrund til arbejdsopgaver i det sjællandske forsyningsområde.

Bravida er meget mere end en traditionel el-, VVS- og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og færdigheder, hvor vi har en særlig faglighed. I El-NET afdelingen udfører vi b.la. opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af elforsyning både on-shore og off-shore.

Dine arbejdsopgaver:

 • Installation og servicering af højspændingsanlæg
 • Primært opgaver på 50-132 kV-højspændingsanlæg
 • Felteftersyn, udendørs i alt slags vejr
Bravida Danmark A/S
TimeGruppen Engageret lønmedarbejder med et tvist af bogføring

TimeGruppen, Brøndby

Brænder du for lønadministration og kunne du tænke dig at blive en del af et uhøjtideligt arbejdsmiljø med forskellige kundetyper, hvor god service går hånd i hånd med godt humør og fokus på arbejdsglæde, så vil du hurtigt faldt godt til hos os.

Revisionshuset TimeVision er en del af TimeGruppen, der yder rådgivning inden for Revision & Skat, Forsikring & Pension, Investering og Jura til mere end 3000 virksomheder i dansk erhvervsliv.

Du bliver en del af et team som varetager løn- og bogholderi for en bred kundeportefølje. Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Ansvar for egen lønkunder
 • Finansbogholderi med måneds- og kvartalsafstemning af moms