120 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

120 jobannoncer

Gem
Bravida Danmark A/S

Entrepriseleder baneteknik

Brøndby

Vil du løse Danmarks største og mest spændende opgaver inden for kritisk infrastruktur?

Se video om Bravida Danmark A/S som arbejdsplads

Vil du arbejde i en afdeling der spænder bredt på tværs af Danmark? Kan du se dig selv i en stolt virksomhed med 100 år på bagen – hvor du både kan arbejde på dag og nat og verden aldrig står stille?

Så kom og bliv en del af udviklingen hos Bravida!

Bravida Danmark A/S
Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Bravida Danmark A/S

Junior projektleder el-infrastruktur

Brøndby

Med vores omfattende aktiviteter og flere spændende infrastrukturordrer i horisonten, søger vi en pålidelig junior projektleder, der ønsker at være en afgørende del af at lede vores projekter sikkert i mål.

Det vil f.eks. være dig der træder til, når projektlederen ikke er til rådighed og imødekommer samt håndterer montørernes tekniske spørgsmål og udfordringer.

Vi er en afdeling, hvor trivsel og kundetilfredshed er i centrum, og hvor hverdagen er fyldt med spændende og engagerende opgaver, samt et godt arbejdsmiljø.

Bravida Danmark A/S
Gem
Semler Gruppen

Power Platform Developer til Semler IT

Brøndby

Er du vild med at udvikle fede apps og automatiseringer på Power Platformen? Har du styr på Power Apps, Power Automate, Azure og AI? Og elsker du at være en del af et ungt, energisk team? Så er det dig, vi mangler i vores proces- og automatiseringsteam, der er en del af Semler IT.

I vores team arbejder vi hver dag på at optimere IT-landskabet og udvikle smarte løsninger, der gør dagligdagen lettere og sjovere for vores kolleger. Vi har travlt og mangler flere skarpe hoveder til at designe, udvikle og implementere løsninger på Power Platformen.

Semler Gruppen
Temp-Team A/S søger for Swegon A/S
Gem
Temp-Team A/S

Salgsingeniør til salg og design af system/VAV-løsninger og ventilationsaggregater

Brøndby

Den primære opgave er at sælge, vejlede samt rådgive tekniske entreprenører og bygherrerådgivere i Swegons produktprogram.

Som salgsingeniør i Swegon skal du være med til at opdage og skabe nye kunderelationer og forretning. Ud fra fagligt relevant rådgivning, salgsmøder og produktfremvisninger vil du oplyse og bidrage til, at kendskabet til Swegons ventilationsaggregater og systemsalg - VAV løsninger, øges på det danske marked.

Gem
Semler Gruppen

Kontorelev til Semler Gruppen - Danmarks største koncern inden for biler og mobilitet

Brøndby

Er du på udkig efter en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder?

I løbet af din elevtid vil du blive tilknyttet 2 afdelinger, hvor du vil være 1 år i hver. Vi har lagt vægt på, at du i hver afdeling bliver introduceret for afvekslende administrative forløb i forskellige funktioner indenfor fx salg eftermarked, logistik, garanti, uddannelse, reception og meget mere.

Semler Gruppen
Gem
Rigspolitiet

AC’er søges til én eller flere stillinger som uddannelseskoordinator til Politiskolen

Brøndby

Stillingen som uddannelseskoordinator er organisatorisk placeret i sektion for Kvalitet. Opgaveløsningen har fokus på at understøtte organisationen i bred forstand, med fokus på at koordinere og understøtte de samlede uddannelsesforløb i Center for Grunduddannelser.

Eksempler på opgaver kan være:

 • Understøtte faggrupperne i deres arbejde
 • Koordinere sammenhængen på tværs af hele uddannelsen
 • I samarbejde med skemaplanlægningen sikre gode skemaer til gavn for alle
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
RTC Transport A/S

HR- og lønansvarlig søges til RTC Transport

Brøndby

Kan du se dig selv i en dynamisk og voksende virksomhed, og har du kompetencerne til at gøre en forskel og være med til at udvikle din stilling, så er nedenstående måske noget for dig?

Stillingen er nyoprettet, og der vil derfor være stor muligt for at sætte sit eget præg på mange af arbejdsopgaverne, i samråd med administrationschefen. Du vil blive en del af et team bestående af 3 medarbejdere, hvor omgangstonen er frisk og alle vil hinanden det bedste.

RTC Transport A/S
Gem
Bravida Danmark A/S

Elektriker til højspænding

Brøndby

Er du klar til at være en nøgleperson i drift og vedligeholdelse af højspændingsanlæg? Så er det måske dig, vi leder efter. Med dine tekniske evner og faglige indsigt vil du spille en central rolle i at sikre en effektiv og sikker daglig drift.

Vi tilbyder:

 • Et dynamisk arbejdsmiljø i en velanset virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dine færdigheder og vokse fagligt.
 • Et team af engagerede og dygtige kolleger.
Bravida Danmark A/S
Gem
Bravida Danmark A/S

Afdelingsleder til El-Net

Brøndby

Vil du lede en dynamisk afdeling, hvor faglig stolthed, medarbejderudvikling og kundetilfredshed er i hovedsædet?

Bravida El-Net er på udkig efter en passioneret afdelingsleder, der med sit engagement og dedikation vil drive afdelingens team af projektledere, fungere som en værdifuld sparringspartner for de andre afdelingsledere, og ikke blot leve op til – men overgå – kundernes forventninger.

Bravida Danmark A/S
Gem
Brøndby Kommune

Faglig koordinator for lettere behandling i PPR

Brøndby

I PPR Brøndby Kommune er vi ved at gøre os klar til at gribe opgaven med at implementere et let tilgængeligt tilbud til børn og unge (6-17 år) i psykisk mistrivsel og med symptomer på psykisk lidelse. Og til denne vigtige og nye indsats søger vi en erfaren, engageret og samarbejdsorienteret klinisk psykolog som faglig koordinator.

Vi søger en medarbejder, der har et bredt klinisk kendskab til målgrupperne og relevante evidensbaserede behandlingsmetoder, og som drømmer om at være med til at koordinere opstart, forme tilbuddet og være fagligt ansvarlig for at sikre høj kvalitet i de forskellige tilbud om lettere behandling.

Gem
CCL LABEL A/S

Quality Assurance-koordinator

Brøndby

Brænder du for kvalitetsstyring og kvalitetsudvikling, så er dette måske noget for dig.

CCL Label A/S label er en grafisk GMP producerende virksomhed, der leverer trykt pakkemateriale i form af etiketter til pharma-industrien, hvilket stiller store krav til vores dokumentation.

Af opgaver kan nævnes:

 • Sikre information / træning af relevante medarbejdere ved ændringer i kvalitets- og miljøsystemet.
 • Intern / ekstern auditering (leverandør-, kunde- og ISO audits)
 • Validering af processer og udstyr i fællesskab med QC
CCL LABEL A/S
Gem
OFS Fitel Denmark ApS

Operatører til produktion af optiske fibre

Brøndby

Er du kvalitetsbevidst samt omhyggelig, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor din indsats gør en forskel, og hvor kollegaskabet er i top?

Sammen med teamet står du for betjening af diverse specialiserede procesanlæg i vores produktionsflow. Du får en dejlig arbejdsplads, gode kolleger og en grundig oplæring, så du hurtigt får succes og kan bidrage til teamet.

OFS Fitel Denmark ApS
Gem
Semler Gruppen

Digital specialist til SEAT & CUPRA - Barselsvikariat med mulighed for fastansættelse

Brøndby

Er du vores nye Digitale marketing specialist, som skal være med til at løfte vores marketingsaktiviteter, digitale tilstedeværelse og kundeoplevelsen for SEAT & CUPRA-brandet til nye højder?

Vi er en ambitiøs afdeling bestående af 6 medarbejdere, som håndterer alt lige fra koordinering og eksekvering af marketingkampagner, digital kontinuerlig tilstedeværelse, websiteudvikling og vedligeholdelse, MarTech-projekter samt understøtter vores forhandlere i marketingregi.

Semler Gruppen
Gem
SuperBrugsen

Salgsleder Tørvarer, SuperBrugsen Brøndby

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 60 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde
Gem
SuperBrugsen

Salgsleder Ferskvarer/Frugt & Grønt, SuperBrugsen Brøndby

Brøndby

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 60 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Sahva A/S

Controller til Sahvas hovedkontor i Brøndby

Brøndby

Drømmer du om et job med en høj grad af indflydelse og gode udviklingsmuligheder? Og ser du dig selv som en specialist, der trives med både bredde og dybde i opgaverne?

Du bliver en del af en mindre afdeling, der lige nu består af vores økonomichef, en økonomimedarbejder, som du deler kontor med samt en løn- og HR-konsulent. Vi sidder i lyse og venlige lokaler i Brøndby, hvortil der er gode transportmuligheder.

Sahva A/S
Gem
Danske Spil A/S

Analytisk stærk studentermedhjælper til Danske Spils HR-afdeling

Brøndby

Er du interesseret i sport, forretning og underholdning, og brænder du for at analysere og arbejde med organisatoriske data?

Hos Danske Spil søger vi en analytisk stærk studentermedhjælper til vores HR- og Intern kommunikationsafdeling.

I denne rolle vil du få mulighed for at understøtte forretningen med organisatoriske nøgletal og analyser.

Du vil både møde opgaver, som skal løses på egen hånd og i samarbejde med dine kollegaer i teamet.

Danske Spil A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV