144 job matcher din søgning 144 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 144 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
FORCE Technology
Projektleder og fagspecialist - luftmiljø

FORCE Technology, Brøndby

Har du lyst til at sikre en fortsat udvikling i aktiviteter inden for emissionsmåling og luftmiljø? Vi søger en specialist til vores kontor i Brøndby – er det dig?

Din primære opgave bliver at løse rådgivnings- og måleopgaver for industrielle kunder og myndigheder. Du vil indgå i et projektteam, hvor vi udvikler nye måletekniske ydelser inden for såvel emission, arbejdsmiljø som indeklima. Du bliver efter en kort oplæringsperiode ansvarlig for projektaktiviteterne fra start til slut og får som fokus at sikre, at projekterne kommer i mål inden for de aftalte rammer.

Da vi på emissionsområdet opererer i hele Skandinavien, vil projekterne bringe dig i kontakt med vores kunder i såvel ind- som udland.

FORCE Technology
FORCE Technology
LCA-specialist til miljøvurderingsområdet

FORCE Technology, Brøndby

Har du tekniske og kommunikative kompetencer inden for miljøvurdering? Og har du forståelse for livscyklusvurdering? Vi søger en specialist til vores kontor i Brøndby – er det dig?

Din primære opgave bliver at gennemføre forskellige typer projekter indenfor miljøvurderingsområdet. Du bliver efter en kort oplæringsperiode ansvarlig for projektaktiviteterne fra start til slut og får som fokus at sikre, at projekterne kommer i mål inden for de aftalte rammer.

Du får ansvaret for at sikre, at alle interessenter bliver involveret på de rette tidspunkter i projektets forskellige faser, og at projektplaner og rapporter holdes opdaterede. Du vil komme til at skrive tilbud, projektansøgninger, rapporter m.m., hvorfor det er vigtigt at du er god til at kommunikere skarpt og er velformuleret på skrift.

FORCE Technology
FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk snilde og forståelse for måledata? Og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien med base i Brøndby!

Dine arbejdsopgaver vil føre dig ud til kunder, som typisk er industri- og energianlæg i Danmark og udlandet, men også kan være offshore. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

Din primære opgave er at opsætte måleinstrumenter og måle mængden og sammensætningen i emissioner fra skorstene. Det er typisk standardmålinger af røggas, støv, dioxin og tungmetaller, vi laver. Under opgavens udførelse skal du kunne aflæse, forstå og vurdere måledata.

FORCE Technology
RØVERKØB
Engageret logistikassistent

RØVERKØB, Brøndby

Har du en god fornemmelse for logistik og tal? Og er du struktureret og udviklingsorienteret? Så har du nu en fantastisk mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du spiller en vigtig rolle!

Som ny ansat bliver du en nøglemedarbejder i administrationen, der består af 8 personer. Virksomheden har en flad struktur, og du vil derfor, foruden at være en del af administrationen, også arbejde tæt sammen med både lagerpersonale og ledelse. Derudover vil du være med til at præge udviklingen i en ekspansiv kæde med fantastisk maling og gør-det-selv-produkter.

Dine ansvarsområder:

 • Optimere og styrke leveringen af basis- og sæsonbetonede varer til Røverkøb
 • Løbende sikre at den daglige logistik med Røverkøb forløber optimalt
 • Koordinere opgaver og information med øvrige afdelinger på hovedkontoret
Triolab AS
Supportmedarbejder

Triolab AS, Brøndby

Har du lyst til at gøre en forskel inden for sundheds- og forskningssektoren og samtidig blive vores nye kollega?

Virksomheden er beliggende i Brøndby, og nøgleopgaverne er et mix mellem support og service, men du vil blive tilknyttet supportteamet. Det forventes, at din bopæl har en beliggenhed, der gør det muligt for dig at have virke fra kontoret i Brøndby.

Kvalifikationer:

 • Har erfaring med at arbejde i Navision (vigtigt)
 • Har erfaring med kunde- & salgssupport
 • Har en høj grad af selvstændighed
 • Er ikke bange for at stille spørgsmål og kontakte kollegaer for at finde en god løsning på enhver henvendelse
Flügger A/S
Kundeorienteret butiksassistent med delt arbejdsplads i Måløv og Brøndby

Flügger A/S

Er du vores nye butiksassistent i Brøndby og Måløv, to af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter?

Som butiksassistent hos Flügger får du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er den samme. Du vil være en del af et team med stærkt fokus på salg, rådgivning og altid opretholde en høj standard i butikken.

I Flügger Farver i Brøndby og Måløv vil du dele din fuldtidsansættelse mellem de to butikker, men indgå på lige fod med de andre i butiksteamet som er ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration til mersalg og få nye kunder. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, event-planlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden på en mandag såvel som en søndag.

Flügger A/S
Nilfisk A/S
Senior Group Financial Controller - do you want to make a global impact?

Nilfisk A/S, Brøndby

Develop your finance career in a global leading company where you can impact the transformation

Nilfisk Together with the team, you would be responsible for the financial reporting and controlling of all business units globally, IFRS compliance, Internal controls, M&A support and many ad hoc tasks.

The team is currently in the process of updating the group reporting/compliance manuals, rethinking the internal controls reporting and supporting with relevant tools to lift the reporting and documentation to the next level. Joining the team now means you could really make an impact in these areas. The team reports to the Head of Group Financial Reporting.

Nilfisk A/S
V. Meyer A/SLagerassistent

V. Meyer A/S, Brøndby

Hos V.Meyer A/S har vi fortsat rigtig travlt og udvider vores lager. Derfor søger vi endnu en lagerassistent til vores lager i Brøndby.

Vil du have et udfordrende, afvekslende og selvstændigt job i en mindre virksomhed i fremdrift? Og kunne du tænke dig at præge din egen stilling og være en del af et mindre lagerteam?

Som lagerassistent vil dine primære arbejdsopgaver blandt andet være:

 • Varemodtagelse
 • Vareudlevering af ordrer til kunder
 • Pakning af ordrer til kunder
 • Tømning og læsning af eksportlastbil samt kranbiler
Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Intern supportingeniør til pre- og aftersale support – Brøndby eller Skanderborg

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at være ansat i en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Som vores nye kollega får du ansvar for at udføre presale og teknisk support til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, IO-Link, AS-i løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

I dialog med kunder og kollegaer afdækker du systematisk kundernes udfordringer indenfor el -, proces- eller måleteknisk karakter, hjælper med løsningsforslag, udarbejder tilbud, følger op på reklamationssager samt vedligeholder kundens stamdata i vores CRM-system.

Jobindex A/S
NKT (Denmark) A/S
Site manager

NKT (Denmark) A/S, Brøndby

As a Site Manager, you work closely with our customers and colleagues on various cable service and installation projects. The role also includes vast project and site responsibilities including product liability towards customers in product sales and compilation of documentation.

As a tribe lead you have additional day-to-day responsibility for your tribe, i.e. a group of jointers that will work with you or other site managers on their assignments. While you will not be your tribe’s disciplinary manager, you will be the key driver of your tribe’s personal and professional development.

Also, together with your Site Manager colleagues, you will assist the Vice President, Service Denmark on a variety of commercial and operational matters and contribute to the overall business development of the unit.

NKT (Denmark) A/S
nemlig.comSouschef til afdelingen for retur/splitter/service hos Danmarks førende online-supermarked

nemlig.com, Brøndby

Trives du med variation og indflydelse i en dynamisk, travl hverdag i en produktion - så er det netop dig vi leder efter til vores succesfulde online supermarked.

Som souschef i vores afdeling for retur/splitter/service, får du i samarbejde med afdelingschefen dagligt ledelsesansvar for op til ca. 250 medarbejdere, herunder også direkte og indirekte ledelse af en gruppe supervisorer og teamledere. Afdelingen håndterer vores returvarer, vores afsendelser og støtter op med det nødvendige materiale til driften.

Du refererer til afdelingschefen og bliver både en del af lederteamet i driften og den samlede ledergruppe på tværs af alle afdelinger i nemlig.com. Udover vores planlægningsafdeling, vil der ligeledes være et tæt samarbejde med vores distributionsafdeling og leverandører.

Bravida Danmark A/S
Bid Writer/regionskoordinator med kommerciel tæft til Region Specialer

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Bravida søger en Bid Writer/regionskoordinator med kommerciel tæft, der kan påtage sig rollen som ansvarlig for tilbudsskrivning og koordinering i Region Specialer.

Som Bid Writer vil du deltage i og støtte regionsdirektøren og afdelingscheferne i den overordnede organisering og koordinering af de mange nuværende og kommende opgaver og tilbudsprocesser.

Du vil primært arbejde fra vores hovedkontor i Brøndby, hvorfra du vil koordinere og samarbejde med vores bidteam, hvilket udover dig inkluder beregner, afdelingschef, projektleder og øvrige samarbejdspartnere i hele landet.

Bravida Danmark A/S
ProSelectionEjendomsadministrator søges til solid, velfunderet og velkonsolideret virksomhed i Brøndby

ProSelection søger for kunde

I et danskejet børsnoteret ejendomsselskab bliver du ansvarlig for din egen portefølje af erhvervs-ejendomme. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med dine kolleger og med reference til Økonomi-chefen.

Arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Indtastning af stamdata
 • Huslejeopkrævning og bogføring
 • Pristal og autoreguleringer
Indrykket: 
Mediq Danmark A/S
Junior salgskonsulent - salg til industrikunder i hele landet

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Mediq søger en forretningsorienteret og ambitiøs profil, som junior salgskonsulent med ansvar for løbende salg til industrikunder i hele Danmark. Her er muligheden for et job, der sigter mod ansættelse som fuldgyldig Salgsrepræsentant i løbet af få år.

Du vil kortlægge og være i daglig dialog med og udvikle nye eller eksisterende industrikunder. Du bliver en del af et professionelt team og en virksomhed med markedets bedste value proposition. Du uddannes i produkter og salgsproces­ser og får videreudviklet din forretningsforståelse med direkte reference til Sales Director, Professionals.

Mediq tilbyder

 • Et spændende og alsidigt job med mange udfordringer og muligheder
 • At blive en del af et engageret og succesfuldt team
 • Fokus på faglig og personlig udvikling
Mediq Danmark A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Danske Spil A/S
Kommunikationskonsulent med digitalt DNA til Kommunikationsafdelingen

Danske Spil A/S, Brøndby

Du bliver vores digitale specialist. Du har derfor fuldstændig styr på din faglighed inden for digital kommunikation. Du er opdateret på de nyeste tendenser indenfor sociale medier, målgrupper og digitale kampagner. Med andre ord er det altid dig, der ved, når Facebook igen har ændret algoritmerne.

Du forstår at teste nye formater af på Youtube eller at indarbejde Reels. I dit digitale arbejde sætter du ambitiøse KPI’er og tænker i brugerrejser på tværs af devices og platforme. Den rette kandidat forstår at evaluere data på tværs, og tilrette kampagner mens de kører. Ligeledes kan du opsætte forståelig afrapportering og evaluering, når kampagner er eksekveret, så vi kan lære af vores arbejde.

Danske Spil A/S