136 jobannoncer matcher din søgning 136 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Idrættens Kompetence Center P/S

Administrationsmedarbejder

Brøndby

Viften af opgaver er bred og spænder lige fra pasning af telefon, mail, posthåndtering og afregninger, til store områder som licenshåndtering, stævne- og turneringsplanlægning, rejser og hjemmeside-håndtering, møder og arrangementer.

Vi tilbyder:

  • En karrieremulighed i Danmarks største idrætsorganisation, hvor vi går meget op i vores egen og teamets trivsel. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge inkl. frokost.
  • Gode, engagerede kollegaer, der glæder sig til at få endnu en administrativ stærk kollega med på holdet.
Shimano Europe B.V.

Customer Service

Brøndby

Shimano Nordic Denmark forsyner detailhandlen med cykelkomponenter og tilbehør og er på udkig efter forstærkning til vores kundeservice i Brøndby.

Du kommer i daglig kontakt med vores kunder og hjælper med informationer om produkter, priser, produkttilgængelihed, leveringstider og lignende.

Dine kommende kollegaer i Brøndby danner et dedikeret hold og tager godt imod dig som deres nye kollega.

Nemco Machinery A/S

Regnskabsassistent

Brøndby

Nemco Machinery A/S søger en selvstændig og serviceminded regnskabsassistent, som har lyst til at arbejde i en virksomhed i vækst og udvikling og med kontor i Brøndby.

Du vil som regnskabsassist hos få indflydelse på det daglige arbejde i takt med optimering og udvikling af arbejdsprocesser og -systemer. Sammen med to kollegaer er I regnskabsteamet, der refererer til økonomidirektøren. Teamet er omdrejningspunktet i forhold til at sikre korrekt bogføring og regnskabsrapportering.

Jh Transport & Logistics A/S

Disponent søges

Brøndby

Er du en erfaren og engageret disponent eller går du rundt med en disponent i maven og er klar til nye udfordringer i en spændende virksomhed?

Som disponent hos JH Transport vil du have ansvaret for disponering af gods og biler, udarbejdelse af bemandingsplaner, daglig dialog med chauffører og kunder samt klargøring af materiale til afregning af kunder.

Vi tilbyder et uformelt miljø, hvor teamwork og samarbejde er i fokus. Du vil indgå i et team af 3 disponenter og have mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for national transport.

A/S Einar Willumsen

Quality Assurance Specialist

Brøndby

Er du god til at gøre krav og regler meningsfulde og forståelige over for dine kollegaer? Så har vi en spændende stilling i vores QA-afdeling til dig.

Quality Assurance er en central og vigtig del af vores værdikæde. Einar Willumsen (EW) er certificeret efter BRC Standard for Food Safety, og din opgave bliver at medvirke til at sikre en fortsat høj standard med stort fokus på kvalitets- og fødevaresikkerhedskultur.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en kultur, hvor samarbejde vægtes højt. Du bliver en del af en international virksomhed med mange muligheder for personlig udvikling. Og en ting kan vi love: det bliver aldrig kedeligt.

A/S Einar Willumsen
OFS Fitel Denmark ApS

Operatører til produktion af optiske fibre

Brøndby

Er du kvalitetsbevidst samt omhyggelig, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor din indsats gør en forskel, og hvor kollegaskabet er i top?

Sammen med teamet står du for betjening af diverse specialiserede procesanlæg i vores produktionsflow. Du får en dejlig arbejdsplads, gode kolleger og en grundig oplæring, så du hurtigt får succes og kan bidrage til teamet.

OFS Fitel Denmark ApS
NOV Flexibles, NOV

Project Planner Specialist

Brøndby

The Project Planner (PP) works closely with the project management team to establish and maintain the project schedule, supporting with schedule analysis, client reporting and liaison with the line organization.

The role also includes Resource Planning and this role is assigned to a department and works closely with that department’s management team to plan their work across the project portfolio, supporting with project deadlines and liaison with the project management team with regards to project specific schedule requirements.

NOV Flexibles, NOV
SEKO Logistics

Drømmer du om en karriere med fart over feltet?

Brøndby

Bliv speditørelev hos SEKO Nordic!

SEKO Nordic søger en engageret speditørelev til vores kontor i Brøndby. Vi er en mindre logistikvirksomhed med et stærkt globalt netværk og et fladt hierarki, der giver dig mulighed for at sætte dit præg fra dag ét.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du får ansvar fra start og har mulighed for at lære af erfarne kollegaer.

SEKO Logistics
FORCE Technology

Dygtig tekniker til automatiseret prøvningsudstyr

Brøndby

Vil du bruge din specialviden om mekanik, elektronik og fiberoptik på at løse avancerede on-site inspektionsopgaver?

Teamet består af ca. 20 specialister, der bl.a. udfører automatiseret inspektion af stålkonstruktioner primært ved hjælp af ultralyd.

Vi udfører opgaverne offshore, både over og under vandet, på kemiske fabrikker og på kraftværker, konventionelle, vind og nuklear anlæg og inspektionerne udføres med fjernbetjent udstyr primært magnethjulsscannere på lokationer i hele verden.

FORCE Technology
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Zeppelin Danmark A/S

Service Coordinator

Brøndby

Er du struktureret og god til at planlægge, skabe overblik og kan du lide at gøre forskel?

Se video om Zeppelin Danmark A/S som arbejdsplads

Jobbet som servicekoordinator er en alsidig og meget vigtig rolle. Du vil få en hverdag fra vores kontor i Brøndby, og herfra skal du agere tovholder på forskellige serviceopgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Daglig fakturering af work orders
  • Registrering og opfølgning af montørtimer
  • Kundekontakt i forbindelse med planlægning af montøropgaver
Zeppelin Danmark A/S
Bravida Danmark A/S

Luftledningsmontør

Brøndby

Du bliver en del af et team, der specialiserer sig i luftledningsarbejde spændende fra 50 KV til 400 KV på Sjælland.

Her kommer du til at arbejde med nybygning og vedligehold af luftledningerne i det overordnede elforsyningssystem i Danmark.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede medarbejdere. Du får en afvekslende og selvstændig arbejdsdag, i en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du løbende er i dialog med ledelsen.

Bravida Danmark A/S
Mediq Danmark A/S

Tender Pricing & Contract Analyst

Brøndby

Mediq Danmark A/S søger en Tender Pricing & Contract Analyst der vil have en væsentlig rolle i vores indsats for at generere fremtidig indtægt for firmaet, samt sikre profitabiliteten I vores aktive kontrakter.

Du bliver en del af en fleksibel, udviklende og ambitiøs arbejdsplads med en uformel og varm omgangstone og en flad organisationsstruktur. Du har mulighed for selv at påvirke jobindholdet og bliver en del af et succesfuldt og engageret team i en international virksomhed i vækst.

Mediq Danmark A/S
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Nokas Værdihåndtering A/S

Dygtig jurist med flair for compliance og risikostyring

Brøndby

Er du en dygtig jurist/erhvervsjurist, der brænder for at arbejde med compliance og risikostyring?

Som jurist/erhvervsjurist vil du spille en central rolle i implementeringen af Nokas’ compliance-program. Efter implementeringen vil du være ansvarlig for at sikre, at Nokas overholder de regulatoriske og kontraktmæssige krav, som vi er underlagt.

Du vil også komme til at varetage en række opgaver, der relaterer til Nokas’ risikostyringspolitik og få forskellige juridiske opgaver som fx kontraktudarbejdelse og problemstillinger, der relaterer sig til hvidvaskloven og GDPR.

Nokas Værdihåndtering A/S
RTC Transport A/S

Nat-lagermedarbejder med truckcertifikat

Brøndby

Drømmer du om at arbejde på et lager, så er du måske vores nye kollega?

Fra vores lager i Brøndby leverer vi møbler og hvidevarer til hele Sjælland, og du skal bl.a. pakke og kontrollere hvidevareture, vende låger på køleskabe, skrive dagsrapporter samt sørge for, at chaufførmapper er klar.

Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med en let omgangstone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

RTC Transport A/S
NOV Flexibles, NOV

Payroll Administrator

Brøndby or Kalundborg

The Payroll Administrator ensures accurate and timely payroll processing for the business units in Denmark.

Duties and responsibilities include but are not limited to:

  • Responsible for the full spectrum of tasks regarding the monthly payroll for Denmark.
  • Ensure accurate and timely processing of payroll in accordance with local statutory requirements and regulations.

Adaptability, good judgement and a commitment to self-improvement are essential for success in this role.

NOV Flexibles, NOV
A & H MEDICAL

Servicetekniker

Brøndby

Vil du være A&H Medicals nye dygtige servicetekniker? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed, som prioriterer professionalisme højt?

Se video om A & H MEDICAL som arbejdsplads

A&H Medical søger en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af autoklaver fra MMM, IWT GMP-vaskemaskiner samt isolatorer fra Bioquell.

Selvom du arbejder selvstændigt, vil du modtage support fra din serviceleder samt fra dine kolleger, der hjælper og støtter op om opgaveløsningen. Afgørende parametre for din succes vil være din store faglighed, kombineret med dine evner inden for god service.

A & H MEDICAL
A/S Einar Willumsen

Application Specialist – Beverages

Brøndby

Are you passionate about product development within all types of beverages from premium organic CSD's to flavored spirits?

You will work in a high-paced, collaborative and energetic environment optimizing key elements of beverage applications such as taste, stability, preservation and appearance with the goal to design the perfect balance between these elements.

A/S Einar Willumsen
RTC Transport A/S

RTC Transport er på udkig efter ny hvidevaremontør

Brøndby

Vi søger en selvstændigt arbejdende og robust hvidevaremontør med godt humør, der skal dække B2B-opgaver med levering og montering samt kørsel af hvidevarer på Sjælland.

Vi er en virksomhed som arbejder med servicelogistik, det vil sige, vi leverer ikke bare en vare fra A til B, men vi bærer også ind til kunderne, pakker ud og evt. monterer kundernes varer. Vi beskæftiger os hovedsageligt med slutbrugerleveringer af møbler og hvidevarer

RTC Transport A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV