123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 123 resultater.
nemlig.comAgil leder med ansvar for IT-udviklingsafdeling i vækst

nemlig.com, Brøndby

Kan du motivere en kompetent og voksende udviklingsafdeling på tværs af flere lokationer og kan du gøre det på en måde hvor lederskab, faglighed og resultater går hånd i hånd? Så har vi jobbet og teamet klar til dig!

Du får det daglige ansvar for ledelsen af hele vores udviklingsafdeling, der er sammensat af arkitekter, udviklere og testere i både Danmark og Ukraine. Her har du det direkte personaleansvar for vores danske medarbejdere, og til at hjælpe dig har du en teamleder for henholdsvis udviklerne og testerne.

Med ansvaret for vores ukrainske team, vil der være nogen rejseaktivitet i jobbet - i størrelsesordenen 15-20 dage om året. Meget kan klares over Teams, men det er afgørende, at du får den samme tætte føling med teamet i udlandet, som med det danske team. På den måde sørger du for, at sammensætningen af udviklings- og testkompetencer i de enkelte teams til enhver tid matcher de givne opgaver.

Mediq Danmark A/S
Supply Planner

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Du får muligheden for at blive en nøglemedarbejder i vores professionelle team på 8Supply Planners, der disponerer for både Danmark og Norge. Mediq Danmark er på udkig efter en ny kollega med solid erfaring med supply planning. Du er skarp på indkøbssystemer, du arbejder analytisk og struktureret og har løbende fokus på at udvikle og optimere vores arbejdsprocesser i Supply Planning. Du trives med nært samarbejde i en uformel afdeling, med højt tempo.

Som Supply Planner bliver du ansvarlig for løbende rapportering, ligesom du også får ansvar for disponering fra leverandører primært i Europa med øje for service- og lagerniveau. Du arbejder derfor selvstændigt og tager gerne initiativet til forandring. Du vil således både arbejde omhyggeligt i detaljen og samtidig holde overblikket i forhold til den fortsatte optimering af processer uden at miste overblikket, selv når det går stærkt.

Mediq Danmark A/S
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Dansk Ride ForbundUdviklingskonsulent med fokus på klubdrift og -certificeringer

Dansk Ride Forbund, Brøndby

Klubcertificering, klubdrift og klubudvikling, foreningsvedtægter og rådgivning er nøgleordene i en ny stilling som udviklingskonsulent i DRF. Er du motiveret af disse områder, og har du et godt indblik i ridesporten samt lyst til et tæt samarbejde med rideklubberne, er du måske vores nye kollega.

I DRF skal vi være aktuelle og relevante for rideklubberne. Vi skal, udover bl.a. at dele viden og information med klubberne, kunne rådgive, vejlede og understøtte klubberne i deres daglige drift og medvirke til, at klubberne fungerer på et solidt demokratisk grundlag og med balance i økonomien.

Det er derfor vigtigt, at du har viden om og indsigt i klubdrift, klubadministration og foreningsvedtægter – og arbejder både opsøgende og ’udfarende’ samt rådgivende og vejledende.

Dansk Ride ForbundUdviklingskonsulent med fokus på elevskoler

Dansk Ride Forbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke indsatsen for rideklubbernes elevskoler og sikre det bedst mulige udviklings- og uddannelsesgrundlag for fremtidens nye unge ryttere?

Din primære opgave vil være at præsentere undervisningskonceptet og ryttermærkerne for elevskolerne, sikre at elevskolerne vælger undervisningskonceptet og ryttermærkerne til, og som en aktiv samarbejdspartner for klubberne, understøtte og supportere med implementering i den daglige undervisning. Herudover indgår du i Klub- og Sportsafdelingens øvrige drift og udvikling, og deltager i den løbende servicefunktion overfor klubberne.

Du er som person udadvendt, ihærdig og finder motivation og energi i at møde klubberne ’der hvor de er’, har gode empatiske evner samt en veludviklet situationsfornemmelse. Du har et godt indblik i ridesporten, og finder motivation i at besøge og mødes med klubberne i hele landet.

VolkswagenCustomer Supporter – lån og leasing i nyt finansieringsselskab – Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Volkswagen, Brøndby

Vil du være med til at sætte dit præg på vores Customer Support-team og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang – både mens vi etablerer os og efter vi er gået i drift som finansierings- og leasingselskab i Danmark? Så er du måske vores nye Customer Supporter.

I stillingen vil et af dine primære arbejdsområder blive en administrativ behandling af lån og leasing. Det inkluderer blandt andet oprettelse af leasingaftaler og lån, udstedelse af leasingkoder, indregistrering af biler, håndtering af aftaleændringer samt opfølgning på udløb af lån og leasingaftaler.

Med din strukturerede tilgang til dagens forskellige opgaver og via løbende dialog sikrer vi den bedste oplevelse for vores kunder og forhandlere.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

People In Action ApSSalgscontroller til en nyoprettet stilling

People In Action ApS søger for Saint-Gobain Distribution Denmark A/S i Brøndby

Vil du være en del af Saint-Gobain Distribution Denmark’s koncernøkonomi? Elsker du tal og analyser og brænder for at gøre en forskel? … så har vi et rigtigt spændende job til dig.

Du bliver en del af koncernøkonomi i Saint-Gobain Distribution Denmark, som varetager alle former for rapportering, forecast, budget og løbende controlling. Du kommer til at indgå i et team med 4 kolleger, som lægger stor vægt på et godt arbejdsklima og social trivsel. Du vil referere til Head of Reporting.

Som controller vil du være med til at udvikle og udføre den løbende controlling primært af salget. Du skal kunne håndtere komplekse analyseopgaver og til tider store datamængder, og have øje for gode analytiske vinkler. Du vil få sparring fra dine kolleger og salgsafdelingerne. Derudover vil der være opgaver i forbindelse med månedsafslutning, budget og andre ad hoc opgaver.

Stensdal Group A/S
Bygningskonstruktør, der er klar til #stensdalstilen

Stensdal Group A/S, Brøndby

Har du lyst til en spændende hverdag med tegnestueopgaver på vores hovedkontor i Brøndby? Hvor du bliver en vigtig del af udviklingen med at forbedre og energirenovere ejendomme i Storkøbenhavn til nogle af markedets mest attraktive lejemål – i Stensdal-stilen?

Som vores nye bygningskonstruktør foregår dit primære arbejde ved dit skrivebord i vores 700 kvm. flotte kontor på 1. sal på Vallensbækvej. Her er gratis parkering, god kaffe, frugt og snacks, og udsigt så langt øjet rækker.

Du får en hverdag med arbejdsopgaver, der primært består af:

 • mindre projekteringsopgaver (ombygning og indretning af lejemål)
 • visualisering af lejemålsindretninger
 • digitalisering af tegningsgrundlag på ejendomme i Autocad
Stensdal Group A/S
KvicklySalgsleder, Frugt & grønt og food, Kvickly, Brøndby

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Frugt &Grønt og Food og samtidig være mellemleder for 20 medarbejdere
 • få erfaringer og kompetencer til dit næste trin op i karrieren

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne og yde en uovertruffen service. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation samt at drive din afdeling ud fra erfaringer og viden. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingschefen om drift og økonomi i jeres afdeling
DANSK HÅNDBOLD FORBUNDUdviklingskonsulent

DANSK HÅNDBOLD FORBUND, Øst for storebælt

Er du håndboldnørd med viden om foreningsarbejde og ledelse af frivillige? Er du stærk inden for idræt, sundhed og børn og unges liv og udvikling? Og vil du være med til at styrke foreningsarbejdet inden for håndbold? Så er jobbet som udviklingskonsulent måske noget for dig.

Som udviklingskonsulent bliver du en del af et korps på 12, der alle har til opgave at understøtte udviklingen i foreningerne og fremme håndboldsporten i Danmark. De 12 udviklingskonsulenter arbejder alle i hver deres del af Danmark, og du er – sammen med to konsulentkollegaer i Håndbold Region Øst – det tætteste bindeled til foreningerne øst for Storebælt.

Jobbet som udviklingskonsulent indeholder blandt andet:

 • ledelse og facilitering af udviklingsforløb for foreningerne
 • opsøgende arbejde over for foreninger i Håndbold Region Øst
 • etablering af netværk – herunder kommunale foreningsnetværk og netværk mellem skole og forening.
fakta a/s
Butikschef, Fakta Kærdammen, Brøndby

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
Jobindex A/S
Field technical support engineer – indflydelse via engagement!

Jobindex A/S søger for IFM Electronic A/S i Skanderborg eller Brøndby

Er du klar til at sætte dine programmeringsfærdigheder i spil hos en innovativ virksomhed, der arbejder aktivt med IIoT-begrebet?

”Vi oplever stor vækst i forskellige industrier som fx fødevare- og pharmaindustrien og vi indtager markante markedsandele. Her bliver du derfor den tekniske specialist, som er med til at sikre, at vi både fastholder de nuværende kunder og opdyrker nye,” fortæller smart industry manager Kurt Aakjær Jakobsen.

Du bliver det nyeste medlem af vores tekniske team på 5 medarbejdere, og får en vigtig støttefunktion til vores salgsteam. Her er du med i hele processen – fra konceptudvikling og tilbudsgivning over til implementering af løsningen. Vores fokus er at få vores intelligente sensorik og teknologiske løsninger til at smelte sammen med kundens egne maskiner og behov.

Jobindex A/S
PostNord DanmarkAutomatiktekniker/automatikfagtekniker

PostNord Danmark, Brøndby

Du tilbydes job som servicetekniker i en højteknologisk virksomhed i forandring og hastig udvikling.

Du vil indgå i et velfungerende team. Teamet arbejder i dagtimerne, men dækker også aften og nat i en fast turnus.

Som servicetekniker vil du deltage i en bred palet af arbejdsopgaver, lige fra deltagelse i produktionsvagter, forebyggende og afhjælpende vedligehold, opgradering og udbygning af maskinparken til deltagelse i projekter og udviklingsopgaver.

Sprout Europe ApSVil du være med til at plante grønne tanker på sociale medier? Sprout World søger lige nu 2 studentermedhjælpere

Sprout Europe ApS, Brøndby

Brænder du for sociale medier og kommunikation? Og har du lyst til at være det første touchpoint på vores sociale medier og har du oven i hatten styr på de engelske gloser?

Sprout World søger lige nu to studentermedhjælpere, som kan assistere vores Community Manager.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Social media marketing. Herunder være med til at planlægge samt udvikle content
 • Overvågninger af vores sociale medier; Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter
 • Assistere til photoshoots
nemlig.comE-commerce Optimization Specialist til aggressiv vækstcase

nemlig.com, Brøndby

Er du genial til digital optimering og brænder du for at skabe en personlig og fed indkøbsoplevelse for vores mange tusinde kunder? Vi har et stærkt datafundament klar til analyse og aktivering, og mangler dig til at hjælpe os med at skabe yderligere vækst i vores kategorier.

Du bliver salgsansvarlig for optimering af salget i din varekategori, hvor du som udgangspunkt har fokus på kød, fisk og andre ferskvarer. Du bliver en del af et udviklings- og optimeringsteam, som på tværs af tusindvis af daglige transaktioner sikrer kategorivækst gennem de digitale discipliner.

I det daglige arbejder du primært med:

 • Udarbejdelse og eksekvering af strategiske tiltag der skaber vækst i kategorien
 • Ejerskab og optimering af product discovery, herunder navigation, search, kategorisider, produktoverblik og assisterende content
 • Udvikling af best-in-class content til inspiration og produktvalg
Basisbank A/SKreditmedarbejder

Basisbank A/S, Brøndby

Er du en dygtig kreditmedarbejder med lyst til at betjene vores mange privatkunder? Vil du være en del af en bank, hvor arbejdsglæde og gode kolleger er i højsædet?

I Basisbank har vi en fælles forretningsforståelse og respekt for hinanden på tværs af afdelingerne. Vi er i konstant udvikling, og vores dage er ofte travle, da vi administrerer en stor kundeportefølje og får mange låneansøgninger.

Din primære arbejdsopgave er, at forholde dig til vores kunders økonomi, i forbindelse med ansøgninger om lån i størrelsen kr. 75.000 til kr. 500.000. Kreditvurderingsteamet sidder med ansvaret for arbejdet der skal til, for at kunden kommer igennem kreditværdighedsundersøgelsen. Det vil sige, at du skal kunne forholde dig til årsopgørelser, lønsedler, budgetter og øvrige oplysninger, som kan danne grundlag for bevilling af et lån. Du vil også behandle overtræk på privatkunder samt behandle bevillinger af kort og mindre kreditter.

PABEjendomsmesterassistent til driftsfællesskab i Københavns omegn

PAB, Brøndby

Har du lyst til at være drivkraft i udvikling og styrkelse af afdelingerne ifm. vedligeholdelse og servicering af beboere og beboerdemokratiet, er dette måske noget for dig!

Til denne nyoprettede stilling søger PAB en engageret, kompetent og motiveret ejendomsmesterassistent med gode samarbejdsevner til et samlet antal lejemål på 537 fordelt på flere boligafdelinger beliggende i Brøndby, Ishøj, Glostrup og Græsted.

Du får, sammen med vores erfarne ejendomsmester, ansvaret for den daglige drift og tilrettelæggelse af arbejdsopgaver i afdelingerne.

Derudover rummer dine opgaver:

 • Administrative opgaver som eksempelvis kontrol af regnskab og budget, medvirken til løbende styring og rekvirering af håndværkere og leverandører, udarbejdelse af informations- og varslingsbreve m.v.
 • Samarbejde med bestyrelserne om daglig drift, vedligehold, renovering, økonomi o.a.
LeasePlan Danmark A/SServiceminded Customer Relations Assistant

LeasePlan Danmark A/S, Brøndby

Vi søger en serviceminded, branchekendt og struktureret Customer Relations Assistant, som kan smile i telefonen og på mail og samtidigt sørge for, at vores kunder altid føler sig værdsat og får den optimale løsning.

I teamet vægtes humor, glæden ved at hjælpe kunder til den bedste løsning samt seriøsitet lige højt. Der er et åbent og dynamisk miljø, og afdelingen har et tæt samarbejde med husets øvrige afdelinger.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk arbejdsmiljø, og du får godt 120 dygtige kollegaer, der alle værdsætter et rart miljø, hvor vi har respekt for hinanden, og hvor alle gør alt for at levere den bedste service overfor vores kunder. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke, fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra nogle dage om ugen. Vi råder over 1,9 millioner biler på verdensplan og er repræsenteret i 32 lande.