184 job matcher din søgning 184 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AV CENTER København A/S Produktdata- og e-commerce ansvarlig

AV CENTER København A/S, Brøndby

Vi søger en dygtig kollega, der får ansvar for vores produktdata, samt drift og udvikling af vores E-commerce indsats både på vores egen shop, og på de forskellige offentlige indkøbsaftaler.

Du er i stand til at holde styr på store datamængder, og tilfredsstilles af at skabe systematik og orden i disse.

Vi sørger naturligvis for en god introduktion til branchen som en del af dit introforløb.

Danske Spil A/S
IT sikkerhedsspecialist

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på cloud-sikkerhed og CIS-18? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, IT-sikkerhed og netværk, som IT-sikkerhedsspecialist.

IT-sikkerheds- og -netværksteamet er en del af Infrastrukturafdelingen som lige nu består af fire specialister og en teamleder. Vi varetager administration og vedligeholdelse af netværk og sikkerhedsløsninger på forskellige platforme lige fra lokalnet til cloud. Vi har fokus på sikker og stabil drift samt deltagelse i projekter på tværs af organisationen.

Danske Spil A/S
Mediq Danmark A/S
Nordic HR Business Partner Norway/Cluster

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Do you have a strong HR toolbox in an international context combined with a solution-oriented mindset?

The new HR Business Partner will be one of the pioneers in the transformation process and help facilitate the transition from a local country focus to HR support and responsibilities on a Nordic scale. A big part of this process will be bridging the current HR landscape and services with the future HR service level agreement.

Mediq Danmark A/S
FORCE Technology
Rådgivende betonspecialist

FORCE Technology, Brøndby

Har du erfaring med undersøgelse og renovering af betonkonstruktioner? Og er du typen, som har fokus på at yde god kunderådgivning fra start til slut i et projekt? Så er du måske vores nye betonspecialist!

Som betonspecialist vil du have direkte kontakt til vores kunder indenfor beton og i samarbejde med specialister i beton teamet samt andre afdelinger i FORCE Technology.

FORCE Technology
FORCE Technology
Konsulent til hygiejnisk design

FORCE Technology, Brøndby

Har du forståelse for fødevareprocesser og hygiejne? Og trives du med arbejdet i et kommercielt miljø? Så er du måske vores nye kollega til vores hygiejniske design team i Brøndby!

Din hverdag bliver præget af god energi og selvstændig opgaveløsning. I teamet løser vi opgaver, som består af en blanding af kommercielle tests og udvikling af nye services inden for design og verificering i relation til rengørlighed og hygiejne i procesanlæg til fødevare, biotek og farma. Der vil desuden være mulighed for at medvirke til efteruddannelse inden for de samme brancher.

FORCE Technology
Dustin A/S
Network Specialist

Dustin A/S, Brøndby, Aarhus

Se video om Dustin A/S som arbejdsplads

We are looking for a Network Specialist lead. In this role you will be responsible for Dustin´s internal Network structure, including setting the vision, coordinating work tasks, and maintaining the existing platform. You will be part of a Infrastructure team of 8 people, working both on enterprise level network, but also taking part of the daily maintenance and operations of our core infrastructure, including 2 Data centres.

Typically, you will be the "go-to" network lead, given the responsibility to work on a variety of operational tasks within our internal IT landscape such as assessments, planning, design, testing, security and technical documentation, implementation, and support.

Dustin A/S
Dustin A/S
CloudOps Engineer

Dustin A/S, Aarhus, Brøndby

Se video om Dustin A/S som arbejdsplads

Do you want to support Dustin’s journey into Azure Cloud? Do you want an opportunity to manage our infrastructure and platform workloads in an Infrastructure as Code setup?

The role is internal facing only, and in a 24x7 environment, working closely with the ICT Infrastructure team, supporting our Business and Technology department, and working together with our external partners. In this role, you will be responsible for managing our Infrastructure and Platform workloads in Azure. You will also:

  • Have the opportunity to accelerate Dustin’s journey to cloud by improving the Azure platform and its automation.
  • Take part in building and maintaining the Azure cloud platform to support development teams’ needs in a CloudOps setup
Dustin A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Danmarks Idrætsforbund
Studentermedhjælper til DIF Udvikling

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du helt tæt på udviklingen i dansk idræt? Så har du nu en mulighed for at blive studentermedhjælp i DIF Udvikling.

Som studentermedhjælp i DIF Udvikling bliver du del af en afdeling bestående af ca. 25 medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel for idrætten i samarbejde med vores forbund.

Vi er en afdeling med flere forskellige faglige baggrunde, der bidrager til udviklingen af idrætten gennem 1:1 rådgivning, tværgående udviklingsprojekter og partnerskaber.

Du får gode muligheder for personlig udvikling og samtidig stor indflydelse på din egen opgaveløsning og en høj grad af fleksibilitet i jobbet.

Danmarks Idrætsforbund
Knauf A/S
Teknisk rådgiver

Knauf A/S, Brøndby eller Hobro

Har du flair for bygningsstatik og digitalt byggeri? Og har du samtidig interesse for letbygkonstruktioner, byggetekniske projekter, kunderådgivning og udbudsmaterialer?

Du bliver en del af vores kompetente og velfungerende team i Teknisk Service, som på nuværende tidspunkt består af fem dygtige kollegaer. Et team med en udpræget holdånd, hvor åbenhed, hjælpsomhed og villighed til at gå den ekstra mil for hinanden er toneangivende.

Vi tilbyder dig et spændende job i et stærkt fagligt team, med stor kontaktflade internt som eksternt, i en solid virksomhed, hvor karrieremulighederne er mange såvel nationalt som internationalt.

Knauf A/S
nemlig.com Junior softwaretester til agil udvikling

nemlig.com, Brøndby

Kan du motivere dine kollegaer til at tænke kvalitet og test ind i starten af udviklingsprocessen?

I det daglige arbejder du med større og mindre udviklingsprojekter. Din vigtigste opgave er at bygge bro mellem IT og resten af forretningen. Det gør du via tæt sparring med udviklere, DevOps teamet, arkitekter, Product Owner og selvfølgelig dine kollegaer i testteamet. Dine konkrete arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Kvalitetssikring under udarbejdelse af user stories
  • Udarbejdelse af test cases
  • Testestimering
Hansen Toft A/S Senior Risk Manager

Hansen Toft A/S søger for FORCE Technology i Brøndby

Forretningsudvikling – projektledelse – konsulentydelser

Som et centralt element i udviklingen af risk management-området ansættes nu en Senior Risk Manager med reference til EVP Materials & Structures. Du får et markant ansvar og kommer til at arbejde bredt sammen med FORCE Technologys fagspecialister og kunder. Samtidig er dette en unik chance for at være med i pionerfasen og derved sætte dit præg på et forretningsområde. Muligheden for at forme domænet vil motivere den rette kandidat.

Du får en ledende rolle i at udvikle FORCE Technologys ydelser. Med afsæt i etablerede koncepter såsom ”Iboende risici”, står du for den videre udvikling af værditilbuddet til kunderne. Forretningsudvikling er et centralt element i stillingen. Der ligger en opgave i at udarbejde en forretningsplan og i at definere retningen for Risk Management.

Hansen Toft A/S
NOV Flexibles, NOV
Finance Business Partner

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

Are you passionate about converting numbers into first-class analysis and business sparring for decision-making across an international company? Are you ready to join a dynamic and international environment in the global energy industry that will take you, and us to the next level with your expertise?

You will be responsible for driving and executing the R&D monthly management reporting as well as OPEX cost analysis. As part of the Working Capital responsibility, you will be working with the other Subsea organizations (Brazil, Norway and UK) to get a full understanding of the Subsea business and improve Working Capital levels where opportunities arise.

NOV Flexibles, NOV
NOV Flexibles, NOV
Experienced Technical Designer

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

Do you want to make the designs for steel components for offshore flexible pipe systems? And do you want to work with skilled colleagues and test and improve your skills with a highly technical and specialized product?

As part of our End Fitting Supply department, you take part in a range of tasks, where you can leverage your skills as a Technical Designer to succeed. These tasks include design and drafting of steel components, verification and documentation of project-specific solutions as well as detailed drawings, designs, construction for our suppliers to deliver.

NOV Flexibles, NOV
NOV Flexibles, NOV
Engineer - End Fitting R&D (Brøndby, DK or Rio de Janeiro, Brazil)

NOV Flexibles, NOV

As Engineer R&D, you will support R&D Projects for flexible pipes and their End-fittings and will play a key role on continuous improvement and development of new solutions for our portfolio.

You will be part of End Fitting R&D department (ERD), and you will take part in a range of tasks, where you can leverage your skills as engineer to succeed. These tasks include new and innovative solutions, design and calculation of components, verification and documentation of R&D projects as well as analytical and numerical calculations. Responsibility is to reach new End-fitting solutions and their qualification.

NOV Flexibles, NOV
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder Storkøbenhavn - sæt dine kompetencer indenfor værktøj og beslag i spil

Brødrene A & O Johansen A/S, Brøndby

Vil du have et salgsjob med fokus på det, du synes, er allermest spændende – nemlig værktøj og beslag? Vi mangler lige nu en salgsmedarbejder i Storkøbenhavn (i vores butik i EA Brøndby)

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

I butikken i Brøndby er vi et mindre team på 4 – og vi mangler dig. Vi er et team, der støtter hinanden, så står du og har brug for hjælp til en opgave, er der altid en kollega, der er klar til at byde ind med sin viden.

Som salgsmedarbejder bliver din hverdag en god blanding af kundeekspedition, vareopfyldning, telefoniske ekspeditioner og kontakt med leverandører.

Brødrene A & O Johansen A/S
SEKO Logistics
SEKO Nordic søger speditørelev til vores kontor i Brøndby

SEKO Logistics

Vil du starte din karriere i en virksomhed, der har kunden i centrum, men også giver dig plads til at bidrage med løsningsforslag, så er det dig, vi har brug for!

Vi søger en elev, der trives i en ofte travl og hektisk hverdag, og som kan holde mange bolde i luften på samme tid.

Vi tilbyder:

  • En 2-årig uddannelse i en spændende, international branche.
  • Gode uddannelsesmuligheder i et internationalt miljø.
  • Gode muligheder for fuldtidsansættelse efter elevforløb.
SEKO Logistics
NOV Flexibles, NOV
HR Country Manager Denmark

NOV Flexibles, NOV, Brøndby

As HR Country Manager you will work in partnership with the business to provide specialist support for key internal clients across multiple sites. You will be part of NOVs Corporate team. You will have extensive experience and knowledge of strategic HR in a complex organisation together with your ability to develop effective working relationships at all levels.

By influencing transformational change, you will drive continuous improvement culture. You will be required to coach, mentor and influence Senior Managers to deliver best practice and share responsibility for the goals and target delivery.

NOV Flexibles, NOV
Bravida Danmark A/S
Flittig Piccoline/Piccolo med ordenssans og gode samarbejdsevner

Bravida Danmark A/S

På hovedkontoret i Bravida søger vi en Piccoline/Piccolo til vores receptionsteam i Brøndby.

Jobbet indeholder en række arbejdsopgaver, som til tider vil kræve, at du selv skal kunne planlægge din arbejdsdag.

Du kommer til at være i en virksomhed, hvor vi går op i at skabe en god hverdag med og for hinanden.

Bravida Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV