A & H MEDICAL
Brøndby

Servicetekniker

Vil du være A&H Medicals nye dygtige servicetekniker? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed, som prioriterer professionalisme højt?

Lidt info om A&H Medical A/S

A&H Medical er en succesfuld nordisk vækstvirksomhed af dansk oprindelse. Vores styrke er at kende vores kunders behov og maskiner med fokus på tre kerneområder: Service, Support og Salg. A&H Medical har sit hovedkontor i Brøndby samt lager og værksted i Albertslund.

A&H Medical søger en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af autoklaver fra MMM, IWT GMP-vaskemaskiner samt isolatorer fra Bioquell.

Som servicetekniker bliver du en del af et team bestående af certificeret serviceteknikere. Du vil blive sendt på kurser i Tyskland og England for at få dine certificeringer, som også sørger for, at du bliver specialist i alle maskinerne. I alt dette er det en vigtig del, at du kan læse, skrive og forstå engelsk på brugerniveau.

Du kommer til at indgå i et serviceteam, som har en høj faglighed og engagement i deres produkter. Der vil være en ugentlig ledende planlægning, men denne plan kan også pludselig laves om! Hvor det netop her er en klar fordel, at du er omstillingsparat.

Selvom du arbejder selvstændigt, vil du modtage support fra din serviceleder samt fra dine kolleger, der hjælper og støtter op om opgaveløsningen. Afgørende parametre for din succes vil være din store faglighed, kombineret med dine evner inden for god service.

Fra kontoret i Brøndby vil du primært dække Danmark, men du vil også få opgaver i hele Norden.

Din hverdag og krav som servicetekniker

  • Du skal udføre selvstændig service, testning, fejlsøgning og vedligehold på installeret udstyr og maskiner fra IWT, MMM og Bioquell.
  • Servicerapporter skal udfyldes professionelt, for hvert servicebesøg.
  • Da vi arbejder både på sygehuse og i GMP-miljø, vil det være en fordel, at du har et kendskab til dette, men det er ikke et krav.
  • Du skal have en god teknisk indsigt både mekanisk og elektrisk.
  • Du skal være opmærksom på at du primært vil servicere kunder i hele Danmark og kunder ude i de nordiske lande. Derfor kan der opstå overarbejde og weekendarbejde.

Du er nysgerrig og er villig til at lære

  • Du har teknisk baggrund som elektroniktekniker, automatiktekniker eller anden el-teknisk baggrund med flair for mekanik og generel mekanisk forståelse. Du må gerne have interesse for IT, netværk og kommunikation.
  • Brancheerfaring er ikke et krav. Der er derimod en stor opmærksomhed på, at du er villig til at lære, er løsningsorienteret og har gåpåmod. Desuden er du nysgerrig, du kommuniker professionelt ude hos kunderne ligesom du også modtager og deler din viden med resten af dine kolleger. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og får afsluttet dine opgaver.

Der vil blive stillet en bærbar PC, bil, værktøj, arbejdstøj til rådighed, en god sundhedsforsikring samt pension. A&H Medical A/S vægter balancen mellem arbejde og privatliv højt med gensidig fleksibilitet.

Har du spørgsmål? Kontakt Kenneth Thomsen på tlf. 2710 7200.

Vi ser frem til at høre fra dig.


A&H Medical A/S has existed since 2012. We work with machines where increasing quality and safety within the industry is high.

A&H Medical has been established to become a preferred total solution provider of equipment, HVAC, engineering, and installation service to selected industries in Denmark and the Nordic region. WEB: www.aoghmedical.com


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.