Link Logistics A/S

En specialvirksomhed med et stærkt sammenhold

Link Logistics er en innovativ virksomhed, der sælger transportløsninger til alle typer virksomheder. Vi er en af de ledende aktører på markedet for kurertransport og nyder et godt omdømme i branchen. Vores succes er baseret på det høje og personlige serviceniveau, vi tilbyder alle vores kunder.

Jeg elsker den tætte kundekontakt og de mange løsninger, vi kan hjælpe dem med. Og så bliver jeg udfordret hver dag og lærer nyt."

Anja Meyer Jakobsen,
Customer Service

En professionel virksomhed med udviklingsmuligheder og plads til humor

Vi byder dig velkommen i en danskejet virksomhed med kontorer i Brøndby, Fredericia, Göteborg og Stockholm. Vores ca. 65 ansatte lægger alle vægt på høj kundetilfredshed og en positiv performancekultur.

”Link er ikke bare en arbejdsplads – det er en familie med alt, hvad det indebærer.”

Jonas Bay Kaas,
Pharma Manager

”Døren er altid åben – også til direktøren. Og der bliver lyttet og taget hensyn til dine behov og ønsker.”

Anja Meyer Jakobsen,
Customer Service

”Vi er ikke den klassiske transportvirksomhed. Vi er mere en it-virksomhed, da vi råder over en unik it-platform.”

Martin Kofoed,
Project Manager

Vi er mange forskellige kolleger med vidt forskellige baggrunde. Vi søger ofte kolleger inden for kundeservice, men også til vores økonomi- og it-afdeling. Vi er i det hele taget en rigtig god og sammensat gruppe.”

Irene Nørklint,
HR Manager

Kom godt fra start

Som ny kollega bliver du til at begynde med en del af et grundigt introforløb med en fast buddy-ordning, som sørger for, at du kommer rundt i alle afdelingerne og hilser på dine nye kolleger. Samtidig får du indblik i, hvordan vores forretning fungerer på alle niveauer, ligesom vi sørger for, at du lærer vores forskellige transportløsninger at kende.

”Du bliver taget rigtig godt imod, og der er ingen af os, der har glemt, hvordan det er at være ny. Vi er rigtig gode til at tage imod nye kolleger.”

Anja

6 stærke værdier

Respekt, ansvar, innovation, tryghed, mod og kvalitet gennemsyrer vores handlinger og den måde, vi arbejder på. Vi bruger dem aktivt i vores hverdag, da vi er sikre på, at vi med de rette værdier i ryggen kan udføre og levere det stykke arbejde, som vi er stolte af. Værdierne er derfor heller ikke bare noget, der står på døren. Det er værdier, som vi kender betydningen af.

Påskefrokost, ølsmagning og meget mere

”Der er ikke de arrangementer, som vores personaleforening ikke arrangerer. Vi har påskefrokost, bif-ture, teaterture og ølsmagning. Og hvis du har en god ide, så siger du bare til.” – Jette Larsen, formand for personaleforeningen.

Vi er også en virksomhed med gode, interne udviklingsmuligheder. Du får lov, hvis du kan og vil.”

Tanja Veje Rahbek,
Customer Service