6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydkystens Boligselskab

Servicemedarbejder til Sydkystens Boligselskab

Greve

Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig.

De løbende praktiske opgaver består af beboerserviceopgaver, hvor flest mulige hånd­værks­mæssige arbejder skal udføres af medarbejderteamet, pasning af tekniske anlæg, tilsyn med vaskerier, vedligeholdelse af inde- og udendørs arealer, glatførebekæmpelse og affaldshåndtering, hvor det sikres at serviceniveauet opretholdes.

CBRE Teknisk Servicepartner

Innovativ landsdækkende virksomhed søger tekniker til tekniske eftersyn

Greve

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

Vi søger en dygtig tekniker til at udføre eftersyn af el-tekniske anlæg hos vores industri- og erhvervskunder på Sjælland.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

CBRE Teknisk Servicepartner
CBRE Teknisk Servicepartner

Tekniker til lovpligtige eftersyn

Greve

Vi er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig og erfaren elektriker til at servicere vores kunder.

Du får en afvekslende og udfordrende hverdag med stor frihed og selvstændig opgaveløsning. Vi har plads til dig, så længe du har passion for at lave tingene rigtigt og lyst til at videreudvikle dig indenfor El, ABA og lovpligtigt eftersyn.

Du får base i Greve og et landsdækkende netværk af kollegaer, der sikrer dig stor opbakning og faglig sparring.

CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
TP Radio

Tekniker til produktion af kommunikationsudstyr

Greve

Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og en alsidig hverdag? Brænder du for elektronik og sætter du pris på at følge et produkt fra idé til færdigvare klar til brug?

Du kommer rundt om stort set alle elektroniske produkter i vores sortiment og jobbet består grundlæggende af at afprøve, trimme og fejlfinde på radioer af forskellige type. Du vil ligeledes komme til at supportere vores udviklingsafdeling ved test og afprøvning af nye produkter.

TP Radio
Metal Work Danmark A/S

Intern teknisk konsulent – bliv ekspert i pneumatik og automation

Greve

Som vores nye kollega bliver du et vigtigt del at teknisk afdeling og bindeled mellem vores sælgere, kunder og leverandører. Vi kan i nogen grad tilpasse jobbet til dine ønsker og evner. Dog kommer du, efter en grundig oplæring, overordnet til at få ansvar for at:

  • Rådgive omkring tekniske løsninger på telefon og mail.
  • Yde teknisk bistand ved returvarer.

Vi sørger selvfølgelig for solid oplæring i vores produkter, pneumatik m.m.

Metal Work Danmark A/S
BS Sikring & Elteknik ApS

Sikringstekniker

Hasselager eller Greve

Hos BS Sikring & Elteknik har vi rygende travlt med mange spændende opgaver og søger derfor nye kolleger til vores fantastiske team. Vi er stolte af at være de nørdede og tekniske dygtige i branchen. Vi arbejder med integrerede løsninger, indenfor bl.a. tyverialarm, adgangskontrol og overvågning til både virksomheder og den offentlige sektor. Skal du med på holdet?

Du kan forvente tæt samarbejde og sparring på nye, samt igangværende opgaver og løbende uddannelse i form af både interne og eksterne kurser

BS Sikring & Elteknik ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV