TP Radio
Greve

Tekniker til produktion af kommunikationsudstyr

Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og en alsidig hverdag? Brænder du for elektronik og sætter du pris på at følge et produkt fra idé til færdigvare klar til brug? Så kunne et job hos os måske være noget for dig…

Kompetencer

  • Erfaren tekniker
  • Godt kendskab til HF og tale-/dataradioer
  • Dansk og engelsk (tale)
  • Kørekort

Jobbet

Som en del af teknikerteamet er du med til at sikre høj kvalitet og god kundetilfredshed ved produktion og reparation af vores varer. Du kommer rundt om stort set alle elektroniske produkter i vores sortiment og jobbet består grundlæggende af at afprøve, trimme og fejlfinde på radioer af forskellige type. Du vil ligeledes komme til at supportere vores udviklingsafdeling ved test og afprøvning af nye produkter.

Din personlighed

  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er stabil
  • Du er løsningsorienteret
  • Du har en nysgerrig og positiv tilgang til nye opgaver – store som små

Vi tilbyder dig

Et interessant og alsidigt job med ansvar. Gode udviklingsmuligheder inden for faget i en organisation af dygtige kollegaer.

Vi prioriterer personlig frihed med mulighed for at planlægge egne arbejdsopgaver samt flextid, som gør at du langt hen ad vejen selv kan administrere hvornår din arbejdsdag starter og slutter – dog ud fra hensyn til teamet naturligvis.

Vi tilbyder en sund og lækker frokostordning, pensionsordning samt en god sundhedsforsikring. Og så har vi et fint træningslokale.

Om virksomheden

TP Radio er en mindre privatejet virksomhed, der blev grundlagt i 1978.

Vi udvikler og producerer mobilradioer, håndradioer, data transceivere, repeatere, base stationer, alarmsystemer, taximetere, printere og meget andet.

Vi har gennem årene bevæget os rundt på forskellige markeder, men stort set altid inden for kommunikationsudstyr B2B. Vores kunder tæller bl.a. politi, redning, militær, marine, person- og varetransport, forsyningsværker og olieindustrien.

Alt udvikles og produceres in-house. Størstedelen af vores salg går til eksport via vores forhandlere rundt om i verden.

Arbejdssted: Greve
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Send din ansøgning og CV til Stina Klingenberg-Petersen på sp@tpradio.dk