CBRE Teknisk Servicepartner

DIN ARBEJDSPLADS – VORES STOLTHED

Hos CBRE Teknisk servicepartner holder vi det professionelle Danmark kørende med +1000 medarbejdere med 17 afdelinger i hele landet. Få en karriere hos CBRE Teknisk servicepartner og få en arbejdsplads med fokus på dig og din trivsel. Vi fastholder vores medarbejdere ved at tilbyde gode og ordnede forhold, en sund kultur med frihed under ansvar, de bedste kollegaer, samt skræddersyede karriereforløb.

Hos CBRE Teknisk servicepartner gør vi os umage. For vores kunder og hinanden. Vi forpligter os til at være ordentlige, have sikkerhed for øje, en tårnhøj faglighed og at hjælpe hinanden og spørge, hvordan bliver vi bedre? Vi går på arbejde med stolthed for vores virksomhed og for hinanden. Og derfor leverer vi mere, end vores kunder forventer.

EN SPÆNDENDE HVERDAG

Vi servicerer dansk industri- og erhvervsliv inden for el-teknik, mekanik og automation. Vi er rygraden i dansk industri. Under El-teknik leverer vi løsninger til industri, infrastruktur og erhverv, herunder procesanlæg, maskin- og bygningsinstallation, samt lovpligtige eftersyn. Vores mekaniske afdeling servicerer maskiner og produktionsanlæg. Her beskæftiger vi alt lige fra serviceledere og projektledere, teknikere, montører, elektromekanikere, robotteknikere, smede og maskinarbejdere. Vores landsdækkende automationsafdeling optimerer dansk produktionsindustri baseret på den nyeste viden og teknologi indenfor soft- og hardware.

Vi sikrer Danmarks fremtid med innovative løsninger, og vi brænder for at have glade medarbejdere!

Blandt vores mange gode kundehistorier, kan vi fremhæve en succesfuld flytning og etablering af robotlageret hos Proshop. Vi har øget omsætningen hos JYSK via energivenlig belysning, samt vi installerer Europas hurtigste ladestationer til elbiler hos Cirkel K.

Se flere inspirerende cases

DANMARKS BEDSTE MEDARBEJDERE

Vi sørger for, at du kommer godt fra start.

Bliv introduceret for hele virksomheden og de mange andre nye kollegaer gennem vores onboarding program. Her fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide i din første tid. Du vil få et tæt samarbejde med din nærmeste leder samt blive en del af et godt team med et unikt sammenhold, hvor det sociale vægtes højt.

Som arbejdsplads er CBRE Teknisk servicepartner både innovativ og dynamisk med en flad organisation, hvor vi behandler alle lige og respektfuldt – både lærlinge og ledere. Du får frihed under ansvar med mulighed for stor indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Er du på jagt efter en udfordrende lederstilling, et job som elektriker, automekaniker m.fl.? Så se vores opslåede stillinger over hele landet. Står du og mangler en læreplads eller praktikplads? Vi har lige nu mere end 140 lærlinge, med en personlig lærlingeansvarlig tilknyttet. Vores mål er at uddanne branchens bedste fagfolk!

Send os din ansøgning

NYT NAVN – SAMME SERVICE

CBRE Teknisk servicepartner hed tidligere Intego A/S, men blev i 2021 opkøbt af CBRE Global Workplace Solutions i Danmark og er nu en del af et globalt setup.

CBRE består af tre lige vigtige forretningsben. Vi rådgiver om køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme, varetager facility management fra det strategiske overblik til den praktiske løsning og er teknisk servicepartner for dansk produktionsindustri og infrastruktur. Vi arbejder med bygninger og mennesker, der har deres hverdag i bygningerne. Vi er til stede i mere end 100 lande fordelt på over 480 kontorer verden over. Vi stolte af at være lige så lokale, som vi er globale. I Danmark har vi +1400 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet.

Vi rådgiver vores kunde hele vejen rundt om en ejendom, skræddersyr løsningen på en opgave efter kundens behov og frigiver tid, kunden kan bruge på at dyrke sin egen forretning. Samarbejdet med vores kunder er baseret på dialog, og vores ambition er at yde den bedste service for vores kunder ved at være de bedste til det, vi laver på vores felt. Derfor går vi på arbejde med stolthed for vores virksomhed og for hinanden. Og derfor leverer vi mere, end vores kunder forventer.