Innovativ landsdækkende virksomhed søger tekniker til tekniske eftersyn

Greve

Innovativ landsdækkende virksomhed søger tekniker til tekniske eftersyn herunder fejlfinding og service af branddøre, røgudluftning, nød- og panikbelysning, slangevindere/håndslukkere m.v.

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

CBRE Teknisk servicepartner er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig tekniker til at udføre eftersyn af el-tekniske anlæg hos vores industri- og erhvervskunder på Sjælland. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter?

Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder. Du bliver en del af vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Hvis du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor, så er CBRE Teknisk Servicepartner stedet for dig.

Hvem er du?

Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, kunder og opgaver. Og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du har lysten til at udføre planlagte eftersyn
  • Du har en håndværksmæssig baggrund eller teknisk snilde
  • Du trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med vores kunder
  • Du har stor interesse for at gøre tingene korrekt
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
  • Du trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med kunden
  • Du er struktureret

Hvad er arbejdsopgaverne?

Dine opgaver bliver hovedsageligt eftersyn af tekniske anlæg herunder servicering af branddøre, røgudluftning, nød- og panikbelysning og slangevindere/håndslukkere m.v.

Hvad kan vi tilbyde?

CBRE Teknisk servicepartner værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Vi bakker op om din faglige og personlige udvikling, og derfor er der rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse, lige som en grundig oplæring er en selvfølge. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. CBRE Teknisk servicepartner har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Rasmus Klok på tlf. 4130 3465 og få en uforpligtende snak om din fremtid. Du er også velkommen til at sende en ansøgning via "søg stillingen".

employee installing hardware
quote graphic Jeg har rigtig god frihed i mit arbejde. Hvis man tager det ansvar, der skal tages, så har man også den frihed, som følger med. Nu har jeg været i mange forskellige brancher, og jeg har aldrig oplevet det sammenhold, som vi har i CBRE.

Stephan Grønhøj, formand

employee setting up machinery
101
4 af 5 stjerner

evalueringer på Jobindex

Glade medarbejdere er kernen i vores forretning

Hos os får du frihed under ansvar, og du er med til at tilrettelægge din arbejdsdag. Vi ved at balance mellem arbejde og fritid er afgørende for din trivsel.

colleagues in a meeting
Landsdækkende netværk

Du får et netværk med mere end 1000 dygtige kollegaer fordelt over hele landet - både lærlinge, elektrikere, faglærte, ingeniører, specialister og backoffice personale.

two colleagues walking in a storage-like area
Karriere med fremtid

Vores kompetencer spænder bredt inden for el- teknik, mekanik og automation. Derfor kan du dygtiggøre dig indenfor forskellige fagområder. Vi tilbyder sidemandsoplæring, kurser og efteruddannelse.

colleague driving a van
Frihed under ansvar

Du bliver en del af et stærkt team, som går langt for at hjælpe hinanden og vores kunder. Vi har en flad organisation, der lægger op til både selvstændighed og frihed under ansvar.

colleague smiling while in a meeting with others
quote graphic Jeg kan godt lide kontakten med vores teknikere og serviceledere på landsplan. Det er fedt at mærke deres engagement og være en del af teamet, hvor vi siger tingene, som de er.

Jane Mosbech Mosevang, servicekoordinator

Vores værdier

Vi er drevet af en ‘vi kan, og vi vil’-tilgang. Hvis vi ikke ved, hvordan en opgave skal løses, finder vi ud af det -sammen eller hver for sig. For hos CBRE har vi både hænder og hoved skruet rigtigt på.

01

Respect

Vi opererer i alle dele af Danmark og i stort set hele verden. Vi er derfor vant til at arbejde med forskellige virksomheder, fagligheder og kulturer. Og uanset hvor vi kommer ud, møder vi vores omverden med tillid, åbenhed og respekt.

02

Integrity

Vi har med mennesker at gøre. Derfor tager vi ansvar. Vi gør tingene på en god og tryg måde, for vi har den faglighed, der skal til for at løse opgaven. Og vi står på mål for det, vi gør.

03

Service

Vi tilbyder skræddesyede løsninger. For hvert samarbejde er unikt. Og vi informerer vores kunder kontinuerligt om, hvor vi er med opgaven. Hos os er god kommunikation service. Og vi vil yde dét, kunden opfatter som service.

04

Excellence

Vores forpligtelse overfor vores kunder gennemsyrer alt. Vi leverer måske samme produkt som flere konkurrenter, men altid på et højere niveau. Vi plejer at sige, at vi først går, når kunden er tilfreds. Det er måske også derfor vores DNA rimer på “løsningsorienteret” og “ihærdig”.