85 job matcher din søgning 85 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 85 resultater.
Brødrene A & O Johansen A/S
Handelselev søges til AO Køge og AO Greve

Brødrene A & O Johansen A/S

Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO: Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Brødrene A & O Johansen Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

Ofte kommer de samme kunder hver dag, så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam, hovedkontor med støttefunktioner, osv.

Brødrene A & O Johansen A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

NykreditSenior-/privatrådigver til Center Greve

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Du får ansvaret for at skabe din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

 • skabe gode kundeoplevelser
 • skabe nye kundeforhold til Center Greve
 • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
Randstad A/S
Afdelingschef

Randstad A/S søger for Arkil A/S i Greve

Er du en dygtig leder, og har du stor erfaring med anlægsprojekter? Trives du med indflydelse, tværfaglighed samt ansvaret for at skabe organisatorisk vækst? Så læs videre her ...

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en ny anlægsafdeling i hovedstadsområdet – primært indenfor jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere.

Du vil i stillingen få direkte reference til divisionsdirektøren og blive en del af kontoret i Greve, der p.t. består af ca. 125 kolleger. I afdelingen har man et godt samarbejde, der er en godt humør og dine kolleger vil give dig den fulde opbakning.

Evidensia Dyrehospital A/SAmbitiøs intern mediciner til Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Evidensia Dyrehospital A/S

Har du flere års erfaring inden for intern medicin, og brænder du for at gøre en forskel for vores patienter, sammen med et super team af engagerede kollegaer, så har vi lige nu en interessant stilling for den helt rigtige kandidat.

Du kommer til at gå foran og stå i spidsen for den videre udvikling af vores medicinske område og dermed være drivkraften inden for både vores medicinske henvisningspraksis, samtidig med at du også skal sikre den bedste behandling for vores mange primærpatienter.

Vi tilbyder dig en fantastisk god arbejdsplads, hvor vi har det rigtig godt med hinanden med fokus på høj faglighed, videreuddannelse og socialt fællesskab, hvor der også er plads til at have det sjovt i en travl hverdag. Vil tilbyder dig helt igennem velordnede ansættelsesforhold med flere personalegoder herunder sundhedsforsikring, rabataftaler m.v.

Randstad A/S
Quality Manager/Qualified Person

Randstad A/S recruiting on behalf of LEMAN in Greve

In this role, you will be reporting directly to LEMAN’s Group COO Road and Pharma and be key within executing the company’s quality transformation journey.

As the new quality manager, you will work closely with all areas of the organization to drive quality improvement projects, and you will especially act as quality-link with your colleagues in Logistics Pharma and FMCG.

Your primary responsibilities and work tasks will be to:

 • Head authority controls and participate in customer audits
 • Responsible, internal and external audits
 • Approve and assist in quality related change-control cases
Hartmanns A/SLeasingkonsulenter til leasingselskab i vækst

Hartmanns A/S søger for Leto Leasing P/S i Greve

Er du sælger af natur, forstår at regne den ud og vil du have en god løn?

LETO Leasing er en ambitiøs og succesrig virksomhed, der forventer at vokse kraftigt de kommende år. Derfor ansætter vi nu ambitiøse og flittige sælgere, der kan opsøge kunderne, diskutere deres behov, præsentere LETO Leasings særdeles attraktive og konkurrencedygtige løsninger og skabe gode og langvarige kunderelationer.

Som Leasingkonsulent hos LETO Leasing er du ansvarlig for:

 • selv at planlægge og opsøge nye erhvervskunder, fortrinsvis håndværkervirksomheder, der har behov for erhvervsbiler
 • udarbejdelse, beregning og opfølgning på tilbud
 • opbygning af egen kundeportefølje, hvor der lægges vægt på langvarige relationer
NettoButiksassistent under 18 år - Greve

Netto

Er du mellem 15 og 18 år, og har du afsluttet 9. klasse? Og vil du have et deltidsjob, der passer godt til studiet?

Når kunden kommer ind i butikken, kan de møde dig flere steder. Måske møder de dig ved hylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. De kan også opsøge dig med spørgsmål, og de kan også finde dig ved kassen, hvor du scanner varer ind.

Som butiksassistent er det bl.a. dig, der:

 • betjener kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • står for oprydning og lettere rengøring
 • håndterer flasker fra flaskeautomaten.
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Handelselev

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

MAN Truck & Bus Danmark A/S

– Få en spændende uddannelse i en international koncern

Du bliver en del af et veletableret, internationalt og professionelt team. Vi har fokus på at give dig en god uddannelse, som kan bidrage til din personlige udvikling.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på logistik, kalkulation, markedsføring og kundeservice.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
BilkaServicemedarbejder under 18 år til Food og Nearfood - Greve

Bilka

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Som medarbejder i Bilka er du med til at holde butikken pæn, ordentlig og indbydende, så det er hurtigere, nemmere og sjovere, når indkøbsvognen skal fyldes til studentergilder, konfirmationer og barnedåb – eller til den travle hverdag.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper kunderne med at finde det, de leder efter.

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Evidensia Dyrehospital A/SAutoriseret Veterinærsygeplejerske til barselsvikariat i Rehab

Evidensia Dyrehospital A/S, Karlslunde

Brænder du for rehab, søger Karlslunde Dyrehospital lige nu en ambitiøs veterinærsygeplejerske i et barselsvikariat fra april/maj 2021 og et år frem. Du kommer til at indgå i et super, energisk team af dygtige dyrlæger, sygeplejersker og elever, der arbejder tæt sammen med vores patienter i centrum.

Karlslunde Dyrehospital modtager mange henvisningspatienter bl.a. inden for rehab, og hospitalet råder over en hel del redskaber inden for området, bl.a. WaterWalker, vibrationsbræt, TENS/EMS m.v. Hele rehab-området er under en spændende udvikling og jobbet indebærer at du har lyst til at have dit primære ansvar for vores patienters rehab forløb.

Har du derfor uddannelse eller stor interesse indenfor genoptræning, så læs endelig videre!

Evidensia Dyrehospital A/SOperational Manager/EA

Evidensia Dyrehospital A/S, Karlslunde

Evidensia Dyrehospital søger Operational Manager/EA, der skal fungere som højre hånd for vores Country Manager/CEO i forhold til driftsmæssige og ledelsesmæssige opgaver i vores organisation med fokus på specifikt identificerede projekter.

Kandidaten får ansvaret for nogle daglige drifts- og ledelsesopgaver i et tæt samarbejde med landechefen. Der er et stort fokus på at opretholde vores stærke vækst og markedsposition, som vi har opnået gennem flere år, og dette vil være en grundlæggende opgave at videreudvikle. Herudover fokus på at optimere og deltage aktivt i den overordnede arbejdsplanlægning, således at ressourcer anvendes optimalt. People Management & Motivation samt karriere- og kompetenceudvikling vil ligeledes være en del af de ledelsesmæssige opgaver.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Greve KommuneRengøringsassistent søges 20 timer/uge

Greve Kommune

Har du ordenssans, tålmodighed og har lyst til at arbejde omkring de skønneste ældre? Så er det formentlig dig, vi søger som rengøringsassistent i A-huset på Kompetencecenter for demens.

Som rengøringsassistent er det din fornemste opgave at sørge for et højt niveau af hygiejne i beboernes bolig, da dette har stor betydning for deres helbred og trivsel.

Vores beboere lider af forskellige somatiske og psykiske sygdomme. Flere har demens og har forskellige behov for hjælp for at klare hverdagen.

I A-huset arbejder derfor flere forskellige faggrupper som SOSU hjælpere, Assistenter, ergoterapeut, køkkenpersonale, aktivitetsmedarbejdere og sygeplejerske. Overordnet er vi ET hus med god stemning, lavt sygefravær og fælles teamånd. Vi hjælper hinanden på tværs af etagerne og er fleksible for at opnå de bedste resultater for beboerne.