92 job matcher din søgning 92 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Greve Kommune

Pædagog 37 timer

Greve

Damhuset i Greve er som den første institution i verden blevet certificeret Marte Meo-institution. Det er vi naturligvis stolte over og går ydmygt til opgaven.

Det betyder, at vi sikrer alle vores fastansatte seks dages intensivt grundkursus, vores faste vikarer får en grundig intro til metoden, og vi bruger tid i hverdagen på faglig sparring.

Vi forventer, at du kan indgå i et miljø med fart på, være åben for vores metode og indgå i arbejdet med denne.

Vi ser en holdspiller, der har nemt ved at mentalisere sig og altid møder børn, forældre og kollegaer, hvor de har brug for at blive mødt.

Greve Kommune
Greve Kommune

Barselsvikar/medhjælper

Greve

Damhuset i Greve er som den første institution i verden blevet certificeret Marte Meo-institution. Det er vi naturligvis stolte over og går ydmygt til opgaven.

Det betyder, at vi sikrer alle vores fastansatte seks dages intensivt grundkursus, vores faste vikarer får en grundig intro til metoden, og vi bruger tid i hverdagen på faglig sparring.

Ud over Marte Meo har vi et stort fokus på sprog på tværs af grupper og huse. Vi arbejder altid på tværs af grupper og matrikler, hvilket understøtter vores værdifulde og fokuserede samarbejde mellem alle ansatte I Damhuset.

Greve Kommune
Greve Kommune

Pædagogmedhjælper

Greve

Mosede SFO søger medhjælper 32 timer om ugen.

Start hurtigst muligt.

Greve Kommune
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Hvidovre, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
 • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Blue Water Shipping A/S

Speditør til Aeropace-afdeling

Greve

Har du flair for godt købmandskab, er du kreativ i valg af løsninger, og kan du bidrage til at sikre kvalitet i vores leverancer for vores kunder?

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Du får masser af frihed til at løse dine opgaver, hvor du primært kommer til at arbejde med luftfragt- og cross-trade-sendinger.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet være daglig kontakt til kunder og leverandører samt behandling af forespørgsler og bookinger.

Blue Water Shipping A/S
Greve Kommune

Støtteperson til Hedelyskolen

Greve

Vi søger en støtteperson til en gruppe på tre børn i en af vores børnehaveklasser.

Som et forsøg på en mellemform er vi i år i gang med at integrere tre børn med specialpædagogiske behov i en almenklasse på Hedelyskolen.

Derfor søger vi en person med et inkluderende børnesyn, blik for børn med særlige behov i en almenramme, ro og tålmodighed og evnen til at arbejde systematisk og struktureret.

Støtten følger børnene – dvs. at næste skoleår er man med i 1. klasse. Opgaven indebærer, at man har timer i både 0. klasse og i SFO, men med hovedparten af timerne i 0. klasse.

Greve Kommune
BWT Danmark

Teknisk indkøber

Greve

Vil du arbejde i en dynamisk afdeling i en virksomhed i vækst?

BWT søger en teknisk indkøber til en fuldtidsstilling i vores indkøbsafdeling. Du vil indgå i et lille team, som står for vores indkøb i ind- og udland.

Dine ansvarsområder er

 • Daglige indkøb og disponering af varer til lageret, opfølgning, koordinering og lagerstyring samt afslutning af igangværende opgaver
 • Finde de rigtige leverandører og have daglig kontakt pr. telefon og mail
 • Udarbejdelse af forecast/estimater til leverandører
 • Ansvarlig i løbende vedligeholdelse og optimering af stamdata i ERP-system
BWT Danmark
BWT Danmark

2 maskiningeniører/maskinmestre til vandbehandling

Greve

Drømmer du om at arbejde med vandteknologi, produktudvikling og teknisk træning?

BWT søger to maskiningeniører/maskinmestre eller lignende til en fuldtidsstilling til Product Management afdelingen. Du vil indgå i et team af produktspecialister, som er det tekniske hjerte i virksomheden med daglig kontakt med alle øvrige afdelinger.

Du vil blive specialist i vandbehandling/vandteknologi, som f.eks. omvendt osmose, blødgøring, ionbytningsmetoder med flere.

BWT Danmark
Greve Kommune

Genopslag – enhedschef til Byg og Miljø

Greve

Vi er et område med rigtig mange spændende opgaver og ofte også flere, end vi har hænder til. Det giver et stort behov for ledelseskraft tæt på den daglige drift.

Som vores nye leder får du en vigtig opgave i at arbejde med enheden og organiseringen af opgaverne på en måde, så det understøtter solide faglige fællesskaber og skaber arbejdsglæde. Vi har et særligt fokus på at skabe et godt samarbejde. Vi tror på, at fokus på fagligheden og det at levere et godt produkt til gavn for Greve Kommunes borgere giver arbejdsglæde og motiverer den enkelte.

Greve Kommune
BWT Danmark

Maskinmester/el-installatør/stærkstrømstekniker

Greve

Vil du arbejde med vandteknologi, projekter, opstart og teknisk træning? Så er der en jobmulighed lige her!

BWT søger en maskinmester, el-installatør, stærkstrømstekniker eller lignende til en fuldtidsstilling til vores projektafdeling for kundetilpasset anlæg.

Du vil blive specialist i vandbehandling/vandteknologi, som f.eks. membranfiltrering, ionbytningsmetoder med flere.

Dine ansvarsområder er

 • Udarbejdelse af el-teknisk dokumentation, herunder:
  • El-tegninger for tavler/installation baseret på PC-Schematic
 • Programmering af PLC / HMI / SCADA i Siemens TIA Portal
 • Optimering af vandbehandlingsprocesser i projektet – såvel teknisk som økonomisk
BWT Danmark
Greve Kommune

Centersygeplejerske til fast stilling med weekendvagt, p.t hver 9. uge, til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser

Greve

Som sygeplejerske arbejder du selvstændigt med sygeplejefaglig udredning ud fra en personcentreret tilgang.

Hvis du lægger vægt på udfordrende og udviklende arbejdsopgaver, hvor indflydelse og selvstændighed er en nødvendighed, så er det på Hedebo, du skal være.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er på forkant og kontinuerligt arbejder med udvikling af vores opgavevaretagelse og med gode muligheder for faglig udvikling.

Greve Kommune
Mosede Menighedsråd

Kordegn 24 timer pr. uge

Greve

Mosede Sogns menighedsråd søger en positiv og initiativrig person til at varetage opgaven som kordegn pr. 1.12.2023 eller efter aftale. Da der ikke er indeholdt kirketjeneste i stillingen, ligger arbejdsopgaverne primært tirsdag til fredag. Der må påregnes aftenarbejde 1 gang pr. måned i forbindelse med møder i menighedsrådet.

Sognet har fokus på det sociale kirkelige fællesskab. Vi stræber efter at være en arbejdsplads, der er kendetegnet ved en professionel og respektfuld atmosfære og høj faglighed.

Executive Partner International søger for Mitsubishi Forklift Truck
Gem
Executive Partner International

Internal Control & Compliance Officer Scandinavia

Greve eller Gøteborg

• Stærkt varemærke indenfor materialehåndtering • International virksomhed • Karrierestilling

Som ICCO er du ansvarlig for at koordinere og sikre, at Mitsubishi Forklift Truck skandinaviske virksomheder lever op til både interne som eksterne krav i form af regler, politikker og love indenfor alt økonomi, jura og miljø Dette gælder blandt andet Code of Conduct og lignende politikker (anti-korruption osv.)

Vi tilbyder et attraktivt job i en spændende virksomhed i rivende udvikling samt gode faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at forme din hverdag

Jydsk Tagteknik A/S

Kontorkoordinator søges

Greve

Er du serviceminded med stort S? Elsker du hjælpe dine kollegaer og kunder?

Hvis du tilmed drømmer om at arbejde i en organisation i vækst, hvor ambitionerne er høje og samarbejdet stærkt – så er du måske vores nye medarbejder.

Se video om Jydsk Tagteknik A/S som arbejdsplads

Vi søger nu en selvstændig og omhyggelig kontorkoordinator til en nyopstået stilling. Vi søger en selvstændig person, som udover eget ansvarsområde er en humørfyldt blæksprutte, som elsker at have travlt.

Jydsk Tagteknik A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Altiden

Fribo Greve søger ansvarshavende SSA til aftenvagt

Greve

Kan du se dig selv være en del af et miljø præget af en vision om at gøre verden lidt bedre, ét menneske ad gangen? Og brænder du for at yde en omsorgsfuld pleje og være en del af et stærkt fællesskab?

På Fribo Greve skal hver enkelt beboer føle nærvær og føle sig set, dette er vores højeste prioritet. Derfor har vi et særligt fokus på, at beboerne selv er med til at bestemme, hvordan dagens program ser ud. Vi vægter fællesskabet højt, på beboernes præmisser.

Vi tilbyder 28 timer/ugen m. arbejde hver 2. weekend.

Altiden
Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Greve Kommune

Genopslag – borgerrådgiver

Greve

Som borgerrådgiver får du en helt unik mulighed for at gøre en vigtig forskel for andre.

Vil du være med til at gøre Greve Kommune til et endnu bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed?

Motiveres du af at tale med mange forskellige mennesker og at agere vejviser og mægler i hverdagen inden for lovgivningens rammer og den politisk vedtagne service?

Og kan du se dig selv øse ud af den viden, du får om kommunen, for at understøtte udviklingen af administrationen?

Du får et selvstændigt og centralt placeret job. Organisatorisk er du placeret under Greve Kommunes byråd. I hverdagen refererer du til kommunaldirektøren, som står for den daglige ledelse og løbende sparring.

Greve Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV