91 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

91 jobannoncer

Gem
Greve Kommune

Teknisk servicemedarbejder til Greve Idrætscenter

Greve

Vi lægger stor vægt på, at vi har det rart og sjovt med hinanden, og at vi har en uformel og respektfuld omgangstone, har fokus på effektivitet og service og har en god balance mellem familie- og arbejdsliv.

Opgaveeksempler:

 • Teknisk support ved husets installationer, herunder CTS og Keep Fokus opfølgninger
 • Opfølgning på indkomne opgaver i DaluxFM
Greve Kommune
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
LEMAN A/S

Forwarding Agent - Pharma Road

Greve

Når vores kunder beder os om at fragte deres varer fra A til B er det en tillidssag. Og tilliden skal være ekstra høj, når det gælder potentielt livsvigtigt medicin. Lige nu søger vi en Forwarding Agent til vores Pharma Road team, der kan give vores kunder en følelse af at være i de bedste og tryggeste hænder.

Du bliver en del af et dedikeret team med høj faglighed og stærkt fællesskab. Vi sætter frihed og fleksibilitet højt og hvis du sidder med en særlig interesse eller ønske for udvikling i en bestemt retning, så er vi åbne.

LEMAN A/S
Gem
Greve Kommune

Borgerservicechef

Greve

Vil du være med til at udvikle borgerbetjeningen i Greve Kommune så den bedst muligt understøtter fremtidens digitale muligheder og effektiv sagsbehandling, og er du en personaleleder, der kan motivere og inspirere en sammensat medarbejdergruppe?

Vi søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever, at de er en del af et hold, der lykkes sammen.

Greve Kommune
Gem
Greve Kommune

Vi har brug for din faglige styrke og dine pædagogiske kompetencer til vores dejlige vuggestue i Skattekisten

Greve

Sammen med engagerede og dygtige kolleger tilbyder vi dig en arbejdskultur med anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger, samt et positivt livssyn med fokus på at skabe forskellige børnefællesskaber, så alle vores børn har mulighed for at deltage.

Vi arbejder med arbejdsfællesskaber i vuggestuen på tværs af stuerne. Vi er et stort hus med mange muligheder for god sparring og faglig dialog.

Greve Kommune
Gem
Greve Kommune

Projektleder - Dobbeltfunktion

Greve

Kan man egentlig få lov til at have et arbejdsliv, hvor man hele tiden oplever afveksling i opgaveporteføljen, og samtidig har stort ansvar for to meget forskellige opgaveområder?

Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.

Greve Kommune
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Jydsk Tagteknik A/S

Kontormedarbejder

Greve

Vi kan tilbyde en stilling på 30 timer om ugen på vores kontor i Greve.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at oprette ad hoc-sager, gennemgang og tastning af ordrer, gennemgang af eksisterende ordrer samt at besvare kundehenvendelser fra vores mange kunder på telefon samt mail.

Du er systematisk og struktureret og skal kunne lide at have mange bolde i luften på én gang.

Jydsk Tagteknik A/S
Gem
Be Sporty ApS

Be Sporty-Trainer til børn i idræt eller dans

Vi ønsker at være ugens højdepunkt for hvert børn. Vi skaber boblende følelser og fremtryller latter med vores måde at lede på.

Hos Be Sporty får du

 • Op til 177 kr. pr. træning
 • Mulighed for at skærpe dine lederevner
 • Festligt samvær i vores community

Arbejdet finder sted i løbet af efterårs- og forårssemestret, og vi har et færdigt træningsindhold. Hvert semester indeholder 10 træningsuger, og det næste semester starter i september 2024. Du arbejder 2-10 timer/uge.

Be Sporty ApS
Gem
Altiden

Altiden Fribo Greve søger en centersygeplejerske

Greve

Har du plejecentererfaring og lyst til at sikre og udvikle sygeplejen på Fribo Greve?

Du skal bidrage med din viden og udfordre og inspirere dine kolleger, når du vejleder og træner dem, så I sammen yder en faglig kvalificeret og kompetent pleje og omsorg for vores beboere.

Vi tilbyder en lokal og nærværende ledelse, der aktivt arbejder med at sikre en tryg kultur og et godt arbejdsmiljø.

Altiden
Gem
Altiden

Altiden Fribo Greve søger en social- og sundhedshjælper til dagvagt

På Fribo Greve vil vi gerne sikre, at vores beboere mødes med respekt – i såvel pleje som hverdagsliv. Vores mål er, at alle beboere skal føle sig trygge og godt tilpas. Derfor skal den omsorg og service vi yder være inddragende og med respekt for den enkeltes ønsker og behov.

Vi tilbyder

 • En normering, som giver rum og mulighed for, at den enkelte beboers ønsker og behov kan tilgodeses.
 • En arbejdsplads i udvikling, hvor medbestemmelse og inddragelse vægtes højt
Altiden
Gem
Greve Kommune

Sundhedsplejen søger engageret sundhedsplejerske 32 timer/ugen

Greve

Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Du kommer til at varetage:

 • Sundhedpleje til spædbørn og deres familier
 • Skolesundhedspleje
 • Konsulentopgaver i dagtilbud, herunder motorisk screening af 4½-årige børn
Greve Kommune
Gem
Bring

Pakkeboks Account Manager

Greve

Har du en stor interesse og erfaring indenfor salg og opbygning af relationer, og er du nysgerrig efter at blive en del af en af Brings største satsninger?

Som Account Manager er din vigtigste opgave at sælge vores pakkebokse til kunder med telefonen som dit hovedværktøj, og du kommer ligeledes til at arbejde med mødestruktur og kontraktstyring.

I din rolle som Account Manager får du mulighed for selvstændigt at køre salgsprocesser fra start til slut.

Bring
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Greve Kommune

Krogårdskolen søger børnehaveklasseleder pr. 1. august 2024

Greve

Vi søger en faglig og pædagogisk dygtig børnehaveklasseleder, som skal være med til at forankre en praksis, der sikrer deltagelsesmuligheder for alle børn i samarbejde med klassens børnehaveklasseassistent og resten af årgangen.

Du kommer til at indgå i et team omkring vores tre børnehaveklasser bestående af tre børnehaveklasseledere, tre skolepædagoger og tre børnehaveklasseassistenter, hvor fællesskab, engagement, faglighed og ikke mindst relationskompetence er nøgleord.

Greve Kommune
Gem
Blue Water Shipping A/S

Speditør Trainee – Aerospace Greve

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Vil du have branchens bedste uddannelse med masser af karrieremuligheder? Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, med mulighed for at prøve dig selv af uden for Danmarks grænser og opleve andre kulturer? Søger du en uddannelse hvor du nemt kan kombinere teori og praksis?

Du vil hurtigt opleve at blive en del af et team med dygtige kollegaer, samtidig med at du får dine egne arbejds- og ansvarsområder. Du får løbende ansvar for egne kunder og skal koordinere forsendelse af over hele verden og finde de bedste løsninger for kunderne.

Blue Water Shipping A/S
Gem
Sydkystens Boligselskab

Servicemedarbejdere til Sydkystens Boligselskab

Greve

Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig.

Som servicemedarbejder bliver du, sammen med kollegerne, involveret i den daglige drift af afdelingen. Det faglige niveau er højt og opgaverne kræver at dine hænder er skruet godt på.

Gem
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
 • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV