134 job matcher din søgning 134 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

J. J. Kühn A/SVærktøjsmager søges til fremstilling og vedligeholdelse

J. J. Kühn A/S, Greve

Kühn søger en værktøjsmager som har erfaring med sprøjtestøbeværktøjer.

I forbedringsteamet arbejder vi tæt sammen i driften, vedligehold og udvikling, hvor vi udfører:

 • Service og vedligehold som forbyggende handling for den løbende produktion
 • Reparation og forbedringer af eksisterende støbe værktøjer
 • Fremstille komponenter til automatisering fixture, robothoveder, maskindele
 • Fremstilling af nye indsatse og 1-4 kavitetforme

I vores forbedringsteam kan du forvente en alsidig hverdag, i tæt samarbejde med vores drift.

Greve KommuneHavana søger Pædagog på 32 timer

Greve Kommune

I Birkelyparken, i udkanten af Hundige ligger Havana, verdens bedste fritidstilbud for børn og unge med særlige behov i alderen 6 - 23 år.

I Birkelyparken, i udkanten af Hundige, ligger Havana, verdens bedste fritidsklub for børn og unge i alderen 6 – 23 år, med særlige behov. Klubben er delt op i en SFO del (MINI) og en klubdel, og vi varetager 65 børn og unges fritids- og ungdomsliv.

Klub MINI er et tilbud til børn i alderen 6 til 9 år. I denne gruppe arbejdes der især med at styrke barnets sociale færdigheder. Vi ønsker, at barnet får en bedre forståelse af sig selv og dets omgivelser i hverdagen. Vi ønsker, at børnene bliver så selvhjulpne som muligt i Havana og i dets videre liv.

Greve KommuneTimelønnet til aflastningsstedet Havana Bungalow

Greve Kommune

Havana Bungalow er et ny startet aflastningstilbud, beliggende i naturskønne omgivelser mellem, Karlslunde og Tune, på et gammelt gartneri. Vi har 21 aflastningspladser pr. måned over flere weekender og hverdage, fordelt på grupper af 7-10 børn og unge, i alderen 6-18 år.

Vi arbejder ud fra et fritidsperspektiv, med fokus på fællesskab, trivsel og nærvær, i hyggelige og uformelle rammer. Målet er skabe de bedste rammer, som tilgodeser barnets behov.

Du er en energisk person, der trives i et lille og struktureret miljø og har lyst til at gøre en forskel for børn og unge. På det personlige plan skal du være en tydelig voksen, der kan agere som rollemodel. Det forventes, at du er rolig, en god lytter, er nærværende, udadvendt samt initiativrig, på egne og andres forudsætninger.

Greve KommuneGENOPSLAG Dansk og praktisk/musiske fag i indskolingen - Barselsvikar i skoleåret 21/2

Greve Kommune

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, tæt på stranden og midt i Greve Kommune.

Vores skole danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0. – 9. klasse og ca. 90 medarbejdere som sammen er med til at skabe en positiv hverdag med fokus på at løfte fællesskabet – på tværs af fagligheder, opgaver og niveauer. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambitiøse og målrettede i vores dagligdag.

Vi søger en barselsvikar til det kommende skoleår, som har sin faglige interesse i danskfaget samt billedkunst og idræt i indskolingen - og er musik også en kompetence, så er det bestemt en fordel.

Sortimo A/S
Sortimo Bilindretning søger en dygtig og dynamisk KAM

Sortimo A/S

Sortimo er førende, såvel markedsmæssigt som innovativt, på det danske marked. Vi har et godt spillende hold på 5 udekørende sælgere, som har brug for en KAM, der vil være med til at vinde kunderne.

Vi fungerer som et hold med fælles mål, hvor der også er plads til den individuelle præstation.

Vi kan tilbyde dig en professionel, velorganiseret organisation med et godt supportteam. Vi er ambitiøse og har en samlet organisation, der sætter handling bagved ideer og initiativer.

Sortimo A/S
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Telia DanmarkButikschef til Telia - Waves (Hundige StorCenter)

Telia Danmark

Er du typen, der fanger alles opmærksomhed, når du holder tale til tante Tildes 50-års fødselsdag? Og kan du let få folk til at følge dig – selv hvis det indebar camping i oktober med 7 grader, blæst og en utæt sovepose?

Så vil vi gerne høre fra dig. Hos Telia får du alle muligheder for at udvikle dig som leder. Og en uge, hvor ikke 2 dage er ens.

”Jeg er ude på gulvet sammen med teamet hver dag, men jeg ordner også de større opgaver. Jeg har fx lige lukket den største kundeaftale i butikkens historie med 60 abonnementer. Det var en stor oplevelse,” fortæller Nicolai, som er butikschef i København.

Du får ansvar for den daglige drift af din butik med 5 medarbejdere. Vi arbejder alle sammen hen imod det samme mål. Det går ud på at sætte kunden 1

Jydsk Tagteknik A/S
Byggeleder

Jydsk Tagteknik A/S, Greve

Vi har brug for DIG!

Du er tømrer eller eksisterende byggeleder med bred og mangeårig erfaring. Du skal være en af vores ud kørende byggeledere.

Du skal bl.a. stå for af afholde opstarts møder med vores private kunder, Kvalitetssikring, samt afleverings forretninger, samt hjælpe vores håndværkere ude i marken.

Du har nedenstående kvaliteter:

 • Problemløser
 • Kundeminded
 • Resultatorienteret
 • Selvkørende
 • Evner at tale med mange forskellige mennesker
 • Møder kunden i øjenhøjde
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

 XL-BYG,
Handelselev hos XL-BYG Øbro Træ, GREVE

XL-BYG, Greve

Vi søger en handelselev, der brænder for en salgsuddannelse inden for B2B-Salg. Har du en afsluttet EUX, HHX, anden studentereksamen, års erhvervserfaring eller anden faglig baggrund er det klart en fordel, men ikke et krav.

XL-BYG

Som handelsassistentelev hos os vil du få en uddannelse inden for professionelt B2B-salg med speciale i værktøj og beslag.

Du lærer alt om:

 • Salg til PRO-håndværkskunder
 • At få ansvar for salg og service til dine egne kunder.
 • Udarbejdelse af tilbud med skarpe priser
XL-BYG
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Gulvsliber

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Søger du de bedste kollegaer, frihed under ansvar, trivsel på arbejdspladsen? Så se lige her …

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder hos Snedkermester Arne Pedersen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling, der har trivsel øverst på agendaen.

Vi udfører bl.a. rigtig mange gulvsliberopgaver for:

 • Almene boligorganisationer/flyttelejligheder
 • Diverse vedligeholdelsesopgaver
 • Private udlejningsselskaber
 • Erhvervskunder
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Lisberg Management
SERVICETEKNIKERE

Lisberg Management søger for Princess Yachts Denmark

VIL DU VÆRE EN DEL AF DANMARKS FØRENDE SERVICECENTER FOR BÅDE OG YACHTS?

Princess Yachts Denmark

Princess Yachts Denmark er en del af Premium Yachts Scandinavia, der har base på Vindöen i Sverige. Den danske virksomhed ligger i Greve Marina med kontor, udstillingshal, værksted og marina med 50 bådpladser.

Princess Yachts sætter ambitionerne højt og vil nu skabe Danmarks førende teknik-og servicecenter for motorbåde og Yachts. Vi vil opbygge et stærkt team af teknisk kyndige personer, der kan betjene vores kunder. Teamet skal fra start bemandes med 2 erfarne serviceteknikere eller marinemekanikere med erfaring fra bådbranchen og en passion for motorbådssejlads. Se en mere udførlig beskrivelse af stillingen samt nogle informative videoer om Princess Yachts.

Lisberg Management
SFT Logistics A/SSFT søger 2 disponenter til distribution!

SFT Logistics A/S, Greve

Er du en holdspiller og vil du være en del af holdet hos en af Danmarks førende transportvirksomhed, hvor dynamisk vækst er baseret på sunde værdier? Vi søger den rette person, som kan bidrage til og sikre vores fortsatte vækst samt sikre fortsat kvalitet og service overfor vores kunder.

Vi har et fantastisk team, som er målrettet og som ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Og vi vil gerne have dig med ombord!

Du skal forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Distributionsopgaver fra A-Z.
 • Deadlines overholdes for disponering og kundeaftaler.
 • Kontakt til vognmænd, chauffører og kunder.
Nordan Vinduer A/SSenior projektsælger i København

Nordan Vinduer A/S

NorDan Vinduer A/S blev etableret i 2020 og tilbyder vinduer og døre med høj ydelse og enestående valgmuligheder. Med kundskab, kvalitet og kapacitet arbejder vi for at blive den foretrukne partner for det danske projektmarked.

Vi oplever stor efterspørgsel og søger en senior projektsælger med høj kompetence og erfaring fra dør- og vinduesbranchen. I NorDan får du muligheden for at introducere et stærkt brand og førende produktportefølje i det danske marked.

Ansvar og muligheder

 • Muligheden for at deltage i og forme en moderne arbejdsplads med fokus på bæredygtighed og digitalisering
 • Etablere og udvikle kontakt med kunder på projektmarkedet
 • Ansvar for tilbud og ordrer til udvalgte kunder
Nordan Vinduer A/SEftermarkedskoordinator

Nordan Vinduer A/S, Aarhus eller København

NorDan Vinduer A/S blev etableret i 2020 og tilbyder vinduer og døre med høj ydelse og enestående valgmuligheder. Med kundskab, kvalitet og kapacitet arbejder vi for at blive den foretrukne partner for det danske projektmarked.

Som eftermarkedskoordinator i NorDan får du ansvar for at bidrage til høj kundetilfredshed og udvikle vores interne kompetence. Med et stærkt brand og førende produktportefølje søger vi dig, som vil bidrage med at yderligere styrke vores tilstedeværelse i Danmark.

Ansvar og muligheder

 • Ansvar for at koordinere og gennemføre eftermarkedshenvendelser
 • Oparbejde teknisk viden om vores produktportefølje generelt og aluminiumsprodukter specielt
 • Muligheden for at deltage i og forme en moderne arbejdsplads med fokus på bæredygtighed og digitalisering
EURO-LeasingLeasingkonsulent til Sjælland

EURO-Leasing, Greve og Avedøre

Da vi har godt gang i forretningen og ser en stigende efterspørgsel på vores produkter, mangler vi derfor en ny engageret og kompetent Leasingkonsulent til Sjælland.

Primære opgaver bla.:

 • Opfølgning på og vedligeholdelse af såvel egne som MAN Truck & Bus' genererede leads, kontakter og muligheder
 • Planlægge og organisere salgsaktiviteter, inkl. faste kundebesøg, for at opbygge et bæredygtigt forhold sammen med MAN Truck & Bus' sælgere
 • Proaktivt deltage i- & styre kampagner i samarbejde med MAN Truck & Bus, - og finansielle partner

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede og frie forhold, med en uformel og afslappet omgangstone.