99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 99 resultater.
Humac A/S
Få ansvaret for din egen Humac-butik i Waves Shoppingscenter i Hundige

Humac A/S, Greve

Humac A/S

Til vores nye butik i Waves Shoppingcenter, Hundige søger vi en butikschef, som kan gøre en forskel for vores kunder og vores medarbejdere. Som butikschef hos Humac er det dit ansvar at give kunderne en enestående oplevelse og at drive butikkens og medarbejdernes udvikling.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Give kunderne en enestående kundeoplevelse
 • At gå forrest på salget og serviceopgaverne i butikken samt sikre, at dit team følger med
 • Daglig ledelse af butikken og dens medarbejdere

Du bliver en del af en dynamisk branche og en virksomhed i konstant udvikling. Vi kan tilbyde en udfordrende, krævende og spændende stilling i en dynamisk og ung organisation, som har stor succes.

Humac A/S
Greve KommuneKrogårdskolen søger inklusionsvejleder

Greve Kommune

Krogårdskolen er en skole i rivende udvikling, hvor vores arbejde med professionelle læringsfællesskaber bygger på en systemisk og anerkendende grundholdning. I dette skoleår arbejder vi målrettet på at føre vores grundlæggende værdier ud i praksis, samt med at opbygge vores værktøjskasse indenfor konflikthåndtering og den elevcentrerede skole/hjemsamtale.

 • Du har stærke specialpædagogiske kompetencer og skal kunne se dig selv som en aktiv medspiller i udviklingen af skolens inklusionsindsats
 • Du kan balancere i vejlederfeltet, hvor du indgår i kollegialt samarbejde, arbejder tæt sammen med ledelsen, går forrest i vejledningen af kollegaer, afholder kurser for personalegruppen og stadig ser dig selv som kollega
 • Du ser en fordel i at være tæt på undervisningen i både de opsøgende, forebyggende og foregribende trivselsindsatser
VILA
Salgsassistent - 37 timer

VILA, Greve

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Som salgsassistent hos VILA bliver du trænet i salg og service, kommunikation og butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

BISGAARD+CatenonLandeansvarlig salgsdirektør

BISGAARD+Catenon søger for Sortimo Danmark i Greve

Der søges efter en landeansvarlig salgsdirektør i Sortimo Danmark, som bliver overordnet ansvarlig med reference til HQ i Tyskland. Du kommer til at være den ene halvdel af direktionsteamet, hvor du i tæt samarbejde med en drifts- og administrativt stærk direktørkollega udgør direktionsteamet.

Salget foregår dels via direkte salg hovedsageligt til større og mellemstore virksomheder, gennem samarbejde med partnere og distributører samt online.

Du får ansvar for den danske organisation på 25 medarbejdere, herunder ledelse af de 9 salgsmedarbejdere, samt øvrige del af salgsnetværket, hvilket du leder og koordinerer gennem overblik, god kommunikation og informationsudveksling samt deltagelse på regionale samt nationale messer.

Zealand Care A/STekniker – til reparation og servicering af hjælpemidler

Zealand Care A/S, Greve

Er du en serviceminded og erfaren tekniker, og vil du være en del af en virksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe borgere til en lettere hverdag?

Som tekniker i Zealand Care kommer du til at arbejde med reparationer og service af alle typer hjælpemidler primært på centret, men også ude hos borgere. Derudover er der opgaver såsom:

 • Tilpasning af hjælpemidler inden udkørsel
 • Kommunikation med rekvirenter, leverandører og borgere
 • Registrering og dokumentation af udførte opgaver

Du bliver en del af et team på 5 teknikere, der sætter pris på en uformel tone og et godt humør. Der vil være rotation i arbejdsopgaverne, så du kommer både til at arbejde på servicecentret samt køre ud til borgere.

Randstad A/S
Elsker du at arbejde med kunder og salg? skaber du gode menneskelige relationer? Så er du måske vores nye salgskonsulent

Randstad A/S søger for BWT i Greve

Som vores nye salgskonsulent, vil du blive en del af vores salgsafdeling, der står for salg af løsninger inden for vandbehandling til det private og professionelle marked. Med base fra kontoret i Greve, vil du indgå i et succesfuldt salgsteam, hvor du vil referere til salgschefen.

Du skal være med til, at drive og implementere et nyt og spændende partnerkoncept til VVS’ere. Du vil blive ansvarlig for at varetage udviklingen af partnere inden for blødgøringsanlæg til drikkevand vil private hjem. Du skal facilitere træning, uddannelse, coache samt motivere, udvikle og følge op aktivt på partnere. Partnerne består især af VVS-installatører og byggefirmaer.

Randstad A/S
Elsker du at arbejde med kunder og salg? kan du skabe gode menneskelige relationer? Så er du måske vores nye salgskonsulent

Randstad A/S søger for BWT i Greve

Som vores nye salgskonsulent vil du blive en del af vores salgsafdeling, der står for salg af løsninger inden for udstyr til det private og det professionelle pool-marked. Med base fra kontoret i Greve vil du indgå i et succesfuldt salgsteam, hvor du refererer til salgschefen.

Du skal udvikle og pleje vores pool-segment. Du vil blive ansvarlig for at varetage udviklingen af forhandlerne og implementere nye spændende BWT-produkter til pool-markedet, som omfatter robotter, kemi og doseringsudstyr.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling, hvor du vil få en bred kontaktflade. Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du tilbydes en fast løn efter kvalifikationer.

Greve KommuneSygeplejerske til plejecenter

Greve Kommune

Strandcentret Plejecenter søger en sygeplejerske 28 timer ugentligt i dagvagt til mindre plejeenhed.

Strandcentret er et stort og aktivt plejecenter med i alt 91 plejeboliger, fordelt på 5 plejegrupper.

Grønlykkeparken er en af plejegrupperne og her bor der 12 borgere der har behov for, at du som sygeplejerske sammen med det øvrige personale, løfter vores kerneopgave med kvalitet og altid med fokus på den enkelte borgers behov.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads, der er på forkant og kontinuerligt arbejder med udvikling inden for kerneopgaven. En arbejdsplads med dedicerede og dygtige kollegaer med forskellige kompetencer som altid har et smil på læben, selv når der er travlt.

Greve KommuneErnæringsassistent søges til plejecenter

Greve Kommune

Strandcentret i Greve Kommune søger en ernæringsassistent på 32 timer ugentligt

I vores køkken arbejdes der ud fra Greve Kommunes værdigheds- og ældrelivspolitik, hvor livskvalitet og selvbestemmelse er omdrejningspunktet og hvor maden spiller en stor rolle for, at borgerne kan opretholde et liv med energi, livslyst og et godt helbred.

Hos os kan du beskæftige dig med alle aspekter inden for dit fagområde, ligesom du Vil blive en del af vores dygtige team der vægter faglighed, service og det gode arbejdsmiljø højt.

Vi laver dagligt mad til ca.100 beboere og centergæster og vi udtænker menuerne i et tæt samarbejde med borgerne, der bor på centret.

Greve KommunePsykolog/cand.psych. eller cand.pæd.psych. til PPR

Greve Kommune

Vi glæder os allerede til at tage hul på 2021, hvor vi kan byde en ny psykologkollega velkommen til PPR Greve!

Vi er en PPR med ca. 70 medarbejdere, hvis arbejde bl.a. er baseret på en inkluderende dagsorden; et systemisk blik på børn/unge med vægt på relationer og kontekst; tidlig forebyggende indsatser og tværfagligt samarbejde både internt og eksternt kombineret med egen høj faglighed.

Stillingen er en nyoprettet fuldtidsstilling og vil indbefatte opgaver både på almen og specialområdet.

Den endelige opgavesammensætning er ikke fastlagt, da vi, i kraft af at stillingen er en opnormering, har muligheden for at gentænke flere aspekter omkring vores samlede opgaver, hvilket vi gerne vil gøre i kombination med de særlige kompetencer, erfaringer og ønsker, som den rette kandidat kan byde ind med.

ProfilpartnersPROJEKTLEDER

Profilpartners søger for Brdr. K. Hansen i Greve

Til ansvaret for fagentrepriser inden for beton, der typisk ligger i størrelsesordenen fra 2 til 15 mio. kr. - men som også kan komme op på 50 mio.

Du vil få god mulighed for at få sat din brede viden om beton i spil i denne meget alsidige stilling, hvor du får ansvaret for fagentrepriser inden for beton, som udføres for kunder beliggende i Storkøbenhavn.

Du kommer til at køre projekterne fra A til Z, idet du overtager projektet, når det er vundet og er således ansvarlig for at forhandle med underleverandører, udarbejdelse af tidsplaner, overholdelse af budgetter m.v.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Økonomielev

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Få en spændende uddannelse i en international koncern

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Du...

 • ...er vild med systemer og planlægning
 • ...kan lide at blive udfordret
 • ...har styr på tal og kolonner

Du...

 • ...får en spændende og seriøs uddannelse
 • ...bliver en del af en stor, international koncern
 • ...får en hverdag i en verden fyldt med tal
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Snedkermester Arne Pedersen A/SLeder til erhvervskundeafdeling

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Er du afdelingsleder eller den erfarne positive byggeleder, der er parat til at tage næste skridt, og trives du både på pladsen og kontoret?

Vi søger en dygtig positiv leder til en nyoprettet stilling som ansvarlig for erhvervskundeafdelingen. Du vil få ansvar for nye spændende projekter med stor variation inden for byggebranchen. Implementering og kundens tilfredshed står øverst på listen.

Dine ansvarsområder:

 • Ledelse af projekterne og medarbejdere
 • Aktivt deltage
 • Ansvarlig for hele processen til byggeriet er afsluttet og afleveret jf. tidsplanen

Vi tilbyder en arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der er styr på projekterne og økonomien. Du får dygtige, erfarne kolleger, der giver sparring og hjælper hinanden.

Greve KommuneNy engageret kollega til vej- og trafikområdet

Greve Kommune

Vil du bidrage til at skabe tryghed, fremkommelighed og sikkerhed ved færdsel på veje, fortove og cykelstier i Greve Kommune? Og vil du bidrage til at passe på vores broer og tunneller, da de er nogle af vores vigtigste elementer i vores infrastruktur?

Greve Kommune har valgt at opnormere på vej- og trafikområdet. I Center for Teknik & Miljø søger vi derfor en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med forskellige typer af opgaver inden for området, bl.a. vejbelysning, signalanlæg samt bygværker.

Hos os vil du få:

 • Afvekslende opgaver og faglige udfordringer, der løses i samarbejde med engagerede kollegaer
 • Indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
 • En arbejdsplads med tværgående indsatser og plads til aktive bidrag i arbejdet
Evidensia Dyrehospital A/SBusiness Supporter med et stærkt drive og skarpe IT kompetencer

Evidensia Dyrehospital A/S, Karlslunde

Vi er på jagt efter en Business Supporter til driftsmæssige og operationelle opgaver og med fokus på IT

Vi søger snarest muligt en super kompetent Business Supporter, der kan supportere landeledelsen samt vores hospitaler og klinikker inden for en række operationelle og driftsmæssige opgaver, herunder med særlig fokus på IT-området.

Du vil skulle supportere hele organisationen i Danmark inden for IT, mere præcist inden for følgende områder:

 • Generel IT- og system-support af hele organisationen, inkl. det veterinærfaglige personale, administrationen og økonomiafdelingen, herunder telefon-, remote- og on-site-support
 • Diverse internationale IT-projekter, bl.a. initieret af vores hovedkontor i UK