284 job matcher din søgning 284 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 284 resultater.
Lemvigh-Müller A/SServicetekniker til integrering af lagerstyringssystemer

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at blive ekspert i fremtidens lagerstyring?

Og vil du have en bred rolle, hvor du både er den, der sammensætter og opsætter løsningen samt rådgiver og supporterer vores danske kunder?

Du bliver en del af Smartlager-teamet i Kolding, som er ansvarlig for vores leverandørstyrede lagersystemer. Systemerne består af scannerløsninger, vægstyrede systemer og værktøjsautomater, der mindsker spild og giver vores kunder fuld kontrol og overblik over deres forbrug af vores produkter.

Du bliver en aktiv spiller i at videreudvikle og vedligeholde vores Smartlager koncept, som er i rivende vækst. Selvom hele teamet løfter alle slags opgaver, er 4 af dine kolleger eksperter i den fysiske opsætning af systemerne, mens du bliver specialisten i selve systemdelen og integrationen af IT-delen ind mod kundens system.

ABS Alarm & Sikkerhed A/SAlarmteknikere til Jylland og Sjælland

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Vi har meget travlt og søger 3 alarm teknikere til Jylland samt 2 alarmteknikere Sjælland.

 • Har du installationserfaring inden for alarm- og adgangskontrol området, og trives du med sikringsarbejde?
 • Motiveres du af at arbejde med alarmtekniske løsninger og markedets bedste tyverialarmer?
 • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarm- og adgangskontrolanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem.

Miele A/S
Servicetekniker til hvidevareprodukter i København/Nordsjælland

Miele A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, som primært er opstillet hos private kunder og mindre virksomheder.

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og serviceminded fremtoning. Det skal også være naturligt for dig at servicere kunderne ved at tilbyde dem køb af eksempelvis relevante pleje- og tilbehørsprodukter.

Vi tilbyder

 • Grundig oplæring i Mieles produkter
 • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job
 • En travl dagligdag under ordnede forhold blandt dygtige og engagerede medarbejdere
Ørsted Wind Power – Operations
Operations Manager

Ørsted Wind Power – Operations, Gedser

Forestil dig en fremtid, hvor du spiller en vigtig rolle for driften af vindmøller på Nysted Havmøllepark og leder et team på 15 offshore vindteknikere.

Ørsted

I denne rolle vil du have ansvaret for 15 offshore vindteknikere, herunder at stå for den daglige ledelse, udvikling samt medarbejdersamtaler. Derudover får du det overordnede ansvar specifikt for vindmøllerne samt for opfølgning på fejl.

Ørsted er global leder inden for havvindenergi og er kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Vi går forrest i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i personlig og professionel udvikling af vores medarbejdere. Hos os får du mulighed for at udnytte dit fulde potentiale, og du vil opleve et mangfoldigt og dynamisk arbejdsmiljø med stort fokus på samarbejde.

Ørsted Wind Power – Operations
JKSIndustrielektrikere søges til Trekantområdet

JKS søger for kunde

Vi søger dygtige industrielektrikere til vores kunde Cavieron i Trekantområdet. Du vil blive en del af en international virksomhed, der er en af Europas førende leverandører inden for tekniske løsninger til bygninger og industrier.

Til Caverion søger vi dygtige og erfarne industrielektrikere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Du vil komme til at udføre opgaver for industrikunder i Trekantområdet.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Service- og driftopgaver
 • Industriopgaver samt udførelse af mindre projekter
 • Du vil bl.a. været tilknyttet faste kunder

Der stilles bil til rådighed og du kører ud fra hjemmeadressen

TREFOR
Elektriker eller forsyningsoperatør til fremtidens el-net

TREFOR

Som elforsyningstekniker i TREFOR er du med til at sikre fremtidens el-net, herunder vedligeholde og udvikle 0,4/10 kV nettet i Trekantområdet, så vores 140.000 kunder fortsat oplever en høj leveringssikkerhed.

Du har Trekantområdet som dit arbejdsfelt og arbejder selvstændigt med varierende arbejdsopgaver. Du ansættes i en moderne og innovativ energivirksomhed i vækst, hvor vi prioriterer din sikkerhed samt personlige og faglige udvikling højt.

"Hos os får du et sikkert og spændende arbejde med at sørge for, at der er strøm i alle stikkontakter. Derudover tilbyder vi dig faste arbejdstider og opgaver, der altid er i lokalområdet. Dette betyder, at det er muligt at have en god balance mellem job og fritid" – afdelingsleder Heine Schaadt.

TREFOR
AktivPersonale A/SElektrikere til vindmølleindustrien

AktivPersonale A/S søger for KK Wind Solutions, Ikast

For KK Wind Solutions i Ikast søger vi nye medarbejdere til prototypeafdelingen.

Vi søger 4 uddannede og dygtige elektrikere til Prototype Assembling til vindmølleindustrien.

Dine ansvarsområder vil blive at:

 • Give feedback til kunden/udfordre kunden og R&D.
 • Give input, idéer og komme med ændringsforslag til omarbejdning.
 • Gå forrest under opgaver i byg for prototyper.
JKSRejsemontør

JKS søger for KVM i Kjellerup

Har du stor teknisk indsigt og forståelse – og brænder du for alsidige opgaver, hvor netop dine håndværksmæssige kvaliteter er i højsædet?

KVM er specialiseret i fremstilling af maskinanlæg til asfaltindustrien og leverer løsninger til virksomheder i hele verden. Der er 120 ansatte i produktionen i Kjellerup, og du vil blive en del af et team på 10 montører og resten af vores serviceafdeling, som du løbende samarbejder og sparrer med.

Du vil fungere som supervisor på pladsen og vil have ansvaret for teamet og opgaverne. Du vil få arbejdsopgaver i både ind- og udland, og du skal forvente ca. 150 rejsedage om året.

I de perioder, hvor du arbejder ud fra vores fabrik i Kjellerup, udføres vedligeholdelse på vores udstyr samt planlægning og forberedelse af kommende jobs.

Slots- og Kulturstyrelsen
Ejendomstekniker til teknisk ejendomsdrift på historiske bygninger

Slots- og Kulturstyrelsen, Fredensborg

Vil du være med til at sikre den tekniske drift på en række af statens historiske bygninger, og til dagligt arbejde med vedligehold og bevaring? Så læs videre her.

Slots- og Kulturstyrelsen (SLKS) drifter, vedligeholder og restaurerer en række af statens slotte, haver og kulturejendomme, herunder de kongelige slotte.

Vi har brug for en dygtig og erfaren ejendomstekniker, der sammen med de øvrige kolleger kan varetage den daglige drift af de tekniske installationer på vores slotte og kulturejendomme.

Som ejendomstekniker bliver du en del af teknikergruppen som arbejder på Fredensborg, Frederiksborg og Kronborg. I det daglige kommer du til at servicere ejendommenes tekniske installationer, og det er derfor vigtigt, at du har en god teknisk forståelse og et åbent sind overfor nye opgaver og problemstillinger.

PolyTech A/SElektriker

PolyTech A/S, Herning

PolyTech søger en faglært elektriker til vores tekniske team, som bygger testudstyr til vores testcentre i Herning og Bramming. Vores nye kollega skal opbygge højspændingstestudstyr, herunder elektriske installationer, højspændingskomponenter, styringer og mekanisk montage.

At vi har det helt rigtige testudstyr er helt afgørende for at sikre kvaliteten af de test, vi tilbyder vores eksterne og interne kunder.

Til at styrke dette område yderligere søger vi en erfaren elektriker, der kan varetage opbygning af maskininstallationer og kontrolsystemer.

Dine arbejdsopgaver bliver

 • Deltagelse i sikkerhedsrisikovurderinger
 • Planlægning og opbygning af maskininstallationer på nyt og eksisterende højspændingstestudstyr
 • PLC-programmering og opbygning af kontroludstyr
Elvest A/SElektrikere søges

Elvest A/S, Holstebro

Vi søger 2 uddannede elektrikere, der er:

 • Venlige/positive
 • Dygtige og brænder for el-faget
 • Servicemindede

Er dit hoved skruet godt på og har du lys i pæren, så er det lige dig vi søger til vores mange spændende arbejdsopgaver i Elvest.

Fuglebjerg FjernvarmeværkDriftsleder

Fuglebjerg Fjernvarmeværk

Vores driftsleder har efter mange år valgt at gå på pension, og vi søger nu hans afløser til tiltrædelse 1. november 2020.

Driftslederen har med reference til bestyrelsen, ansvaret for varmeværkets daglige ledelse, drift, vedligeholdelse, økonomiske resultat, samt teknisk udvikling. Driftslederen har ansvaret for at de lovmæssige krav efterleves. Driftslederen skal være service- og forbrugerorienteret. Driftslederen indgår i tilkaldevagtordning, hvorfor det er nødvendigt at bo indenfor en rimelig afstand fra varmeværket.

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og udfordrende job på et velfungerende, vedligeholdt og grønt varmeværk.
 • Mulighed for at sætte sit præg på varmeværkets udvikling.
 • Dygtige medarbejdere.
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Servicetekniker

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S, København

Vi søger nu en servicetekniker til med fokus på service, sikkerhed, reparation og opgraderinger af vores kunders anlæg. Vi servicerer alle typer af indgangsløsninger ved alle slags kunder. Lige fra døren i butikken, til hangarporten i lufthavnen. Hos ASSA ABLOY tror vi på, at en fælles indsats og et velfungerende teamwork, er kernen til en god arbejdsplads og sund forretning. Derfor forventer vi, at vores kommende kollega har gode samarbejdsevner.

Dine primære arbejdsopgaver;

 • Service og reparationer af docking- og portløsninger hos vores kunder i og omkring København.
 • Tilbud og udarbejdelse af optimale tekniske løsninger
 • Vedligeholdelse af relationer til vores servicekunder
 • Planlægning og styring af egne arbejdsopgaver
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og elartikler til butikken i Rønne

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give private og professionelle den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

”Vi møder mange forskellige typer mennesker i butikken, og de har alle en udfordring, som vi skal hjælpe dem med. Det er dét, som gør vores arbejde rigtig sjovt,” fortæller Regionschef Henrik Clausen.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at varerne er fyldt op på de rigtige pladser.

Electrolux ProfessionalServicetekniker, Sjælland/Fyn

Electrolux Professional

Til vores team af serviceteknikere søger vi en ny kollega til at køre på Sjælland og Fyn. Du skal reparere industrielt vaskeriudstyr i blandt andet kommercielle vaskerier, boligvaskerier samt i institutioner. Vi forventer, at du bor på Midt-/Vestsjælland eller Fyn.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig uddannelse som elektriker, automatikmekaniker eller anden relevant uddannelse. Du behersker pc på et rimeligt højt niveau, og du arbejder selvstændigt og har erfaring medkundepleje.

Vi tilbyder et afvekslende job i en udviklingsorienteret serviceafdeling med en åben og uformel omgangstone. Du får en grundig oplæring i vores produkter, godt samarbejde mellem salg og service, tæt kundekontakt og en fordelagtig pensionsordning med helbredsforsikring.

Sikom Danmark A/S
Sikringstekniker/Elektriker

Sikom Danmark A/S

Har du mon lyst til, at der skal ske noget nyt efter sommerferien? For så er det måske dig, der skal have det ledige job i SIKOM Danmark A/S?

SIKOM Danmark er et projekthus og en yderst kompetent sikringsentreprenørvirksomhed med speciale i højsikkerhed. Vi arbejder sammen med andre installationsvirksomheder, entreprenører og rådgivere, hvorfor du også vil få rig mulighed for at tilegne dig ny viden og videreudvikle dig.

Er du glad for at tale med kompetente kunder og rådgivere, har styr på dokumentationen, sætter en ære i at følge med den teknologiske udvikling og samtidigt blive en del af Danmarks bedste sikringsteam, er vi overbeviste om, at du vil komme til at befinde dig godt i dette job.

Sikom Danmark A/S
Dan Palletiser A/S
El-teknisk rejsemontør

Dan Palletiser A/S,Vemmelev

Vil du spille en nøglerolle inden for service og montage af anlæg hos virksomheder over hele verdenen?

Vil du være en del af service-montageafdelingen hos en af landets førende virksomheder inden for udvikling og salg af palleteringsløsninger? Så er du måske en af vores nye rejsemontører. I Dan Palletiser oplever vi stigende vækst og efterspørgsel, og derfor søger vi nye kollegaer i service- og montageafdeling.

Vores nye el-tekniske rejsemontør har

 • har flere års erfaring med servicering og montering af el-tekniske løsninger
 • er selvkørende og kan træffe beslutninger
 • kan arbejde fokuseret og bevare overblikket i en presset situation
Dan Palletiser A/S
SPANGENBERG & MADSEN
Erfarne el-ingeniører – København

SPANGENBERG & MADSEN, Albertslund

Har du flere års projekteringserfaring i baggagen som el-ingeniør, og kunne du tænke dig et godt job som rådgiver hos en af landets bedste arbejdspladser, så er jobbet hos Spangenberg og Madsen i Albertslund måske noget for dig.

At være rådgiver hos S&M er et spændende og udfordrende job, hvor fagligheden og ambitionsniveauet er i top, og du får berøring med et bredt spektrum af opgaver. Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang.

Vi søger to profiler. Generelt for begge profiler gælder, at du har været godt på vej et stykke tid i din karriere som el-ingeniør, og du har erfaring med projektledelse. Du har en relevant fagteknisk videregående uddannelse, og gerne også en håndværksmæssig baggrund.

Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Horsens

Vi søger en målrettet el-teknisk projektleder til vores Infrastrukturafdeling, der kan sikre høj kvalitet og eksekvering af vores anlægsprojekter på lav- og mellemspænding

Kemp & Lauritzen A/S

Med base på vores kontor i Horsens får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, der varetager anlægsprojekter samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver på Konstant Nets lav- og mellemspændingsnet i Horsens, Aarhus og Djursland.

I rollen som vores nye projektleder, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • at gennemføre tilbudsberegning forud for igangsættelse af anlægsprojekterne
 • at foretage afklaring med bygherren
 • at deltage i opstarts- og planlægningsmøder med bygherren og jordentreprenøren
Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Projektchef til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst eller Horsens

Vi søger en erfaren og målrettet el-teknisk projektchef til vores Infrastruktur afdeling, der kan sikre høj kvalitet for vores kunder og deltage i udviklingen af den strategiske platform for vores team og forretning.

Kemp & Lauritzen A/S

Med base på vores kontor i Aarhus eller Horsens får du en unik mulighed for at blive en del af det hold, der varetager anlægsprojekter samt drifts- og vedligeholdelsesopgaver på Konstant Nets lav- og mellemspændingsnet i Horsens, Aarhus og Djursland.

I rollen som vores nye projektchef, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • at varetage det overordnede leveranceansvar for afdelingens anlægsopgaver
 • at sikre, at Kemp & Lauritzen i hele kontraktperioden (Konstant-kontrakten) leverer anlægsydelserne til den aftalte tid og kvalitet
 • at følge op på, at opgaveløsningen er baseret på de processer, der er aftalt i kontrakten
Kemp & Lauritzen A/S