551 job matcher din søgning 551 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Etcas A/S

Servicetekniker/industrielektriker – gode kollegaer, spændende varierende opgaver, glade kunder!

Fredericia

Kunne du tænke dig et varierende job, hvor du laver alt fra at deltage i projekter hos vores kunder til at give dem den bedste service, når deres produktionsanlæg kræver det?

”Du får forskellige kunder og har selv mulighed for at byde ind på opgaver, så der er altid nye udfordringer – også hvis du kunne tænke dig at komme ud som supervisor eller blive kundeansvarlig for en eller flere af vores faste services kunder.” fortæller overmontør Per Svendsen.

Etcas A/S
Banedanmark

El-udannede til uddannelse som Sikringsteknikere

Esbjerg, Fredericia, Rødekro

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre tog til tiden?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Hos Banedanmark søger vi engagerede medarbejdere med en el-faglig uddannelse, der ønsker at uddanne sig til sikringstekniker, til at indgå i vores teams i Fredericia, Rødekro og Esbjerg.
Efter endt uddannelse vil du få en alsidig hverdag ude i sporene, hvor du sammen med de andre sikringsteknikere og kolleger fra andre faggrupper, er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Opgaverne som sikringsteknikere indebærer fejlretning, vedligeholdelsesarbejde og tilstandsopgaver. Fejlretning har altid 1. prioritet, og derfor får du en uforudsigelig arbejdsdag. Oftest løses opgaverne af 2 mand, og sammen sørger I for hurtigt at rette fejlene. God dialog og godt samarbejde er derfor vigtige elementer i jobbet.

Banedanmark
Eventure Booking ApS

Cykelværkstedstekniker

Kastrup

Er du teknisk begavet, og har du muligvis erfaring med servicering af el-cykler? Har du lyst til at blive en del af et ungt og engageret team, hvor service, samarbejde og arbejdsglæde er i højsædet?

Som cykelværkstedstekniker vil du blive ansvarlig for vedligeholdelse, reparation og fejlfinding af el-cykler. Vi forventer ikke, at du er uddannet cykelmekaniker. Vi er villige til at oplære dig i de praktiske færdigheder, der kræves for at blive en dygtig cykelværkstedstekniker.

Trimatic Automation A/S

El-konstruktører

Sønderborg

Brænder du for at designe styringstavler i den nyeste teknologi?

Du vil både selvstændigt og sammen med dine kolleger skulle designe, udarbejde layout og dimensionere styringstavler til vores kunder. Vi arbejder både med store og mindre projekter, hvorfor opgaverne varierer i omfang og kompleksitet.

Vi tilbyder et spændende og teknisk udfordrende job i en innovativ vækstvirksomhed, der udvikler banebrydende og kundespecifikke styringstavler.

Trimatic Automation A/S
Fisker Skanderborg A/S

Supporttekniker

Skanderborg
Se video om Fisker Skanderborg A/S  som arbejdsplads

Vi har hos FISKER forrygende travlt og søger derfor endnu en supporttekniker til vores tekniske afdeling.

FISKER SKANDERBORG A/S udvikler og leverer totale pakkeløsninger til poser, sække og kartoner.

Opgaverne er alsidige og spænder bredt. Du vil i samarbejde med vores nuværende supporttekniker bl.a. dække over nedenstående opgaver:

  • Teknisk support til kunder i ind- og udland (fejlfinding/fjernsupport)
  • Teknisk support til interne serviceteknikere (dine kolleger)
Fisker Skanderborg A/S
Fisker Skanderborg A/S

Servicetekniker

Skanderborg
Se video om Fisker Skanderborg A/S  som arbejdsplads

Er du en dygtig tekniker, der kan lide at arbejde selvstændigt og gerne vil opleve verden? Vi har hos FISKER forrygende travlt og søger derfor en servicetekniker til teknisk afdeling.

Som servicetekniker er du Fiskers ansigt udadtil, og din hovedopgave er at lave service, vedligehold og fejlfinding samt hjælpe med ny-installationer hos vores kunder i Danmark og resten af verden.

Fisker Skanderborg A/S
MK Illumination ApS

Juleassistance søges til Danmarks største julevirksomhed MK Illumination

Ringsted

Har du nogensinde slæbt rundt på rensdyr og snemand i shoppingcentre? Eller set hvor meget 500 meter gran og lyskæder rent faktisk fylder? Det giver vi dig mulighed for lige nu, da vi søger kampklare medarbejdere til at gøre hele Danmarks jul 2023 til den hidtil smukkeste.

Vi har brug for dig til at udsmykke byer, shoppingcentre, havecentre, supermarkeder, forlystelsesparker og meget mere rundt om i Danmark.

Der er 3 ledige stillinger.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men din primære opgave bliver at klargøre juleudsmykningen inden det monteres. Dette indebærer f.eks. montering af lyskæder på granranker, påsætning af julekugler på juletræer, at pakke ”gaver” ind og meget mere.

MK Illumination ApS
Cyklop-Emballering A/S

Teknisk stærk udekørende servicetekniker til Nordjylland

Cyklop Emballering A/S søger en udekørende servicetekniker i Nordjylland, gerne med bopæl i området fra Ålborg og ned til Randers. Vores kunder er primært erhvervskunder og industrivirksomheder, hvor du vil blive en essentiel del af at holde dem kørende med god teknisk service.

Hos Cyklop tilbyder vi en afvekslende arbejdsdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Du bliver en del af et team af gode kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Cyklop-Emballering A/S
Sodexo Gsa A/S

Facility Technician med elektrikerbaggrund

Lyngby

Hvis du vil arbejde sammen med mennesker med forskellige baggrunde, hvis du har store ambitioner, ikke er bange for udfordringer og gerne vil vokse og samtidig bidrage til vores udvikling og vækst - så er du velkommen hos Sodexo!

Du kommer til at arbejde med el- og driftstekniske opgaver i et større kontor/teknikhus. Arbejdet kræver nøjagtighed og god planlægning og prioritering. Du er en del af en gruppe af driftsteknikere og handymænd, der udfører opgaver indenfor facility management. Det kan være planlagt, periodisk eller ad hoc-arbejdsordrer.

HumanTrust A/S søger for FÆNGSLET
Gem
HumanTrust A/S

Teknisk driftsassistent

Horsens

Motiveres du af at løse den der særligt svære tekniske udfordring, og trives du i rollen som kollegernes go-to-person, når det kommer til IT, telefoni og printer?

Til driftsafdelingen søger vi dig, som er kendetegnet ved dit store engagement, proaktive mindset og vilje til at løse selv de mest hårdnakkede tekniske problemer.

HumanTrust A/S
VanKompagniet A/S

Autoelektriker – med fokus på godt håndværk

Roskilde

Vil du have et job med fokus på det, du synes er allermest spændende – nemlig autoelektronik og fællesskab? Se video om VanKompagniet A/S som arbejdsplads

Vi søger en stærk og erfaren autoelektriker til vores værksted i Roskilde. Vi sætter en stor ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for vores forhandlere og kunder. Vi leverer altid en personlig og faglig rådgivning, så kunderne får en positiv oplevelse og den bedste service ved at få deres varebil indrettet hos os. Er dine håndværksmæssige kompetencer i top og motiveres du af en travl og varierende hverdag med gode kollegaer, så er du måske den nye kollega, vi mangler.

VanKompagniet A/S
Gem
Nexel A/S

Målespecialist til drift- og vedligehold af elmålere

Ballerup

Brænder du for at arbejde med praktiske og måletekniske opgaver samtidig med at du trækker på teorien fra din stærkstrømstekniske uddannelse?

”Du vil arbejde i faggruppen af målespecialister med i alt syv kolleger og sørge for al drift og vedligehold af vores højspændingsmålere i vores hovedstationer samt hos eksterne kunder”, fortæller afdelingsleder Søren Brandbjerg.

Vores lokation i Ballerup vil være udgangspunkt for kørsel og de praktiske opgaver, og vores lokationer i Virum, Haslev og Svinninge, kan også benyttes med flyverpladser. Samtidig anvender vi i vid udstrækning hjemmearbejdspladser, så der er mulighed for at planlægge en fleksibel hverdag.

Nexel A/S
Andel Lumen

Afdelingsleder til Projekter for Gadebelysning

Ballerup

Har du lyst til at stå i spidsen for en professionel afdeling, der stolt arbejder for at sikre det bedste gadelys og glade kunder?

Udover personaleansvaret, har du som afdelingsleder en central rolle og ansvaret for, at vi overholder vores forpligtelser i forbindelse med projekterne. Samtidig yder du daglig sparring og støtte omkring beslutninger og projektstyring.

”At skabe vækst kræver nytænkning og et stort drive – så her får du en gylden mulighed for at spille ind med dine idéer og skabe en god struktur på dit ansvarsområde,” fortæller Kristina Nielsen, Funktionschef.

Gem
ABB A/S

Senior servicekoordinator og garantiansvarlig

Skovlunde eller Middelfart

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i elektrificeringen af Danmark for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Kunderne henvender sig med en opgave og får med det samme tildelt en sagsejer, fx dig. Du får så sat de rigtige teknikere på opgaven i marken og styrer forløbet hele vejen frem til fakturering på kontoret.

Over tid vil der være mulighed for hybrid arbejdsplads meget stor fleksibilitet.

Bravida Danmark A/S

Vær serviceelektrikeren der holder Øresund-teknikken kørende

Kastrup

Vil du være den der sikrer, at danskerne kan komme frem og tilbage hen over Øresund uden tekniske problemer?

Vi har masser af serviceopgaver på Øresund landanlæg på den danske side i Kastrup. Derfor har vi brug for en el servicetekniker, der vil gribe muligheden for at arbejde med dette spændende stykke infrastruktur.

Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede servicemontører.

Bravida Danmark A/S
CS electric A/S

Intern Sælger til ambitiøs Trading team

Esbjerg N

Motiveres du af at arbejde med tekniske produkter og løsninger, og har du lyst til en hverdag med en bred kontaktflade og samspil med mange forskellige kunder? Vil du være en del af en succesfuld Trading afdeling, som hele tiden overgår sig selv?

Du indgår i en afdeling, som er kundernes fortrukne sourcing partner, og hvor alle kollegerne motiveres af at source spares, som vores kunder selv har svært ved at finde.

CS electric A/S
Abilica Online Danmark ApS

Servicemontør

Herlev

Trives du med tæt kundekontakt og afvekslende arbejdsopgaver? Så er du måske vores nye servicemontør.

Til vores serviceteam, søger vi nu en kørende servicemontør til at dække hele Sjælland.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Montage- og reparationsopgaver af pro udstyr samt levering og montering i private hjem
  • Servicering af udstyr hos pro- og privatkunder
  • Vedligehold samt montering af udstyr i vores showroom i Herlev
Bigadan A/S

Driftsassistent

Kalundborg

Vi er et friskt team af driftsassistenter, og du vil indgå som operatør i et 5-mandshold med daglig drift og vedligehold af anlægget.

Der er vagtordning for hverdage og weekender. Som en del af holdet er man med til at drifte og vedligeholde alle dele af anlægget. Dit ansvarsområde vil være vedligehold af eksisterende elektrisk anlæg, samt planlægning af udvidelser.

Gem
Forca A/S

Byggeteknisk medarbejder til Facility med erfaring i bygningsvedligehold og flair for IT og planlægning

Hellerup

Brænder du for at vedligeholde og udvikle driften af vores ejendom i 4 etager i hjertet af Hellerup? Har du hænderne godt skruet på, og trives du med en varieret arbejdsdag med både praktiske opgaver og tid foran PC’en, så har vi et spændende job til dig.

Du bliver en del af vores 24/7 tilkaldevagtordning, som roterer mellem 3 medarbejdere. Det betyder, at du hver 3. uge står til rådighed hele ugen uden for normal arbejdstid – typisk med udgangspunkt fra din bopæl. Vi anstrenger os naturligvis for at planlægge hensigtsmæssigt og fleksibelt.

Forca A/S
Egedal Kommune

Fagkoordinator til teknisk service distrikt Smørum

Smørum

I center for Ejendomme og Intern Service søger vi en fagligt stærk og erfaren person til stillingen som fagkoordinator for TSM Distrikt 1 – Smørum området.

Du vil blive en del af afdelingen Bygningsdrift og Rådhusservice, som bl.a. har ansvaret for at varetage drift samt afhjælpende og forebyggende vedligehold af kommunens ca. 220.000 m2 store ejendomsportefølje.

Dit primære ansvarsområde som fagkoordinator for distrikt 1- Smørum vil være at sikre den daglige drift og vedligeholdsindsats af distriktets ca. 36.000 m2 bygninger, samt understøttelse af afdelingens faglige udvikling indenfor FM-området.

Egedal Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV