458 job matcher din søgning 458 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

APM Terminals – Aarhus A/S
Kølemontør/elektriker

APM Terminals – Aarhus A/S, Kalundborg og Høje Taastrup

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på en containerterminal? Har du en positiv indstilling, og har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske en af vores nye kølemontør/elektriker.

Vi søger en uddannet kølemontør/elektriker, som ikke er bange for at tage fat. Du vil komme til at indgå i et team med vore øvrige kølemontører i Kalundborg og Høje Taastrup.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og alsidigt arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst.
 • En teamorienteret tilgang til opgaverne med en god holdånd og engagerede kolleger.
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed ALTID er 1. prioritet – både for dig selv og i det arbejde, du leverer.
APM Terminals – Aarhus A/S
Lemvigh-Müller A/S
Belysningstekniker

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du gerne se dine projekter blive til virkelighed og se dine beregninger omsat til et synligt slutresultat, så er her muligheden for at blive en del af Lemvigh-Müllers specialiserede team der arbejder med lysberegninger – i måske et af de mest alsidige job der er i belysningsbranchen.

Du bliver en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til professionelt byggeri samt formidling af informationer til elektrikere og rådgivende virksomheder.

Din hverdag vil være dynamisk med mange daglige opkald fra installatører og andre professionelle kundegrupper, som du primært supporterer med lysberegninger i DIALux, teknisk råd og vejledning samt beregning af tilbud og tilbudsgivning vedr. lys og lysstyring. Du vil også løbende samarbejde med eksterne sælgere omkring tilbudsgivning, projektarbejde mv.

Benteler Automotive Tønder A/SIndustrielektriker/automatiktekniker

Benteler Automotive Tønder A/S

Er du problemknuseren der forebygger og afhjælper fejl og ikke ”bare” reparerer? Og er du industrielektriker, automatiktekniker og har du erfaring med fejlfinding af automatiske anlæg og maskiner? Kan du svare ja til dette, er du måske vores næste medarbejder i vedligeholdelsesafdelingen.

Vores produktion er præget af et stort antal robotter og automatiserede anlæg der p.t. undergår en rivende udvikling indenfor vedligehold. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og nytænkende kollega, der med godt humør og god tone kan være med til både at præge denne udvikling samt sætter en ære i at sikre produktionsstabilitet og deltage i det forebyggende vedligehold.

Vi forestiller os, at du er uddannet industrielektriker, automatiktekniker eller har anden relevant uddannelse, har flere års praktisk erfaring og brænder for at øge din viden i takt med udviklingen.

Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at vedligeholde og servicere mekaniske instrumenter og automatiske anlæg sammen med erfarne og hjælpsomme kolleger? Og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer? Så læs med!

Som vedligeholdelsestekniker kan du se frem til en afvekslende hverdag, hvor du kommer rundt på hele fabrikken. Vi har et fast vedligeholdelsesprogram på alt vores udstyr, så du får en ugentlig arbejdsplan at arbejde ud fra. Derudover får vi også løbende ad hoc-opgaver ind rundt omkring fra fabrikken.

 • Din primære rolle bliver at vedligeholde (fast og korrigerende) og servicere vores maskiner.
 • Derudover kommer du til at arbejde med fejlfinding på alle typer af værktøjer/udstyr i vores produktion.
 • Endelig får du over tid mulighed for at arbejde med forskellige projekter – det kunne fx være i forbindelse med indførelse af nye værktøjer.
Jobindex A/S
Kurt Poulsen ApSDriftstekniker – til bæredygtig energi

Kurt Poulsen ApS søger for Andekærgård Biogas ApS i Tåsinge

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal, kontinuerlig drift på vores biogasanlæg – Andekærgård Biogas?

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage driften af vores biogasanlæg ved Andekærgård på Tåsinge.

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Vedligehold af anlægget
 • Reparationer af procesudstyr
 • Procesoperative opgaver og prøvetagning af biomasser
 • Deltagelse i vagtordning, som i vagtperioden består af rundering af anlægget samt udkald, der kræver din fysiske tilstedeværelse, hvilket også gælder weekender og helligdage året rundt.
CJ Montage ApSMontage af løfteplatforme?

CJ Montage ApS, Søborg

Vi søger en person til montage af platformselevatorer til person- og godskørsel, montage af saxelifte og renovationslifte samt diverse reparationsopgaver.

Har du håndværksmæssig baggrund som eksempelvis klejnsmed, elektriker, automatiktekniker, mekaniker eller lignende med min. 10 års erfaring?

Så har du her mulighed for at sætte dine evner i spil:

 • Du har kendskab til el
 • Du har håndelag - er en dygtig håndværker
 • Du er omstillingsparat
BESTSELLER
Facility Assistant

BESTSELLER, Brande

Kunne du tænke dig en varieret hverdag, hvor du tager dig af at vedligeholde BESTSELLERs bygninger, så de altid står skarpt for vores gæster og kolleger?

Vi søger en dygtig, udadvendt og ansvarsbevidst kollega til at varetage opgaver vedrørende drift og vedligeholdelse på og omkring BESTSELLERs bygninger fordelt på vores forskellige lokationer.

Som facilitymedarbejder bliver du en del af et team på 10 engagerede og hjælpsomme kolleger. Vores team er karakteriseret ved en uformel tone, stærkt samarbejde og et højt serviceniveau. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores tømrere, gartnere og flyttefolk.

Dit overordnede ansvar er, at det altid er en god oplevelse at komme i vores bygninger - for kolleger såvel som samarbejdspartnere.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Driftsopgaver
 • Lovpligtigt eftersyn af bygninger
 • Udbedring af fejl og mangler på vores faciliteter
Kemp & Lauritzen A/S
Engageret og dygtig leder med erfaring på lærlingeområdet søges til Kemp & Lauritzen i Hvidovre

Kemp & Lauritzen A/S

I Kemp & Lauritzen leder vi efter en ny leder, der skal have ansvaret for alle vores El og VVS- lærlinge på vores lokation i Hvidovre på tværs af vores forretningsområder.

Kemp & Lauritzen

I samarbejde med vores Afdelingschefer og Service- og Projektlederne i de forskellige afdelinger planlægger du hvilke opgaver og projekter, vores lærlinge skal arbejde på, så de bliver fagligt stærke og indfrier de praktikmål, der ligger på uddannelserne.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af ca. 45-50 lærlinge fordelt på primært El og en håndfuld VVS-lærlinge.
 • Styring af uddannelsesplaner, skoleophold og opgaver
 • Afstemme opgaver med service- og projektledere og opfølgning på kvaliteten af det arbejde, lærlingen leverer
Kemp & Lauritzen A/S
AURA Energi
Elektriker/servicemontør

AURA Energi, Viby J

AURA Installation søger en elektriker/servicemontør, der både kan arbejde selvstændigt og som vil indgå i samarbejde med vores øvrige team.

Du skal udføre opgaver i forbindelse med vores faste kunder i boligforeningssegmentet. Opgaverne består af små eller mellemstore projekter i form af almene installationer i lejligheder og på fællesområder.

Beskæftigelsesministeriet

Vi samarbejder som et engageret og stolt team og værdsætter vores kunder højt. Vores mål er at levere Danmarks bedste kundeoplevelse samt at udføre el-arbejdet i en høj kvalitet.

Skulle du være interesseret i at deltage i vores vagtordning, vil det være et plus for os. AURAs vagtteam består p.t. af 6 faste vagter som på skift deltager i en 7/7 vagtordning med ca. 7 ugers vagt pr. år.

AURA Energi
DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til aftenhold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der i dag består af ca. 50 medarbejdere, heraf omkring 40 teknikere. Afdelingen varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr samt arbejder med forskelligt projektarbejde.

Du kommer til at indgå i et team med 9 kollegaer af både nye og mere erfarne fagfolk.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til daghold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der i dag består af ca. 50 medarbejdere, heraf omkring 40 teknikere. Afdelingen varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr samt arbejder med forskelligt projektarbejde.

Du kommer til at indgå i et team med 9 kollegaer af både nye og mere erfarne fagfolk.

DANISH CROWN A/S
JKSEjendomsfunktionær/vicevært

JKS søger for NME Ejendomsadministration i Højbjerg

Er hænderne skruet godt på, og kan du strukturere og planlægge din dag? Er du god til at løse dagens udfordringer og yde service på højt niveau? Så er det præcis dig, vi søger!

NME Ejendomsadministration varetager administrationen af ca. 30 ejendomme med flere end 450 boliglejemål beliggende i Aarhus. For NME Ejendomsadministration er det utrolig vigtigt, at forholdet mellem os og vores kunder bygger på gensidig tillid og tryghed.

Som ejendomsfunktionær hos NME kommer du til at indgå i et team af andre ejendomsfunktionærer med dit eget ansvarsområde og base i Grøfthøjparken med dertilhørende 3 etageejendomme indeholdende 200-220 lejligheder i en kombination af både ejere og lejere.

Ledvance A/SBELYSNINGSKONSULENT TIL SJÆLLAND

Ledvance A/S, Tåstrup

Er du vores nye salgsorienterede og teknisk funderede kollega til belysningsområdet? Vi søger en belysningskonsulent til vores projektafdeling, som brænder for salg og rådgivning.

Som person er du kendetegnet ved at være struktureret og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning, og du sætter en ære i at yde førsteklasses support og rådgivning til vores kunder. Opsøgende salg og rådgivning af nye kundeemner vil blive en stor del af hverdagen, hvor det forventes, at du selvstændigt kan håndtere planlægning, gennemførelse og opfølgning af møder.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

 • Vedligeholde og udbygge kundeportefølje, herunder planlægge, gennemføre og følge op på kundemøder.
 • Identificere og bearbejde nye kundeemner/projekter.
 • Forestå tilbudsgivning og i samarbejde med vores tilbudsberegner og projektafdeling kalkulere projekter.
Körber Supply Chain DK A/S
Residential Engineer

Körber Supply Chain DK A/S

Drømmer du om at have verden som din arbejdsplads?

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive Residential Engineer hos nogle af vores kunder, som primært er placeret i Europa, Nordamerika og Australien. Vi kan ikke love dig placering et bestemt sted, så du skal være motiveret til at arbejde på et fast site hos en kunde i f.eks. to uger, 3 måneder eller sågar en decideret udstationering af længere varighed. Hvad vi kan garantere dig er derimod et spændende og varieret job, hvor du vil have det daglige kundeansvar.

Körber Supply Chain DK A/S

Ingen dage er ens, men de primære opgaver vil være følgende:

 • Go Live support, Hypercare, Residential support, Technical and/or Operational support and Training
 • Forebyggende vedligehold på kundeudstyr, både elektrisk og mekanisk.
 • Fejlfinding, afhjælpende vedligehold og reparation ved nedbrud hos kunden (mekanisk, elektrisk, styringsmæssigt, samt kunne forstå det overordnet software)
Energinet
Teknisk bindeled mellem turnkey-projekter og leverandører

Energinet, Fredericia

Du spiller en central rolle i at få samspillet mellem vores projekter og leverandører til at forløbe uproblematisk. Du bliver en del af Automationsafdelingen i selskabet Eltransmission. Vi er en udviklingsorienteret afdeling med fokus på og ansvar for etablering af styrings- og overvågningsløsninger til vores højspændingsstationer.

Vi tilbyder dig en unik jobmulighed i et spændende fagligt miljø, hvor du får rig mulighed for at byde ind med din viden og sætte et aftryk på udviklingen.

Energinet

Du bliver teknisk og forretningsmæssig tovholder for Automation ind imod turnkey-projekter, internt i Energinet såvel som mod eksterne leverandører. Du er bindeleddet mellem vores automationsspecialister og vores leverandører. Du står for opfølgning hos leverandører og kvalificerer leverancer ind imod interne snitflader.

Energinet
Junget A/SBliv servicetekniker hos Junget

Junget A/S, Hinnerup

Vi har susende travlt og sælger maskiner som aldrig før. Vi er derfor på udkig efter serviceteknikere til at indgå i vores serviceteam bestående af erfarne og kompetence teknikere. Er du klar på en udfordring og på at få en varieret dag som tekniker hos Junget, så grib chancen nu.

Junget forhandler nogle af Europas mest anerkendte brands indenfor maskiner og værktøj til træindustrien. Vi sætter derfor barren højt, når det gælder service af vore kunder. Brænder du for at yde en sublim kundeservice og har en relevant teknisk kunnen, så hører vi gerne fra dig.

Som person er du imødekommende, fleksibel og har begge ben solidt plantet på jorden. Du har en naturlig og tillidsvækkende måde at omgås kunder og kollegaer på og sætter en ære i, at tingene bliver løst korrekt og til tiden. Kan du nikke anerkendende til denne beskrivelse, så er jobbet noget for dig.

Fanø Kran-Service A/S
Offshore servicetekniker

Fanø Kran-Service A/S, Esbjerg

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en faglært servicetekniker til offshore-arbejde på kraner og løfteudstyr. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du tildeles stort ansvar, og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Arbejdet vil foregå både on- og offshore og omfatter:

 • Vedligehold af kraner og løfteudstyr
 • Fejlsøgning af el- og hydrauliksystemer
 • Opstart og reparation af offshore-udstyr
Fanø Kran-Service A/S
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Elektriker

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Brande

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en dygtig og alsidig elektriker, der dagligt skal varetage de tekniske drift og vedligeholdelsesopgaver.

Arbejdet skal udføres i Brande hos vores kunde, som er en global og verdenskendt vindmølleproducent. Du vil som vores nye kollega indgå i et kompetent team på 20 personer, der sammen er ansvarlige for at den tekniske drift altid kører optimalt.

Som Elektriker skal du løse opgaver der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, planlægning af vedligehold, ansvar for installationsarbejde og løsning af akutte kritiske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg - primært el og køling.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
VVS-EKSPERTEN A/S
Branchekendte butikschefer

VVS-EKSPERTEN A/S, Randers og Egå

Ved du alt om VVS- og el-artikler, har du ledelseserfaring og et godt salgsgen? Her er chancen for at:

 • Lede din egen butik og team
 • Bruge din viden til at give vores kunder den bedste rådgivning i branchen
 • Få en hverdag med gode kolleger, højt humør og stor frihed til at træffe beslutningerne selv.

I dagligdagen indgår du på lige fod med dine medarbejdere i driften af butikken. Du bruger dit skarpe blik for behov og efterspørgsel, når du taler med kunderne om deres projekter og rådgiver om den bedste løsning. Salget er dit fra start til slut; du tager imod bestillingen, finder varerne frem og udleverer dem til kunden. Hverdagen er alsidig, og hver salgssituation unik.

Som butikschef er det derudover din opgave at sørge for:

 • En høj standard i din afdeling, og at butikken kører
 • Din butik blander sig i striden om at blive årets butik.
 • Tilbudsopfølgning og mersalg.
VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

VVS-EKSPERTEN A/S, Randers

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for VVS eller måske som elektriker, men det kan også være, du har erfaring fra en grossistvirksomhed eller et byggemarked.