479 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

479 jobannoncer

Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Commissioning Engineers

Ballerup

Vil du være vores ansigt udadtil og dele din ekspertviden sammen med et team af dygtige og passionerede kolleger?

Du vil arbejde med projekter med stor variation og bl.a. deltage i installation af software, hardware, idriftsættelse og indregulering af anlæg samt gennemføre ombygninger og udvidelser af eksisterende anlæg.

Vi tilbyder en stilling med fleksible arbejdsforhold i en organisation med dygtige og imødekommende kollegaer.

Schneider Electric Danmark A/S
Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Technical Project Managers

Ballerup

Har du en el-teknisk baggrund, og trives du fagligt i en udfordrende hverdag med BMS-løsninger i centrum?

Du udfører afklaring og design af BMS-anlæg, indkøb af tavler og komponenter, programmerer undercentraler og hovedcentral, og udfører kvalitetssikring –herunder tilsyn på byggepladser og styring af idriftsætning i tæt samarbejde med vores teknikere.

Schneider Electric Danmark A/S
Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Project Manager

Ballerup

Har du en kommerciel eller el-teknisk baggrund, og kan du lede projekter i et fagligt udviklende miljø?

I Schneider Electric søger vi projektledere til vores projektafdeling i Ballerup. Projektlederne har et interessant og udfordrende job med ansvaret for projektleverancer, der har fokus på grønne bæredygtige løsninger.

Du vil opleve udstrakt grad af frihed under ansvar, vi hylder ikke micro-management, men er sikre på, at du kan påtage dig ansvaret.

Schneider Electric Danmark A/S
DSB
Gem
DSB

Teknisk håndværker - bliv en del af vores engagerede team

Kastrup

Er du en tekniker, der trives med selvstændigt arbejde, og leder du efter et job, der byder på mange forskellige og spændende opgaver i hverdagen? Hvis du er klar til at tage et skridt videre i din karriere inden for infrastruktur, er denne stilling den rette for dig!

Du bliver en del af vores team, hvor vi sammen tager os af opfølgning på udførelse af forebyggende vedligeholdelse, samt optimering af vedligeholdelsesprocesserne.

DSB
Gem
Energinet

Gruppeleder med el-teknisk baggrund og erfaring inden for kontraktstyring, samt eksekvering af mindre projekter

Ballerup

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du får en central rolle i at koordinere gruppens ressourcer og sikre en hensigtsmæssig opgavefordeling, samtidig med at du skaber løbende fremdrift og eksekverer ift. Energinets overordnede strategi.

Du indgår i afdelingens ledergruppe og har det faglige ansvar for Øst Danmark, som tæller 11 medarbejdere placeret på lokationer i Ballerup og Fredericia.

Energinet
Gem
Kriminalforsorgen Øst

Medarbejder med håndværksmæssig baggrund søges til Jyderup Fængsel, Kriminalforsorgen Øst

Er du uddannet tømrer, snedker, VVS, elektriker, gartner og lignende, eller har du en håndværksmæssig stor erfaring?

Har du lyst til at gøre en forskel for indsatte i Kriminalforsorgen, hvor vi har fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet?

Vi tilbyder et spændende arbejde med masser af udfordringer og engagerede og fagligt dygtige kolleger. Meningsfuld beskæftigelse under afsoningen af en fængselsstraf er et af de resocialiserende tiltag, som du skal være med til at tilbyde den indsatte.

Gem
Caverion A/S

Project Manager til spektakulært nyt hovedsæde i København

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsVil du være med til at levere Design & Build-projekter i Nordeuropas største teknikentreprenørvirksomhed? Og vil du spille en nøglerolle som Project Manager med fokus på teknologi, bæredygtighed og kundetilpassede services i en ny og allerede ikonisk bygning i centrum af København?

Du skal bl.a. stå for ledelse af tværfaglige projekter i tæt samarbejde med vores driftsteam og kunden, projekt- og økonomistyring samt analyse og udvikling af energieffektiv drift og bæredygtige løsninger.

Caverion A/S
Gem
Kerteminde Forsyning A/S

Engageret medarbejder til vores vand- og varmevirksomhed

Kerteminde

Kerteminde Forsyning er på udkig efter en engageret medarbejder med alsidige færdigheder til vores vand- og varmeafdeling. Vi tilbyder gode og ordnede personaleforhold med stort fokus på trivsel og arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaver er bl.a.

  • Daglig drift af varmecentraler, pumpestationer mv.
  • Fejlfinding og vedligehold på el-teknisk udstyr som PLC’er og IT-systemer.
Kerteminde Forsyning A/S
Gem
BEUMER Group A/S

Commisioning Engineer

Kunne du tænke dig at bruge 200+ dage om året på at rejse rundt i verden? Har du stærke elektro- og IT-tekniske kompetencer kombineret med en god mekanisk forståelse?

Du bliver en del af vores Customer Support-afdeling, Site Integration, hvor vi udfører idriftsættelser af vores avancerede sorteringsanlæg hos kunder i hele verden. Dit primære ansvar er at teste, idriftsætte og gennemføre overleveringen af systemerne til kunderne. Du deltager i samarbejde på tværs af organisationen, både i Danmark og globalt samt on-site med dine kolleger.

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads
BEUMER Group A/S
Jobindex søger for Jt Ross DK ApS
Gem
Jobindex

Facility Manager – planlæg din egen tid, og forvent det uventede

  • Du får masser af frihed til at løse dine opgaver
  • Du er med til at sikre, at vores erhvervsejendomme på tværs af Danmark kører gnidningsfrit
  • Du skal ikke selv have skruetrækkeren op af lommen, men du skal have et godt netværk til dem, der skal

Der er mange indgange til stillingen: Så længe du har teknisk viden, interesse i hvordan bygninger er skruet sammen og er klar på at være vores ansigt udadtil, når kunderne har brug for hjælp – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Jobindex
Gem
Aalborg Universitet

Sikringsspecialister

Aalborg Øst

Hos Campus Service (CAS) på Aalborg Universitet søger vi to dygtige og ansvarsbevidste sikringsspecialister til vores sikringsteam, CAS Security.

I CAS Security løser vi alle typer af opgaver inden for sikring, bl.a. AIA, ADK, TVO, procesbeskrivelse, vejledninger m.m. CAS Security håndterer adgangskontrol og adgangskort(AAUcard) og sørger for, at de tekniske sikringsanlæg følger med tiden.

Du får en meget alsidig stilling, hvor du bliver en del af et velfungerende team af dygtige og dedikerede kollegaer, som alle sætter en stor ære i at give vores brugere en god oplevelse.

Jobindex søger for Tefcold A/S
Gem
Jobindex

Kølemontør – træt af landevejen?

Viborg

Og har du fået nok af arbejdsstillinger, der slider knæene ned?

Så bliv en del af vores tekniske værksted – hvor du både får gode kolleger og lov at udvikle dig fagligt.

Du får en selvstændig hverdag, men går ikke ned på ping-pong med kollegerne, da de fx hjælper dig med at finde de reservedele, du har brug for.

– Allan, Service Manager
Jobindex
Gem
DIN Forsyning

Driftsteknikere med fokus på stabil drift, fællesskab og den grønne omstilling

Esbjerg

Du vil indgå i et kompetent team med mennesker med hhv. håndværks- og maskinmesterbaggrund. Teamet sørger for drift og vedligehold af alle fjernvarmeanlæg i DIN Forsyning. Du vil møde en bred vifte af opgaver, som du skal løse for at sikre, at vores kunder har en stabil varmeforsyning.

Konkrete opgaver er fx:

  • Sikre optimal drift af fjernvarmeanlæg og -net
  • Håndtere hændelser på anlæg, enten selv eller i samarbejde med andre
  • Planlægge, koordinere og udføre vedligehold på anlæg
DIN Forsyning
Gem
Siemens A/S

Projektingeniør

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsEr du resultatorienteret og klar til at spille en afgørende rolle i at drive Danmarks omstilling mod elektrificering?

Som projektingeniør i Siemens Electrification & Automation-enhed vil du lede flere små og mellemstore projekter samtidigt, primært med fokus på koblingsudstyr. Dine ansvarsområder vil omfatte tidlig afklaring med kunder, kommunikation med interessenter og levering og idriftsættelse på stedet. I arbejdet vil du beskæftige dig med anlæg i mellemspændingsområdet (1 kV - 50 kV).

Siemens A/S
Gem
Jansson El A/S

Afdelingsleder, der tager ansvar og vil være med til at sætte retningen

Vejle

Se video om Jansson El A/S som arbejdspladsVil du løfte kompetenceniveauet i et stærkt team og skabe en effektiv struktur, der sikrer tryghed i hverdagen?

Din hovedopgave bliver at lede og udvikle afdelingen, som består af cirka 30 medarbejdere, herunder elektrikere, serviceledere og administrativt personale.

Ved Jansson er der højt til loftet, og der er masser af plads til personlig og faglig udvikling.

Jansson El A/S
Gem
GasDetect A/S

Intern salgsrådgiver & projektleder

Vejle

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i krydsfeltet mellem el-teknisk projektering, tilbudsgivning og opfølgning både på tilbud og after sales.

Du bliver den vidensressource, alle henvender sig til – bare rolig, vi klæder dig på til opgaven! Du vil dykke ned i kundernes layouttegninger, identificere potentielle gasrelaterede udfordringer og udvikle løsninger, der ikke bare opfylder kundens behov, men også sikrer ro i sindet.

GasDetect A/S
Gem
Swisslog

Field Service Engineer Denmark – Fyn/Sydøstjylland

Leder du efter en spændende ny udfordring – en udfordring, hvor du virkelig kan gøre en forskel?

Dit arbejde vil involvere forebyggende og afhjælpende service på automatiserede lagerløsninger hos vores kunder. Swisslog har en etableret serviceorganisation, og vores produktsortiment omfatter alt fra pallekraner til banesystemer til AutoStore i Norden.

Arbejdet kræver selvstændighed, og der forekommer skiftende arbejdstider.

Swisslog
Gem
Energi Fyn

Chef for Anlæg & Service

Odense SV

Er du klar til at gøre en reel forskel i den grønne omstilling på Fyn? Vil du lede et team af kompetente kollegaer, der har en central rolle i forbindelse med den grønne omstilling?

Du får ansvaret for en afdeling, hvor der er højt til loftet, og som består af ca. 100 medarbejdere fordelt på både funktionærer og faglærte.

Du bliver overordnet ansvarlig for drift, vedligeholdelse, installation og renovering af 0,4kV-, 10kV- og 60kV-anlæg og kabler. Du får samtidig ansvaret for afdelingen Udelys, der omfatter tilbudsberegning og projektering af nye anlæg, samt drift, renovering og vedligeholdelse af vejbelysningsanlæg.

Energi Fyn
Temp-Team A/S søger for JL Hydraulik & Industriservice
Gem
Temp-Team A/S

Nysgerrig montør

Karlslunde

På vegne af JL Hydraulik & Industriservice søger vi en montør, der har gåpåmod og lysten til at lære!

Primære arbejdsopgaver:

  • Udføre reparationer, fejlfinding og vedligeholdelse af hydrauliske systemer i overensstemmelse med standarder og procedurer.
  • Yde professionel service til deres kunder.

Du vil både komme til at arbejde alene og på to-mandsopgaver. Når du er på værkstedet, vil du ligeledes være i tæt dialog med kollegaerne.

Gem
Grafton

Elektriker eller automatiktekniker til serviceafdeling

Høje Taastrup

Du bliver en del af en solid og veletableret virksomhed, der har et stærkt brand og et godt ry.

Indrykket:
Hentet fra Grafton

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV