Sig fra, få alle med og øg din egen jobglæde

Når vi nu bruger det meste af vores vågne tid på jobbet sammen med vores kollegaer, så synes vi i Jobindex, at det er vigtigt, at vi har glæde på jobbet. Vi mener, det bør gennemsyre alt. Som en slags svar, snarere end et spørgsmål om hvorfor. Jobglæde. Derfor.

Vi i Jobindex ønsker at engagere Danmark i en fælles mission, hvor vi sammen fremmer jobglæden. Jobglæde og trivsel skal frem i lyset og på agendaen, for vi mener, at med mere jobglæde i hverdagen er alle vindere. Derfor vil vi fremme jobglæden i Danmark. Vi forsøger at sætte fokus på det ved landsdækkende tv- og biografkampagner.

Vi giver mulighed for, at både medarbejdere og ledere kan klarlægge, hvad der skal til at få høj jobglæde, hvis de ikke har det, og vi gør det let for folk at se, hvor de gladeste arbejdspladser findes.

Onboarding

48 % nyansatte har oplevet ikke at føle sig velkomne eller godt taget imod. Det er ærgerligt, for det påvirker din jobglæde i lang tid fremover. Så spørg ind til det vigtige i dit nye job og kom endnu bedre fra start

Favorisering

Sig fra over for favorisering – men hvordan? Få 4 gode råd i artiklen.

Grænseoverskridende adfærd

84 % har oplevet en chef, der fik over grænsen. Det dræber al jobglæde! Se her, hvad du kan gøre, hvis du får overskredet dine grænser på arbejde.

Ensomhed

Gode relationer på arbejde giver mere jobglæde og mindre ensomhed. Se de 5 gode råd til at få alle med!