Alle bør opleve jobglæde – nu er den sat på formel

Hos Jobindex sætter vi fokus på at højne danskernes jobglæde. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt for dig at tage temperaturen på din personlige arbejdslyst med værktøjet GAIS. Når du har taget testen, får du tre konkrete anbefalinger til, hvordan du kan øge din arbejdslyst.

GAIS står for God Arbejdslyst Indeks Score og er udviklet af Krifa, Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup med formålet at rykke grænserne for god arbejdslyst i Danmark. Målingen kortlægger din jobglæde på baggrund af syv kategorier: Mening, kolleger, resultater, mestring, ledelse, balance og medbestemmelse.

Hvordan har hjemmearbejdslysten det?

Med GAIS Arbejdslyst Hjemmefra får du som medarbejder værktøjer og anbefalinger til at forbedre hjemmearbejdslysten. Tag en måling og få bedre arbejdslyst, mens du arbejder hjemme.

Sådan opleves trivslen i MSC Denmark

Shippingvirksomheden MSC Denmark har benyttet sig af GAIS til at måle og arbejde med trivslen på arbejdspladsen. Her kan du høre to medarbejderes oplevelse af MSC Denmarks trivselsarbejde.

Værd at vide om GAIS

Ønsker du yderligere support til din brug af GAIS, så du får det optimale ud af din måling, kan du gå til GAIS' supportside. Her finder du svar på mange spørgsmål, der bl.a. relaterer sig til, hvordan du sætter målingen i gang og selve målingen.

Er du arbejdsgiver?

Er du ikke medarbejder, men arbejdsgiver, kan du gå på opdagelse i vores univers for arbejdsgivere. Her kan du bl.a. oprette en måling.