Jobglæde

Vær Eva­lu­en­cer – så gør du jobglæde til noget, vi deler

Vi har flere hundredetusinde evalueringer fra ansatte om deres arbejdsplads. Så kan alle nemlig se med, før de søger nyt job. Vær en Evaluencer – så giver du jobglæden videre.

Hvis du har en mening om din arbejdsplads, så giv den til os

En Evaluencer er en af dem, der frivilligt rydder banen for enhver, der nogensinde kommer til jobsamtale. For en Evaluencer har sagt sin velovervejede mening om sin arbejdplads en gang for alle. Det er en god idé. Vi ved nemlig alle sammen nøjagtigt, hvor akavet det føles at skulle lirke de mest afgørende detaljer ud af arbejdsgiveren, før man skriver under på kontrakten:

"Er det her en god arbejdsplads, og er du en rar chef?"

"Hvad er lønniveauet i virkeligheden?"

"Er kollegaerne søde, og er stressniveauet til at leve med?"

"Hvor tit serverer kantinen tynd sellerisuppe – og må jeg forresten arbejde hjemmefra?"

Det er ikke præcis de samme spørgsmål, en Evaluencer svarer på, for evalueringer handler om, hvordan alle finder et job, som de er glade for hver eneste dag.

Men evalueringerne skal jo komme et sted fra. Og her kommer du ind i billedet.


Sådan er du Evaluencer på Jobindex

Du kan evaluere din nuværende arbejdsplads, og din tidligere arbejdsplads. Vi læser alle evalueringer, før de lægges online.

Resten styrer du, og det er ligetil:

  • Opret din profil på Jobindex og log ind
  • Find Virksomhedsprofilen for din arbejdsplads
  • Tildel 1-5 stjerner, og skriv evt. en kommentar
  • Du er anonym – og holder dig til god tone

Hvad er evalueringer – og hvorfor er det smart?

Arbejder du fuld tid, så arbejder du 1.924 timer om året – og dem synes vi, du har fortjent at nyde i fulde drag. Det får både du og din arbejdsplads nemlig mest fornøjelse af. Derfor er vores evalueringer med stjerner og kommentarer også noget, arbejdsgiverne læser med i. Din evaluering er anonym, og vi fjerner altid personoplysninger, før vi lægger kommentarer online. Men vi fjerner ikke saglig kritik.

Evalueringer har 1-5 stjerner og viser de ansattes oplevelse af arbejdspladsen. Du kan også skrive en kommentar for at sætte et par ord på stjernerne. Evalueringerne stiller skarpt på fx ledelse, karrieremuligheder, arbejdsmiljø, samarbejde og kollegarelationer. Det er nemlig de områder, som analyser viser, har betydning for din jobglæde som medarbejder.

Jobglæde er det samme som arbejdsglæde eller medarbejdertrivsel for fulde gardiner. Derfor vises evalueringerne på arbejdspladsens Virksomhedsprofil på Jobindex sammen med jobannoncerne. Fordi Jobindex er Danmarks største jobportal, giver evalueringerne dermed alle ansøgere et bredere indblik i den virksomhed, de søger job hos.

Læs også