Afdelingerne i Jobindex

Jobindex består af 6 hovedafdelinger. I nogle af dem har vi flere underafdelinger/teams. Vi åbner dørene – kom med indenfor og tag et kig omkring.

Annonce

Uden annonceafdelingen var der ikke noget Jobindex, for afdelingen er ansvarlig for at lægge jobannoncer online. Målet er fejlfrie annoncer, og konsulenterne her sætter tekst og billeder op, kvalitetssikrer retstavning og links i annoncerne samt sikrer, at jobannoncen bliver placeret i den rigtige jobkategori. Afdelingen har stor fokus på QA, LEAN og procesforbedringer.

IT

IT-afdelingen består af et udviklings- og et supportteam. Udviklingsteamet har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af de programmer mv., som vores websites og apps er baseret på. Udviklingsteamet understøtter udover Jobindex også Jobbsafari, StepStone og it-jobbank. Support-teamet står for intern support og drift af pc'er, telefoner m.m.

Marketing

Marketingafdelingen udvikler indhold og lægger linjen i vores markedsføringsmateriale både btb og btc. Ud over ansvaret for Jobindex, har afdelingen også ansvar for markedsføringen af StepStone Danmark, it-jobbank og Computerworld. Marketing sikrer, at der er en rød tråd igennem alle marketingaktiviteter, også tv- og biografreklamer.

Rekruttering

Rekruttering er Jobindex’ største afdeling og består blandt andet af teams med brancheopdelte rekrutteringskonsulenter. De har ansvaret for kontakten med kandidater via CV-databasen og står for vores rekrutteringsprodukter. Det er fx at matche virksomhedernes ledige stillinger med relevante kandidater og gennemføre vores rekrutteringsproces (SemiSearch) for virksomhederne.


bureauet

Under Rekruttering hører også bureauet – et kreativt team af tekstforfattere, digitale designere, fotografer og projektledere, der udarbejder employer branding-løsninger for virksomheder over hele Danmark. Det gør de blandt andet gennem jobannoncer, reportager, karrieresites, videoer og webdesign.

Salg

Da der er stor bredde i kunderne – fra Danmarks største virksomheder til landets mindste – er Jobindex’ salgsorganisation delt ind i 4 forskellige salgsteams: Vækst, AM Private, KAM Privat og KAM Public, der håndterer henholdsvis nye, små og store private virksomheder samt institutioner og offentlige virksomheder. Desuden er salgsstyrken på nær Vækst inddelt i brancher for bedst muligt at kunne møde den individuelle virksomheds behov i et marked, hvor kampen om de bedste kandidater kun bliver hårdere.

Økonomi og administration

Afdelingen har ansvaret for økonomi, administration og personale. Økonomifunktion omfatter debitor- og kreditorstyring, generel bogføring samt løn og økonomisk rapportering, mens administrationsfunktionen har ansvaret for administration, receptionen, kantinen, indkøb og for at supportere de øvrige medarbejdere.