Jobsøgning

Jobindex sam­ar­bej­der med Jobnet / AF

Jobindex samarbejder med Jobnet, der overtog rollen fra AF (Arbejdsformidlingen). Dermed dukker alle opslåede job fra jobnet.dk også op, når du søger hos Jobindex.

Samarbejdet gør det lettere for jobsøgende

Hvor imod Jobnet (det gamle AF – Arbejdsformidlingen) er en offentlig jobportal, hvor den offentlige sektor er forpligtet til at slå job op, er Jobindex en selvstændig og privatejet jobdatabase. Ja, faktisk Danmarks største og førende jobportal. Samarbejdet mellem Jobindex og Jobnet betyder, at du for alvor får det fulde og klare overblik over det danske jobmarked, når du kigger efter job hos Jobindex.

Her opdaterer databasen flere gange dagligt – og synkroniserer også med annoncer fra Jobnet og fjerner job, der er blevet taget ned hos Jobnet. Denne service er gratis for de virksomheder, der indrykker annoncer hos Jobnet, men gælder dog ikke rekrutteringsfirmaer og vikarbureauer. Du kan genkende disse annoncer på, at kildeangivelsen (der står lige under annoncen med kursiv) er Jobcenter.

Vi giver dig det bedste overblik over jobmarkedet

Jobindex har ikke blot en aftale med Jobnet, men også tilsvarende samarbejdsaftaler med andre jobportaler og har derfor det største antal aktuelle job i Danmark. Som jobsøgende kan du derfor i vidt omfang basere din jagt efter drømmejobbet ved at hole dig ajour og søge hos jobindex.dk.

Gå direkte til jobsøgningen ved at klikke her

Få en gratis Jobagent og spar tid og energi

Det bedste du kan gøre for dig selv, er at oprette en Jobagent. Det er nemlig din automatiserede hjælper hos Jobindex, der sender dig relevante ledige stillinger direkte til din indbakke eller din mobil. Du bestemmer selv søgekriterierne, og du kan sagtens have flere Jobagenter, hvis behovet er der. Det er selvfølgelig både let og helt gratis. Med en Jobagent sparer du tid og energi i din jobsøgning, fordi du selv slipper for at holde dig ajour i jobdatabaserne – det gør Jobagenten for dig.

Få din Jobagent lige her