KarriereØvrigt

Danmarks største job- og kar­ri­e­re­mes­se

DSE Messe Lyngby afholdes den 25. og 26. marts på DTU i Lyngby.

DSE Messe Lyngby på DTU fejrer i år 25 års jubilæum, og mere end 10.000 studerende forventes at besøge messens over 140 deltagende virksomheder og organisationer. Bag begivenheden står frivillige studerende fra foreningen De Studerendes Erhvervskontakt (DSE), der har 25 års erfaring med at bringe virksomheder og ingeniørstuderende sammen.

DSE Messen tilbyder de perfekte rammer for at udvide dit netværk med et bredt spektrum af virksomheder, både inden for fagområder og størrelse af de deltagende virksomheder. Dette medfører, at du kan opnå stor indsigt i, hvordan det er at arbejde i de mange forskellige miljøer. Går du med en iværksætter-drøm, kan du ligeledes møde start-up virksomheder og drage nytte af deres erfaringer.

På messen kan du få værdifulde kontakter i erhvervslivet, som i fremtiden kan være med til at sikre dig et speciale, studiejob, fuldtidsjob eller endda en kommende samarbejdspartner.

Trænger du til en pause mellem virksomhedsbesøgene, kan du finpudse dit CV ved DTU Karrierecenters stand, samt få taget et nyt CV foto på den dedikerede fotostand.

Under messen bliver der løbende afholdt virksomhedspræsentationer, hvor virksomhederne har forberedt en session til ære for jer besøgende.

Er du en af fremtidens ingeniører, så gå ikke glip af muligheden for at møde din drømmevirksomhed på DSE Messen den 25. & 26. marts.

Vel mødt.

De Studerendes Erhvervskontakt

Læs også