Jobannonce


Holbæk KommuneKontrolgruppen i Holbæk Kommune søger ny kollega til forebyggelse og afdækning af socialt bedrageri

Holbæk Kommune

Kontrolgruppen i Holbæk Kommune blev etableret i 2009 og består i dag af 3 medarbejdere og er organisatorisk placeret i Ydelsesservice i Kerneområdet ”Alle kan bidrage”. Selve indsatsen omkring at forebygge, afdække og hindre socialt bedrageri er et opprioriteret område.

Derfor søger vi en ny kollega pr. 1 maj eller 1. juni 2019. Tidspunktet er ikke det væsentligste, vi venter gerne på den rette kollega.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og består af administrative opgaver, i form af udsøgning i IT-systemer, journalføring, udarbejdelse af partshøringer og afgørelser samt indberetning til KL. Arbejdsopgaverne består tillige i samarbejdet med Udbetaling Danmark, virksomhedsbesøg, deltagelse i landsdækkende og regionale aktioner i Fairplaysamarbejdet med SKAT og politi, afholdelse af informationsmøder med samarbejdspartnere og afholdelse af samtaler med borgere.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!