Jobannonce


Dagrofa aps
Vi søger Finance Business Partnere til MENY og Dagrofa Foodservice

Dagrofa aps, Ringsted/Ishøj

I Dagrofa-koncernen skal vi forstærke vores team af Finance Business Partnere, og derfor er vi lige nu på udkig efter to stærke profiler, der drømmer om en hverdag, hvor tal, analyse og rapportering er omdrejningspunktet.

Som Finance Business Partner bidrager du til at skabe performance og øget finansiel indsigt gennem korrekte analyser, rapportering og veldokumenterede anbefalinger. Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering. Med din stærke faglighed, analytiske evner og en hands-on-tilgang kommer du ud i alle led af organisationen, og du arbejder tæt sammen med nøgle-interessenterne i forretningen og økonomifunktionen.

Du bliver en del af et stærkt team med engagerede kolleger, der har en høj faglig stolthed med plads til grin og sparring med hinanden.

Dagrofa aps

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!