24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa ApS
Business Data Analyst

Dagrofa ApS, Ringsted

Kundeorienteret Business Data Analyst til en af Danmarks største virksomheder inden for detailhandel.

For Dagrofa ApS søger vi en ambitiøs Business Data Analyst, der vil være med til at sætte og drive den datadrevne agenda. Kunderne er i fokus og rejsen mod målrettet brug af forbrugerviden er sat i gang. Det her er din chance for at komme med på rejsen.

I Dagrofa stiller man skarpt på vækst og performance - og det vil du mærke. Der er højt til loftet, du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den. Du får lov at bruge hele analyseværktøjskassen, fra kundestrømsanalyser, kurvudvikling og kampagneeffektivitet til kundesegmentering. Analyserne tager udgangspunkt i både interne som eksterne data, og man benytter bl.a. forskellige former for advanced statistics.

Dagrofa ApS
Dagrofa aps
Business Analyst

Dagrofa aps, Ringsted

Vil du også være med til at transformere Dagrofa til et digitalt powerhouse?

Rejsen er allerede i fuld gang med cloud-baseret infrastruktur, løst-koblet arkitektur med stor satsning på alt digitalt, men vi har behov for endnu flere dygtige kolleger!

Med reference til IT-udviklingschefen, vil du indgå i et ambitiøst IT-udviklingsteam på 25 ildsjæle, som har behov for nye dygtige kollegaer for at kunne møde de tårnhøje digitale ambitioner.

Du bliver del af et stærkt BA-team som ejer kortlægningen af nye digitale projekter på tværs af Dagrofa. Din ypperste opgave er at sikre vi forstår hvad forretningen gerne vil have, og du formår samtidig at udfordre så vi sammen sikrer de bedste løsninger. Hvis du er suveræn til at indgå dialog med forretningen, IT-løsningsarkitekter og alt derimellem er denne rolle perfekt for dig.

Dagrofa aps
Dagrofa ApS
Konsulent til Intern Kommunikation

Dagrofa ApS, Ringsted

Kan du arbejde strategisk, rådgive i intern kommunikation samtidig med, at du er ferm til at eksekvere og håndtere mange interessenter. Så kan det være, at du er vores nye kollega.

Vi søger en kommunikationskonsulent som har erfaring med at lede interne udviklingsprojekter, skrive målrettede artikler og med afsæt i vores strategi #FremgangSammen, kan skabe en forandring i virksomheden. Du er vant til at skrive fængende tekster til forskellige målgrupper, har kendskab til video, billedredigering og drift af intranet og medarbejderapps samt rådgivning i kommunikationssager.

Dagrofa ApS
Dagrofa aps
Business Process Specialist

Dagrofa aps, Ishøj

Motiveres du af at analysere, optimere og udvikle effektive processer i hele værdikæden, så de matcher kundernes og forretningens behov?

I tråd med vores nye strategi #FremgangSammen får du ansvaret for at eksekverer i projekter med fokus på proces forbedringer, så de matcher kundernes behov samtidig med at der er fokus på effektivisering og omkostninger. Du skal proaktivt kortlægge, udvikle og optimere processer så Dagrofa Foodservice fremstår som en moderne og fremadsynet virksomhed. Du samarbejder med forretningens procesejere sikrer, at I sammen forankrer og implementerer processer i de forskellige forretningsområder. Samtidig sikrer du, at slutbrugerne (via superbrugere) har viden og værktøjer, så de kan forankre nye arbejdsgange.

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en virksomhed i vækst. Du bliver del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden.

Dagrofa aps
Hartmanns A/S Erfaren finansmedarbejder til Fælles Service Center

Hartmanns A/S søger for Dagrofa ApS

Brænder du for at blive en del af Danmarks største fødevare virksomheder? Ønsker du at blive kollega til fagligt dygtige og engagerede kolleger, der ligesom dig vægter det gode samarbejde og plads til sjov?

Så læs mere her……

Hartmanns søger for Dagrofa i Ringsted en finansmedarbejder til deres Fælles Service Center. Det Fælles Service Center består af 30 dedikerede kolleger, der arbejder med de fleste discipliner inden for økonomi.

I stillingen her vil du indgå i finansteamet, hvor du i samarbejde med 3 kollegaer vil få ansvaret for:

  • Finansbogholderi
  • Afstemninger
  • Deltage i måneds- og årsafslutninger
Dagrofa ApS
Truckfører (nathold), Herning

Dagrofa ApS

Kan du lide at have et fysisk arbejde i et hektisk miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Og drømmer du om at arbejde på et stort lager hvor vi står sammen og værner om den gode stemning? Så se med her…

Din opgave bliver først og fremmest truckkørsel i forbindelse med ekspedition af kundernes ordrer, og være med til at gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på om du når de fastlagte mål for kolli pr. time og om din adfærd afspejler forståelse for kunderne, sammenspil med kollegaerne og ejerskab for vores fælles mål.

Hos os stiller vi krav til at hver enkelt medarbejder tager et med-ansvar og det ses blandt andet ved at man viser engagement via input til løbende forbedringer til vores daglige drift. Vi har hele tiden fokus på at gøre tingene smartere. I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer er i top.

Dagrofa ApS
Dagrofa Logistik A/S
Lagermedarbejder aftenhold - Vejle

Dagrofa Logistik A/S

Trives du med et fysisk arbejde i et travlt miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Så er du måske den nye kollega vi søger!

Her i koncernen har vi altid travlt med at få varer ud til vores kunder til tiden. Der er klare mål for hvad vi skal nå og det betyder højt aktivitetsniveau på vores lager. Derfor søger vi en energisk kollega til vores frugt & grønt afdeling på friskvarelageret i Vejle, hvor vi huser alle typer af friskvarer fordelt på forskellige kølezoner.

Din opgave bliver at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på om du når de fastlagte mål for kolli pr. time. I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer er i top.

Dagrofa Logistik A/S
Dagrofa ApS Projekt- og udviklingschef SPAR, Min Købmand og Let-Køb

Dagrofa ApS

Ambitiøs og kompetent projekt– og udviklingschef, som kan drive udviklingen af succesfulde kædeformater til det næste niveau.

Med reference til kædedirektøren for SPAR, Min Købmand og Let-køb (SML) bliver du ansvarlig for den strategiske udvikling af de tre kæder. Som en del af kædeledelsen og i samarbejde med den øvrige organisation bliver du ansvarlig for at drive strategiprocessen samt rapportering på samme, ligesom du vil agere projektejer på særlige strategiske prioriteter. Du vil også få en vigtig rolle i det tværorganisatoriske strategiarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Facilitering af strategiproces samt implementering og opfølgning på samme
  • Projektejer på udvalgte strategi prioriteter
  • PMO-ansvarlig inklusive afrapportering
Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kampagnekoordinator - Barselsvikariat

Dagrofa ApS, Ringsted

Vil du være medvirkende til, at de danske dagligvareforbrugere hver uge modtager en fejlfri og spændende tilbudsavis i postkassen? Er du struktureret, trives med faste rutiner samt sætter en ære i at få tingene leveret til rette tid og i høj kvalitet?

Hver uge udarbejder vi tilbudsaviser for henholdsvis MENY, SPAR, Min Købmand samt Letkøb som lander i postkassen hos forbrugerne i hele landet. Der ligger en lang række processer til grund for at sikre en både indbydende samt fejlfri avis og du vil som kampagnekoordinator være en vigtig brik i gennemførslen af disse.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte indhentning af kampagneoplæg hos leverandører, oprettelse af kampagner i vores kampagnesystem, tilretninger, ændringer samt korrekturlæsning på de faktuelle oplysninger i tilbudsaviserne og i det bestillingsmateriale, der udsendes til butikkerne.

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Indkøber til Frugt og Grønt i Ishøj

Dagrofa ApS, Ishøj

I Frugt og Grønt understøtter vi vores food-service-forretning Dagrofa Foodservice, og hertil søger vi en engageret og robust indkøber, der har lysten og motivation til at indgå i en dynamisk og målrettet afdeling.

Den samlede frugt og grønt organisation er ansvarlig for alt Frugt og Grønt i hele forsyningskæden indtil det lander hos vores kunder. Du bliver du en del af et indkøbsteam af erfarne indkøbere, fagkonsulenter og koordinatorer. Du får ansvaret for en given produktportefølje af varer, der skal tilgå vores lager i Ishøj. Du skal være med til at udvikle og tilpasse varekategorien, samt skabe dynamik som understøtter vores ambition om et relevant sortiment.

Du skal du trives med den dynamik, der naturligt følger med i dette vareområde. Frugt og grønt har en stor betydning for vores kunder og butikkernes profil, og det stiller ekstra store krav til aktualitet og dynamik.

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Lagermedarbejder (frost) - Vejle

Dagrofa ApS

Trives du med et fysisk arbejde i et travlt miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Så er du måske den nye kollega vi søger!

Din opgave bliver at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på om du når de fastlagte mål for kolli pr. time. Når dagen er næsten omme skal du deltage i den generelle oprydning og rengøring på lageret, så arbejdspladsen fremstår pæn og indbydende til næste skift.

I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer er i top. Vi er også optaget af, at vi alle bidrager til en fælles bedre arbejdsplads, så du vil blive målt på, om du selv gør det godt, og også om du gør det godt sammen med teamet.

Dagrofa ApS
Gem
SPAR Karsemose søger morgenfrisk salgsassistent
Til SPAR søger vi lige nu en morgenfrisk salgsassistent, som kan være ansvarlig for vores bakeoff.
Dagrofa ApS, København K
Dagrofa ApS
Indrykket:
Gem
Frugt & grøntmedarbejder til MENY Ordrupvej
MENY Ordrupvej er lokalområdets førende madmarked, og vi søger lige nu en kvalitetsbevidst frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til...
Dagrofa
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Business Process Specialist
Motiveres du af at analysere, optimere og udvikle effektive processer i hele værdikæden, så de matcher kundernes og forretningens behov?
Dagrofa, Danmark
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Delikatesseassistent til MENY ILLUM
Vi har netop åbnet Danmarks nye førende MADmarked i det absolutte centrum af København – MENY ILLUM.
Dagrofa, København
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Delikatessemedarbejder til MENY Domus Vista
Er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder?
Dagrofa
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Frugt & grøntmedarbejder til MENY Himmelev
MENY Himmelev er lokalområdets førende madmarked, og vi søger lige nu en kvalitetsbevidst frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til at...
Dagrofa
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Delikatesseassistent / leder søges til SPAR Stoholm
Vi har brug for en udadvendt og inspirerende delikatesseassistent / leder til vores fantastiske butik på 37 timer.
Dagrofa
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Delikatesseelev søges til MENY Solrød
Vi lærer dig ikke kun at lave mad.
Dagrofa, Solrød
Dagrofa
Indrykket:
Gem
MENY Nordhavn søger salgsassistentelev
Vi lærer dig ikke kun at lange varer over disken.
Dagrofa ApS, København K
Dagrofa ApS
Indrykket: