12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa Logistik a/s
Driftsassistent (Vejle)

Dagrofa Logistik a/s

Brænder for at yde back-office service og kan du forene høj administrativ akkuratesse med godt humør i en travl hverdag?

Vi leder efter ægte engagement og stærke kompetencer hos vores nye driftsassistent. Servicecentret er omdrejningspunktet for ledere og medarbejdere på terminalen, så du skal kunne trives i et miljø, hvor der er meget ”trafik” på kontoret og hvor ikke to dage er ens.

I jobbet skal du bl.a. tilsikre en høj kvalitet i timeregistreringerne der ligger til grund for lønudbetalingen, tillige med en slutkontrol af den endelige lønudbetaling. Du vil skulle styre vores tidsstyringssystem inklusive lagerets overenskomster, og være med til at sikre at virksomheden til enhver tid er opdateret på og overholder gældende overenskomster. En anden vigtig opgave for dig, bliver vores bemandingsplanlægning som du bliver primær udøvende på.

Dagrofa Logistik a/s
Dagrofa Logistik a/s
Lagermedarbejder nathold - Ringsted

Dagrofa Logistik a/s

Kan du lide at have et fysisk arbejde i et hektisk miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Og drømmer du om at arbejde på et stort lager hvor vi står sammen og værner om den gode stemning? Så se med her…

Din opgave bliver først og fremmest at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på om du når de fastlagte mål for kolli pr. time og om din adfærd afspejler forståelse for kunderne, sammenspil med kollegaerne og ejerskab for vores fælles mål.

Hos os stiller vi krav til at hver enkelt medarbejder tager et medansvar og det ses blandt andet ved at man viser engagement via input til løbende forbedringer til vores daglige drift. Vi har hele tiden fokus på at gøre tingene smartere. I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer er i top.

Dagrofa Logistik a/s
Gem
Dagrofa aps
Kvalitetskonsulent til Jylland (30 t/uge)

Dagrofa aps

Vil du være vores nye konsulent, som hjælper Dagrofas butikker 30 timer om ugen, i Jylland med egenkontrol, fødevarelovgivning og interne regler?

Kvalitetsafdelingen er ansvarlig for at Dagrofa lever op til såvel lovgivning som egne skærpede krav, fødevaresikkerhed, miljø og sundhed. I butiksteamet er vi ansvarlige for at hjælpe butikkerne med at sikre overholdelse af fødevarelovgivningen.

Dine primære opgaver vil være:

 • Butiksbesøg med kontrol af egenkontrolprocedurer
 • Rådgivning og vejledning i butikkernes produktionsafdelinger
 • Opfølgning på kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen og eksterne auditorbesøg

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job med mulighed for at udnytte og videreudvikle din viden om egenkontrol, fødevaresikkerhed og lovgivning
 • En attraktiv og resultatorienteret arbejdsplads
 • Firmabil
Dagrofa aps
Dagrofa Logistik a/s
Key Account Manager

Dagrofa Logistik a/s, Vejle

Vi søger en National Key Account Manager, der brænder for at identificere og opstarte samarbejdet med nye kunder og efterfølgende tage ansvaret for at udbygge og styrke relationen.

Som led i vores nye strategi fra 2022-2024 intensiverer vi vores bearbejdning af Detail- og Convenience markedet i Danmark. Vores nye National Key Account Manager bliver et naturlige omdrejningspunkt for planlægning og gennemførelse af indsatserne i markedet. Tillige den primære kontaktperson for den nye portefølje af kunder, som vi allerede er i gang med at opbygge på det danske marked, indenfor Convenience, Quick Commerce samt andre afsætningskanaler.

Vi tilbyder til gengæld opbakning, støtte, sparring og udviklende feedback samt en anerkendende ledelsesstil, som vi tror på skaber det bedste grundlag for gensidige resultater.

Dagrofa Logistik a/s
Dagrofa aps
IT-supportmedarbejder/administrator til 1st. line support

Dagrofa aps, Ringsted

Drømmer du om at levere den bedste 1. line support til medarbejdere i en af Danmarks største dagligvarekoncerner? Har du arbejdet med IT-support tidligere eller gør det på nuværende tidspunkt?

Som supporter bliver din væsentligste opgave at løse IT-supportopgaver blandt andet via telefonisk kontakt og fjernstyring af brugernes Pc’er, men der vil også være administrativt arbejde som fx brugeradministration. Vi modtager i gennemsnit 1100 henvendelser om ugen, fordelt på mange forskellige produkter og problemstillinger.

Primære opgaver

 • 1st. line IT-Support, løsning af incidents og runner på opgaver hos brugere på vores kontor og terminal i Ringsted.
 • Koordinering af henvendelser, og dermed skabe overblik og korrekt prioritering af sagerne.
 • Sparring med interne og eksterne samarbejdspartnere
Dagrofa aps
GML-HR A/STerminalchef – Herning

GML-HR A/S søger for Dagrofa ApS

Stærk, forretningsorienteret leder, der kan understøtte ambitiøs vækststrategi gennem kompetent drift, udvikling og ledelse af tørvareterminalen i Herning.

Med reference til den nationale logistikchef bliver du ansvarlig for den samlede drift af en veldrevet terminal, der beskæftiger ca. 140 medarbejdere.

Gennem god ledelse og i samarbejde med dine ledere er det dit ansvar at sikre en effektiv terminallogistik via opfølgning på den daglige produktion, KPI’er og terminalens budget, herunder løbende at forbedre kvalitet, effektivitet og lønsomhed. Du tager et synligt ansvar for, at lov- og myndighedskrav efterleves, ligesom du fastholder det høje fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og engagement i samarbejde med dine ledere og de tillidsvalgte.

Du bliver en vigtig del af logistikledelsen i virksomheden, som ud over at servicere Dagrofas egne kæder også servicerer en lang række kunder i ind- og udland.

GML-HR A/S
GML-HR A/SAmbitiøs og proaktiv Senior Finance Business Partner

GML-HR A/S søger for Dagrofa i Ringsted

På vegne af Dagrofa søger vi en stærk profil, der drømmer om en hverdag, hvor tal, analyse og rapportering er omdrejningspunktet. Du brænder for at levere rådgivning og sparring til forretningen, og du er ikke bange for at bidrage og tage et selvstændigt ansvar. Lyder det som noget for dig – så er det måske dig vi søger til rollen som Senior Finance Business Partner i koncernøkonomi.

Finansiel Planlægning og Analyse er en strategisk vigtig afdeling for Dagrofa og du vil få stor indflydelse på den transformation man står overfor i Koncernøkonomi. Du får reference til Head of Financial Planning & Analysis og kommer til at indgå ind i et dynamisk team på ca. 10 kollegaer, der har ansvaret for økonomistyringen på koncernplan.

Du vil blive Finance Business Partner for to til tre områder på Servicekontoret i Ringsted og vil fungere som tæt sparringspartner for de respektive direktører for områderne.

GML-HR A/S
Dagrofa aps
Kategorikoordinator med flair for tal og analyse

Dagrofa aps, Vejle

Har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor tingene går stærkt og ikke to dage er ens?

Du vil få arbejdsplads på vores kontor i Vejle, hvor du bliver en del af et team på 15 gode kollegaer. Du bliver ansvarlig for den daglige drift på delikatesse og convenience - herunder vedligeholdelse af stamdata, være gennemførende i sortimentsprocessen, koordinere overholdelse af deadlines samt assistere kategorichefen ad hoc. Det er derfor vigtigt, at du har sans for detaljer, procesforståelse og formår at arbejde med mange opgaver sideløbende.

Med reference til kategorichefen på delikatesse og convenience vil dine opgaver blandt andet være følgende:

 • Ansvar for prismotor – sikre implementering og vedligeholdelse af prismandater i de forskellige kædekoncepter
 • Vareoprettelser
 • Oprettelse og vedligeholdelse af rammeaftaler
Dagrofa aps
Dagrofa Logistik a/s
Lagermedarbejder daghold - Herning

Dagrofa Logistik a/s

Kan du lide at have et fysisk arbejde i et hektisk miljø? Og motiveres du af at gøre en mærkbar forskel for vores kunder? Og drømmer du om at arbejde på et stort lager hvor vi står sammen og værner om den gode stemning?

Din opgave bliver først og fremmest at ekspedere kundernes ordrer, pakke dem på paller og gøre varerne klar til transport. Din succes i jobbet bliver bl.a. målt på om du når de fastlagte mål for kolli pr. time og om din adfærd afspejler forståelse for kunderne, sammenspil med kollegaerne og ejerskab for vores fælles mål. Hos os stiller vi krav til at hver enkelt medarbejder tager et med-ansvar og det ses blandt andet ved at man viser engagement via input til løbende forbedringer til vores daglige drift. Vi har hele tiden fokus på at gøre tingene smartere. I vores daglige arbejde sætter vi en ære i, at kvaliteten af de paller vi ekspederer er i top.

Dagrofa Logistik a/s
Gem
Gourmetslagterelev søges til MENY Hjerting
Vi lærer dig ikke kun at skære bøffer.
Dagrofa
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Gourmet slagterelev søges til SPAR Hvide Sande, Havnen
Vi lærer dig ikke kun at skære bøffer.
Dagrofa, Hvide Sande
Dagrofa
Indrykket:
Gem
Gourmetdelikatesseelev søges til SPAR Hvide Sande, Havnen
I SPAR Hvide Sande, Havnen, søger vi lige nu en dedikeret og engageret gourmetdelikatesseelev til starten af 2022.
Dagrofa, Hvide Sande
Dagrofa
Indrykket: