Jobannonce


Habitus
Pædagogisk personale søges til solisttilbud – vær med til at skabe et godt liv for en ung mand med autismespektrum-forstyrrelse

Habitus, Horsens

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Bliver du motiveret af at være med fra starten til at etablere et solisttilbud og skabe de bedste rammer – fysisk og pædagogisk? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et helt nystartet team på 4-5 kolleger. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer for vores nye borger. Der vil være mulighed for oplæring fra det pædagogiske personale i teamet, som er omkring ham i Thy. Første opgave er derfor at danne jer en forståelse for borgeren for at kunne gøre klar til hans indflytning.

I skal arbejde med en ung mand på 18 år, som har boet hos os i Thy i 1,5 år. Vi etablerer et solisttilbud specifikt til ham i Horsensområdet, for at han får helt optimale fysiske omgivelser.

Habitus

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!