Jobannonce


Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTestanalytiker med SAFe-erfaring

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at sætte dit præg på digitaliseringen af det Danske skattevæsen og vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte dit agile team på sporet af best practice for kvalitetssikring og -kontrol og dermed sikre kvaliteten af nogle af Danmarks største it-løsninger? Så er du vores nye testdesigner/analytiker til ICI-programmet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Lige nu søger vi testanalytikere, der vil være med til at sikre kvalitet og fremdrift i et stort udviklingsprogram, hvor du er med til at opstille og vedligeholde testmetodikken, processen og retningslinjerne for, hvordan test udføres i ICI-programmet. Derudover er du ansvarlig for at kende kvaliteten af teamets leverancer, herunder at foretage testanalyse og design samt testafvikling i teamet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!