43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 43 resultater.
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEr du vores nye BPM- og flowapps-udvikler?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Middelfart

Er din store passion at arbejde med automatisering og brugercentreret udvikling, og har du lyst til at arbejde med den nyeste low-code-teknologi og kunstig intelligens?

Du vil blive en del af kontoret Procesautomatisering som udgør kompetencecenter for digital procesautomatisering i Skatteforvaltningen og som p.t. består af 20 medarbejdere der hver dag leverer automatiseringsløsninger til Skatteforvaltningen inden for områderne robotics, AI og nu også BPM- og flowapps.

Du vil være en del af etableringen af vores nye BPM low-code-værktøj. Her skal du være med til at udforske og sætte rammerne for, hvordan vi bedst leverer nytænkende automatiseringsløsninger, der anvender en modulær og fremtidssikret tilgang, med fokus på hurtig time-to-market, continuous delivery og brugerdrevet udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenGraduate Software Engineers til én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København eller Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen? Lige nu søger vi ambitiøse graduates, der vil være med til at drifte og udvikle de over 200 it-systemer i Skatteforvaltningen.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, implementerer og drifter vi vores egne it-løsninger. Samtidig med at vi udvikler nye systemer, holdes alle de kørende systemer opdateret, klar til at kunne levere hver eneste dag. Opgaverne er derfor mange og yderst komplekse og specialiserede. Derfor vil du på din rejse hos os have mulighed for at arbejde med en masse forskellige områder fx løsningsarkitektur, DevOps, udvikling, infrastruktur, sikkerhed, test, data, automatisering, robotics og meget mere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenGraduate Jurister til én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København eller Frederiksberg

Lige nu søger vi ambitiøse graduates, der vil være med til at understøtte og sikre, at Udviklings- og Forenklingsstyrelsen lever op til gældende lovgivning – hvad enten det drejer sig om udvikling og implementering af nye it-systemer til Skatteforvaltningen, systemvedligeholdelse eller vores egne interne arbejdsprocesser. Du vil få en stejl læringskurve og blive én af de bedste jurister i branchen.

Din rejse vil tage dig rundt i flere forskellige juridiske områder, og forløbet vil blive afstemt med din faglighed og interesser. Du kan fx arbejde med persondataforordningen, informationssikkerhed, udbud, bistå ved kontraktforhandlinger, indgå i forskellige complianceopgaver i forbindelse med IT-udviklingen og medvirke ved digitalisering af lovgivningen. Kort sagt, vil der være mange spændende opgaver, du kan få fingrene i – både i dybden og bredden

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenGraduate Business Analysts til én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København eller Frederiksberg

Vil du være med til at bygge komplekse, digitale løsninger og bidrage til at løse en vigtig og kritisk opgave for samfundet? I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger vi dygtige kandidater, der vil kickstarte deres karriere med de mest spændende og krævende opgaver og prøve deres kompetencer af i forskellige roller. Skal du med på rejsen?

Som Business Analyst har du fokus på forretningsudvikling, hvor du skaber sammenhængen mellem forretning og it-udvikling. Din rolle er således helt uundværlig i en stor kompleks it-udviklingsorganisation med mange interessenter. Du vil blandt andet skulle afdække brugernes behov og omsætte det til løsningsbeskrivelser.

På den måde er du med til at sikre, at vi får et ude-fra-ind perspektiv med i vores udvikling og hele tiden har borgere, virksomheder og brugernes behov for øje.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEr du vores nye robotics-udvikler?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Middelfart eller København

Brænder du for at arbejde med automatisering af processer og arbejdsgange, og har du lyst til at arbejde med den nyeste teknologi indenfor software robotics? Kunne du tænke dig at indgå i et agilt full-stack team der udvikler robotics, BPM- og AI-automatiseringsløsninger til hele Skatteforvaltningen?

Du vil blive en del af kontoret Procesautomatisering som udgør kompetencecenter for digital procesautomatisering i Skatteforvaltningen og som p.t. består af 20 medarbejdere. Du vil indgå i et af vores agile full-stack automatiseringsteams. Hvert team består af et godt miks af robotics-udviklere, data scientist og proceskonsulenter, der leverer værdi i en fast kadence (2-ugers sprint) og der anvendes Jira/Confluence til at værktøjsunderstøtte dette.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDevOps’er til et af Danmarks største it-programmer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vi tilbyder et arbejde med helt moderne teknologier, hvor du sammen med dygtige kolleger er med til at sikre de bedste betingelser i opbygningen af fremtidens datadrevne og digitale toldområde. Er du en af vores nye DevOps engineers?

Vi er et nyetableret kontor i fagområdet it-udvikling. Vi arbejder med udvikling, test og DevOps. Kontoret arbejder udelukkende for toldprogrammet, og kontoret består af en god blanding af yngre og erfarne medarbejdere.

Som DevOps engineer i toldprogrammet (EUTK) får du en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor vi de næste mange år udskifter systemer til toldområdet. Udviklingen foregår i sprints med udgangspunkt i SCRUM og SAFe (Scaled Agile Framework), med daglige standups, kanban boards og leverancer i løbende releases.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProceskonsulenter til udvikling af en digital og fremtidsparat Skatteforvaltning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Skal du være med til at designe de nye processer i nogle af statens største IT-projekter? Brænder du for processtyring og vil du være med til at implementere Skatteforvaltningens procesværktøj? Så kan du blive en del af teamet i Procesanalyse og Metode i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

I tæt samarbejde med kollegaer, vil du komme til at implementere procesdokumentation bredt i Skatteforvaltningen. Som proceskonsulent er du selv med til at præge arbejdet og løsningerne. Arbejdet foregår enten i én af Skatteforvaltningens styrelser, som led i at etablere og forbedre processtyring eller som en del af et udviklingsprojekt, hvor formålet er at designe de fremtidige forretningsprocesser. Begge steder er samarbejde og forretningsværdi centrale nøgleord.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenLøsningsorienteret agil projektleder med teknisk forståelse og drive

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at drive og sikre et kvalitetsløft af centrale driftsleverancer i Skatteforvaltningen, samt levere sikker og stabil drift af forretningskritiske applikationer? Så har vi teamet til dig. Du trives med at stå i spidsen og kunne være et projektledelsesmæssigt fyrtårn for et teknisk team, håndtere projektrapporterings- og kommunikationsopgaver samt have fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling i projekterne.

Du kan se frem til at få ansvar for den daglige projektledelse af et eller flere tekniske projekter. Projekterne gennemføres primært i rammen af kontorets scrum teams, og din opgave bliver at sikre gennemførelse af projekterne og koordinere dette med andre aktiviteter i kontoret. Du vil også skulle agere som projektleder og scrum master for projekter af særlig tyngde i andre kontorer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenForandringskonsulent til agilt udviklingsprojekt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København

Brænder du for at arbejde med it-projekter, der gør en samfundsmæssig forskel? Er du struktureret, ansvarsfuld, god til at samarbejde og motiveres du af at se projekter lykkes?

Vi står over for en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi i samarbejde med Skattestyrelsen skal udvikle den helt rigtige it-løsning på momsområdet, der understøtter Skattestyrelsens forretning. Vi har derfor behov for en dygtig og erfaren forandringskonsulent, der er drevet af at få projektet gennemført på bedste vis således, at projektet kan levere den størst mulige forretningsværdi for pengene.

Som forandringskonsulent indtager du en central rolle i projektet, når du understøtter projektets behov for implementering, kommunikation og forandringsledelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEr du vores nye robotics- og AI-proceskonsulent?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Middelfart eller København

Brænder du for at arbejde med procesanalyser og -optimeringer i større organisationer, har du en god teknisk forståelse og motiveres du af at arbejde med ny teknologi som f.eks. robotics, BPM og AI? Vi søger proceskonsulenter i Procesautomatisering.

Du vil blive en del af kontoret Procesautomatisering som udgør kompetencecenter for digital procesautomatisering i Skatteforvaltningen og som p.t. består af 20 medarbejdere. Du vil indgå i et af vores agile full-stack automatiseringsteams.

Hvert team består af et godt mix af robotics-udviklere, data scientist, og proceskonsulenter, der leverer værdi i en fast kadence (2 ugers sprint) og der anvendes Jira/Confluence til at værktøjsunderstøtte dette.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne Product Owners til agil udvikling med god forståelse for forretning, it og processer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Som erfaren Product Owner ved du, at fokus på samarbejde og værdiskabelse er altafgørende for at lykkes. Vi tilbyder dig muligheden for at udvikle dig yderligere i et af Danmarks vigtigste og måske mest komplekse it-transformationsprogrammer. Sammen med dygtige kolleger skal du være med til at udvikle de bedste løsninger til fremtidens digitale toldvæsen.

I rollen som Product Owner har du derudover et tæt samarbejde med teamet i forhold til en prioriteret realisering af backloggen. Det er dig, der sikrer, at teamet udvikler features til systemerne korrekt i forhold til de forretningsmæssige behov med omtanke for både funktionalitet, teknik og økonomi.

Alt sammen i videst muligt omfang styret ud fra agile principper prioriteret via backlogs og kanban tavler. Vi benytter Jira og Confluence som værktøjer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analysts med flair for it-udvikling til stort transformationsprogram, hvor vi bygger fremtidens digitale og datadrevne toldområde

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at blive en del af et af Danmarks største it-transformationsprogrammer, og brænder du for at arbejde agilt og med helt moderne teknologier – så er her jobbet til dig, vi har nemlig brug for, at endnu flere dygtige medarbejdere tager del i udviklingen af fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldvæsen.

Vi arbejder på at udvikle og implementere en række nye, moderne it-løsninger til det danske toldvæsen, og dit fokus vil være i samarbejde med andre dygtige kollegaer at analysere forretningsbehov og omsætte disse til solide it-løsningsdesigns til fremtidens toldvæsen.

Dine opgaver vil være alsidige, men alle med fokus på at sikre en optimal it-løsning for Toldstyrelsen og sikre sammenhæng mellem de løsninger, som bliver udviklet og indkøbt.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenUnderdirektør til Dataforvaltning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København

Vil du være med til at drive vores dagsorden på dataområdet, hvor vi arbejder på at bygge fremtidens digitale og datadrevne Skatteforvaltning? Og vil du stå i spidsen for det strategiske arbejde med sikker og effektiv indhentning, forvaltning og distribution af data? Så er du måske den helt rigtige til stillingen som underdirektør.

Som underdirektør for Dataforvaltning får du ansvaret for at sikre strategisk, sikker og effektiv indhentning, forvaltning og deling af data samt understøttelse af kerneprocesser både internt i Skatteforvaltningen og eksternt til samarbejdspartnere i statsligt, kommunalt og privat regi.

Du skal sikre, at vi kommer i hus med større tværgående projekter og programmer i en kompleks og politisk vigtig kontekst og bidrage til udformningen af den fremtidige forvaltning og transformeret systemlandskab i samarbejde med en lang række kolleger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne Scrum Masters

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København og Middelfart

Vil du være med til at optimere den måde, vi udvikler offentligt IT på? Er du skarp på de agile metoder og processer, og vil du gerne hjælpe os og være en central del af ambitionen om at etablere en fleksibel og effektiv tværgående leveranceorganisation, hvor løsninger hyppigt og hurtigt kommer i produktion, og det vi leverer, er værdiskabende og i ønsket kvalitet?

Vi står over for en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler offentlig IT på. Det kan du blive en vigtig del af.

Som Scrum Master i fagområdet bliver du servant leader af faste teams, ansvarlig for deres løbende udvikling, og du vil varetage opgaver, der omhandler teamets leverancer og succes samt sikre, at den agile udviklingsmetode virker i praksis i den konkrete kontekst.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenInformationsarkitekt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København

Vil du være med til at sikre modellering af begrebs- og deltamodeller mellem systemkomponenter? Har du lyst til at designe teknisk arkitektur og applikationsudvikling, og vil du gerne udvikle dine arkitektkompetencer?

Skatteforvaltningen er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. Dette indebærer afdækning af eksisterende systemer og systemlandskaber, for at opnå øget kontrol, forbedret stabilitet samt sikkerhed i en bred vifte af systemer.

Som informationsarkitekt har du ansvar for at data modelleres og anvendes konsistent i et tæt samarbejde med forretningsarkitekten og applikationsarkitekten. Desuden skal du evne at kombinere en forretningsmæssig domæneviden med kompetencen til at definere og modellere begreber, termer, indholdskategorier mv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenGeneralister/AC-medarbejdere til tværgående styring og koordinering

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København

Vil du være med til at etablere rammer og retning i fagdirektørområdet Data og Analyse i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen? Foretrækker du at bruge dine evner til at skrive knivskarpe sager og beslutningsoplæg, sikre styring og transparens på økonomiområdet og være med til at sikre at produkter og leverancer skubbes sikkert i havn gennem styrelsens forskellige beslutningslag og fastlagte processer?

Så er du måske vores nye kollega i kontoret Samarbejde og tværgående styring i fagområdet Data og Analyse i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi søger velformulerede, kvikke og dedikerede generalister med gennemslagskraft, energi og stærk økonomiforståelse. Dine opgaver varierer og vil til tider være ad-hoc-præget, men grundlæggende centrerer opgaverne sig om behovet for løbende at sikre den nødvendige styring og ledelsesbetjening samt koordinering af fagområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProgramkoordinator

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Trives du i et arbejdsmiljø med løbende forandringer og fart over feltet? Kan du holde tungen lige i munden og samle viden om, hvem af dine kollegaer, der ved hvad? Er du den som alle kommer til for at få informationer og hjælp til at løse diverse problemer?

Da vores dygtige kollega flytter til Jylland, søger vi dig, der kan se dig selv i et stort IT-program, hvor du hjælper med at rydde problemer af vejen for testere, udviklere og andre, som arbejder hårdt på at udvikle IT-systemer til ejendomsvurdering og andre skattefaglige områder i Danmarks skatteforvaltning.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Hjælp i forbindelse med stor flytning til ny lokation
  • Implementering af free seating, herunder indsamling af input fra kontorchefer og teams
  • Praktisk planlægning af PI plannings (et stort event hvor alle teams samles og koordinere de næste 10 ugers arbejde)
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne Test Managers, der brænder for kvalitetssikring og for at skabe et solidt testfundament i udviklingen af moderne it-løsninger til hele toldområdet

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Vil du arbejde agilt med de nyeste teknologier, tæt på EU og de allerstørste leverandører i markedet?

I toldprogrammet søger vi lige nu stærke testmanagers til at indgå i vores dynamiske og ambitiøse tværfaglige team, der arbejder på at udvikle og implementere en række nye, moderne it-løsninger til det danske toldvæsen.

Du bliver ansat i kontoret Udvikling og Test EUTK, men i det daglige er du primært tilknyttet projekter, hvor dit fokus er testmanagement i ”dit” projekt og koordinering med hele programmet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTekniske testere til testautomatisering i agilt udviklingsmiljø

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kom og bliv en del af vores DevOps-team, der udvikler features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde.

Som teknisk tester bliver du en del af et DevOps-team, der selvstændigt specificerer og udvikler features til den samlede toldløsning. Vi udvikler efter agile principper og lægger stor vægt på at løse opgaver som et full stack-team.

Du får en bred opgaveportefølje, der spænder fra kvalitetssikring af sprint-backloggen til testautomatisering af løsningen gennem hele projektets løbetid. I tæt samarbejde med dine kollegaer bliver du ansvarlig for løbende at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde, hvilket bl.a. vil kræve, at du opnår en dyb forståelse for forretningsområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenGraduate til IT-sikkerhed i én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen?

I løbet af 18 måneder vil du komme rundt i organisationen og opbygge erfaring i vores spændende, unge og unikke organisation. Vi arbejder meget bredt med IT-sikkerhed, som du vil få stor indsigt i.

Din rejse vil tage dig rundt i flere forskellige kontorer, og du vil fx arbejde med sikkerhedsarkitektur, operationel sikkerhed og koordinering af IT-sikkerhedsopgaver. Du kan bl.a. komme til at arbejde med SIEM, SOAR, Log forensic, threat intelligence, teknisk håndtering, ISO27001/2 og meget mere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen