40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenNy kollega til arbejde med smarte BBR-løsninger

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg/Lyngby

Vil du være med til at lave brugervenlige IT-løsninger? Har du lyst til at arbejde med drift og udvikling, som hænger sammen som ærtehalm? Så har du mulighed for at blive en del af et team, hvor brugeren er i centrum, hvor vi konstant arbejder på at forbedre vores processer og hvor forslag, kommentarer og kritik er guld og løbende omsættes til forbedringer.

Vi søger en kollega, som vil arbejde med disse opgaver:

 • Undersøge brugeradfærd. Vi samler løbende på oplysninger om brugeradfærd fra vores egen direkte kontakt til brugerne, fra vores supportere, gennem webstatistik og ved at observere brugere.
 • Specificere ændringer og nye funktioner. Vi arbejder med userstorys og nogle gange med prototyper, som vi selv laver eller får lavet af eksterne UX´ere.
 • Teste om funktioner og data er korrekte. Vi releaser ofte, og gerne små ændringer. Derfor bruger vi tid på test.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren og disciplineret Tester med øje for detalje og kvalitet

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kom og bliv en del af vores DevOps-team, der udvikler features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du bliver ansvarlig for at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde.

Du bliver tilknyttet Toldprogrammet (EUTK), som er et af de største IT-transformationsprogrammer i Danmark.

Du vil indgå i et Scrum-team, der specificerer krav til tests, udarbejder testcases og løbende afvikler tests. I forbindelse med testarbejdet vil du også blive involveret i indrapportering af fejl, ligesom den endelige dokumentation er yderst vigtig i forhold til at opretholde vores høje standard for den kvalitet, vi ønsker af vores færdige produkt.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analysts

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at arbejde med nogle af de helt store og komplekse agile it-projekter i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Og vil du være med til at definere forretningsprocesser og kravstille it-systemer til fremtidens skatteforvaltning? Så er det dig, vi søger.

Som business analyst arbejder du i spændingsfeltet mellem forretning og it og er med til at formidle forretningsmål og formulere krav til nye it-løsninger for skatteforvaltningen. Du indgår i et full stack team, der bl.a. består af it-udviklere og forretningseksperter, hvor du skal planlægge og gennemføre analyseaktiviteter, der understøtter de forretnings- og it-mæssige valg, der foretages i projektet.

Du skal etablere nye, digitale forretningsprocesser, og arbejde med at omsætte forretningsbehov til it-løsninger som håndterer opkrævning i Skatteforvaltningen. En stor del af dit job er således at definere userstories og test cases.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenStudentermedhjælper til et af Danmarks største it-transformationsprogrammer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af et af de største transformationsprojekter i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Og er du den praktiske blæksprutte, der får tingene gjort? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som student skal du bistå det agile tog DMS, her er din primære rolle at supportere ART Management-teamet. Du er med til at drive større og mindre opgaver, og der kommer også opgaver ind fra højre, som du skal håndtere og prioritere. Opgaverne er f-eks.: booke møder og mødeforplejning, vedligeholde/udbygge drejebøger for agile events, fakturahåndtering eller sørge for, at nye medarbejdere får tildelt diverse it-rettigheder. Der er mulighed for øget ansvar i takt med, at du kommer mere ind i opgaverne. Tempoet er højt, derfor er det vigtigt, at du er proaktiv, selvstændig og ikke lader dig slå ud, hvis du løber ind i forhindringer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenData Engineers til databehandling i spændende udviklingsmiljø

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at håndtere store datamængder? Vil du være med til at skabe forretningsmæssig forståelse ud fra komplekse og spændende data? Vil du med på en rejse i den nye datadrevne skatteforvaltning, som skal sikre det fremtidige fundament for inddrivelsen af danskernes gæld til det offentlige?

Du bliver en del af datateamet/udviklingsteamet i ICI Data og Analyse, som består af Data Engineers og analytikere.

Din rolle bliver eksempelvis at

 • bidrage til datavarehusmodellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer
 • håndtere og modellere komplekse datastrukturer og store datamængder med høj opdateringsfrekvens
 • transformere data til f.eks. udstilling i datamarter til analytikere internt og eksternt
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenKontorchef til 3. parts- og selskabssystemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Fagområdet Drift og Videreudvikling søger en kontorchef til en nyoprettet enhed, som har ansvaret for at drifte og videreudvikle Skatteforvaltningens 3. parts- og selskabssystemer. Som leder står du i spidsen for sikker og stabil drift og videreudvikling af en it-portefølje, som er et afgørende fundament for finansieringen af det danske samfund.

Kontoret er nyoprettet, fordi opgavemængden og kompleksiteten i systemporteføljen på erhvervs- og selskabs-området er stigende. Du er med til at opbygge kontoret og får god mulighed for at bruge dine ledelsesmæssige kompetencer og sætte dit præg på organisering, udvikling og løsning af kerneopgaven. Kontoret etableres med dig som leder og 13 erfarne, engagerede medarbejdere, der hver dag løser komplekse udfordringer relateret til drift og videreudvikling af system-porteføljen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenAgile it-projektledere med god forretningsforståelse til transition

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Vil du deltage i skatteforvaltningens historiske transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder? Har du solid viden om agile metodikker, it-udvikling samt drift, god forretningsforståelse og er du i stand til at sikre sammenhæng mellem disse? Så har vi brug for dig.

Vi søger flere og stillingerne er helt nye i organisationen, og du skal derfor være med til at definere rollen, høste erfaringer med den og opbygge en vidensbase samt udvikle metoder og processer til at forankre den i organisationen. Når du har tegnet processerne op, er det vores ønske at ansætte flere medarbejdere til at varetage opgaverne. På baggrund af dine erfaringer skal du være med til at definere de kommendes stillingers indhold samt områdets udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analyst til udvikling af fremtidens skatteforvaltning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Skatteforvaltningen er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. For at kunne løse denne opgave, har vi brug for en Business Analyst, der vil være med til at gøre en forskel og sikre, at der oparbejdes større forretningskompetencer samt afdækkes og kortlægges IT-vendte processer, informationer samt systemlandskaber.

Som Business Analyst har du fokus på forretningsudvikling, hvor du skaber sammenhængen mellem forretning og it-applikationer i en balance mellem drift og videreudvikling. Din rolle er således helt uundværlig i en stor kompleks it-organisation med mange interessenter. Som Business Analyst vil du få et helt unikt indblik i meget komplekse it- og forretningsudfordringer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenSoftware Reliability Engineer med et DevOps mindset

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Nyder du at bruge Terraform som dit Infrastructure-as-Code-værktøj til at definere, hvilke ressourcer din applikation skal have på EKS? Elsker du når din Jenkins, konfigureret med Configuration-as-Code lige plukker et job, du har erklæret som en Pipeline-as-Code, og eksekverer det på en fungible agent?

Som DevOps engineer i Implementeringscenter for Ejendomsvurdering (ICE) får du en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor ejendomsområdet er i fokus i øjeblikket. Udviklingen foregår i sprints med udgangspunkt i SCRUM og SAFe, med daglige standups, kanban boards og leverancer i løbende releases.

Du får mulighed for at:

 • arbejde med Amazon Web Services(AWS), Jenkins, Docker, Terraform og Linux
 • arbejde med Python, Shell, Clojure, Groovy
 • arbejde sammen med andre, både erfarne og nyuddannede, som er interesserede i disse spændende teknologier.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne frontend-udviklere - projektansættelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at levere lækre responsive web-interfaces? Vil du arbejde agilt i et tværfagligt team med dygtige kollegaer ? Vi leder efter to erfarne specialister, der vil være med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave. Der er tale om en projektansættelse med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.

Vi søger to erfarne frontend-udviklere til at indgå i et fuldt tværfagligt projektteam med alt fra UX/UI, udvikling og testkompetencer. Projektet består bl.a. af to webinterfaces – det ene henvendt virksomheder/borgere og det andet rettet mod sagsbehandlere internt i Skatteforvaltningen. Der er et stort fokus på performance og brugervenlighed, da løsningen skal bruges mange gange dagligt af den enkelte bruger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren PMO-specialist søges til et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at fungere som et vigtigt omdrejningspunkt i et af de største agile og måske mest ambitiøse it-transformationsprogrammer i Danmark? Vi leder efter dig, som har erfaring med PMO-funktionen fra en agil udviklingsorganisation.

Du vil i dit daglige virke være i dialog med en bred kreds af interessenter, herunder programmets ledere, kolleger fra fagkontorer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og vores kolleger i Toldstyrelsen. I programmet arbejder vi ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework), så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne.

Dine primære opgaver vil være:

 • Planlægning på solution- og programniveau i tæt samarbejde med programmets Solution spor og de Agile Release Trains (projekter i programmet)
 • Sparring og support til senior projektledere
 • Intern og ekstern rapportering
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenSkarp AC-generalist til Direktionssekretariatet

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling af fremtidens it-systemer til inddrivelse af skatter og afgifter til gavn for velfærdssamfundet? Og vil du være med til at koordinere og kvalitetssikre bidrag til Skatteministeriets departement i forbindelse med lovhøringer og politiske initiativer?

Du vil primært skulle løse opgaver i høringsteamet, der i høj grad samarbejder på tværs af styrelsen og har tæt kontakt til de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen og til Skatteministeriets departementet.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende:

 • Koordinering, opfølgning og kvalitetssikring af UFST´s bidrag til lovhøringer og politiske initiativer
 • Visitering, logning og sikring af direktørgodkendelse af indkomne bestillinger til styrelsen
 • Varetage udviklingsopgaver i samarbejde med de andre teams i Direktionssekretariatet
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDriftsspecialist til drift og vedligehold af Oracle-databaser og middleware-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være en del af opbygningen af et nyt kontor med fokus på applikationsdrift og vedligehold af kritiske systemer og applikationer? Ønsker du at have gode rammer for dit arbejde og sætte standarden for fremtidens vedligehold og drift i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST)? Så er du måske den driftsspecialist, vi leder efter.

Vi er lige nu fire driftsspecialister i vores driftsteam. Vi er godt i gang med opbygningen af applikationsenheden. Som vores nye driftsspecialist kan du se frem til at være med i denne opbygning og blive en integreret del af vores drifts- og udviklingsteams.

Dine daglige opgaver som driftsspecialist er eksempelvis at:

 • planlægge, etablere og udføre driftsopgaver
 • fungere som 2. og 3. line support
 • yde direkte brugersupport hvor nødvendigt
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenFinansielle controllere til regnskabsteamet i Regnskabs- og Driftsøkonomikontoret

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at kvalitetssikre, standardisere og udvikle regnskabsområdet i statens mest komplekse it-organisationen? Er du god til at skabe relationer, og er du motiveret af at skabe fremdrift?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger målrettede kolleger med regnskabsmæssige kompetencer og evne til at arbejde strategisk med udvikling af regnskabsområdet.

Vi er stadig under opbygning, hvorfor der vil være rig mulighed for at præge udviklingen i kontoret. Som en del af Regnskabs- og Driftsøkonomikontoret, vil du skulle bidrage med at:

 • udføre finansiel controlling og bidrage til at sikre, at vores regnskabsdata er korrekte og dermed sikre et solidt fundament for økonomistyringen
 • medvirke til periode- og årsafslutning, herunder afstemning af diverse regnskabsposter
 • udarbejde og kvalitetssikre kvartalsregnskaber og årsrapport.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenLøsnings- og applikationsarkitekt til spændende nyt IT-udviklingsprogram

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kan du godt lide at være tæt på løsningen og udviklingen og samtidig være den der tænker holistisk? Vil du gerne stå for arkitekturen på din egen løsning i et stort kompleks IT-udviklingsprogram?

Som løsnings- og applikationsarkitekt vil du få ansvaret for at sikre, at applikationen til understøttelse af Boligforliget er godt forankret i løsningens tekniske platform. Boligprogrammet kommer til at bestå af flere fullstack-udviklingsteams, hvor du vil indgå i det team, som vil stå for udviklingen af platformen og hovedelementerne til løsningen.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Deltage i den videre udarbejdelse af løsningsarkitektur for det samlede landskab af komponenter
 • Udføre review af konsekvenser for arkitektur i forhold til: planer, pris, løsningsforslag og krav
 • Få afdækket hvilken funktionalitet skal placeres hvor
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIntegrationsteknikere til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens ITSM-platform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe den bedste procesunderstøttelse af samarbejdet mellem nogle af Danmarks største it-organisationer og er du vild med at se dit arbejde få direkte og positiv effekt på kollegernes hverdag? Har du ambitioner om og lyst til, at være med til at skabe de bedste IT service management rammer for Danmarks Skatteforvaltning?

Som Integrationstekniker bliver du en del af Service Improvement teamet, som består af både teknikere og proceskonsulenter. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige ITSM-teknikere, som arbejder med at drifte og videreudvikle hele vores cloudbaserede ITSM-platform. Vi er et selvstyrende team, som planlægger og udfører de daglige opgaver, der ligger inden for teamets arbejdsområde. Du kan se frem til teamånd, ansvarlighed, professionalisme og en uformel tone med fokus på samarbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTeknisk tester til testautomatisering i et agilt udviklingsmiljø

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du klar til at tage ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet, og sikre at vi får den bedste kvalitet igennem automatiserede test? Så er det måske lige dig, vi søger til One Stop Moms-projektet.

One Stop Moms er et projekt i samarbejde med Skattestyrelsen, der skal opbygge en IT-løsning der skal lette momsindberetning for erhvervslivet og sikre mere fair konkurrence på tværs af EU, samt nedbringe svindlen med moms. På længere sigt vil du skulle bruge dine kompetencer i relation til nogle af vores kommende udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Planlægge og gennemføre automatiseret test på unit/komponent, funktionel og accept niveau
 • Automatisere og vedligeholde regressionstest
 • Installere, konfigurere og vedligeholde værktøjer til testautomatisering og teststyring
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren løsningsarkitekt til stort og komplekst IT-projekt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i et af Skatteforvaltningens største IT-projekter? Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens digitale platform og være med til at sikre en vigtig samfundsopgave? Så er det måske lige dig, vi søger til One Stop Moms-projektet.

Du bliver det centrale omdrejningspunkt i sikringen af en sammenhængende arkitektur mellem løsningens forskellige komponenter, EU-systemer og -databaser samt omkringliggende IT-systemer. Du får ansvaret for projektets mål- og løsningsarkitektur, der udarbejdes i tæt samarbejde med leverandørerne.

Dine primære opgaver er at:

 • Udarbejde mål- og løsningsarkitektur for det samlede landskab af komponenter og sikre sammenhæng mod styrelsens referencearkitektur
 • Afdække og dokumentere alle nuværende og fremtidige integrationer
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBI-forretningskonsulenter til agile udviklingsteams

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du evnen til at se og levere de Business Intelligence (BI)-løsninger vores partnere har behov for? Og vil du være med til at skabe grundlaget for finansieringen af Danmark?

Vi oplever et stigende behov fra både interne og eksterne interessenter på leverancer af data, rapporter, analyser og ledelsesmæssig opfølgning. I den forbindelse søger vi en til flere BI-forretningskonsulenter, der vil bidrage med at omsætte forretningens behov til brugbare datadrevne løsninger. Vi søger profiler med erfaring, men nyuddannede kan også komme i betragtning.

Som BI-forretningskonsulent er dine opgaver:

 • udvikling af Business Intelligence-løsninger i Qlik Sense og Business Objects, som understøtter forretningsprocesser (på sigt også i Power BI).
 • sætte retning i forhold til udviklingen af datamarter i samarbejde med vores back-end.
 • omsætte behov, idéer, initiativer og opgaver til løsninger.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenUdadvendt og erfaren Ressourcemanager, som brænder for koblingen mellem forretning og it

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Som erfaren Ressourcemanager har du nu muligheden for at gøre en forskel i et af Danmarks vigtigste og måske mest komplekse it-transformationsprogrammer. Du sikrer, at vi har det nødvendige ressourceoverblik i programmet og kan identificere behovet for at få deltagerne i programmet til at dyrke deres kvalifikationer og talent bedst muligt.

Du arbejder både på program- og projektniveau og dine primære opgaver er at:

 • Sikre fastholdelse og videreudvikling af programmets ressourcestrategi
 • Etablere ressourceoverblik for teknologiske og forretningsmæssige ressourcer på kort og lang sigt for programmet og videreudvikle vores nuværende rekrutteringsstrategi
 • Sikre at vi tiltrækker og fastholder de nødvendige faglige og personlige kompetencer til programmet og til projekterne i samarbejde med med programmets kontorchefer
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen