33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenHar du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for Linux og Open Source?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Hvis du kan svare ja på ovenstående, så læs med her. Lige nu søger vi infrastrukturspecialister til vores kontor Infrastruktur – Services i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), der enten har erfaring og brænder for Linux som kompetenceområde eller er nyuddannet med mod på at arbejde med Linux-baserede systemer.

Du vil blive en del af PC-Serverteamet. Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team, som supporterer vores projekter, DevOps og brugere, og hvor driften afvikles fra både eget datacenter samt i Azure. Du vil få stort ansvar og deltager i teamets beslutninger. Det forventes desuden, at du vil kunne være en aktiv i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTest Manager med erfaring inden for testplanlægning, -styring og gennemførsel

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du erfaring med planlægning, forberedelse og udførsel af manuelle og automatiserede tests? Sidder du inde med stor viden om strukturerede testmetoder og -standarder? Vil du være med til at udvikle vores testkoncept til understøttelse af nogle af Skatteforvaltningens samfunds- og forretningskritiske systemer?

Vi søger en erfaren Test Manager til at indgå i en tværgående rolle i kontoret Regnskabs- og Økonomisystemer. Kontoret varetager en række forretningssystemer, herunder systemgrundlaget for Statens Regnskab, hvor der årligt forvaltes ca. 1.000 mia. kr. Der er tale om både SAP-systemer og mainframe-baserede systemer.

Du får en selvstændig rolle, hvor dine primære opgaver er:

 • Sikre at der er fuld testdækning i vores test cases
 • Bidrage til risikobaseret testplanlægning
 • Deltage aktivt i planlægning og facilitering af gennemførsel af test
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIT-specialister til en af de helt store og top moderne Microsoft Infrastrukturer i Danmark

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du mod på at være med at designe Skatteforvaltningens infrastruktur? Brænder du for Microsoft-teknologier og forretningskritisk applikationsdrift i blandt andet Azure?

Vi søger teknikere med stærke kompetencer inden for Microsoft Enterprise-løsninger, og du vil komme til at arbejde med alle de nyeste teknologier på området. Du vil blive en del af MS Infrastruktur Teamet.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling af Microsoft-baserede platforme og applikationer, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team, som supporterer vores projekter, DevOps og brugere, og hvor driften afvikles fra både eget datacenter samt i Azure. Du vil få stort ansvar og deltager i teamets beslutninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenUX Designer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at sikre de gode brugeroplevelser, når vi udvikler fremtidens it-løsninger i Skatteforvaltningen?

Som User Experience Designer vil du indgå i vores udviklingsteams, der i samarbejde med de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen og vores leverandører skal udvikle de helt rigtige it-løsninger til understøttelse af Skatteforvaltningens interaktion med borgere og virksomheder. På baggrund af brugerindsigter og forståelse for brugernes behov bidrager du til, at løsningerne er brugervenlige, tilgængelige og skaber værdi for dem, der skal anvende dem.

Du vil få ansvar for at omsætte bruger- og forretningsbehov til konkrete digitale koncepter og for design af enkle og intuitive brugergrænseflader. Som grundlag for udarbejdelse af løsningsdesign i samspil med de øvrige fagligheder, opsamles løbende brugerfeedback via kvalitative interviews og brugertest af wireframes, mockups og interaktive prototyper.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenAmbitiøs leder til nyere tværgående analyseenhed i afdeling for økonomisk styring

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at forankre den strategiske og økonomiske styring i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), der gennem en data- og analysedrevet tilgang skal sikre fundamentet for fremtidens digitale skatteforvaltning?

Analyseenheden, Tværgående Analyse og Implementering, som du bliver leder for, består i øjeblikket af tre medarbejdere, men forventes at vokse til 4-5 medarbejdere. Enheden har til formål at styrke kvaliteten og effektiviteten i styrelsens opgaveløsning gennem en struktureret analytisk tilgang. Enheden gennemfører solide kvantitative og kvalitative analyser i et komplekst organisatorisk landskab, formidler beslutningsoplæg og klare budskaber til ledelsen og øvrige nøgleinteressenter, samt understøtter implementeringen af besluttede initiativer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenLead backend-udvikler til intuitive og værdiskabende app-løsninger

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger med kort time-to-market? Kan du bringe din erfaring i spil og løfte dine kollegaers faglighed?

Vi søger en Lead backend-udvikler, der hurtigt kan gå ind og sætte sit aftryk på både arbejdet med vores produkter og teamets faglighed. Du indgår som en integreret del i et af vores to faste scrum teams. Vores teams er tværfagligt organiseret og består af fagligheder inden for product ownership, scrum mastery, test og kvalitetssikring, UX/UI samt både backend og app-udviklere.

Vi kører i 3-ugers sprints, og du vil derfor få en vigtig rolle i at nedbryde og udfordre løsningsrummet i de opgaver vi har, for herefter at finde og estimere i samarbejde med resten af teamet. Der er også opgaver ifbm. at udvikle funktionalitet, der kan genbruges på tværs af projekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analyst til SKAT erhvervsopkrævning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at være med til at videreudvikle en af Danmarks største SAP-installationer, Skattekontoen, som håndterer ca. 80 % af den danske stats indtægter? Brænder du for at anvende dine analytiske evner til at skitsere løsningsforslag til sikring af optimal udnyttelse af systemets funktionalitet i dagligdagen såvel som i sammenhæng med nye projekter i Skatteforvaltningen?

Som Business Analyst på Skattekontoen består dit arbejde i høj grad af at indgå i et tæt samarbejde med Skattestyrelsens procesejere og dine erfarne kolleger på kontoret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Din opgave er at opbygge en dyb forretningsforståelse for Skattekontoen og de tilsluttede kildesystemer, så du kan forstå og vurdere nye ønsker og anvise løsningsmuligheder. Du får mulighed for at rammesætte og drive egne opgaver i samarbejde med kontoret og vores interessenter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenPorteføljekonsulent til styring og understøttelse af Skatteministeriets it-systemportefølje

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kan du se dig selv være med til at drifte og udvikle applikationsporteføljestyring og sikre effektiv governance for hele Skatteministeriets it-systemportefølje? Vil du være med til at gøre en forskel for fremtidens Skatteforvaltning?

Som vores nye porteføljekonsulent bliver du en del af teamet Applikationsporteføljestyring, og dine arbejdsopgaver vil spænde bredt inden for styring af it-systemporteføljen, herunder pipeline- og kapacitetsstyring, fremdrift på handleplaner, ledelsesrapportering og kommunikation. Du vil både have kontaktflader til leverandører og bredt internt i organisationen. Mange af teamets opgaver er i etableringsfasen, og du vil derfor skulle indgå i aktiviteter omkring etablering af governance og opfølgningshjul samt udbygning af datagrundlag og systemunderstøttelsen heraf.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIT-supporter til ESDH & Citrix-teamet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens IT Center Aalborg

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at komme tæt på en spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og gode kollegaer og vil du være med til at yde en professionel support til vore kolleger i skatteforvaltningen? Så grib muligheden nu og bliv en del af ESDH & Citrix-teamet.

Som IT-supporter i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens IT Center Aalborg hjælper du dine kolleger på tværs af skatteforvaltningen med at håndtere deres IT-udfordringer, således de kan fokusere på deres kerneleverancer. Dine overordnede opgaver er at levere en effektiv og kvalificeret IT-support kombineret med god service.

I ESDH & Citrix-teamet får du ansvaret for at løse Incidents samt Service Requests relateret til ESDH-løsninger i skatteforvaltningen, Citrix-miljøet og lokal infrastruktur, samt oprettelse og vedligeholdelse af dokumentation m.m.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProduct Owner med passion for agil udvikling og DevOps

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har vi sat en ny retning for agil udvikling og drift af offentlig it. Vi vil arbejde mod hurtigere leverancer af høj kvalitet baseret på gode værktøjer og processer og automatisering af det, der giver mening. Brænder du for DevOps og agil it-udvikling, og har du hands-on-erfaring som Product Owner eller lignende? Så er du måske den kollega, vi søger.

Vi søger en PO til vores Proces og Arkitektur team i vores DevOps Center of Excellence (CoE). DevOps CoE har til formål at få vores interne udviklings- og driftsorganisationer til at arbejde efter DevOps-principper og -praktikker. Det gør vi bl.a. ved at udstille DevOps udviklings- og driftsværktøjer og services, der hjælper projekter med at komme hurtigt og sikkert i gang med at udvikle og drifte deres it-løsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenAnalytisk studentermedhjælper med interesse for databehandling og programmering - Frederiksberg

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du flair for tal og brænder du for at behandle data? Kunne du tænke dig at afprøve dine programmeringskunstner i praksis? Vi har travlt med mange spændende projekter og søger derfor en studentermedhjælper.

”En studenterstilling i Inddrivelse Data og Analyse kan bringe din faglighed inden for data og programmering til nye højder”, siger kontorchef Troels Verge og fortsætter: ”Du får hos os dygtige kollegaer at sparre med om opgaveløsningen, og så får du relevant erfaring sideløbende med dit studie”.

Du bliver en del af datateamet/udviklingsteamet i Inddrivelse Data og Analyse. Datateamet består af 30 medarbejdere og har ansvaret for at designe og opbygge fundamentet for at kunne arbejde analytisk med store datamængder på inddrivelsesområdet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenMetodestærk og nysgerrig Scrum Master til app-team

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at motivere mennesker og optimere processer, og gennem facilitering og coaching, at arbejde med intuitive mobil-applikationer i hele produktets livscyklus.

Vi leder efter en erfaren Scrum Master, der ved, at det at være Scrum Master er meget mere end at afholde en række faste ceremonier. Du tager ansvar og ser hele tiden nye muligheder for at optimere vores arbejdsgange – og har i den forbindelse både blik for gruppens og individets trivsel og rammer. Kort sagt er du med til at skabe betingelserne for teamets succes.

Du bliver en del af kontoret Udvikling og Apps, der leverer native mobilapplikationer til både borgere og sagsbehandlere.

Dine primære opgaver bliver:

 • facilitering af scrumceremonier i teamet
 • coaching af både team og enkelte medlemmer
 • støtte teamets løbende læring og forbedring
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDataanalytiker til behandling af Big Data

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at håndtere store datamængder? Vil du være med til at nedbryde og skabe forretningsmæssig forståelse ud fra komplekse og spændende data? Vil du med på en rejse i den nye datadrevne skatteforvaltning, som skal sikre det fremtidige fundament for inddrivelsen af danskernes gæld til det offentlige?

I kontoret Inddrivelse Data og Analyse søger vi ambitiøse kollegaer til at bistå med opgaver indenfor dataanalyse og dataudvikling

Din rolle bliver eksempelvis at:

 • Analysere og forstå forretningskompleksiteten bag store datamængder
 • Formidle dine resultater klart og præcist både skriftligt og mundtligt også til personer uden samme datamæssig baggrund som dig
 • Forholde dig analytisk til problemstillinger på inddrivelsesområdet og præge faglige drøftelser med din viden
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDevOps-infrastrukturspecialist til tværfagligt team

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vi søger netop nu en infrastrukturspecialist til et tværfagligt samarbejde mellem vores DevOps- og Avanceret Analyse-kontorer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens Drifts- og Udviklingscenter, hvor du får 176 dygtige kollegaer, der alle arbejder med it-infrastruktur.

Som infrastrukturspecialist vil du arbejde med fremtiden indenfor RPA, AI og Machine Learning. Du kommer til at spille en aktiv rolle i at fremtidssikre Skatteforvaltningen med udviklingen af intelligent procesautomatisering.

Som infrastrukturspecialist i DevOps skal du være med til at,

 • sikre en central skalérbar RPA-platform og tilhørende processer
 • idriftsætte og drifte nye og eksisterende robotter
 • videreudvikle og drifte RPA-platformen både on-premis og i Azure.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTestspecialist med Java-erfaring til DevOps-kontor

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kan du se dig selv arbejde med nye og spændende teknologier? Kan du lide varierende arbejdsopgaver? Kan du lide at dygtiggøre dig og hjælpe med at udbrede DevOps best-practices i en stor organisation? Så er du måske den kollega vi søger til Test & QA teamet i DevOps-kontoret.

Du vil blive en del af kontorets agile tværfunktionelle team og du vil være med til at implementere værktøjer til understøttelse af kvalitetssikring og test i automatiserede pipelines. Du skal være med til at udbygge kataloget af testværktøjer i vores DevOps toolchain, som udbydes til projekter i hele styrelsen. Du er selv med til i stor grad at præge arbejdet og løsningerne og du vil få stor indflydelse til at gøre dagligdagen meget nemmere for agile teams i mange udviklingsprojekter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenØkonomipartnere til styring af it-projekter, der skal sikre finansieringen af fremtidens velfærdssamfund

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du arbejde med økonomistyring i statens mest komplekse it-organisationen? Og har du lyst til at være en del af et økonomicenter i udvikling, hvor du gennem en data- og analysedrevet tilgang bidrager til fundamentet for fremtidens digitale skatteforvaltning? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Center for projekt- og programøkonomi.

Vi søger økonomipartnere, som får en central og koordinerende rolle i forhold til økonomistyringen af en række store it-udviklingsprojekter og -programmer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Du får i samarbejde med dine kolleger ansvaret for at:

 • forestå den løbende controlling, herunder udarbejdelse af budgetter, prognoser og analyser mv.
 • udarbejde ledelsesrapportering og beslutningsoplæg til ledelsen, direktionen og Skatteministeriets departement.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProduct Manager med interesse for koblingen mellem forretning og it

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at realisere Skatteministeriets strategiske ambition om en mere datadrevet og analysebaseret Skatteforvaltning?

Stillingen er placeret i kontoret Projekter og Forretningsdesign. Vi har ansvaret for at gennemføre koncernprojekter, der er tunge i relation til Business Intelligence, Advanced Analytics og Intelligent Procesautomatisering.

Derudover har kontoret et særligt ansvar for at koordinere områdets samlede ressourcebehov til koncernprojekter. Med henblik på at sikre og styre leverancerne mod vores agile leverancetog og til at varetage arbejdet omkring koordineringen af ressourcebehov har vi valgt at oprette en stilling som Product Manager.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenEr du vores nye informationsarkitekt med lyst til at arbejde med samfundskritiske it-systemer?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Ønsker du at arbejde med datastrategi og retningslinjer for datamodellering? Drømmer du om at gøre en forskel og udnytte værdien af store datamængder optimalt?

Vi søger en informationsarkitekt, som tænker strategisk og ønsker at arbejde med model- og datastandarder. Du kommer bl.a. til at arbejde i tæt samspil med it-arkitekter og udviklere om at designe og optimere løsninger på vores nye dataplatform med Skatteforvaltningens forretningsområder som omdrejningspunkt.

Du kan se frem til at:

 • Rådgive og støtte organisationen i strategisk anvendelse af data, udforske analytiske muligheder samt skabe grundlaget for overblik, maskinanalyser (ML og AI) inkl. feedback og distribuering af data.
 • Designe, implementere og kommunikere standarder for datamodellering og metadataregistrering, samt governance af disse.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenFunktionsleder til nyt koordinerende kontor i et stort og komplekst Drifts- og Udviklingscenter i en af Danmarks største offentlige it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kan du opbygge en ny enhed og stå i spidsen for et team, der skal fungere som et single point of contact ift. de mange ydelser i Drifts- og Udviklingscenter?

Du skal – sammen med dit team og via et tæt samarbejde med de øvrige kontorer i DUC – hjælpe med at afklare, hvordan behov og ønsker fra samarbejdspartnere kan imødekommes og herefter koordinere delleverancer fra de øvrige kontorer i DUC. Projektkontoret understøtter også de øvrige kontorer i DUC ift. bl.a. økonomistyring, estimering mv. Dvs. at du skal:

 • Etablere, implementere og udvikle driftsprocesser på tværs af DUC mhp. at kontoret bliver single point of contact for bl.a. hjemtagelser, applikationsfornyelser, projekter og programmer
 • Understøtte de øvrige kontorer i DUC ift. bl.a. økonomistyring, estimering, ISO-compliance mv.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenSpirende IT-arkitekt med interesse for data og analyse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Drømmer du om at blive IT-arkitekt? Kunne du tænke dig at være med til at designe, udvikle og implementere fremtidens it-løsninger baseret på den nyeste teknologi? Så har vi her stillingen, der vil bringe din faglighed til nye højder.

Du bliver en del af kontoret Teknologi og Arkitektur, som er et stærkt it-fagligt udviklings- og styringskontor i Data & Analyse. Kontoret består af ca. 15 arkitekter, der løbende allokeres til forskellige programmer og projekter. Du vil bl.a. få mulighed for at blive tilknyttet projekter, der designer og optimerer løsninger på Skatteforvaltningens fremtidige dataplatform, der baseres på cloud-teknologier.

Du kan via deltagelse i projekter se frem til at:

 • dykke ned i spændende opgaver omkring Robotics, AI og Machine Learning
 • arbejde med Azure Clouding
 • være med til at designe løsningsarkitektur i forbindelse med store og små projekter
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen