Jobannonce


Lindab A/SIntern portsælger med teknisk flair

Lindab A/S, Rødding

Til vores salgskontor for porte i afdelingen i Jels søger vi en intern portsælger med teknisk flair, som arbejder systematisk, er venlig og imødekommende og som har lyst til at arbejde med kunder, sælgere, montører og produktion.

I vores interne portsalg har vi en meget travl hverdag, hvor professionel og faglig sparring med eksterne sælgere og kunder er i højsædet. Vores dygtige medarbejdere forstår at sætte kunden i centrum og skabe værdi for kunden, når det kommer til at vælge den rigtige løsning til det givne projekt indenfor Lindabs brede portsortiment.

Vi sørger for, at din værktøjskasse bliver fyldt op via et grundigt produktkendskab indenfor Lindabs portprogram, således at du er i stand til at råde og vejlede kunden omkring egenskaber og anvendelsesteknik i overensstemmelse med Lindabs montagevejledninger og tekniske specifikationer.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!