4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lindab A/S Afdelingsleder med en stærk kommerciel profil og gode samarbejdsevner

Lindab A/S, Viby J.

Til dagligt deltager du også som en del af salgsteamet, hvor du vejleder kunderne og finder løsninger, så kunden altid foretrækker Lindab som sin samarbejdspartner.

Erfaring med personaleledelse er et krav og erfaring med butiks- og salgsledelse er ligeledes ønskeligt.

Vi har et stærkt tværorganisatorisk samarbejde med en uformel tone, hvor samarbejde prioriteres højt.

Lindab A/S Salgsingeniør til ventilationsløsninger

Lindab A/S

Da vores dygtige og vellidte kollega har valgt at gå på velfortjent pension efter 40 års ansættelse, søger vi en ny salgsingeniør til Danmarks bedste job.

Vil du være med til at gøre en forskel for dine kunder? Brænder du for salg, og vil du være regionsansvarlig og stå for at sælge det fulde produktsortiment inden for indeklima og ventilationsløsninger – så er det dig, vi leder efter!

Du bliver en del af et team af ti sælgere. Udgangspunktet for arbejdsstedet er fleksibelt, alt efter hvor du er bosat, og der er mulighed for kontorplads i Viby eller Haderslev.

Lindab A/S Lindab i Jels søger en intern sælger til portafdelingen

Lindab A/S, Rødding

Har du flair for teknisk salg og er du villig til at yde en ekstra indsats for dine kunder? Som intern sælger hos os, får du en stor berøringsflade i organisationen og du kommer til at arbejde hos én af Danmarks bedste arbejdspladser.

Dine primære opgaver er:

  • Ordrehåndtering, herunder ordreindtastning samt kontakt til kollegerne i produktionen, indkøb og lager.
  • At supportere sælgere og montører.
Lindab A/S Salgsassistent med flair for kundeservice og support

Lindab A/S, Hvidovre

Du får ansvaret for at modtage og behandle ordrer. Du vil også have ansvaret for koordinering og opfølgning på igangværende ordrer i samarbejde med forsendelse, lager og produktion og har dermed en stor kontaktflade på tværs af organisationen.

Du har en relevant uddannelse som handelsassistent, vvs-tekniker og/eller inden for B2B-salg og kundeservice. Erfaring fra ventilations- eller byggebranchen og viden om ventilationsprodukter vil være en stor fordel.

Du er struktureret og evner at holde mange bolde i luften på samme tid, og du har lyst og tager initiativ til at yde en løsningsorienteret service for kunderne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV