Jobannonce


Flügger A/S
Butikschef

Flügger A/S, Thisted

Flügger er en jordnær og uformel arbejdsplads. Vores ambitioner er høje, både i forhold til vores produkter og vores medarbejdere. Udviklingen af vores medarbejdere er derfor afgørende for vores succes og fremtid. Har du høje ambitioner og vil udvikle dig i en dynamisk organisation?

Er du vores nye butikschef til butikken i Thisted? Hvis du elsker salg, værdsætter handlingsfrihed og muligheden for at lede forandringer, kan du være den butikschef vi leder efter?

Som butikschef hos Flügger får du et stort ansvar, mange forskellige opgaver og en dagligdag, hvor dagene sjældent er ens. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, arbejdsstyring, aktivitetsplanlægning til medarbejderudvikling, træning og forretningsudvikling.

I butikken i Thisted får du ansvaret for din egen kundeportefølje, som du vil udvikle, samt ansvaret for personalet i butikken. Du får en meget vigtig rolle for både salgsresultatet, kundeservicen og teamet i butikken.

Flügger A/S

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!