4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Flügger A/S
HR- og administrationselev til Flüggers hovedkontor

Flügger A/S, Rødovre

Er du på udkig efter en farverig arbejdsplads til din elevuddannelse med speciale i HR og administration? Hos Flügger er vi mere end farvekoder og malerspande.

Som HR- og administrationselev bliver du del af en danskejet og børsnoteret virksomhed med globalt afsæt. Din faste base bliver på vores hovedkontor i Rødovre, tæt på både bus og motorvej. En elevplads hos os giver dig indsigt i en international virksomhed, som har hele værdikæden fra udvikling og innovation til produktion, distribution og salg.

Vi tilbyder dig et bredt 2-årigt forløb, hvor du sammen med øvrige administrative kolleger har fokus på professionel drift af hovedkontoret til glæde og gavn for gæster og kolleger. Du bliver del af Flüggers HR-afdeling, hvor vi lægger vægt på højt tempo, professionalisme og humor.

Flügger A/S
Flügger A/S
Økonomielev til Flügger group A/S

Flügger A/S, Rødovre

Er du på udkig efter en farverig arbejdsplads til din elevuddannelse med speciale i økonomi?

Som Økonomielev hos Flügger bliver du en del af en danskejet og børsnoteret virksomhed med globalt afsæt. En elevplads hos os giver dig indblik i en virksomhed, som har hele værdikæden fra udvikling og innovation til produktion, distribution og salg. Vi kan derfor tilbyde dig et bredt 2-årigt forløb, hvor du kommer rundt om alle vores regnskabsmæssige processer.

Efter endt uddannelse som økonomielev hos Flügger vil du kunne:

 • Håndtere alle opgaver fra A-Z indenfor en regnskabsfunktion
 • Have indsigt i alle de regnskabsmæssige facetter ved at arbejde i en virksomhed med hele værdikæden – udvikling, produktion, B2B såvel som B2C handel
Flügger A/S
Flügger A/S
Salgsassistent

Flügger A/S, Rønne

I vores butik i Rønne vil du som del af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration og få nye kunder. Du vil være en del af et team med stort fokus på at holde butikken klar til kunder og salg. Kunderne skal opleve korrekt, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at kunderne har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Dine opgaver er også at:

 • Deltage i salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet
 • Følge op på butikskunderne inkl. outreach-salg
 • Analysere behov og rådgive i samarbejde med kunden
 • Give bud på, forhandle og afslutte af ordrer
 • Udarbejde ideer og løsninger, både internt og hos dine kunder
 • Modtage, udpakke og bestille varer

I butikkerne hjælper vi hinanden, står sammen og stoler på hinanden, og vi forventer det samme fra dig. Vi er også en del af et større team, der hjælper hinanden på tværs af landet.

Flügger A/S
Flügger A/S
Salgsassistent

Flügger A/S, Kolding

Er du vores nye butiksassistent i Kolding, en af vores mange butikker?

Som butiksassistent hos Flügger har du et stort ansvar, mange alsidige opgaver og en dagligdag, der sjældent er det samme. Dine opgaver spænder fra salg, rådgivning, event-planlægning og andet dagligt arbejde for at holde butikken klar til kunden.

I butikken i Kolding vil du som del af butiksteamet være ansvarlig for at udvikle butikken, søge inspiration og få nye kunder. Du vil være en del af et team med stort fokus på at holde butikken klar til kunder og salg. Kunderne skal opleve korrekt, brugbar vejledning og rådgivning. Det er vigtigt for os, at kunderne har en god oplevelse og bliver inspireret, når de besøger os.

Dine opgaver er også at:

 • Deltage i salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet
 • Følge op på butikskunderne inkl. outreach-salg
 • Analysere behov og rådgive i samarbejde med kunden.
Flügger A/S