Jobannonce: Social- og sundhedsassistent til hverdagsrehabilitering på bo- og rehabiliteringstilbuddet Lions Kollegiet, et center for erhvervet hjerneskade

Gem
Københavns Kommune Social- og sundhedsassistent til hverdagsrehabilitering på bo- og rehabiliteringstilbuddet Lions Kollegiet, et center for erhvervet hjerneskade

Københavns Kommune

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for 11 beboere med erhvervet hjerneskade, som har brug for en forudsigelig og tryg hverdag? Så er du måske vores nye kollega.

De daglige arbejdsopgaver består i at støtte beboerne i en struktureret hverdag med dag- og beskæftigelsestilbud og samtidig have fokus på Low Arousal. Det kræver tydelig kommunikation, nærvær, ro, tålmodighed og gode kompetencer inden for relationsarbejde.

Som social- og sundhedsassistent skal du, sammen med to andre assistenter, varetage komplekse sundhedsfaglige opgaver som sondeernæring, injektioner, sårpleje, opdatering af FMK og medicinhåndtering. Udover opgaver på afdelingen har du også mulighed for at være ansvarshavende for hele centeret flere gange månedligt.