238 jobannoncer matcher din søgning 238 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune

Lærer til Utterslev Skole

København NV

Som lærer hos os skal du være med til at sikre, at eleverne hver dag møder ind til en skoledag, hvor de trives, lærer og udvikler sig.

Til det kommende år søger vi en dansk- og engelsklærer. Kan du derudover undervise i Håndværk og Design eller Natur og Teknologi, skal du ikke tøve med at sende en ansøgning.

Du bliver en del af et årgangsteam på 5 lærere. Teamsamarbejdet er en stor del af hverdagen på vores skole, og du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med dit nye team.

Københavns Kommune

Fagligt stærk og engageret afdelingsleder til Botilbuddet Rønnebo

Brønshøj

Er du god til at formidle klare mål og forventninger, så der skabes fælles retning og motivation hos medarbejderne?

Botilbuddet Rønnebo er et døgndækket socialpsykiatrisk botilbud efter Servicelovens § 108 og er beliggende i Brønshøj. I det daglige vil du som faglig afdelingsleder få ansvaret for både den sundhedsfaglige og socialfaglige praksis, dokumentation og udvikling. Opgaven med personaleledelse ligger primært hos vores anden afdelingsleder.

Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, herunder mulighed for lederuddannelse på diplomniveau.

Københavns Kommune

Tillidsvækkende og udadvendte organisationskonsulenter til Arbejdsmiljø København

København SV

Der er stor efterspørgsel på Arbejdsmiljø Københavns ydelser, og derfor søger vi flere erfarne konsulenter til det organisationspsykologiske team, hvor du kommer til at arbejde med organisatorisk og psykosocialt arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling.

Som organisationskonsulent får du en bred vifte af opgaver, stort ansvar og et selvstændigt råderum. Vi lægger vægt på at skræddersy vores forløb, så de passer til den enkelte leders, afdelings eller organisations behov. Det faglige niveau er højt, og som konsulent udvikler og sammensætter du forløb, som både bygger på velafprøvede koncepter og metoder, men også bringer dine egne erfaringer som konsulent i spil.

Københavns Kommune

Souschef til Øresundsskolen

København Ø

Vi søger en souschef, der er læreruddannet, som kan se sig selv bidrage til at skabe at skabe udvikling, trivsel og læring i hverdagen for børn med særlige behov.

Øresundsskolen er en folkeskole, som varetager specialundervisning og fritidstilbud for børn med vidtgående psykiske og fysiske funktionsvanskeligheder, herunder børn med multiple funktionsvanskeligheder samt børn med autisme.

Vi søger en souschef, som er ambitiøs på elevgruppens vegne og herunder vil sikre børnenes perspektiver og indflydelse i hverdagen.

Københavns Kommune

Erfaren projektleder med god energi til Teknik- og Miljøforvaltningen

København S

Erfaren projektleder – vil du være med til at udvikle et grønt, cykelvenligt og trafiksikkert København?

Som erfaren projektleder i Cykel og Vej er du med til at udvikle og realisere projekter med udbud, kontraktstyring af rådgivere og entreprenører ved anlæg samt kommunikation med borgere og politikere.

Du har mulighed for at arbejde med hele mobilitetsområdet – fra idé til realisering af et konkret anlægsprojekt, og med fx prissætning og periodisering af anlæg i budgetnotater til politikerne, foranalyser og anlægsprogrammer.

Københavns Kommune

To dansklærere til indskoling og mellemtrin på Blågård Skole

København N

Vi søger to dansklærere til fastansættelse, der især kan undervise enten i indskoling eller på mellemtrin – vi er åbne for øvrige fagrelevante kombinationer.

Vi tilbyder bl.a.:

  • et skolemiljø, hvor læring og trivsel for både børn og voksne er i højsædet
  • en skøn gruppe unge mennesker, som er i evig bevægelse og udvikling og har brug for voksne med relationskompetencer
  • et samarbejdende og omsorgsfuldt årgangsteam, som rykker sammen
Københavns Kommune

Kirkebjerg Skole søger empatisk afdelingsleder til specialklasserække

Vanløse

Er du læreruddannet, og har du lyst til at være med til at udvikle og sætte dit faglige præg på vores specialklasserækkes skole- og fritidstilbud?

Specialklasserækken fungerer som et helhedstilbud, hvor faste lærere og pædagoger udgør et team omkring børnegruppen, og hvor pædagogerne indgår i både skole- og fritidsdel.

Du vil møde dygtige, engagerede medarbejdere, og du vil have mulighed for at være med på vores rejse i den videre udvikling af vores specialklasserække.

Københavns Kommune

Børnekulturkoordinator til Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vi søger en børnekulturkoordinator, der kan styre København i mål som international foregangsby for børnekultur.

Københavns Kommune har en ambition om, at alle københavnske børn skal introduceres til forskellige former for kultur tidligt i livet. En handletank med eksperter i børnekultur er kommet med en række ikke politiske besluttede anbefalinger til indsatsen, og dem skal du som børnekulturkoordinator have ansvaret for bliver indfriet.

Københavns Kommune

Vuggestuepædagog til den lille institution Sandslottet på Amager

København S

Kom og vær en del af et sundt, godt og trygt børnehus i rivende faglig udvikling med stort fokus på arbejdsfællesskab og trivsel.

Vi garanterer en arbejdsplads, hvor du kan forvente engagement, bidrag og deltagelse i den faglige udvikling fra alle medarbejdere. Med andre ord skal du have lyst til at udvikle vores skønne lille hus sammen med os.

Du vil indgå i et team med to andre på din stue, men du skal også se dig selv som ansat i hele Sandslottet, og derfor bliver du også en del af husets større fællesskab.

Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

Københavns Kommune

Pædagog til basisgruppen i ByToften – afdeling Bystævneparken

Brønshøj

Brænder du for specialpædagogik?

Så læs videre. Vi søger en pædagog 37 timer ugentligt fra den 1. juni 2024 eller snarest derefter. Du skal have mod på specialpædagogiske opgaver i vores basisgruppe.

Gruppen åbnede den 1. februar 2024 og har fem indskrevne børn til tre pædagoger. Børnene har forskellige behov for at være i gruppen, men fælles for dem alle er, at det er 3-6-årige børn med særlige behov, som kan profitere af at være i et alment miljø.

Københavns Kommune

Kreativ grafisk designer til Digital Læring

København V

Er du en engageret grafisk designer klar til at forme fremtidens digitale læringsoplevelser? Vi søger en ny kollega til vores team af digitale læringskonsulenter.

Som kreativ grafisk designer vil du være i frontlinjen i produktionen af digitale produkter for Københavns Kommune, hvor du ikke blot vil skabe e-læringskurser og forklarende videoer med animationer, men også spille en aktiv rolle i at udvikle nytænkende digitale læringsoplevelser.

Københavns Kommune

Socialfaglig koordinator til Botilbuddet Grøndalsvænge

København NV

Brænder du for udvikling og implementering af socialfaglige tiltag? Kan du med dit nærvær og tværgående overblik for hele botilbuddet facilitere socialfaglige emner for dine pædagog- og sundhedsfaglige kolleger?

Grøndalsvænge har livsglade og unikke beboere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

Vi tilbyder bl.a. et grundigt introforløb og fokus på trivsel og arbejdsmiljø.

Københavns Kommune

Borgmestersekretær med kørekort til kultur- og fritidsborgmesteren

København V

Er du en dygtig sekretær, der er initiativrig, kan holde mange bolde i luften på én gang, har udpræget ordenssans og samtidig er en god kollega? Brænder du for politik og udvikling af kultur – og idrætslivet i København?

Din primære opgave er at være sekretær for borgmesteren og i et mindre omfang tillige at køre for borgmesteren i forbindelse med møder m.v. Du bliver den, der sørger for, at borgmesterens kalender, transport og mødelogistik hænger sammen inkl. mødeforplejning osv.

Københavns Kommune

Pædagog til børnehaveafdelingen i det nye børnehus Legelandet

Valby

Vil du være vores nye kollega i et nyt børnehus, hvor det gode børneliv er i fokus?

Vi arbejder med stemningspædagogik og stressnedsættende læringsmiljøer, hvor vi dagligt skaber aktiviteter i mindre grupper og skaber stemninger omkring børnene med afslappende musik. Dagligt har vi hvilestund/chill out og børneyoga.

Vi tilbyder en hverdag med gode normeringer og fleksible ferieordninger, samt et godt arbejdsmiljø, hvor din stemme og dine erfaringer bydes velkommen.

Københavns Kommune

Social- og sundhedsassistent til dagvagt i Bomi-Parken på Amager

København S

Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent til dagvagt på vores dejlige plejehjem. Stillingen er en fastansættelse på 35 timer om ugen.

Du skal være med til at sikre, at beboerne har mulighed for at leve det liv, de ønsker i et forpligtende fællesskab med os som makkere. Det skulle gerne give gode dage med glimtende øjne hos dem, du omgiver dig med.

Vi ønsker, at du er med til at skabe en arbejdsplads med høj trivsel og høj faglig udvikling. Du får høj grad af indflydelse på arbejdspladsen.

Københavns Kommune

Data Scientist til Koncern IT

København NV

I Koncern IT (KIT) arbejder vi for et digitalt København ved at udvikle databaserede løsninger for kommunens syv forvaltninger, og vi kan derfor garantere en spændende hverdag.

Data Science-teamets hovedopgave er at skabe værdi for borgerne ved at lave analyser, træne modeller og sætte komplette løsninger i produktion samt at udbrede viden om data science til hele kommunen.

Hos os har du mulighed for at bygge end-to-end-løsninger hvor infrastruktur spinnes op på cloud-platforme via CI/CD, træne machine learning-modeller og udstille modellerne over for brugere via API’er eller web apps.

Københavns Kommune

Fysioterapeut til Demenscentret Pilehuset

Brønshøj

Vi er et demenscenter, der prioriterer kompetenceudvikling af personalet højt bl.a. gennem supervision, faglig vejledning, tvær- og monofaglige møder og gennem kvalitetssikring af vores personcentrerede metode via DCM-observationer.

Der er 122 borgere og ca. 200 medarbejdere tilknyttet Pilehuset. De mange gode resultater skabes til dagligt af et dygtigt og engageret tværfagligt personale bestående af sygeplejersker, pædagoger, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, der i samarbejde med de berørte borgere og de pårørende yder en kæmpe indsats.

Københavns Kommune

To pædagogmedhjælpere til udviklingsorienteret botilbud for mennesker med autisme og udviklingshæmning på Amagerfælledvej 199

København S

Vil du dygtiggøre dig indenfor autismeområdet og udvikle din viden indenfor det sundhedsfaglige og samtidig arbejde med beboere med mentalt handicap?

Vi søger nemlig to læringsparate pædagogmedhjælpere til at støtte voksne borgere med autisme.

Du vil i løbet af 2024 gennemføre vores egen autismeuddannelse med dine nye kolleger. Du kan arbejde 30-37 timer pr. uge alt efter, hvad der passer dig bedst. Skiftevis aften-/dag-vagter og fri hver anden weekend.

Københavns Kommune

Studentermedhjælp til Trafiksikkerheds- og Skolevejsteamet

København S

Interesserer du dig for København – for veje og trafik? Interesserer du dig for, hvordan vi sammen kan gøre byen mere sikker, tryg og lettere fremkommelig, samt for det politiske arbejde i en kommunal forvaltning?

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • at besvare borgerhenvendelser
  • assistere med indstillinger, budgetnotater m.m. til vores politikere
  • hjælpe med lettere sagsbehandling selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV