472 job matcher din søgning 472 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns KommuneNærværende vuggestuepædagoger til Rosa på Amager (barselsvikariater)

Københavns Kommune

Er du nyuddannet og klar til dit første job efter sommer?

Så er du måske en af de pædagoger, vi søger til at skabe sjov og udvikling i hverdagen for vores mindste børn. Vi har nemlig babyboom i Rosa, og det betyder, at vi mangler to pædagoger til at tage over, når vores egne går på barsel.

I vuggestuen venter dig 12 skønne børn, som ønsker sig nærværende pædagoger, der er til stede i børnehøjde og tilrettelægger børnenes hverdag, så de møder nysgerrighed, anerkendelse og trygge relationer hver eneste dag.

Det er vigtigt, at du kan se den spændende opgave i de allermindste børn. Det kræver nærvær, tålmodighed, planlægning og til tider blækspruttearme.

Københavns KommuneAmbitiøse pædagoger til Vuggestuen Mågodtland – en fantastisk arbejdsplads

Københavns Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel sammen med engagerede og fagligt stærke kollegaer, der brænder for opgaven? Vil du være med til at arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du reflekterende, åben og klar på at skabe høj pædagogisk kvalitet? Så søg stillingen og bliv en del af et dynamisk og stærkt arbejdsfællesskab.

I Mågodtland har vi netop nu brug for tre nye pædagoger til vores vuggestue. Vi mangler pædagoger på 30-37 timer ugentligt.

I Mågodtland arbejder vi ud fra et positivt og inkluderende menneskesyn. Vi viser børnene vejen og skaber børnemiljøer kendetegnet af overskuelighed og genkendelighed med rum til leg, liv og læring.

Københavns KommuneWeekendafløsere til Kastanjehusene

Københavns Kommune

Mangler du noget at lave i sommerferien, og er du klar på at opleve og arbejde på et dynamisk plejehjem på Nørrebro?

Kastanjehusene søger månedslønnede medarbejdere til faste stillinger på 4-8 timer om ugen, særligt til weekenden, samt timelønnede medarbejdere til dækning ved ferier.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, hvor der bor 92 beboere fordelt på 3 huse. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet en afdeling.

Vi kan tilbyde

  • En arbejdsplads i udvikling.
  • Et godt tværfagligt samarbejde.
  • En fast indtægt på mellem 4-8 timer om ugen i både aften- og dagvagter efter aftale — eller vil du selv vælge dine vagter via vores bookingsystem?
Københavns KommunePædagog til det fantasifulde hus Kastaniehuset på Nørrebro med Reggio Emilia-præg

Københavns Kommune

Vil du være med til at skabe små og store oplevelser sammen med børnene gennem glæde og nærvær, så de føler sig som en unik del af et fællesskab?
Og vil du arbejde i et Reggio Emilia-inspireret pædagogisk miljø, hvor de æstetiske læreprocesser fylder?

Så er det dig, vi mangler til vores vuggestue!

Reggio Emilia-pædagogikken er et centralt pædagogisk fokuspunkt i vores pædagogik. Det betyder, at æstetiske oplevelser og læreprocesser fylder rigtigt meget i vores hverdag. For os handler det om et struktureret miljø for børnene, bygget op omkring kreativ udfoldelse, men i særdeleshed børnekunst.

Vi har også fokus på organisering af vores arbejdsopgaver, der blandt andet gør det muligt for alle medarbejdere at få opgaver og faglige udfordringer, der rækker ud i det større arbejdsfællesskab i huset og klyngen som helhed.

Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistent til Plejecenter Fælledgården – afdeling 4

Københavns Kommune

Afd. 4 på Fælledgården er godt på vej til at få skabe en fantastisk arbejdsplads med fokus på kerneopgaven og den daglige trivsel. Her er stadig plads til nye input og gode ideer til kerneopgaven. Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, er ikke det vigtigste, så længe du gerne vil med på rejsen?

Om dig

  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Du, er vant til at dokumentere og kan holde den røde tråd
  • Du har lyst til at skabe livskvalitet og tryghed for vores beboere
Københavns KommuneSygeplejerske til Kastanjehusene

Københavns Kommune

Kastanjehusene satser strategisk ift. at opnå et højt fagligt niveau, som sikrer, at omsorg og pleje for beboerne er helt i top! Derfor søger Kastanjehusene D-huset en sygeplejerske til dagvagt på 32 timer ugentlig, med weekendvagt hver 6. uge.

D-husets personale er engagerede, ansvarsbevidste og selvstændige. Vi har en kultur, som tilstræber at sikre en høj kvalitet i pleje og omsorg samt etablere et godt miljø for beboerne.

Personalet udvikler sig fagligt i takt med nye krav, og vil gerne inspireres med nye ideer.

Afdelingens teamkoordinator planlægger og strukturerer det daglige arbejde omkring borgerne, og det forventes, at sygeplejersken er i tæt samarbejde med hende.

Københavns KommuneKastanjehusene F-huset søger social- og sundhedsassistenter til faste stillinger

Københavns Kommune

Er du social- og sundhedsassistent?
Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere?
Og samtidig have mulighed for indflydelse og udvikling?
Hvis du kan sige ja til dette, så er det dig, vi søger.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, bestående af 3 afdelinger med ca. 30 beboere i hver afdeling. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København. Lige nu søger vi to social- og sundhedsassistenter fortrinsvist til dagvagter 32-35 timer ugentligt og weekendvagt hver 3. weekend. Du har mulighed for at have indflydelse på din faste rulleplan, så den passer ind i dit privatliv.

Københavns KommuneSkolen ved Sundet søger lærer, som kan undervise i matematik i 6. og 7. klasse, NT på 6. årgang og idræt på mellemtrinnet og i udskolingen

Københavns Kommune

Vi værdsætter en professionel tilgang, godt humør og en god dialog i skolehverdagen, hvor vi er sammen om at løse de udfordringer, vi møder og har et godt kollegialt fællesskab.

Vi søger en lærer, som kan undervise i matematik i 6. og 7. klasse, NT på 6. årgang og idræt på mellemtrinnet og i udskolingen. Er du matematikvejleder, skal du også være meget velkommen til at søge stillingen.

Skolen ved Sundet er en tresporet folkeskole med en specialklasserække. Vi ligger tæt ved Amager Strand og er let tilgængelig, da metroen kører næsten til døren. Skolen har 850 elever og dermed også dobbelt så mange interesserede og aktive forældre.

Københavns KommuneSocial- og sundhedshjælper til aftenvagt på 28 timer om ugen i Kastanjehusene F

Københavns Kommune

Er det dig, som er social- og sundhedshjælper, der skal være med til at arbejde i et hus fuld af ideer og med borgerinddragelse?

Har du mod på at se lidt anderledes på tingene og lyst til at bidrage med et stort engagement, så er det måske dig, vi søger til Kastanjehusene.

Vi søger kollegaer med følgende kvalifikationer

  • Lyst til at sætte beboeren i centrum med værdighed og beboerdemokrati samt gode relationer som pejlemærker
  • Uddannet social- og sundhedshjælper og fagligt engageret og stolt af sin rolle
Københavns KommuneKastanjehusene D søger fysioterapeut eller ergoterapeut

Københavns Kommune

Kastanjehusene er beliggende i De Gamles By på Nørrebro. Plejeenheden består af 91 boliger. Det faglige personale er fordelt mellem social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, plejehjemsassistenter, sygehjælpere, fysioterapeuter, pædagoger samt sygeplejersker.

Vi tilbyder en arbejdsplads med mange muligheder for at styrke borgernes liv med faglige indsatser, der spænder fra tværfaglig hjemmebesøg, systematiserede indflytninger, strategiske perspektiver på screeninger, genoptræningsplaner, rehabilitering, ”bed-side” og ”hands-on” teamarbejde og udvikling.

Terapeuterne i Kastanjehusene supporteres af område Nords terapeutfaglig koordinator, der bidrager til, at kvaliteten af den monofaglige indsats er opdateret og evident.

Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistenter til aftenvagt på somatisk afdeling i Fælledgården – Danmarks største plejecenter

Københavns Kommune

Vores aftenvagt har valgt at gå på pension, og derfor mangler vi nu dig til en afdeling med kolleger, der har været her i meget lang tid, og har bred erfaring. Derfor må du gerne være nyuddannet. Du får en mentor, der er med til at sikre, at du bliver lært op.

Aftenvagterne på Fælledgården samarbejder med de øvrige aftenvagter i afdelingen og på tværs af afdelingerne. Dit gode humør efterspørges af både beboere og kolleger. På Fælledgården samarbejder medarbejderne og beboerne om at skabe sammenhæng, meningsfuldhed og håndterbarhed i den enkelte beboers hverdagsliv.

Københavns KommuneSocial- og sundhedsassistenter fortrinsvis til dagvagt på somatisk afdeling i Fælledgården – Danmarks største plejecenter

Københavns Kommune

Vores kollega har valgt at arbejde tættere på sin bopæl. Afdelingens kolleger har været her i meget lang tid, og har bred erfaring. Vi arbejder kontinuerligt på et godt arbejdsmiljø, så alle trives og går glade på arbejde, til gavn for ikke bare dem selv, men især også for beboerne. Derfor må du gerne være nyuddannet.

Du får en mentor, der er med til at sikre, at du bliver lært op i et roligt tempo. Vi har et kontaktpersonsystem, og du bliver ansvarlig for en mindre gruppe beboere. Vi tilbyder dig forskellige obligatoriske kurser, og du skal være med i faglige netværk på tværs af huset.

Københavns KommuneKlubmedarbejder til Fritidscenter Christianshavn

Københavns Kommune

Fritidscenter Christianshavn og Indre By er et dynamisk fritidscenter, som har fokus på høj faglighed, relationsfællesskaber, social læring og tæt samarbejde i hele centeret og med eksterne samarbejdspartner. Fritidscenteret omtales i daglig tale som FCIC, og består i dag af 4 afdelinger, ca. 1.500 børn og unge, som er mellem 10 og 18 år gamle.

Fritidscenteret er i en succesfuld udvikling, og vi søger en medarbejder med evner og vilje til at arbejde i en foranderlig tid, og som er klar til at arbejde i et stort hus/fritidscenter med mange kollegaer, skønne børn og unge.

Vores nye kollega er fuld af positiv gåpåmod og med erfaren indenfor målgruppen (10-18 år), meget gerne pædagoguddannet.

Københavns KommuneKlubmedarbejder/pædagog til fast stilling på Fritidscenter Christianshavn

Københavns Kommune

Vores nye kollega er fuld af positivt gåpåmod, og har erfaring indenfor målgruppen (10-18 år). Du er også meget gerne pædagoguddannet. Vi søger en kollega med evner og vilje til at arbejde i en foranderlig tid, og som er klar til at arbejde i et stort hus/fritidscenter med mange kollegaer, skønne børn og unge.

Fritidscenter Christianshavn – Indre By er et dynamisk fritidscenter, som har fokus på høj faglighed, relationsfællesskaber, social læring og tæt samarbejde i hele centeret og med eksterne samarbejdspartnere. Fritidscenteret omtales i daglig tale som FCIC, og består af fire afdelinger med ca. 1.500 børn og unge mellem 10 og 18 år. Fritidscenteret er i en succesfuld udvikling.

Københavns KommuneEventyrlandets børnehave søger en ny pædagog

Københavns Kommune, Vanløse

Her er en hel unik mulighed for at arbejde i Dagligstuen i vores lille murermestervilla, hvor du skal arbejde med husets eneste børnehavegruppe – med mulighed for at snuse til det specialpædagogiske arbejde med basisgruppen, der også har deres daglige gang i huset.

Hos os er anerkendelse og nærhed nøgleordene. Vi leder efter dig, der med gejst, medmenneskelighed og et fagligt afsæt vil samarbejde med forældre og kollegaer om at sikre børnenes trivsel, så udvikling og fællesskab spirer frem i alle ’mellemrum’. Hvis det er dig, så glæder vi os til at høre fra dig.

Du får to dygtige kollegaer på stuen, der kan noget med dyr, natur og bevægelse. Vi kunne godt ønske os en pædagogkollega, der har samme energi og begejstring, men med interesse og et drive for at komme ud på tur i vores lille bus eller på Christianiacyklen eller måske kan noget med musik?

Københavns KommuneEngagerede pædagoger og sosu-assistenter til faste/tidsbegrænsede (33-37 timer) stillinger på Bo- og dagtilbuddet Musvågevej Syd

Københavns Kommune

Ser du tværfaglighed som nødvendigt i arbejdet med mennesker? Drives du af at udvikle dig fagligt og dele kompetencer og ansvar med andre? Så er du den kollega, vi ønsker os!

Du ønsker at gøre en positiv forskel for mennesker med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne og vil skabe de bedste vilkår for et meningsfuldt liv for vores borgere på Bo- og dagtilbuddet Musvågevej Syd.

Dine opgaver bliver bl.a.

  • Pleje og omsorgsarbejde i henhold til behandlingsplaner, handleplaner og aktivitetsbeskrivelser for beboerne.
  • Arbejdsopgaver, der knytter sig til afdelingens og bostedets drift, fx oprydning, lettere rengøring og madlavning.
Københavns KommuneTo pædagoger med specialpædagogisk erfaring til Eventyrlandets basisgruppe i Elverdalen

Københavns Kommune

Har du lyst til at arbejde med børn, der har brug for en særlig pædagogisk støtte for at trives og udvikles? Er du den pædagog, der vil – og kan – tage ansvaret for relationen til børnene og deres forældre og skabe tryghed?

Hvis du brænder for specialpædagogisk arbejde, så læs om vores to spændende stillinger her.

Dagens gang på Mariehønestuen er meget struktureret og præget af forudsigelighed og genkendelighed. Det handler om tryghed, og den skaber vi som professionelle pædagoger for børnene gennem tydelighed, omsorg og nærvær.

Den opgave, du skal være med til at løse, kalder på tålmodighed og en evne til at læse børns intentioner og behov – også ud over det verbale sprog.

Københavns KommuneEngageret social- og sundhedsassistent eller pædagog til hverdagsrehabilitering på bo- og rehabiliteringstilbuddet Lions Kollegiet, Center for Erhvervet Hjerneskade

Københavns Kommune

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for beboere med en kompleks, erhvervet hjerneskade? Og har du lyst til at arbejde med pleje- og omsorgsopgaver i et neuropædagogisk perspektiv, så beboernes individuelle rehabiliteringsmål tænkes ind i de daglige rutiner og gøremål? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er et tværfagligt team på 8 medarbejdere bestående af social- og sundhedsassistenter og pædagoger, der leverer pleje, omsorg og pædagogisk støtte til afdeling Reccos 11 beboere. Vores beboere har i varierende grad fysiske, psykiske og kognitive funktionsnedsættelser og er visiteret efter Servicelovens §108. Vores opgave er at støtte beboerne i en struktureret hverdag med dag- og beskæftigelsestilbud og samtidig have fokus på low arousal.

Københavns KommuneStudentermedhjælpere til Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Vil du arbejde med udviklingen og anlæg af københavnske gårdhaver, byrum og parker?

Vi søger 1-2 studentermedhjælpere til enheden Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor du vil være tilknyttet Gårdhaveteamet. Arbejdsopgaverne er skiftende og vil både vedrøre gårdhaver og enhedens andre projekter om udvikling og anlæg af byens parker, pladser og byrum.

Gårdhaveteamet driver projekterne og varetager bygherrerollen fra den indledende borgerdialog til det færdige anlæg. Projekterne strækker sig over mange og forskellige faser, hvor du som studentermedhjælper især skal bistå projektlederne ifm. borgerdialogen, udarbejdelsen af beslutningsoplæg til politikerne mv. Herudover vil der løbende være ad hoc-opgaver.

Københavns KommuneTovholder (chefkonsulent) for tilbagekøbsområdet i Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune

Vores gode kollega har fået nye, spændende udfordringer, og Kontoret for Selskaber og Rettigheder søger derfor en dygtig cand.merc.jur./cand.jur. – gerne med erfaring fra ejendomsområdet.

Du kommer til at indgå i et stærkt team i Økonomiforvaltningen, som beskæftiger sig med økonomiske rettigheder over fast ejendom, aftaleindgåelse mv. og opgaver i forhold til de selskaber, som Københavns Kommune er medejer af.

Arbejdsopgaverne omfatter i overvejende grad økonomiske og juridiske opgaver indenfor rettighedsområdet, og du bør have god talforståelse og gode formuleringsevner, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til tinglysning.