559 job matcher din søgning 559 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune Socialfaglig konsulent til Center for Omsorg og Specialpædagogik (projektstilling)

Københavns Kommune

Trives du med at gå forrest og skabe følgeskab på det socialfaglige område? Og har du lyst til at rådgive ledelse og medarbejdere omkring socialfaglige indsatser målrettet borgere med nedsat fysisk og psykiske funktionsevne?

Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i konsulentteamet i Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS).

Som socialfaglig konsulent har du det overordnede blik på den socialfaglige indsats på centerets tilbud. I tæt samspil med ledelsen og dine kolleger i konsulentteamet er din overordnede opgave at udtænke, planlægge og iværksætte tiltag på det socialfaglige område.

Københavns Kommune To selvstændige og servicemindede studentermedhjælpere til opgaver inden for kommunikation og it i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

Vi søger to studentermedhjælpere med kommunikationskompetencer og flair for it. Lyder det som dig, og kan du ikke vente med at prøve studiekompetencerne af og få erfaringer fra det ”rigtige arbejdsliv”?

Så har du nu mulighed for at komme ind på en alsidig og spændende arbejdsplads i Center for Økonomi, Digitalisering og Organisation (CØDO) i Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Her vil du både få ansvar for dine egne opgaver og hjælpe dine kolleger med at understøtte projekter og intern kommunikation samt afvikling af forskellige arrangementer som fx konferencer, workshops og seminarer.

Københavns Kommune Økonomimedarbejdere til nyoprettet økonomiafdeling i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

Vi søger økonomimedarbejdere, der vil være med til at bygge vores nye økonomiafdeling op ved at skabe sammenhold, samtidig med at vi holder fokus på den stærke faglighed. Er det dig?

Vi er en nystartet afdeling, og du vil være med til sammen med dine kollegaer at bygge afdelingen op. I Center for Kultur- og Fritidsaktiviteter har vi samlet alle kulturtilbud til Københavns borgere: museer, biblioteker, kulturhuse, festivaler, idrætsfaciliteter mv. Vi har ansvaret for alt fra børneafdelingen på hovedbiblioteket til fodboldbanerne i Sundby.

Du kan have en baggrund som professionsbachelor, elev i en kommune eller lignende. Stillingen kan besættes både af dig, der har flere års erfaring og af dig, der er nyuddannet, da vi kan tilpasse stillingens konkrete indhold efter din erfaringsmæssige baggrund.

Københavns Kommune Studentermedhjælper til Belysningsteamet

Københavns Kommune

Trafikenheden arbejder på højtryk med mange store projekter og søger derfor en studentermedhjælper. Der er tale om meget alsidigt arbejde, hvor du skal indgå i belysningsteamet og hjælpe med at få de næste års belysningsprojekter ud over rampen.

Du vil indgå som en del af enhedens belysningsteam. Der vil både være tale om administrative opgaver samt mere belysningsfaglige arbejdsopgaver bl.a. i forbindelse med granskning af nye potentielle gadebelysningsprojekter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • at kvalitetssikre og granske data ifm. kommende belysningsprojekter
  • at besvare borgerhenvendelser
  • besigtigelser rundt omkring i byen
  • indtastnings- og struktureringsopgaver
  • screening af nye belysningsprojekter
Københavns Kommune Elektriker til Netværksdrift og Datacenter i Koncern IT

Københavns Kommune

Koncern IT søger en elektriker med god håndværksmæssig erfaring, der har lyst til at være en del af et team med ni nære kollegaer, der arbejder med kabling, netværk og wi-fi.

Har du erfaring med at være elektriker og levere gode håndværksmæssige løsninger? Så er du muligvis vores nye kollega. Vi har travlt, og du bliver en del af et fagligt fællesskab i en af Danmarks største it-organisationer. Afdelingen tæller omkring 80 ansatte fordelt på forskellige teams. Du kommer til at indgå i det udekørende team, og vi har opgaver spredt over hele kommunen. Sammen arbejder vi med de andre teams om at yde bedst mulig service indenfor hvert vores felt, hvor vi leverer løsninger af høj faglig kvalitet.

Københavns Kommune IT-konsulent med kompetencer i procesautomatisering til Københavns Biblioteker (projektansættelse)

Københavns Kommune

Københavns Biblioteker søger en IT-konsulent, som skal være med til at udvikle Københavns Biblioteker de kommende år.

Dine primære opgaver vil være at hjælpe med at understøtte og videreudvikle eksisterende dataleverancer, der som udgangspunkt er præget af manuelle træk og behandlinger samt at være medspiller på udviklingen af bedre løsninger, der skal anvendes til at driftssikre bibliotekerne.

Du kommer til at gennemgå nuværende datakilder og bidrage til udviklingen af nye Business Intelligence-løsninger. Du kommer til at bidrage med udvikling af et pædagogisk præsentationsformat, som kolleger og ledere på bibliotekerne kan anvende til at målrette deres indsatser.

Københavns Kommune Kastanjehusene F søger social- og sundhedsassistent i dagvagt

Københavns Kommune

Er du social- og sundhedsassistent? Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere? Og samtidig have mulighed for indflydelse og udvikling? Hvis du kan sige ja til dette, så er det dig, vi søger.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, bestående af tre afdelinger med ca. 30 beboere i hver. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København.

Lige nu søger vi en social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagter 32-35 timer og weekendvagt hver 3. weekend.

Vi er optagede af at skabe en meningsfuld og positiv hverdag for vores beboere. Lige nu er vi blandt andet særligt optaget af måltiderne, hverdagslivet med fokus på både den enkelte og fællesskabet- og det fællesskab, der kan findes udenfor afdelingen, Kastanjehusene eller byen.

Københavns Kommune Student med interesse for web til webteamet i Koncern IT

Københavns Kommune

Er du interesseret i web og arbejdsopgaver, der ligger i spændingsfeltet mellem brugeroplevelse og webudvikling på en af de største webløsninger i Danmark? Er du detaljeorienteret og trives i et agilt miljø, der gør en forskel for borgere og medarbejdere i Københavns Kommune?

Stillingen er en fremragende mulighed for dig, der ønsker at blive en del af en arbejdsplads, hvor du har reel indflydelse og rig mulighed for at tilegne dig erfaringer med alle facetter i arbejdet med web.

Du kommer til at arbejde i webteamet i Koncern IT. Teamet varetager ansvaret for kommunens borgervendte webløsninger og intranet. Arbejdet udføres i et tæt samarbejde med interne og eksterne udviklere, infrastruktur, og samarbejdspartnere i kommunens forvaltninger

Københavns Kommune Økonomicontrollere til nyoprettet økonomiafdeling i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

Vi søger 3-5 økonomicontrollere, der vil være med til at bygge vores nye økonomiafdeling op. Har du lyst til at være med til at skabe sammenhold, samtidig med vi holder fokus på den stærke faglighed? Så har vi måske muligheden til dig her

I Center for Kultur- og Fritidsaktiviteter har vi samlet alle kulturtilbud til Københavns borgere; museer, biblioteker, kulturhuse, festivaler, idrætsfaciliteter mv. Vi har ansvaret for alt fra de arkæologiske udgravninger til aktiviteterne i Valby Idrætspark. Som controller har du ansvaret for flere lokationer i byen.

Du vil indgå i et fagligt fællesskab med flere andre økonomicontrollere samtidig med, at du forventes at have et tæt samarbejde med driften af de steder, som du har ansvar for.

Københavns Kommune Udviklingskonsulent til biblioteksområdet i afdeling Analyse og Udvikling i Kultur- og Fritidsforvaltningen (barselsvikariat)

Københavns Kommune

Analyse og Udvikling søger en udviklingskonsulent, som skal være med til at udarbejde analyser på kultur- og fritidsområdet i København. Ansættelsen er tilknyttet afdelingen Biblioteksudvikling, der understøtter udviklingen af 20 biblioteker i København. Som barselsvikar i denne stilling, kommer du til at varetage forskellige opgaver, der relaterer til analyse og udvikling.

Din primære opgave vil være at understøtte en evidensbaseret faglig udvikling af bibliotekerne. Det kan fx være i form af analyser til direktion og politikere eller udarbejdelse af analyser, der kan omsættes til udvikling af det daglige arbejde i organisationen.

Rollen som udviklingskonsulent kræver en grundlæggende forståelse for og erfaring med at arbejde med kvantitative og kvalitative data. Du kan både komme til at varetage projektledelsesopgaver og analyseopgaver.

Gem
Københavns Kommune Pædagogisk leder til Æblekassen

Københavns Kommune, Valby

Pædagogisk leder, der kan gøre en god institution dobbelt så god.

Æblekassen er en tre år gammel institution, hvor vi har fået mulighed for at ansætte en ekstra pædagogisk leder. Så hvis du tror, at du i et tæt og ligeværdigt makkerskab med den nuværende pædagogiske leder kan være med til at gøre en god institution endnu bedre til gavn for børnene, så se her.

For at du kan få succes i stillingen, er det afgørende, at du har lyst til dobbeltledelse, så I leder i samme retning og, at du kan navigere i, at I er to om at lede Æblekassen.

Den præcise ansvars- og opgavefordeling aftaler vi efter din opstart alt efter kompetencer og interesser.

Københavns Kommune Udviklingskonsulent til sygefravær og medarbejderudvikling i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune

Vi vil gerne blive bedre til at fastholde vores dygtige medarbejdere i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Det gør vi ved at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel, lavt fravær og gode udviklingsmuligheder. Har du nye ideer, som vi skal udvikle og afprøve inden for sygefravær og medarbejderudvikling i landets største kommune?

I Center for HR og Uddannelse søger vi en kollega til at indgå i vores afdeling med ca. 25 engagerede kolleger, der sammen udvikler HR-indsatser til gavn for og i samarbejde med hele organisationen. Vi har brug for en medarbejder, som kan indgå i vores højt prioriterede indsats for at skabe attraktive arbejdspladser for forvaltningens ca. 10.000 medarbejdere.

Københavns Kommune Erfaren afdelingsleder søges til D-huset i Kastanjehusene

Københavns Kommune

Er du leder og verdensmester i samarbejde? Har du mod på nye udfordringer? Så læs videre her!

Kastanjehusene består af 3 huse og er hjem for i alt 91 borgere. D-huset har det særlige over sig, at vi igennem et par år har haft pladser for borgere med et hørehandicap på afdelingen. Kastanjehusene har samlet set en ambition om at være et levehjem, hvor man som borger føler sig hjemme og har en oplevelse af at blive mødt i sine ønsker og behov. Som leder går du forrest i arbejdet med at skabe en kultur, hvor både døve og hørende har den bedst tænkelige hverdag.

Du skal være leder i en afdeling med 29 beboere. Du skal på en og samme tid hjælpe os med at strukturere vores hverdag, så vi bruger flest muligt resurser på beboerne, samtidig med at du sætter retningen og udvikler vores afdeling, så alle vores gode medarbejdere har fokus på at skabe et hjem for borgerne, hvad enten man er døv eller ej.

Københavns Kommune Vuggestuepædagog med lyst til en faglig udviklingsopgave i den lille institution Lyngholmen tæt ved Fisketorvet

Københavns Kommune

Vil du være en del af en spændende faglig udvikling i et nyere hus, hvor vi ikke har noget ”plejer”, men skal opbygge den gode praksis sammen? Så er du måske den pædagog, vi mangler i Lyngholmen. Hvis du har lysten og gejsten, får du masser af indflydelse og spændende opgaver hos os.

Lyngholmen er et nyere hus, der åbnede sidst i 2020. Det betyder, at vi stadig er i gang med at lægge den pædagogiske retning og opbygge vores pædagogiske fundament, og det håber vi, du vil være en del af. Hos os får du nemlig en helt særlig mulighed for at få indflydelse på din hverdag.

Noget af det særlige ved Lyngholmen er, at vi er en lille institution med kun to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Det gør, at vi kan arbejde tæt sammen på tværs af huset, have et tæt kollegaskab og sikre gode overgange for børnene.

Mercuri Urval
Anlægsprojektleder til Klimatilpasning og Byfornyelse

Mercuri Urval søger for Københavns Kommune

Vi arbejder for at beskytte København mod fremtidens store mængder regnvand og samtidig at udvikle endnu flere skønne områder i byen til gavn for byens borgere, erhverv og gæster.

Vi tilbyder dig at blive en del af Danmarks største afdeling for klimatilpasning, hvor vi p.t. arbejder med ca. 300 skybrudssikringsprojekter over hele byen, der også skaber Københavns bybillede nu og i fremtiden. Vi gør det, fordi det er vigtigt og spændende, og fordi vi vil lykkes med komplekse projekter, hvor byrummets mange hensyn stiller særlige krav til vores faglighed og samarbejdsevne.

Mercuri Urval
Københavns Kommune Vuggestuepædagog med gode samarbejdsevner og lyst til udeliv til Børnehusene ved Skovens unikke arbejdsfællesskab

Københavns Kommune, Hellerup

Vil du være en del af et rigtigt godt arbejdsfællesskab i en ganske særlig vuggestue, som ligger lige ud til skoven på Ydre Østerbro? Vi har legen i centrum, fordi vi ved, hvor stor betydning leg har for det lille barns dannelse og udvikling, så find dit indre legemod frem og søg stillingen hos os.

På Dråbestuen er en af vores dygtige pædagoger lige gået på pension, og derfor leder vi nu efter dig, som vil være faglig sparringsmakker for dine nye kollegaer og en tryg og kendt voksen for stuens 12 dejlige børn. Vi arbejder i små grupper, så vi kan være nærværende over for alle børn.

I vores vuggestue har vi forskellige faglige fokusområder og udviklingstiltag i gang. Vi har et stærkt fagligt fundament, men det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler os og bliver bedre gennem fælles forløb og kompetenceudvikling.

Københavns Kommune Lærer til Strandparkskolen

Københavns Kommune

Er du vores nye kollega til vores dejlige skole med en skøn, spændende og livsbekræftende børnegruppe?

Vi søger en læreruddannet kollega på fuld tid pr. 1. august 2022 til en af skolens autismeklasser på mellemtrinnet.

Strandparkskolen varetager udvidet specialundervisning og fritidstilbud for børn og unge med vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder. Vores elever er kendetegnede ved betydelig nedsat funktionsevne, herunder elever med multiple funktionsnedsættelse og elever med autisme.

Strandparkskolens kerneopgave er at understøtte barnets potentiale for mest mulig positiv indflydelse på eget liv.

Københavns Kommune Visitator (uddannet sygeplejerske, fysio- eller ergoterapeut) til afdeling for Udredning og Rehabilitering, Visitation Nord

Københavns Kommune

Vil du være med til en spændende omstilling af myndighedsområdet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune? Og vil du være med til at sikre, at alle borgere får den rette hjælp på det rette tidspunkt?

Så har vi jobbet til dig. Vi søger en ny visitator til Visitation Nord i afdelingen for Udredning og Rehabilitering.

Dine primære arbejdsopgaver

  • sagsbehandling af ansøgninger efter serviceloven indenfor personlig pleje og praktisk hjælp, pleje -og ældreboliger, midlertidige døgnophold, tekniske hjælpemidler og boligindretning m.m. samt bevilling af sundhedslovsindsatser
  • visitationsbesøg i borgers hjem
  • være ansvarlig for udredningsprocessen og eventuel igangsættelse og varetagelse af borgers rehabiliteringsforløb
Københavns Kommune Lærere søges til Blågård Skole

Københavns Kommune

Vi har brug for dig! – Tør du, kan du, vil du?

Blågård Skole vokser, og derfor søger vi 6 nye lærerkollegaer, som brænder for sit fag og kan være med til at sætte sit faglige udtryk på skolen.

Blågård Skole ligger på indre Nørrebro i lækre omgivelser med udsigt ud over Hans Tavsens Park og Assistensen. Vi er en skole med både en almenrække, læseklasserække og København Kommunes kompetencecenter for læsning.

Selvom vores elevsammensætning ligner andre ressourcestærke folkeskoler i København, er vi helt overbeviste om, at vores børn er de skønneste i byen. Vi er en 3-sporet skole, der aktivt tilvælges af børnefamilier i området, fordi vi har noget særligt at byde på. Hos os har vi et helt fantastisk sammenhold, og vi brænder for folkeskolen!

Københavns Kommune Social- og sundhedsassistent til aftenvagt i Kastanjehusene

Københavns Kommune

Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere? På Kastanjehusene er borgerens ret til at bestemme i eget liv og deres tryghed meget vigtig. Hvis du kan sige ja til dette, så er det dig vi søger som aftenvagt.

Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, der består af tre afdelinger med ca. 30 beboere i hver. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København. Lige nu søger D-huset en social- og sundhedsassistent til en stilling som aftenvagt med 28 ugentlige timer, hvor du også vil være sparringsperson for dine assistent-kollegaer i resten af Kastanjehusene.

Vi er optaget af at skabe en meningsfuld og positiv hverdag for vores beboere. Lige nu er vi blandt andet særligt optaget af at arbejde med at få vores døve borgere integreret i D-huset.