Jobannonce: Skønt nattevagtsteam søger nye kollegaer til akutfunktion. Er det dig, der er en af vores 2 nye sygeplejersker? Genopslag

Gem
Esbjerg Kommune
Skønt nattevagtsteam søger nye kollegaer til akutfunktion. Er det dig, der er en af vores 2 nye sygeplejersker? Genopslag

Esbjerg Kommune

Da vores gode kollega er gået hen og er blevet gravid, søger vi en ny kollega i et barselsvikariat, med mulighed for fastansættelse, der ligesom vi, elsker at yde sygepleje om natten. Vikariatet er på 29,75 timer i 7-7 rul i lige uger. Der arbejdes som udgangspunkt hver 2. weekend, men der er mulighed for at dette kan reduceres til hver 4. weekend.

Ligeledes mangler vi en sygeplejerske – fastansat buffer, hvor du selv har indflydelse på din vagtplan. Der arbejdes hver 2. weekend, med mulighed for at kunne reduceres til hver 4. weekend. Stillingen er på 20-28 timer, uden et fast rul (du kender naturligvis dine vagter 4 uger frem).

Som kommunal natsygeplejerske yder du sygepleje til borgere i eget hjem og borgere, som bor på plejehjem/bosteder, og du har et stort samarbejde med SOSU-gruppen, som også er ansat i Sygeplejen.