44 job matcher din søgning 44 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Familierådgivningen

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg kommune har 2 ledige stillinger som myndighedsrådgiver til dig som brænder for at arbejde med familieområdet. Der er tale om 2 faste stillinger.

Stillingerne er i ungeafdelingen og er på 37 timer ugentligt. Stillingerne er med tiltrædelse 1. august 2021 eller senest pr. 1. september 2021. Vi søger socialrådgivere, der har lyst og evner til at indgå i en hektisk hverdag sammen med faglige kompetente kollegaer.

Familierådgivningens Ungeafdeling består af 2 teams med 10 til 12 rådgivere i hvert team. I Ungeafdelingen er der særligt fokus på overgangen til voksentilværelse. Dette indebærer bl.a. et tæt samarbejde med voksenmyndighed og Uddannelseshuset samt et tæt arbejde ind i den Kommunale Ungeindsats – KUI.

Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder, Bostedet Ewalds Allé, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Center for Socialpsykiatri, Bostedet Ewalds Alle 62, søger en pædagog/socialfaglig medarbejder med virkning fra den 1. september 2021 eller snarligt derefter på 37 timer pr. uge.

Arbejdstiderne er dag, aften og weekend. Vi har personaledækning i tidsrummet fra kl. 07.00-22.00. Efter kl. 22.00 kan borgerne henvende sig til nattevagten i CFS.

På Bostedet Ewalds Alle yder vi §105 og §85 støtte til borgere i egen lejlighed. Der er tilknyttet en fælleslejlighed, som alle kan benytte. Vi har 21 borgere med fysisk/psykisk funktionsnedsættelser.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for borgerne, ud fra deres handleplaner og mål, som er udfærdiget i treklang mellem borger/rådgiver og kontaktperson, med afsæt i deres individuelle behov.

Esbjerg Kommune
Ergo-/fysioterapeut til Team Hjælpemidler & Boligændringer

Esbjerg Kommune

Træning og Hjælpemidler søger en ergo-/fysioterapeut til Team Hjælpemidler & Boligændringer, område Syd i et 3 mdr. barselsvikariat med evt. forlængelse.

Stillingen er på 32 timer med ansættelse d. 1. juli 2021, eller snarest derefter.

Du må gerne besidde kompetencer og interesse indenfor nedenstående områder samt være motiveret for at arbejde med komplekse problemstillinger i forhold til sagsbehandlingen.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til demensbofællesskabet ved Højvang Sundhedscenter

Esbjerg Kommune

Bofællesskabet H4 søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt til demensbofællesskab med 2 beboere. Vil du gøre en forskel for borgere hver dag og blive en del af et velfungerende team?

Vi søger en social- og sundhedshjælper til aftenvagt med ansættelse hurtigst muligt, dog senest 1. august 2021, til et vikariat på 6 måneder med mulighed for forlængelse efter flytning. Stillingen er på gennemsnitligt 30 timer pr. uge med arbejde hver 2. weekend i et rul på 5-2.

Stillingen er i H4, et demensbofællesskab med i alt 6 demensboliger. Da bofællesskabet skal flytte til det nye plejehjem Sirius Seniorbo til efteråret, flytter der ikke nye borgere ind længere. Der bor i øjeblikket 2 borgere. Plejehjem Højvang består af 2 bofællesskaber, hvor der bor i alt 8 borgere. I er 2 kolleger på arbejde i både dagvagt og aftenvagt.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Bostedet Birkehuset

Esbjerg Kommune

Søger du gode kolleger og vil være med at udvikle senhjerneskadeområdet i kommunen – så er det på Birkehuset det sker!

Bostedet Birkehuset søger en pædagog til dag og aftenvagter.

Vi er en spændende afdeling med 6 boliger, der hurtigst muligt, dog senest 1. september 2021, søger en pædagog til et års vikariat med gode muligheder for fastansættelse, i blandede vagter på 30 timer og arbejde hver anden weekend. Birkehuset er et pædagogisk rehabiliteringsbosted for beboere med senhjerneskade.

Vi tilbyder:

  • et job, hvor du bliver udfordret og udvikler din faglighed
  • der er plads til individualitet og selvstændighed
Esbjerg Kommune
Lærer til sygevikariat, Ansgarskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Ansgarskolen Vadehav søger pr. 11. august 2021 eller snarest derefter en lærer til et sygevikariat, der brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er på 37 ugentlige timer.

Det er vigtigt. at du kan undervise i fagene fysik/kemi og matematik og evt. geografi og madkundskab. Stillingen er i vores overbygning på Ansgarskolen.

Ansgarskolen ligger midt i Ribe og rummer almen undervisning for ca. 600 elever fra 0.-9. klasse, modtageklasser samt SFO og Klub. Der er ca. 75 ansatte i skole og SFO/Klub.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Område Hjerting - Esbjerg, Afd. Spiren

Esbjerg Kommune

Ønsker du at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling - så er det måske dig vi har brug for.

Vi søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer pr. uge i vores vuggestue afdeling.

Afdeling Spiren er normeret til 24 børn fra 0-2 år og 80 børn fra 3-5 pr år. Arbejdstiderne vil være skiftende mellem kl. 6.15-16.45, fredag til kl. 16.15.

Vi kan tilbyde:

  • En spændende, og alsidig hverdag i samarbejde med fagligt kompetente kolleger og engagerede forældre
  • En arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø
Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, Afd. Grønlandsparken søger pædagog

Esbjerg Kommune

Pr. 1. august 2021 søger vi en pædagog 37 timer ugentligt til afdeling Grønlandsparken. Stillingen er p.t. i børnehaveafdelingen, men vi søger en pædagog der er fleksibel og kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Så brænder du for at gøre en forskel og ønsker at give børnene de allerbedste rammer for læring, trivsel og udvikling, så er det måske dig vi ikke kan undvære? Afdeling Grønlandsparken er en kommunal integreret institution, med ca. 33 børn fra 0-2 år og 95 børn fra 3-5 år.

Vi kan tilbyde dig følgende:

  • En spændende og alsidig hverdag.
  • Selvstændigt og i teams at arbejde med at omsætte områdets læreplan og overordnede mål og retning i daglig praksis
Esbjerg Kommune
Tandlæge til Tandplejen i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks Energi Metropol?

Vil du udvikle din faglighed og indgå i et stærkt team af dygtige og engagerede kolleger i en ambitiøs tandpleje? Så er du måske den nye tandlæge i Tandplejen i Esbjerg Kommune.

Med ansættelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en tandlæge. Stillingen er på 35 timer, men der kan ske ansættelse af tandlæger, der ønsker deltid. Der er mulighed for at kombinere stillingen med ansættelse i privat praksis i Esbjerg.

Tandplejen i Esbjerg Kommune har 23.500 patienter og 75 ansatte fordelt på 6 storklinikker, der er bemandet af dygtige og engagerede medarbejdere i teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. 4 klinikker er placeret i Esbjerg, mens en klinik ligger i henholdsvis Ribe og Bramming.

Esbjerg Kommune
Projektmedarbejder til Jobcenter Esbjerg, Uddannelseshuset

Esbjerg Kommune

Der er tale om et vikariat i perioden 1. august 2021 – 31. december 2022. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge.

Vi søger en engageret og energisk projektmedarbejder til tilbudsdelen ”På Rette Vej” i Uddannelseshuset. Du skal brænde for at arbejde med unge mennesker og kunne se deres udviklingsmuligheder, selv i situationer hvor det kan være svært. Stillingen er placeret i Uddannelseshuset, Spangsbjerg Møllevej 70, 6700 Esbjerg.

I Uddannelseshuset arbejder vi med unge mellem 18-30 år på uddannelseshjælp, herunder både uddannelsesparate og aktivitetsparate.

Huset rummer ca. 60 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi har fokus på en tværfaglig indsats, hvor du vil komme til at samarbejde med både interne og eksterne aktører omkring de unges videre forløb imod arbejde, uddannelse eller afklaring. Vi arbejder ud fra en motiverende og anerkendende tilgang.

Esbjerg Kommune
Pædagog Voksenstøtte Ribe, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune

Fantastisk mulighed for at afprøve dine pædagogiske evner i en af de bedste afdelinger og centre i Esbjerg Kommune.

I Voksenstøtten Ribe søger vi en pædagog til et års vikariat på 30 timer pr. uge fra 1. september 2021. Der er evt. mulighed for forlængelse.

I Udviklingscenter Vest driver vi 24 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kolleger og med andre i resten af organisationen.

Esbjerg Kommune
Lærer søges til Tjæreborg Skole Signatur pr. 1. august 2021

Esbjerg Kommune

Tjæreborg Skole Signatur i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2021 en lærer til en fast stilling, som brænder for elevernes læring, som kan lide at se børn glædes, og går det ekstra skridt for, at de trives.

Signaturskolen består af 3 fysiske afdelinger med i alt ca. 1200 elever og 200 ansatte. Tjæreborg Skole Signatur er beliggende øst for Esbjerg. Afdelingen har 485 elever fordelt på 24 klasser fra 0.-9. klasse.

Vi søger en udskolingslærer, som har dansk, tysk og evt. historie, kristendom eller samfundsfag, som føler sig i stand til at undervise bredt i fagene og er kreativ.

Esbjerg Kommune
Sønderrisskolen søger pr. 1. august 2021 en lærer i en 35 timers fast stilling

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens folkeskole, og vil du være med på holdet, hvor ideerne vokser tættest på børnene – hos skolens lærere og pædagoger, så søger Sønderrisskolen Aura søger pr. 1. august 2021 en lærer til 35 timers fast stilling.

Da vi i forbindelse med ”Fri kommune forsøget” i Esbjerg Kommune arbejder ud fra så få voksenskift som muligt hos vores elever, så er stilling i dette skoleår rettet mod 2. årgang med matematik. Har du andre spændende fagkompetencer hilses de velkomne.

Som medarbejder på Sønderrisskolen Aura bliver du ambassadør for Esbjerg Kommunes børn- og ungesyn både i sprog og handlinger. På Sønderrisskolen Aura har alle børn og unge ret til at være en del af et fællesskab – det skal du kunne se dig selv tage aktiv del i at opfylde.

Esbjerg Kommune
Pædagog til Beskæftigelsen, Pile Alle 2

Esbjerg Kommune, Ribe

Beskæftigelsen søger pr. 1.august 2021 en socialpædagog på 32 timer til Gartneriet. Gruppetilknytningen er endnu ikke afklaret idet arbejdsopgaver og kompetencer definerer placeringen.

I Udviklingscenter Vest driver vi 22 botilbud og ni aktivitets- og beskæftigelsestilbud. Desuden sørger vi for støtte til borgere i egen bolig. Vi er ca. 520 engagerede medarbejdere, og i vores bo- og dagtilbud støtter vi i alt ca. 700 borgere.

Det er vigtigt for os i Udviklingscenter Vest, at alle medarbejdere kan være stolte af at være med til at yde en vigtig indsats. Hvis du bliver ansat hos os, vil du blive mødt med tillid til, at du arbejder professionelt, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe dig godt i gang. Vi løfter i flok, og du vil samarbejde tæt med både de nærmeste kollegaer og med andre i resten af organisationen.

Esbjerg Kommune
Hedelund - Team Øst søger 3 social- og sundhedshjælpere

Esbjerg Kommune

Vi søger 3 social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i udekørende dagvagt med arbejde hver 3. weekend og tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden kan vælges mellem 30-35 timer.

Vi er en gruppe bestående af fleksible medarbejdere der forstår at hjælpe hinanden, at sætte borgeren i fokus og arbejder med kreative ideer for at hjælpe kerneopgaven i mål. Vi arbejder i Zoner, og i hver zone er det SSA der er tovholder og fagligt koordinere med de tilknyttede SSH.

Vi kan tilbyde dig:

  • En foranderlig hverdag
  • Engagerende kollegaer med hjertet på det rette sted
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Hedelund - Team Øst

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i udekørende dagvagt med arbejde hver 3. weekend og tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstiden kan vælges mellem 30-35 timer.

Vi er en gruppe bestående af fleksible medarbejdere der forstår at hjælpe hinanden, at sætte borgeren i fokus og arbejder med kreative ideer for at hjælpe kerneopgaven i mål. Vi arbejder i Zoner, og i hver zone er det SSA der er tovholder og fagligt koordinere med de tilknyttede SSH.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Hjemmeplejen Midt, Team Aften, Skovbo

Esbjerg Kommune

Vi søger to social– og sundhedshjælpere til vores udekørende aftenteam med ansættelse 1. juli eller efter aftale. Stillingerne er på 28 timer pr. uge i aftenvagt med arbejde hver 2. weekend. Ønskes ansættelse på flere timer, er dette også en mulighed.

Vi søger kolleger der brænder for faget og har lyst til at være en del vores aftenteam som består af kompetente social– og sundhedsassistenter og social– og sundhedshjælpere. Vi har fast base på Skovbocentret og dækker et stort geografisk område inddelt i zoner. Du vil som udgangspunkt blive en del af zone Vesterhav.

Esbjerg Kommune
Ressourcepædagog til Børn & Pædagogik

Esbjerg Kommune, Ribe

Vi søger en ressourcepædagog til en stilling på 37 timer pr. uge med ansættelse 1. august 2021.

Ressourcepædagogerne er fagligt velfunderede og erfarne pædagoger som varetager opgaver i forhold til enkelte børn som til grupper af børn. Der udarbejdes forskellige former for observationer som en del af den tidlige og forebyggende indsats i dagtilbuddene.

Ressourcepædagogerne forestår endvidere rådgivning af institutionspersonale, personale i dagplejen og forældre.

Ressourcepædagogerne løser opgaver i alle Dagtilbuds kommunale- og selvejende daginstitutioner, samt i den kommunale dagpleje. Ressourcepædagogerne er organiseret i område Børn med særlige behov

Esbjerg Kommune
Lærer søges til Egekratskolen Fortuna

Esbjerg Kommune, Årre

Egekratskolen Fortuna i Esbjerg Kommune søger pr. 1. august 2021, en lærer med linjefag i dansk, engelsk og billedkunst, gerne musik, og som brænder for elevernes læring og trivsel.

Stillingen er en fast stilling på 37 ugentlige timer. Fortunaskolen består af 5 fysiske afdelinger med i alt ca. 1500 elever.

Egekratskolen Fortuna har ca. 85 elever fordelt på ét spor fra 0.-6. klasse. Skolen tilbyder fantastiske rammer for undervisning, med mindre klasser, god plads og fine faciliteter - både ude og inde. Skolen er velholdt, ryddelig og ren med et dynamisk team af engagerede lærere.

Esbjerg Kommune
Esbjerg Ungdomsskole/Studie 10 søger lærer til fastansættelse

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger en lærer til Esbjerg Ungdomsskole/Studie 10. Stillingen er med ansættelse pr. 1. august 2021. Stillingen er på 37 timer/uge.

Studie 10 består af 2 afdelinger - en i Bramming og en i Esbjerg, og i indeværende skoleår er vi ca. 165 elever. I skoleåret 21/22 vil man hovedsageligt blive tilknyttet Bramming afdelingen.

Vi søger en lærer, som brænder for elevernes læring og som kan lide at se børn/unge mennesker glædes og vil gå et ekstra skridt for at de trives. Den lærer, vi søger, skal kunne dække fagene dansk og tysk. Derudover har vi mange valgfag, som der kan bydes ind på. Skolens store opgave er at flytte unge mennesker både fagligt, socialt og menneskeligt på et år.