64 job matcher din søgning 64 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Landinspektør, jurist, ingeniør eller lignende til Mobilitet i Esbjerg Kommune, hvor vi hjælper borgerne sikkert rundt i trafikken

Esbjerg Kommune

Planlægningsteamet i Park & Mobilitet søger en fast medarbejder til at planlægge og drive fremtidens infrastruktur i en af landets største kommuner fra den 1. august 2023.

Du bliver en del af et team med ansvarsområde for mobilitet og den trafikale infrastruktur, der udvikles i dialog og samarbejde med borgere, erhvervsliv og kolleger i Esbjerg Kommune.

Dine opgaver kan fx være at:

 • Træffe afgørelser indenfor vejlovgivningen fx godkende nedlæggelse og anlæg af veje og overkørsler samt udføre opgaver i forbindelse med arealerhvervelser.
 • Opgaver inden for kollektiv trafik fx placering af buslæskærme, realtidsskærme og interessentanalyser.
Esbjerg Kommune
Erfaren ingeniør til projektering af anlægsprojekter i Park & Mobilitet

Esbjerg Kommune

Projektteamet i Park & Mobilitet søger en fast medarbejder fra 1. august 2023 til primært at projektere byggemodninger og cykelstier. Som projekterende er du med i alle projektfaserne, dvs. den indledende dialog med interessenter, tværfaglig sparring med kollegaer i andre afdelinger, projektering og udbud af anlægsprojektet, deltagelse ved arealerhvervelser, samt tilsynsføring og økonomistyring i anlægsfasen.

Du bliver en del af et team bestående af 9 personer, hvor vi arbejder med mange forskellige typer anlægsopgaver. Du vil blive en af de 3 personer i teamet, som sidder og projekterer de mindre anlægsopgaver, så som byggemodninger og cykelstier.

Esbjerg Kommune
AFIS-operatør til Esbjerg Airport

Esbjerg Kommune

Esbjerg Airport søger AFIS-operatør til lufthavnens AFIS-tjeneste til ansættelse snarest eller efter aftale. Arbejdstiden er 37 timer, fordelt på skiftende arbejdstider alle ugens dage, også helligdage, og du vil skulle indgå i en vagtturnus.

Arbejdsområdet omfatter bl.a.:

 • AFIS-tjeneste
 • vejrobservationer
 • administrative opgaver

Vi kan tilbyde:

 • tillid, respekt og omsorg for den ansatte
 • en spændende og udfordrende hverdag
 • et alsidigt og selvstændigt arbejdsområde
Esbjerg Kommune
Digitaliseringskonsulent til stærkt digitaliseringsteam

Esbjerg Kommune

Brænder du for at arbejde med digitalisering, og kunne du tænke dig at hjælpe med at sætte endnu mere strøm til løsninger og processer på teknik- & miljøområdet? Så kan det være dig, vi er på udkig efter som vores nye digitaliseringskonsulent.

Du kommer til at arbejde indenfor et højaktuelt område. Dit fokusområde bliver i det daglige teknik- og miljøområdet, mens din forankring bliver i kommunens centrale digitaliseringsafdeling. Du bliver bindeled mellem Esbjerg Kommunes centrale it-organisation og Teknik & Miljø og vil løse opgaver, der kan være initieret af begge områder.

Esbjerg Kommune
Grøn omstillingsblæksprutte til Planafdelingen, Esbjerg Rådhus - treårig projektansættelse.

Esbjerg Kommune

By- og Arealudvikling søger en administrativ projektmedarbejder, der vil være med til at sikre den grønne omstilling i Esbjerg Kommune gennem planlægning for vedvarende energianlæg.

Din primære opgave bliver at understøtte dialogen med lokalsamfundene og den efterfølgende planproces. Det kan blandt andet være gennem udarbejdelse af oplæg og præsentationer til møder i et let og forståeligt sprog. Det kan ligeledes være gennem skriftlig formidling til vores hjemmeside, sociale medier med videre.

En del af arbejdet kommer til at bestå i mødeplanlægning, referatskrivning og journalisering samt behandling af aktindsigtssager.

Esbjerg Kommune
Vandløbsmedarbejder til stærkt fagligt fællesskab

Esbjerg Kommune

Gummistøvler og myndighedsbehandling vil være en naturlig del af din arbejdsdag som vores nye vandløbsmedarbejder i Esbjerg Kommune

Vi søger en ny kollega, som vil være en del af Esbjerg Kommunes vandløbsteam. Vi har gang i rigtig mange spændende opgaver, men mangler hænder, der kan være med til at løfte i fælles flok.

Vi forestiller os, at dine opgaver primært bliver på myndighedsområdet. Du kommer til at behandle ansøgninger om regulering og restaurering i spændet fra krydsningstilladelser til naturforbedrende vandløbsprojekter, foretage håndhævelser af vandløbsloven og have dialog omkring grødeskæring og oprensning med lodsejere og kolleger.

Esbjerg Kommune
Trænere til profillinjer på Bakkeskolen Cosmos

Esbjerg Kommune

Bakkeskolen Cosmos søger pr. 1. august 2023 trænere til 2 af vores ambitiøse profillinjer. I Sport Plus klasserne får eleverne mulighed for at træne og udvikle deres kompetencer inden for deres sportsgren i kombination med den faglige undervisning.

Til vores ambitiøse Brasiliansk Fodbold-linje for elever fra 7. til 9. klasse søger vi en træner der kan fastholde linjens stærke profil og arbejdet med at udvikle spillerne på linjen

Til vores ambitiøse CS:GO-linje for elever fra 7. til 9. klasse. søger vi en træner der kan fastholde linjens stærke profil og arbejdet med at udvikle spillerne på linjen.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Hedelund, Team Nord

Esbjerg Kommune

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov i alle aldersgrupper? Tænder du på faglige udfordringer, og har du lyst til at gøre en forskel for den enkelte borger? Har du lyst til at arbejde i et team med fleksible kollegaer, som hjælper hinanden og sætter borgeren i centrum?

Så er det nu, at du har muligheden for at søge en af de to ledige stillinger som SSH til Udeteamet Hedelund, Team Nord i dagvagt, med tiltrædelse snarest muligt.

Vi kan tilbyde dig:

 • En foranderlig hverdag
 • Engagerede kollegaer med hjertet på det rette sted
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor faglig sparring og supervision anvendes som et dagligt redskab til at have fokus på trivsel
Esbjerg Kommune
Klinisk psykolog til Psykologisk Center Esbjerg - genopslag

Esbjerg Kommune

Grundet stor efterspørgsel ved vores tilbud, søger vi en klinisk psykolog pr. 1. august 2023 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Psykologisk Center er en velfungerende kommunal arbejdsplads med i alt 10 psykologer. Vi er en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed og udvikling.

Kerneopgaverne består i:

 • Terapeutisk behandling til børn, unge og deres familier. Oftest er der tale om komplekse problemstillinger, hvor de henviste børn og unge bedst kan karakteriseres som multitraumatiserede.
 • Konsulentbistand, faglig sparring og supervision til samarbejdspartnere i kommunen, både i Familiecenteret og til myndighedsrådgiverne.
Esbjerg Kommune
Fysioterapeut i dagtilbud Jerne-Spangsbjerg området

Esbjerg Kommune

Er du begejstret for dit fag, brænder du for sundhed og bevægelse samt samarbejde med det pædagogiske personale, således vi sammen løfter trivsel og udvikling hos alle børnene i afdelingen – så er du måske vores nye kollega/medarbejder.

Vi søger en fysioterapeut, der:

 • Kan understøtte børnenes udvikling set ud fra et fagligt perspektiv
 • Har en legende tilgang til læring
 • Kan understøtte børnenes leg, læring og kreativitet

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads
 • At du sammen med kollegaer for et medansvar for de pædagogiske tiltag, set med dit faglige perspektiv
Esbjerg Kommune
Område Jerne-Spangsbjerg afd. Vognsbøl Børnehus søger pædagog

Esbjerg Kommune

Vognsbøl Børnehus i Område Jerne-Spangsbjerg søger en pædagog på 37 timer pr. 1. juli 2023. Stillingen er i vuggestuen.

Er du begejstret for dit fag, brænder du for sundhed, bevægelse og idræt for børn på 0-6 år? Tør du gå forrest og skabe trygge og stimulerende læringsmiljøer for en børnegruppe? Så er du måske vores nye pædagog.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads
 • At du sammen med dine kollegaer får et medansvar for de pædagogiske tiltag
 • En arbejdsplads der bygger på nærvær, engagement, udvikling, trivsel og respekt
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Sirius Seniorbo 3. sal i primær aftenvagt

Esbjerg Kommune

Vil du med ombord i et godt team, med god udvikling og gode rammer, i en stabil gruppe på Sirius 3 sal, hvor vi sammen med dig og dine kommende kollegaer, vil sikre os det gode ældre liv, fokus på livskvalitet, det meningsfulde i dagligdagen, så er denne stilling lige noget for dig.

Trives du med udfordringer, komplekse opgaver, krav om kontinuerlig udvikling af dine kompetencer og har du lyst til at bruge din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer i vores demensområde?

Så tilbyder vi DIG chancen for at blive vores nye medarbejder i et spændende ældreområde under udvikling, vi arbejder med gode tiltag i kommunen, og du vil være en del af denne udvikling.

Esbjerg Kommune
Område Bramming afd. Farveladen søger 2 pædagogmedhjælpere

Esbjerg Kommune, Gørding

Er du en nærværende pædagogmedhjælper, der brænder for omsorgen og arbejdet med børn i alderen 0-6 år? Så er du måske vores nye pædagogmedhjælper.

 • 1 fast stilling på 33 timer om ugen i Farveladen (Blå Hus) i vuggestuen, på adressen Østparken 43, 6690 Gørding med tiltrædelse den 1. juli 2023.
 • Et vikariat på 30 timer om ugen i Farveladen (Blå Hus), på adressen Østparken 43, 6690 Gørding med tiltrædelse den 1. august 2023 frem til den 31. marts 2024.

Du bedes angive hvilke stillinger, du søger.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at præge og styrke børnenes udvikling, trivsel og læring
 • En afdeling, som har velholdte rammer og som vægter omsorg, tillid og pædagogisk læring og udvikling
Esbjerg Kommune
Barselsvikar for socialpædagog ved Familiecenter Ørnevænget

Esbjerg Kommune, Ribe

Er det pædagogiske arbejde med traumatiserede omsorgssvigtede børn og unge lige dig? Er du nysgerrig i samarbejdet med kollegaer, forældre og børn, og kan du holde hovedet koldt – også når det bliver svært? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er en fagligt velfungerende medarbejdergruppe, der glæder os til at møde netop den pædagog, som sammen med os, kan være med til at skabe et trygt, omsorgsfuldt barndomshjem med traditioner og inklusion i nærmiljøet for vores seks børn og unge, som lige nu er i alderen 12 -14 år.

Vores faglige afsæt er i det psykodynamiske med en mentaliserende tilgang, hvor vi er åbne for at arbejde med egne udviklingsmuligheder.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved Hjemmeplejen Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent med ansættelse snarest muligt.

Stillingen er en aftenvagt på 10 timer og med mulighed for senere at blive øget til 30 timer. Mødetid er klokken 15-23, vagterne er ved pludselig opstået behov for dækning, og med arbejde hver 2. weekend.

Vi forventer, at du:

 • Sætter borgerne i centrum i en foranderlig hverdag
 • Kan vejlede og sparre med dine kolleger
 • Er positiv og imødekommende, og kan bidrage positivt til et godt arbejdsmiljø, gennem positiv dialog og samarbejde
Esbjerg Kommune
SSH og SSA til dagvagt til 3. sal på Plejehjemmet Sirius Seniorbo

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent og en social- og sundhedshjælper til fortrinsvis dagvagt på 3. sal på Plejehjemmet Sirius Seniorbo pr. 1. juli 2023 eller efter aftale.

Som social- og sundhedsassistent arbejder du hver 3. weekend, og som social- og sundhedshjælper arbejder du hver 3. weekend med en halv ekstra weekend hver 6. uge.

Vil du med ombord i et godt team, med god udvikling og gode rammer, i en stabil gruppe på Sirius 3 sal, hvor vi sammen med dig og dine kommende kollegaer, vil sikre os det gode ældre liv, fokus på livskvalitet, det meningsfulde i dagligdagen?

Så er denne stilling lige noget for dig.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til nattevagt til 3. sal på Plejehjemmet Sirius Seniorbo

Esbjerg Kommune

Kunne du tænke dig at være vores faste nattevagt i en 7/7 arbejdsuge, så har du lige nu muligheden, da vi søger en ny kollega til at arbejde i ulige uger. Vi søger en social- og sundhedsassistent til nattevagt på 3. sal på Plejehjemmet Sirius Seniorbo pr. 1. juli 2023 eller efter aftale.

Vil du med ombord i et godt team, med god udvikling og gode rammer, i en stabil gruppe på Sirius 3 sal, hvor vi sammen med dig og dine kommende kollegaer, vil sikre os det gode ældre liv, fokus på livskvalitet, det meningsfulde i dagligdagen?

Så er denne stilling lige noget for dig.

Esbjerg Kommune
Medarbejder til Entreprenørafdelingen, Esbjerg Kommune, til et barselsvikariat søges

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af vores fantastiske Team Kvalitet & Planlægning? Interesserer du dig for nye løsninger, optimering og kvalitetssikring af den kommunale vejdrift, og har du samtidig et stærkt administrativt gen, så er du måske den nye kollega, vi efterlyser.

Dine primære opgaver vil være:

 • Håndtering af borgerhenvendelser, der relaterer sig til vejdriften
 • Benchmarking med nabokommuner og private aktører
 • Planlægning og udførelse af tilsyn med gravetilladelser, herunder kvalitetssikring og opfølgning på reetableringer
Esbjerg Kommune
Serviceleder med hænder og hoved godt skruet på søges til Rådhusdriften på Esbjerg Rådhus

Esbjerg Kommune

Ønsker du et alsidigt job med mange forskellige opgaver indenfor ejendomsdrift og service? Kunne du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor du tillige får et team af dygtige og sjove kolleger? Har du mod på at udvikle dig selv og bidrage til, at dine medarbejdere gør det?

Som serviceleder på Rådhuset i Esbjerg Kommune er den primære opgave at drifte og vedligeholde kommunens 15 administrative bygninger beliggende på forskellige adresser herunder det fælles lager og trykkeri.

Herudover er der bl.a. følgende opgaver i Rådhusdriften:

 • Opfølgning på håndværkeropgaver
 • Udførelse af mindre og større vedligeholdelsesopgaver
 • Varetagelse af serviceopgaver, herunder flytning af inventar og opstillinger ved arrangementer
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV