37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
Esbjerg Kommune
Auraskolen søger pædagogisk leder pr. 1. april 2021 til Bryndum Skole (genopslag)

Esbjerg Kommune

Bryndum Skole Aura i Esbjerg Kommune søger pr. 1. april 2021 en pædagogisk leder for undervisningen.

Den pædagogiske leder skal i samarbejde med skolens øvrige ledelsesteam fremme de mål, som er fastsat i folkeskoleloven, samt i Esbjerg Kommunes Børn- og Ungepolitik.

Den pædagogiske leder skal:

  • have det pædagogisk ansvar i samarbejde med den pædagogiske leder for fritid på Bryndum Skole Aura, herunder personaleansvar
  • indgå i et ungt og dynamisk ledelsesteam på Bryndum Skole, Aura
  • være villig til at arbejde med Målrettede Inkluderende Læringsmiljøer (MIL)
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til blandede vagter ved Plejehjemmet Østergården

Esbjerg Kommune, Gørding

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten? Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Østergården, Team Inde, søger afløser med social- og sundhedshjælper – eller lignende uddannelse i blandede vagter. I stillingen indgår dagvagter, aftenvagter, nattevagter og weekendvagter svarende til hver anden weekend. Vi kan tilbyde en fast stilling på 25 timer pr. uge. Hvis du har mulighed for det, kan du starte med det samme. Det er forventeligt, at du så vidt muligt holder ferie uden for skolernes ferier.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til nattevagt på Østergården

Esbjerg Kommune, Gørding

Er missionen i dit liv at arbejde i en foranderlig hverdag med ældre borgere? Vil du gerne arbejde på et plejecenter, hvor vi har fokus på den enkelte beboers behov, og hvor målet hver dag er at højne livsglæden og kvaliteten? Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så har du nu alletiders mulighed:

Plejecenter Østergården, Team Inde, søger enten en social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper i nattevagt. Vi kan tilbyde en stilling på gennemsnitlig 30 timer pr. uge. Hvis du har mulighed for det, kan du starte med det samme.

Plejecenter Østergården består af i alt 32 boliger fordelt på fire sammenbyggede huse. Det betyder, at vi kan tilbyde den enkelte beboer både nærhed og et større fællesskab – noget som du skal være med til at skabe i hverdagen.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Hedelund - Team Øst

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i udekørende dagvagt med arbejde hver 3. weekend og tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er en gruppe bestående af fleksible medarbejdere der forstår at hjælpe hinanden, at sætte borgeren i fokus og arbejder med kreative ideer for at hjælpe kerneopgaven i mål. Vi arbejder i Zoner, og i hver zone er det SSA, der er tovholder og fagligt koordinerer med de tilknyttede SSHer.

Vi kan tilbyde dig:

  • En foranderlig hverdag
  • Engagerende kollegaer med hjertet på det rette sted
  • Høj faglighed
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Strandgården

Esbjerg Kommune

Er du social- og sundhedsassistent og mangler nye udfordringer? Så læs endelig videre.

”Strandgården er en unikt lille plejehjem. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdighed og livskvalitet for den enkelte beboer”.

Strandgården er et demens plejehjem med 21 beboer og plejehjemmet ligger i gå afstand til strand og grønne områder.

Strandgården søger pr. 1. april 2021 eller snarest muligt en social- og sundhedsassistent til en fast stilling på 30 timer i dagvagt.

Esbjerg Kommune
2 pædagogiske assistenter søges til Darum Børneby

Esbjerg Kommune, Bramming

Darum Børneby i Esbjerg Kommune søger til vores børnehave Bistadet 2 pædagogiske assistenter, som har stor interesse i at arbejde med børn i alderen 3-6 år. Begge stillinger er på 35 ugentlige timer med evt. mulighed for fuldtidsansættelse.

Darum Børneby er helt unik og den eneste af sin slags i Esbjerg Kommune. Vi har samlet børnehave, skole, SFO og klub i én børneby, så børnene og deres familier oplever en klar rød tråd igennem tiden hos os. Vi arbejder sammen i et stort fællesskab, hvor børnenes trivsel og udvikling altid er i centrum. I Darum Børneby er vi tæt på og tilgængelige for børnene og deres forældre.

Darum Børneby ligger trygt i landsbyen St. Darum, og tæt på os har vi unik natur med skov, åbne vidder og ikke mindst Vadehavet, som er både nationalpark og verdensarv. Ligeledes hører Naturskolen Kratskellet til Darum Børneby.

Esbjerg Kommune
Medarbejder til jord & vandområdet i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Natur & Vandmiljø, Esbjerg Kommune, søger en medarbejder til en fast stilling i Jord & Vandteamet. Opgaven omfatter indvindingstilladelser til markvanding og vandværker, hydrologiske og geologiske vurderinger, godkendelse af jordvarmeanlæg og private spildevandsanlæg.

Afhængigt af dine interesser og kvalifikationer vil det evt. være mulig at løfte andre af teamets opgaver som f.eks. grundvandsbeskyttelse, tilsyn og godkendelse af almene vandværker og drikkevandskvalitet, nedsivnings- og udledningstilladelser til recipient, badevand & svømmebade, jordforurening, jordflytning osv.

Vi forestiller os at du

  • Har en uddannelse, der er relevant for jobbet som f.eks. geolog, ingeniør eller lignende.
  • Har lyst til og gerne erfaring med at arbejde med sagsbehandlingsopgaver og lovgivning.
  • Kan kommunikere både skriftligt og mundtligt.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til barselsvikariat på Plejehjem Hedelund 1. sal

Esbjerg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi søger hurtigst muligt eller pr. 1. marts 2021 en dygtig og engageret social- og sundhedshjælper til et barselsvikariat på Plejehjem Hedelund 1. sal. Stillingen er på 32 timer ugentligt, fortrinsvis i dagvagt og med arbejde hver 3. weekend.

Vi er en spændende afdeling med 23 faste beboere, som er nuværende og tidligere alkoholmisbrugere fra 50 år og opefter. Herudover har vi en aflastningsstue til beboere med akut behov for aflastning.

Vi arbejder tværfagligt med fokus på motivation og brug af beboernes egne ressourcer for at øge livskvaliteten. Vores mål er at skabe en god hverdag for den enkelte beboer, derfor triagerer vi dagligt beboerne. Triageringen ligger desuden til grund for, hvordan de sundhedsfaglige kompetencer fordeles. Derudover afholder vi tværfaglige møder to gange ugentligt for tidlig opsporing af sygdomstegn eller adfærdsændringer.

Esbjerg Kommune
Socialpædagog til Grøn Gruppe i Beskæftigelsen Pile Alle 2, Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Ved Beskæftigelsen Pilealle 2 (Gartneriet Ribelund) arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega, der deler vores begejstring for en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte.

Beskæftigelsen Pilealle 2 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet. Beskæftigelsen Pilealle 2 er et kommunalt tilbud (§ 103 og 104), og ligger i Ribe. Vi beskæftiger 46 voksne udviklingshæmmede borgere med vidt forskellige behov og kompetencer.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet, og vi har forståelse for, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder søges til Hjerting - Esbjerg NV området

Esbjerg Kommune

Hjerting–Esbjerg NV-området søger en faglig kompetent pædagogisk leder, der med sit nærvær og tydelige ledelsesfundament, vil være en del af vores område, og som ønsker at skabe et spændende og læringsrigt udviklingsmiljø for både børn og voksne.

Stillingen er 37 timer ugentligt med ansættelse 1. marts 2021 eller snarest muligt herefter. Området består af 5 afdelinger (i alt 9 huse) og med dig 8 pædagogiske ledere.

Stillingen er i Galaksen (Sønderris), som består af 3 huse og et ledelsesteam på 3 pædagogiske ledere. Selvom selve stillingen er i en vuggestue med i alt 72 børn, ønsker vi en pædagogisk leder, der favner hele området 0-6 år.

Vi er et spændende og meget dynamisk ledelsesteam, der supplerer hinanden i forhold til vores kompetencer. Vi gør hinanden stærke i vores fælles tilgang til ledelse og pædagogisk praksis.

Esbjerg Kommune
Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende - se her!

Esbjerg Kommune

En unik mulighed for at blive en del af det grønne hold i Esbjerg Kommune.

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til årsvikariater i hjemmeplejen Gørding

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Gørding søger to social- og sundhedshjælpere med tiltrædelse hurtigst muligt.

Stillingerne er årsvikariater med mulighed for fastansættelse. Der arbejde hver 2. weekend. Du bliver tilknyttet et udeteam, som hjælper borgerne i eget hjem. Du vil have base på Plejecenter Østergården i Gørding, hvorfra der også køres ud.

Vi sørger for god introduktion og ellers kan vi tilbyde faglige og personlige udfordringer samt gode kolleger og sparringspartnere.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen, Team Vesterhav

Esbjerg Kommune

Stedet med et godt arbejdsmiljø, godt humør og energi i hverdagen.

Hjemmeplejen på Strandby søger pr. 1. marts 2021 to social-og sundhedsassistenter til 30 timer i dagvagt. Vi tilbyder henholdsvis en fast stilling samt et 6 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse.

Vi tilbyder dig at arbejde i et udviklende miljø præget af høj faglighed, anerkendelse, et godt arbejdsmiljø samt gode kollegaer. Vi er et udekørende team med cykelafstand i Esbjerg midtby.

Esbjerg Kommune
Ønsker du at arbejde som sygeplejerske på en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, høj faglig kvalitet og kompleks sygepleje? Så er du måske vores nye kollega

Esbjerg Kommune

Søger du udfordringer, koordinering af kompleksitet, hvor hele paletten i sygeplejen er i spil, og har du lyst til at være en del af et team, hvor vi værner om hinanden, sætter fagligheden højt og respekterer hinandens forskellige kompetencer? Så har vi stillingen til dig.

Sygeplejen Team Nord søger en sygeplejerske til en fast stilling pr. 1. marts 2021.

Du vil komme til at arbejde i en 32-37 timers stilling i dagvagt med enkelte aftenvagter samt weekendvagt i dagvagt hver 5. uge.

I takt med, at patientforløbene på hospitalerne er blevet tiltagende accelererede, er den kommunale sygepleje blevet tilsvarende kompleks og kræver mere koordinering af borgernes behandlingsplaner.

Det er fremtidens sygepleje, at mest mulig pleje og behandling gøres færdig i hjemmet.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til afløsning på Plejehjem Hedelund

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til afløsning i blandede vagter på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen.

Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger social- og sundhedshjælpere til faglig afløsning i blandede vagter, uden et fast timetal.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til barselsvikariat på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde – så er det her i Haven-Højen-Vangen på Hedelund det sker.

Vi er et alment somatisk afsnit med 48 plejehjemsboliger fordelt på 4 afdelinger, med 12 beboer på hver afdeling. Vi arbejder tværfagligt med fokus på tidlig opsporing og med daglig triagering af alle beboere, dette ligger til grund for, at de rette sundhedsfaglige kompetencer fordeles.

Borgerinddragelse er et centralt omdrejningspunkt i vores faglige, som tværfaglige samarbejde. Vi er et stort og aktivt hus med mange fælles aktiviteter. Herudover vil vi gerne prioritere de små ting, som kan gøre dagen god for den enkelte beboer.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ’Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske’.

Esbjerg Kommune
Afløser til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Plejehjem Hedelund, Haven-Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger en afløser til faglig afløsning i blandet vagter, uden et fast timetal. Ansættelsen vil være hurtigst muligt eller seneste pr. 1. marts 2021. Vi forestiller os, at du evt. er sygeplejestuderende eller andet indenfor vores fagområde, med lyst til plejeopgaver.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ’Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske’.

Esbjerg Kommune
Socialrådgiver til Familierådgivningens Forvisitation

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg Kommune søger en dygtig, engageret og ambitiøs socialrådgiver til fast stilling 37 t/uge i Forvisitationen

En af vores gode kolleger har fået nye udfordringer internt i vores organisation og vi søger derfor en ny kollega i Forvisitationen pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter. Familierådgivningens målgruppe er børn og unge i udsatte positioner samt deres familier.

Forvisitationen fungerer som modtagelse for Familierådgivningen. Det er her alle nye henvendelser starter og alle underretninger vurderes og håndteres. Vi arbejder med forebyggende indsatser efter § 11 og træffer afgørelser om børnefaglige undersøgelser, ansøgning om tilskud til efterskole osv.

Esbjerg Kommune
Socialrådgivere til Familierådgivningen

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen i Esbjerg Kommune har 3 ledige stillinger som myndighedsrådgiver til dig som brænder for at arbejde med familieområdet. Der er tale om 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat.

Barselsvikariatet er i Bagland børn/unge og er på 37 timer ugentligt. Vikariatet er med tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest pr. 1. marts 2021.

De 2 faste stillinger er på 37 timer ugentligt. De er med tiltrædelse hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2021. De 2 stillinger har en funktion som afdelingens ”flyver” – hvilket betyder de træder til, hvor opgaven kalder på det. Det kan være under længerevarende sygdom, eller overgangsperiode ved barsel. Der er tale om 2 nyoprettede stillinger som ikke er fuldstændig færdig konstrueret.

Vi har brug for socialrådgivere, der har lyst og evner til at indgå i en hektisk hverdag sammen med faglige kompetente kollegaer.

Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, Afd. Børnebakken Øst og Vest søger 3 pædagoger

Esbjerg Kommune

Vi søger 3 pædagoger, en til Børnebakken Øst – vuggestuen, en til Børnebakken Øst børnehaven og en til Børnebakken Vest. Stillingerne er på 30 timer med opstart den 8. februar 2021 eller hurtigst derefter.

Afdeling Børnebakken Øst og Vest - består af Børnebakken Øst, som har både børnehavebørn og vuggestuebørn samt Børnebakken Vest som udelukkende har børnehavebørn.

Børnebakken Øst er beliggende i et villakvarter, med sø og grønne områder. Der er p.t. 36 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn i Børnebakken Øst. Børnebakken Vest er beliggende i et villakvarter, tæt på stranden. Der er p.t. 55 børn i huset.