Esbjerg Kommune

OMRÅDETS STØRSTE ARBEJDSPLADS

I Esbjerg Kommune er der ansat ca. 10.500 mennesker på flere end 300 arbejdspladser, som er vidt forskellige og derfor byder på masser af muligheder. Her er alt lige fra lærere, pædagoger og sosu-assistenter til kultursociologer, biologer og kemiingeniører. Kombinationen af de mange forskellige faggrupper giver en særlig dynamik, der styrker din faglighed og giver dig mulighed for at udvikle dit arbejdsliv på rekordtid.

LIVET I ESBJERG KOMMUNE

Esbjerg er Danmarks femtestørste by, og her bor ca. 72.000 mennesker. Esbjerg har et stærkt internationalt miljø, hvor ca. 150 forskellige nationaliteter er med til at gøre byen til et spændende og levende sted.

I kommunen ligger også Danmarks ældste by Ribe, der emmer af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er en populær og driftig by. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Esbjerg vil være et fyrtårn, når det gælder oplevelser og kultur. Derfor har vi sat en ny retning, og bag den er der vilje til at omsætte de ambitiøse ideer til handling. Målet er både at styrke den lokale stolthed og markere Esbjerg på landkortet, så endnu flere får øje på Esbjerg som en af Danmarks mest spændende oplevelses- og kulturbyer.

På Oplev Esbjerg, www.oplev.esbjerg.dk, kan du lade dig blæse omkuld af alle de aktiviteter, oplevelser og events, der venter på dig i kommunens natur og kulturliv

Interesseret i at vide, hvordan det er at arbejde i Esbjerg Kommune?

Vi ansætter både erfarne og nyuddannede, og hos os får du optimale muligheder for at booste din karriere.

Vi vil være den bedste kommune at bo og arbejde i, og derfor sætter vi alle sejl til for, at vores medarbejdere har det godt og udvikler sig både fagligt og personligt.

Mød nogle af medarbejderne og hør, hvorfor de mener, at Esbjerg Kommune er en god arbejdsplads. De fortæller blandt andet om de konkrete fordele, Esbjerg Kommune tilbyder til dig som ansat.

PRAKTIKANT ELLER FAST KOLLEGA - VI GIVER DIG TRYGHED, TALENTUDVIKLING OG EN VARM MODTAGELSE

Både praktikpladser og faste stillinger
Vi slår løbende et væld af spændende stillinger op i Esbjerg Kommune. Vi tilbyder også attraktive praktikpladser og har gode erfaringer med studerende, så vi tager altid gerne imod ansøgninger – også de uopfordrede.

Tryghed og talentudvikling
Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med fokus på mangfoldighed og medindflydelse. Her er fleksible ansættelsesmuligheder og tryghed i din ansættelse uden risiko for at "gro fast". Her er gode ansættelsesvilkår, og vi ansætter både nyuddannede og erfarne. Hos os er det nemlig vigtigst, at potentialet altid udvikles. Vi tilbyder blandt andet talentudvikling, kurser og lederafklaring.

Vi tager godt imod dig
Esbjerg Kommune har en særlig Tilflytterservice, hvor tilflyttere fx kan få råd og vejledning om karrieremuligheder og lokale netværk, overblik over boliger, information om dagtilbud og skoler og tips til fritidslivet. Hos Tilflytterservice er du altid velkommen. Læs mere på www.nyiesbjerg.dk