Jobannonce: Sjældent udbudte pædagogstillinger i børnehuset Egetræets afdeling Skovstjernen med eget hus i naturskønne omgivelser

Gem
Furesø Kommune Sjældent udbudte pædagogstillinger i børnehuset Egetræets afdeling Skovstjernen med eget hus i naturskønne omgivelser

Furesø Kommune, Værløse

Er du interesseret i at blive en del af et børnehus, som har Furesø Kommunes største legeplads, to timers ugentlig forberedelsestid og en stærk normering?

Hos os vil du blive en del af et stærkt arbejdsfælleskab, hvor vi kærer os om hinanden, prioriterer et stærkt samarbejde og høj kvalitet i vores daglige arbejde.

Vi vægter de nære relationer til det enkelte barn højt og prioriterer at lave aktiviteter i både mindre og større grupper. Vi søger en kollega, der har lyst til og kan se meningen i både at arbejde med planlagte aktiviteter og følge børnenes spor, imens du dyrker det faglige i det daglige.

Vi ved, at en forudsætning for at kunne levere kvalitet er tid til omtanke, og forberedelsestid bliver derfor prioriteret (to timer om ugen).