19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 19 af 19 resultater.
Furesø KommunePædagog med stedfortræderfunktion

Furesø Kommune, Værløse

Vuggestuen i Espebo Børnecenter i Værløse søger en omsorgsfuld pædagog med stedfortræderfunktion 37 timer om ugen med start så hurtigt som muligt. De daglige pædagogiske opgaver i vuggestuen er de primære, men du varetager også ledelsesmæssige administrative opgaver og har dagligt et vågent øje med den pædagogiske udvikling i huset.

Vi er en aldersintegreret og selvejende institution i Furesø Kommune. Vi er normeret til 76 dejlige, aktive og nysgerrige børn fordelt på 3 vuggestuer og 2 børnehavestuer. Husets værdier er omsorg, trivsel, børnefællesskaber og science.

Børnegruppen er rig på kulturer, personligheder og nationaliteter. Det gør hverdagen og arbejdet spændende og udfordrende.

Furesø KommuneRyet Børnehus søger uddannet pædagog til Børnehaven

Furesø Kommune, Værløse

Vores dygtige pædagog Pia går på pension, og derfor søger vi en pædagog til en fast stilling i en børnehavegruppe på ca. 18 børn. Timeantallet er ikke så vigtigt for os, så det kan vi tale om.

Vi er et hus, der vægter nærvær med det enkelte barn højt. Vi er særligt opmærksomme på, at alle børn er forskellige, at børnene skal have forståelse for, at de er en del af et fællesskab, samt at vi ser legen som grundlæggende for barnets læring og udvikling. Vi har et tæt samarbejde med familierne og ser hele familien som en del af vores institution.

Derudover har vi altid barnets sprogudvikling i fokus, da vi mener, at et nuanceret sprog er vigtigt for gode livsmuligheder. Alle medarbejdere er efteruddannet i sprog, og vi er i gang med at implementere sprogtrappen i vores hus.

Furesø KommunePædagog til Nordvængets vuggestue – bring din faglighed i spil, hver dag!

Furesø Kommune

Vuggestuen Nordvænget i Furesø Kommune søger en pædagog 30-34 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi beskæftiger os med læring hele tiden, og vores faglige udgangspunkt er de syv læringsrum. Vi er på jagt efter en kollega, der er lige så optaget som os af, hvordan vi med en god atmosfære skaber læring gennem rutiner, aktiviteter, børnekultur, overgange, ventetid og pauser.

Vi bor på Ryttergårdsvej i Farum og har 45 børn i alderen 1 til 3 år fordelt på 4 stuer. To pædagoger deler ansvaret for hver gruppe sammen med en til to medhjælpere. Vores fundament er anerkendende pædagogik, og vores arbejdsfællesskab sætter vi stor pris på.

Furesø KommuneBørnehuset Skovbakken i Farum søger udelivspædagog

Furesø Kommune

Er du vild med udeliv? Og vil du have en arbejdsdag med mad over bål, eksperimenter i naturen og oplevelser og læring, der udspringer af børnenes initiativer? I Børnehuset Skovbakken i Furesø Kommune mangler vi en kollega, der vil være med til at sætte fuld skrue på vores grønne profil.

Vi søger pr. 1. marts en uddannet pædagog til vuggestuegruppen, her med de ældste børn. Stillingen skal på sigt være i børnehavegruppen - så du skal være helt indstillet på, samt begejstret for, at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi er meget optagede af at følge op på børnenes initiativer. Derfor arbejder vi også med en stor fleksibilitet i hverdagen. Vi ønsker, at børnene får mulighed for at mærke deres egen indflydelse. Vi griber deres undren, og bruger alt inden for rækkevidde til at blive klogere sammen: Naturen, legepladsen, iPads, naturvejledere, hinanden og meget mere.

Furesø KommuneBarselsvikariat som leder af afdelingen for Forebyggelse og børnefaglige undersøgelser i Furesø

Furesø Kommune, Farum

Vores afdelingsleder er i lykkelige omstændigheder, så derfor søger vi en dygtig, inddragede og udviklingsorienteret barselsvikar, der kan stå i spidsen for afdelingen ’Forebyggelse og børnefaglige undersøgelser’ i ca. et år.

Som vores nye afdelingsledervikar drives du af at gøre en forskel for børn i udsatte positioner, og du har samtidig et skarpt blik for en sikker drift og styring. Du sætter retningen med et tydeligt fokus både på effekten for barnet og samarbejdet med familierne.

Din funktion er central i organisationen, og du får store samarbejdsflader til mange af kommunens områder og afdelinger. En af dine vigtigste interne samarbejdspartnere er afdelingen for Foranstaltning for børn og unge. Familiehuset, PPR, dagtilbud og skoler er andre vigtige aktører i dit arbejde.

Sygeplejerske søges til stilling som fast nattevagt i Furesø Kommunes hjemmepleje
Er du fagligt dygtig og ansvarsbevidst?
Hjemmesygeplejen, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Vi er fire sygeplejersker, som søger en kollega
Lillevang Plejecenter i Farum søger sygeplejerske 30 timer ugentligt med en aftenvagt hver 14. dag.
Lillevang Pleje, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Afdelingsleder søges til Natur og Miljø i Furesø Kommune
Kan du udvikle Furesø kommune i respekt for natur og miljø i tæt samarbejde med vores borgere og virksomheder?
Natur- og Miljøafdelingen, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Kære alle nyuddannede pædagoger
Kære alle nyuddannede pædagoger, nu har I muligheden for at få et drømmejob lige efter endt uddannelse.
Stavnsholt FFO, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Stavnsholt FFO søger en pædagog med special pædagogisk viden
Du vil få mulighed for at deltage i et sjovt og spændende legemiljø i FFOen og prøve kræfter med pædagogisk arbejde i skolen.
Stavnsholt FFO, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Ernæringsassistent søges til Børnehuset Nørreskoven
I Børnehuset Nørreskoven i Værløse skal vi fra den 1. marts servere frokost til vores 44 fantastiske børnehavebørn og vores 22 skønne vuggestuebørn.
Nørreskov, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Lærer til autismeafdeling, Lille Værløse Skole
Fagligt velfunderet lærer og teamplayer søges til Lille Værløse Skole – Autismeafdelingen – Fast stilling på 37 timer pr. 1.3.21.
Lille Værløse Skole, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Skal nytåret skydes i gang med nye muligheder?
Skal 2021 skydes i gang med nye udfordringer?
Lyngholmskolen, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Er du klar til nye udfordringer? Social og Sundhedshjælper til dagvagt til Plejecenter Svanepunktet i Farum
Vi søger en social og sundhedshjælper til et vikariat i dagvagt med weekendvagt hver 2. weekend i Furesø Kommune.
Plejecenter Svanepunktet, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Plejecenter Svanepunktet søger social- og sundhedshjælper til fast aftenvagt
Plejecenter Svanepunktet i Furesø kommune søger en frisk og motiveret social- og sundhedshjælper, sygehjælper eller plejehjemsassistent...
Plejecenter Svanepunktet, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedshjælper søges til Furesø Kommunes Hjemmepleje, dagvagt
Hjemmeplejen City/Midt i Furesø Kommune, søger social- og sundhedshjælper til vores dagvagt, grundet tilgang af borgere.
Hjemmepleje Midt, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
FURESØ HJEMMEPLEJE SØGER SOCIAL OG SUNDHEDSASSISTENT
Furesø kommunes hjemmepleje har team af veluddannede medarbejdere og ledere, hvor høj faglighed samt engagement vægtes højt.
Hjemmepleje, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
FURESØ KOMMUNES HJEMMEPLEJE Skov/Sø søger vi social- og sundhedshjælpere i fast dagvagt 30- 37 timer med weekendvagt hver 2. ...
Furesø kommunes hjemmepleje har team af veluddannede medarbejdere og ledere, hvor høj faglighed samt engagement vægtes højt.
Hjemmepleje, Værløse
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistenter søges til Lillevang Plejecenter i Furesø Kommune
Vil du opleve solopgangen på det smukkeste tidspunkt, så læs videre, da det kan være dig, vi leder efter.
Lillevang Pleje, Farum
Jobcenter
Indrykket: