Jobannonce: Sundhedsfaglig kontaktperson til socialpsykiatrisk botilbud Dannebrogsgade/Saxogade – Center for Selvstændige Boformer og Sundhed

Gem
Københavns KommuneSundhedsfaglig kontaktperson til socialpsykiatrisk botilbud Dannebrogsgade/Saxogade – Center for Selvstændige Boformer og Sundhed

Københavns Kommune

Vi søger pr. 1. december 2021 en kontaktperson – uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske – til vores botilbud i Dannebrogsgade og Saxogade på Vesterbro.

Dannebrogsgade og Saxogade er botilbud for voksne borgere med en sindslidelse i Københavns Kommune. Botilbuddet er normeret til 47 borgere, som bor henholdsvis i Dannebrogsgade eller Saxogade i egen lejlighed. Borgerne har en psykiatrisk diagnose, og derudover kan der forekomme misbrug samt somatiske diagnoser, ofte grundet livsstil.

Vi er 14 kontaktpersoner, med socialfaglig eller sundhedsfaglig baggrund (pædagoger, ergoterapeuter og social- og sundhedsassistenter), og vi har nu fået muligheden for at opnormere til 15 medarbejdere. Desuden er der tilknyttet eksterne samarbejdspartnere såsom psykiater, sygeplejersker, rusmiddelkonsulent og recoverymentor.

Andre relevante job