Jobannonce: Souschef som mestrer det varme køkken

Catering Danmark ApS

Souschef som mestrer det varme køkken

Tilst

Vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Bliv en del af et tæt team i Tilst, som laver god mad til danskernes fester. Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af. Og vil du have et job med ordnede forhold, 5 feriefridage og sundhedsforsikring.

Når vi leverer varme retter, er tid en afgørende faktor. Vi leverer nemlig varm mad til vores kunder inden for 45 minutter. Derfor planlægges hver ret efter, hvornår den skal være færdig. Ligesom på en restaurant.

”Her doserer vi med suppeskeer. Det er den største forskel mellem os og en restaurant. Eller sagt på en anden måde: Du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er 100 liter,” fortæller køkkenchefen.

Catering Danmark ApS