2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Catering Danmark ApS
Salgsorienteret, udadvendt kundeservicemedarbejder søges til fuldtids-barselvikariat

Catering Danmark ApS, Odense

Brænder du for god kundeservice? Er du salgsminded? Trives du i en hverdag med mange forskellige opgaver og stor afveksling? Vil du arbejde i et team af dygtige, dedikerede kundeservicemedarbejdere med fantastisk sammenhold og uformel tone? Så læs mere her!

Catering Danmark søger lige nu en medarbejder til vores kundeserviceteam. Vi er et lille, men dynamisk team af engagerede og dygtige medarbejdere, der alle arbejder for at sikre en høj service for vores kunder. Dine arbejdsopgaver består i at supportere kunderne på vores stærke brands inden for måltidskasser og festmad ud af huset.

Catering Danmark ApS
Catering Danmark ApS
Kok, cater eller anden relevant erfaring søges til velfungerende køkken – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Catering Danmark ApS, Tilst

Bliv en del af et tæt team i Tilst, som laver god mad til danskernes fester. Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Vil du have et job med overenskomst hos 3F, fem feriefridage, Sundhedsordning samt flexkonto, som giver mulighed for afspadsering?

Vi er de eneste, som leverer retter til hele Danmark. Maden laver vi i vores køkkener i Odense, Tilst og Glostrup. Herudover laver vi også 1000+ frokostkuverter til virksomheder om dagen. I Tilst bliver 15 kokke, pakkere, opvaskere og servicefolk dine nye kolleger. Når vi leverer mad, er tid en afgørende faktor. Vi leverer nemlig varm mad til vores kunder inden for 45 minutter.

Catering Danmark ApS