Jobannonce: Advokaturchefer og sekretariatschef til Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Gem
Anklagemyndigheden
Advokaturchefer og sekretariatschef til Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Anklagemyndigheden

Rigsadvokaten søger advokaturchefer og sekretariatschef til hhv. Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland Falsters Politi. Stillingerne er ledige til besættelse 1. september 2021.

Advokaturchefen refererer til chefanklageren og indgår i den lokale anklagemyndigheds ledelsesteam, der har ansvaret for, at straffesagerne behandles på et højt fagligt niveau og med den fornødne hurtighed, og at prioriteringen af sagerne sker i overensstemmelse med de krav, der fastsættes af politidirektøren på baggrund af mål- og resultatkrav for politikredsen.

Advokaturchefen skal organisere advokaturens opgaver, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i advokaturens arbejde og have fokus på, at advokaturens medarbejdere trives og udvikler sig.

Andre relevante job