2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Anklagemyndigheden
Erfaren anklager, senioranklager eller specialanklager til midlertidig stilling hos Statsadvokaten i Viborg

Anklagemyndigheden

Østre- og Vestre Landsret har igennem en længere periode haft ekstra afdelinger til afvikling af straffesager i landsretterne, ligesom der generelt opleves et stigende behov for afvikling af ankesager ved landsretterne, som anklagemyndigheden selvsagt gerne vil imødekomme.

Din opgave bliver derfor først og fremmest at møde i ankesager i landsretten. Du får herved mulighed for at skærpe dine anklagerfaglige kompetencer inden for retsarbejdet i en periode, da der stilles særlige krav til faglighed og grundighed, som følge af landsrettens status som sidste instans i straffesagskæden.

Gem
Anklagemyndigheden
Erfarne og nyuddannede jurister til politikredsene på Sjælland

Anklagemyndigheden

Vil du bidrage til arbejdet med at skabe retssikkerhed? Ønsker du en spændende hverdag med retssagsarbejde i et stærkt fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger og med god mulighed for individuel kompetenceudvikling? Anklagemyndigheden udvider og har derfor lige nu ca. 25 nye stillinger i flere politikredse på Sjælland.

I anklagemyndigheden vil du fra første dag få et stort ansvar med meningsfulde og vigtige arbejdsopgaver, og du vil mærke den særlige energi, der er i anklagergerningen. Du skal samarbejde med politiet, vurdere beviser, forberede sagerne, afhøre vidner, procedere sagen for retten og måske tale med medierne.

Med et unikt kollegialt fællesskab og målrettet uddannelse klæder vi dig godt på til den vigtige samfundsopgave, som arbejdet med straffesager er.