Jobannonce: Studentermedhjælper med flair for systemer og tal til Miljøministeriets Personaleadministration i Augustenborg

MiljøministerietStudentermedhjælper med flair for systemer og tal til Miljøministeriets Personaleadministration i Augustenborg

Miljøministeriet

Er du god til tal og Excel? Og har du interesse for HR-området - så er det måske lige dig, vi søger! Vi er en løn- og personaleadministrativ afdeling, hvor vi løbende arbejder med optimering af vores arbejdsgange via analyse og kontroller. Lige nu har vi brug for en dygtig talknuser med et godt øje, der hjælper os med bl.a. at sørge for, at der er sammenhæng mellem de systemer og processer, som vi er ansvarlige for.

Som studentermedhjælper vil du assistere de øvrige medarbejdere i kontoret med forskelligartede og udfordrende opgaver relateret til kontorets ansvarsområde.

Du kommer bl.a. til at bistå vores løn- og refusionsteam med mindre administrative opgaver, opfølgning på refusion samt diverse kontroller i forhold til modtaget refusion, fraværsregistreringer i vores tidsregistreringssystem m.m.

Andre relevante job