Employer branding cases - Würth

Würth - trafikken steg med 1000%

Würth ønskede at finpudse deres employer brand og kom til os for at forbedre deres indsats. Samarbejdet medførte, at trafikken til deres karriereside steg med 1000 % (den er god nok, der er ikke et nul for meget). Og de fik ansat til et helt team med 16 kandidater fra øverste hylde.

Udfordring

Sammen fandt vi ud af, hvor det var vigtigst at sætte ind for at udbrede historien om Würth som en attraktiv arbejdsplads.

For der var ingen tvivl: Würth havde hobevis af glade medarbejdere, der var meget tilfredse med deres udviklingsmuligheder og kolleger. Men budskabet skulle ud over rampen, så de bedre kunne tiltrække de nye potentielle medarbejdere.

”Jeg har min projektleder i Jobindex på speed dial. Vi har ikke sluppet kontakten, og jeg ser hele tiden frem mod det næste projekt, vi skal lave sammen.”

Anja Warming-Rasmussen, HR-konsulent i Würth.

Løsning

Vi lavede en 360-graders-løsning, der kom rundt om hele kandidatrejsen: en skræddersyet karriereside, 5 videoer til de sociale medier, 6 grafiske bannere til deres jobannoncer, tekstforfatning og hjælp til at skrive jobannoncer. Det hele spillede sammen med Würths eget hjemmesidedesign og havde en rød tråd gennem alle undersider.

Og hvad kom der ud af det? Den samlede indsats på tværs af platforme og sociale medier gjorde, at trafikken til deres karriereside steg med 1000 %. Og hvor de tidligere havde svært ved at ansætte de rette profiler, kunne de nu besætte et helt team med 16 topkvalificerede kandidater.

Især SoMe-fortællingen blev taget godt imod af kandidaterne – og ikke mindst delt af medarbejderes venners venners venner.

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Lad os booste jeres employer brand