Foto- og videoproduktion
Vil I mærke kandidaternes begejstring?

Kandidaterne elsker at opleve både jer og arbejdspladsen – vi ved, hvordan I rammer dem lige i maven.

Skal vi ringe dig op?
– eller ring til os på 38 32 33 55

Videoproduktion

Den gode mavefornemmelse opstår, når kandidaterne får lyst til en hverdag sammen med jer. De skal mærke, hvorfor I er en god arbejdsplads! Vi udtænker et videokoncept specielt til jer, så I får lettere ved at tiltrække de rette.

Video-cases

Fotoproduktion

Billeder kan fortælle historier, som man skal bruge hele sider på at forklare. Derfor tænker vi billederne ind i den kontekst og det koncept, som I får mest ud af. Kandidaterne oplever den røde tråd – og forstår let jeres ønskede budskab.

Foto-cases

Foto- og videoproduktion

Vi vil super gerne tale med dig om, hvordan vi kan få jeres virksomhed til at tiltrække de helt rigtige nye medarbejdere. Skal vi bringe liv i jeres employer branding?

Bliv ringet op

Vi skyder billeder i 4K, som vi redigerer og behandler. Vi leverer billederne til jer i de formater og størrelser, som I ønsker.

Der kan være specielle forhold og retningslinjer for den pågælende location, som vi naturligvis ønsker at følge til punkt og prikke. Så husk at give os besked om alle detaljer i tide, så sikrer vi, at alt bliver overholdt korrekt.

Med GDPR er det vigtigt, at vi overholder alle retningslinjer og har samtykke fra alle medvirkende. Jobindex fungerer som kreativt bureau og produktionsselskab. I står selv for at indhente accept fra alle medvirkende, og I skal derfor også huske at orientere os, hvis et samtykke bliver trukket tilbage.