Würth Danmark A/S

Karriere med kvalitet

Hos Würth udvikler, producerer og sælger vi et bredt sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr m.m. til erhvervskunder over hele verden. Vores produkter er kendt for deres høje kvalitet. Og det er samme høje kvalitet, du finder i vores sammenhold og interne karrieremuligheder.

Efter jeg startede i Würth, er jeg nærmest begyndt at kede mig i ferien, og jeg glæder mig bare til at komme tilbage – det har jeg altså ikke prøvet før.- Simon, regionschef og tidligere kørende sælger hos Würth

Kvaliteten er tysk, tonen er jysk

Würth Danmark er en del af den tyske, familieejede Würth-gruppe. Würth Danmarks hovedkontor ligger dog i Kolding, hvor vi dyrker det nære. Men selv det nære strækker sig langt.

Som en del af Würth-familien mærker du nemlig fællesskabet på tværs af vores landsdækkende butiksnetværk og kørende salgsstyrke samt kontorer over hele verden.

I Würth skifter vi nok job lige så tit som på resten af arbejdsmarkedet. Vi gør det bare internt, fordi her er så mange fantastiske muligheder for uddannelse og udvikling.- Mette, salgssupportchef og tidligere salgssupporter hos Würth

Klar til at søge?

Vi glæder os til at høre fra dig og håber, du kan finde dit drømmejob blandt en af vores ledige stillinger.

Ledige stillinger