Emloyer branding cases - Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health fik en rød tråd i kandidatrejsen – og deres employer brand

Gran Recovery and Health (GRH) havde svært ved at finde de rette medarbejdere. Så vi skabte et helt karriereunivers, der ikke alene styrkede deres employer brand. Det blev også et vigtigt redskab for deres jobkonsulenter, når de skal rekruttere nye medarbejdere.

Udfordring

I et marked med hård konkurrence om sundhedspersonale og pædagoger havde GRH udfordringer med at finde kvalificeret arbejdskraft til deres bo- og behandlingssteder til mennesker med psykiske lidelser.

At deres arbejdssteder desuden lå i udkanten af Sjælland, langt væk fra de store byer, gjorde ikke sagen lettere.

”Vi har haft flere til jobsamtale, der har tjekket vores nye karriereside, videoer og design ud. Og de synes alle, at det var fedt, at der var en rød tråd i materialet.”

Johanna Maardahl Lund, HR-konsulent i Gran Recovery and Health.

Løsning

I tæt samarbejde med GRH lagde vi derfor en målrettet employer branding-strategi for netop at fremhæve disse styrker og unikke selling points (USP’er).

Helt konkret indebar planen en skræddersyet karriereside, 6 videoer, 6 styk grafik til deres jobannoncer, foto, tekstforfatning, annoncelayouts og et annonceskrivningskursus. Det hele spillede sammen med GRH’s eget hjemmesidedesign, og havde en rød tråd gennem alle undersider.

På den måde kunne vi sikre en gennemført kandidatrejse. Uanset om kandidaten klikkede ind via jobannoncen, karrieresiden eller SoMe-videoer, blev de mødt af engagerende og autentisk indhold. Indhold, der satte skarpt på fortællingen om GRH som en meningsfuld arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Lad os booste jeres employer brand