Emloyer branding cases - Verdo

Verdo – en sammenhængende kandidatoplevelse på tværs af kanaler

Vi hjalp Verdo med at skabe et stærkt employer brand og blive top of mind hos kandidater i energi- og byggebranchen. Kort efter launch har Verdo allerede oplevet positiv respons. Og flere delinger på LinkedIn.

Udfordring

Ombejlede kandidater, der var svære at rekruttere. Det var Verdos udfordring. Og i et marked med hård konkurrence om både håndværkere, salgsprofiler og de gode lærlinge, gav det mening, at Verdo begyndte at arbejde strategisk med employer branding for at tiltrække deres forskellige målgrupper.

"Vi annoncerede i forvejen på Jobindex, så det gav rigtig god mening at samle vores indsats der. Og så har det bare været rigtig positivt at samarbejde med deres kreative hold."

Ronnie Siegumfeldt Andersen, HR Business Partner i Verdo.

Løsning

Med en omfattende employer branding-løsning hjalp vi Verdo med at være til stede, der hvor kandidaterne havde brug for dem.

Efter nøje planlægning besluttede vi bl.a. at lave målgruppetilpasset indhold på tværs af faggrupper, designe og kode deres karriereside og varetage konceptudviklingen af deres profilvideoer samt SoMe-videoer til LinkedIn. Tjek det ud nedenfor.

Med en sammenhængende, ensartet og personlig employer branding-løsning fik de en rød tråd på tværs af alle platforme. Og på den måde opnåede de den brede kontaktflade, der skal til for at skabe en god kandidatoplevelse og øge kendskabsgraden.

Helt fra dag 1 har de oplevet flere delinger af posts, videoer og jobopslag på LinkedIn. Nuværende medarbejdere er stolte af løsningen. Og de kandidater, de har haft til samtale, har været glade for at få et indblik i Verdo og møde nuværende medarbejdere, så de kunne føle sig trygge ved deres nye arbejdsplads.

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Lad os booste jeres employer brand