Specialopsætning


Skil dig ud, og vis din virksomheds identitet – allerede fra søgeresultatsiden!

Med en Specialopsætning af din Profilannonce eller Profilannonce med CV-match skaber du fuld opmærksomhed omkring din jobannonce allerede fra søgeresultatsiden.

Specialopsætning er et visuelt supplement til din jobannonce og består typisk af klikbare fotografier eller et klikbart logo i en fast bjælke i toppen eller bunden af annoncens præsentationstekst. Jobindex designer Specialopsætningen, så den matcher din virksomheds grafiske udtryk, og gør det let for kandidaterne at genkende jobannoncer fra din virksomhed.

Det er nemt at få en Specialopsætning, uanset om du allerede har materialer i de rette specifikationer, eller om du skal have designet den af vores medieafdeling. Du sender bare informationerne til os, og inden for 24 timer har du et oplæg til din Specialannonce til godkendelse.

  • Yderligere opmærksomhed og et strømlinet udtryk af din visuelle kommunikation
  • Mulighed for at få ekstra fokus på din jobannonce, din virksomheds brand eller dine produkter
  • Differentiering af din jobannonce fra øvrige jobannoncer
  • Mulighed for at linke til en video ved at vise et billede med en play-knap

”Vi bruger Jobindex’ Specialopsætning for at sætte yderligere fokus på vores annoncer og på denne måde skabe et stærkere visuelt udtryk. Specialopsætningen giver vores annoncer et kvalitetsmæssigt løft, så de matcher vores øgede rekrutteringsbehov.”

Anders Toft Johansen, Alk

Specialopsætning

1.000 kr.

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.

Bliv ringet op

Alle priser er ekskl. moms.