Karrieresite


Tiltræk bedre, når employer brandingen slår igennem på dit karrieresite

Måske har du allerede en dedikeret plads til karrierefokus på egen hjemmeside eller andet sted – som ikke er på Jobindex – og vil gerne optimere. Eller også har du intet, men har planer om at få det, og i den forbindelse kører vi dig også helt i mål.

Vi løser alt det kreative, du beholder fuldt ejerskab

Vi præsenterer din virksomhed og arbejdsplads bedst muligt overfor de rigtige kandidater, så du har lettere ved at tiltrække flere kvalificerede ansøgere. Det gør vi blandt andet ved at integrere et direkte jobfeed på dit eget karrieresite til dine aktuelle jobannoncer på Jobindex – og vi former tekst, design og foto med målrettet fokus på både den typiske kandidatrejse og dit employer brand samt visuelle stil og tone.


WÜRTHs karrieresite

Eksempel:


Professionelt med tiltrækningskraft

Du får en fast projektleder hos employer branding-bureauet i Jobindex, som ud fra en snak med dig sætter det helt rigtige hold af kreative specialister på din opgave. Vi står side om side med dig hele vejen igennem processen, og vi rådgiver dig løbende ud fra vores dybe viden om kandidaterne og deres adfærd.

Vores fokus på din tiltrækningskraft overfor kandidaterne er et naturligt omdrejningspunkt i opgavens udformning. Til slut får du design eller kode fra os – og står selv for at implementere sitet.

De vigtigste fordele

  • Ejerskab over kandidaternes naturlige færden – tilpasset aktuel jobsøgningsadfærd
  • Giv kandidaterne dét skræddersyede indblik i din arbejdsplads, som betyder mest for dem
  • Site i din visuelle stil, som fremviser job og præsenterer arbejdsmiljøet

Pris

Løsningsmulighederne er forskellige efter behov og format, så start med en dialog om din situation med din kontaktperson hos Jobindex.

Bliv ringet op